Yeni cikarabildim gaz sukurler olsunBugun dikis pansumanindan sonra duş al dedi hemsire sut icin.Yanimdakine cogunlukla mama ,kuvozdekine hastane tipi pompayla sut goturuluyor.Sut dediysem 2 cc cikmis.Ve olan oldu gogus uclarim yara oldu bile pompadan.Kanadi ama doktor kanli sutu de kabul ediyomus kuvozdeki icin.Sende olmus muydu 1 gunde bu kadar yara? Napicaz boyle ?
İnşallah canım amin cümlemizi Allah bir avazda kurtarsın sağlıcakla kucağımıza alalım bebişleriayyy çok heyecanlı bi avazda bekletmeden gelir inşallah. Sen hemen her şeyi hazırla ben de şimdi baktım her şeyi koymuşum da kendime çorap koymayı akıl edememişim. Hazırladığımda havalar sıcaktı gerek görmedim heralde
ayyy çok heyecanlı bi avazda bekletmeden gelir inşallah. Sen hemen her şeyi hazırla ben de şimdi baktım her şeyi koymuşum da kendime çorap koymayı akıl edememişim. Hazırladığımda havalar sıcaktı gerek görmedim heralde
Bu da iyi fikir berikkocum sağ ol. Havlu da koymamışım. Ben Zaten kendim için hiçbir şey koymamışım ahahahhha. Bi ayar çekmek lazım baştan aşağıSirtiniza hirka veya yelek de koyun.. Lohusa teri bambaska bisey.. Benim aklimdaydi da canta manta hazir edemedigim için annemlere ne soylediysem tek tek getirdiler.. Yelek soylemeyi unuttum.. Sirtinizi ayaginizi sicak tutun hava sicak olsa bile.. Benim sirtimda kulunç oldu dusunun.. Allahtan geçti şimdi sicak tuttum surekli eve çıkınca
Bu da iyi fikir berikkocum sağ ol. Havlu da koymamışım. Ben Zaten kendim için hiçbir şey koymamışım ahahahhha. Bi ayar çekmek lazım baştan aşağı
Suqn cidden bi onlar rahtlatıyor bi kaç güne normale döner heraldeAma bişeyler yemezsen de nasıl bağırsakların çalışıp rahatlayacak ki? İncir, kayısı ye bak onlar çok rahatlatıyor. Kompostoları da.
Bugün koca hastanede btek doktor var o yüzden aşırı yoğun öğleden sonraya kaldım saat 2.30 gibi muayene olurum o zaman öğrenirim. Valla gece de uyumamistim nsabah da erken geldim meleğimi görecek olmanın heycanindan.valla bnce uzun çizgiler kasilma kcukler hareketten . ama doktor değiliz tabibekleyelim öğreniriz neymiş
Aynen canim belden geliyorsa ağrı mutlak vardir birsey . suan kac haftalık ? 1 2 hafta öncesinden boyle sancilar başlıyor. bende yasadm ilk gebelikte ve doktor aynıları dedi artik hazırlıklı ol heran gelebilir diye tembihledi surekli . bu arada sanciniz başlayınca muhakkak şekerli şeyler yemeliymişiz hurmada bunlara dahil :)Hediyelikler benimde hazır değil çantaya koyacağım kendi geceliğim bebeğin giyecekleri hazır hatta sadece onları koymuştum ama daha başka hiçbirşey koymamıştım bugün koyacağım onları da hazır olsun az önce kontrolden geldim gerçekten şuan düzenli kasılmam var ve hissettiğim sancıymış canım haklı çıktın sadece açılmam yok yinede 1 2 haftaya doğabilir sancıların şiddetlenirse bebeğin hareketleri azalırsa suyun gelirse falan hemen gel bekleme dedi adaçayı hurma yürüyüş falan önerdi açılmalar için de, her an doğabilirmiş de bekleyebilirmiş de yani hazırlıklı ol dedi
Yok canım sancıymış doktorum hazırlıklı ol her an gelebilir de bekleyebilir de dedi açılmam yokmuş sadece ama kasılmalar da düzenli çıktı bu sancı kasılmadan farklı birşey baya adet sancısı gibi vuruyor. valla bana şaka gibi geliyordu daha vakit var diye düşünüyordum bende hatta tam tersi onun rahatlığıyla hiçbirşeyim tam hazır değil ama biraz erken gelebilirmiş kuzucuk oyüzden bugünden itibaren eksikleri halledip hast çantamı hazırlayıp beklemeye başlayacağım
Aynen canım bugün hazır etmeyi planlıyorum inşallah en fazla yarına hazır olur son zamana kalırsa onun da stresi sarar insanı
Akciğer iğnesine gerek var mı haftalarımız neredeyse aynı bana artık doğabilir bi sakıncası yok dedi iğneden falan bahsetmedi riskli haftaları geçtik ciğer gelişimleri tamamlanmamış mıdır hala
Canım zaten gecelik ve bebeğin giysilerini falan hazırlamıştım ama sadece kıyafetleri koymuştum başka hiçbirşeyi koymamıştım bugün yarın onları da koyacağım kırıştıysa da yapacak birşey yok artık ben daha erken diye ağırdan alıyordum hiç belirti yoktu bugün bir anda sancılar gelince anladım işin şakası olmadığını vakti geldiğini
dogumhaneye soguk ama ameliyathane kadr degil orasi ayrı bi soguk bencede sezaryenler dikkat etsin o konuda tam gidecekken almasınlar dusu ama normalde bide tama açıklığı bekliyorsun faln baya zaman geçiyor sorun olmaz bence :)Bi de tavsiyem dogumhane nasildir bilmiyorm ama ameliyathane çok soğuk.. Duş alıp gitmeyin.. Hasta olursunuz gerçekten.. Doktorlar aliskin herseye.. Bazende temizligi çok dusunmemek gerekiyor
Yarın tam 37 olacak ama bebeğin gelişimi 1 hafta önden gidiyor 38 görünüyor 1 2 hafta böyle sürekli sancı mı olacak ama ya ben sancıyı bir anda geliyor bir süre sonra sıklaşınca doğum başlıyor olup bitiyor sanıyordum yani enfazla 2 gün düşünüyordum tamamen yanlış biliyormuşumAynen canim belden geliyorsa ağrı mutlak vardir birsey . suan kac haftalık ? 1 2 hafta öncesinden boyle sancilar başlıyor. bende yasadm ilk gebelikte ve doktor aynıları dedi artik hazırlıklı ol heran gelebilir diye tembihledi surekli . bu arada sanciniz başlayınca muhakkak şekerli şeyler yemeliymişiz hurmada bunlara dahil :)
hevesle gidince bisi oluyo zaten. bni 2 hafta sonraya çağırdı baktı nstsanci seyi dümdüz bu doğurmaz dedi herldeBugün koca hastanede btek doktor var o yüzden aşırı yoğun öğleden sonraya kaldım saat 2.30 gibi muayene olurum o zaman öğrenirim. Valla gece de uyumamistim nsabah da erken geldim meleğimi görecek olmanın heycanindan.
Ya benimkinin dalgalı olmasının nedeni acaba beni çok guldurmeleri olabilir mihevesle gidince bisi oluyo zaten. bni 2 hafta sonraya çağırdı baktı nstsanci seyi dümdüz bu doğurmaz dedi herldebu hafta gitmicem haftaya giderm :)
kişiye gore değişiyor aslinda bu sanci durumu kimisi hic sancılanmadan direk dogum sancisi yaşıyor. kiminin yalanci sancıları boyle inceden başlıyor siddetleniyor gittikçe. en kontrolüde doktor bna duzene girmis sancilar siddeti 60 70lrde smdi yolluyorm aksama gelirsin belki demisti ama nerdeee 4 gun sonra başlamıştı. 1 gun sanci yaşamadıysam diğer gun yasadm2 3 saat duzenli sanci gelir sonra bozulurdu resmen alay eder gbiYarın tam 37 olacak ama bebeğin gelişimi 1 hafta önden gidiyor 38 görünüyor 1 2 hafta böyle sürekli sancı mı olacak ama ya ben sancıyı bir anda geliyor bir süre sonra sıklaşınca doğum başlıyor olup bitiyor sanıyordum yani enfazla 2 gün düşünüyordum tamamen yanlış biliyormuşumneyse bu da daha şiddetlisine hazırlıyor demekki hurmayı doktorum da söyledi canım onun dışında adaçayı (günde 2-3 fincan ) yürüyüş ve egzersizleri söyledi birde perine masajını günaşırı yapacakmışım rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah
olabilir bu karnına takılan şeye degsen bile fazla çıkıyor sanciYa benimkinin dalgalı olmasının nedeni acaba beni çok guldurmeleri olabilir mi
Bana kalsa 40 cikar cikmaz yaptirmak ama ilk kontrolunde doktoruna soracagim ona gore davranacagimmerhaba ekim anneleri
1 ay sonra kısmetse oğlum olacak . sünnet ettiren anneler sizce en doğru zaman ne zaman ?
kızlar bebeğimin boyu 50.47 cm olmuş kilosu 3166 olmuş. Büyümüş benim meleğim
Plesentada yaşlanma yok ,bebek yukarıda 17 ekime kadar bekler bu bebek dedikanala girmemiş ama baş aşağı duruyo . 38 haftayı doldurduk tam bugün
Masallah canim.beklesin inslh :)).kızlar bebeğimin boyu 50.47 cm olmuş kilosu 3166 olmuş. Büyümüş benim meleğim
Plesentada yaşlanma yok ,bebek yukarıda 17 ekime kadar bekler bu bebek dedikanala girmemiş ama baş aşağı duruyo . 38 haftayı doldurduk tam bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?