2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Beslenmesini güzel ayarlamis doktor bence.. Kuvozdeki biraz daha canlansin diye süt digerine mama gayet iyi valla benimde 2cc filandr heralde.. İlk cidden çok az geliyor.. Hatta kahverengiydi benim sütün rengi niyeyse doktorda sasrdi hatta zamanla sağdikca artti.. En çok Eymeni kucagima alinca artti.. Bence yanina uguru mu vermislerdi emreyi mi hatirlamiyorm hangisiyse kucakla bol bol kokla.. Artar sütün o zmn belki.. Sakin stres yapma.. Kendini toplamaya çalış biz bi bebek için ne hale giriyoruz senin iki bebek sen çarpı 2 gücünde olmalısın gazda çıkmış büyük tuvalete de gitmeye çalış.. Pes etme hiç..

Meme ucu benim yaralar içindeydi.. Bi de kiz kardesim çok süt gelecek diye yuksek derecesine actiriyodu.. Meğerse öyle olmazmış.. Esim diyip durdu önce az ayarindan açın sonra yukseltin diye dinlemedik.. Sende mesela memenin acı durumuna göre ayarla.. 1 dk en dusuk ayarinda sağ sonra 1 dk orta sonra en yuksek ayarina getir.. Ben ilk lansinoh suruyodm o iyi geliyodu.. Sonra sütü sürdüm o da yumusatti dokular kopuyodu memeden.. Bi de ucuna bisey degdirme sakin.. Ben gogus pedi koyuyodum ilk iyi gelmisti.. Sonra uçlarini bi tuhaf etti sıkan kiyafet giyince.. Hamileyken ne diye almisim bilmiyorum meme ucu koruyucu almışım onu taktim ucuna hicbisey degmedikce rahatladi.. Emin ol ogullarin seni emdikce yaralarin da duzelcek.. Eymen beni emdikce meme ucu duzeldi.. Healer gibi benim eymenim.. Seninkilerde oyle biliyorum

İnşallah canım amin cümlemizi Allah bir avazda kurtarsın sağlıcakla kucağımıza alalım bebişleri burda daha havalar sıcak ama iyi hatırlattın yinede koyayım bende lohusalıkta çok üşüyormuş kimisi çünkü, ben sdece süslü geceliklerimi yıkayıp ütülemiştim normal günlük pijamalardan da yıkayıp koyayım 1 2 takım şuan resmen hast çantamı hazırlıyorum çok heyecanlı enson birde düzgün bir liste yapıp üstünden geçerim kafam rahat olur ondan sonra gelsin hanımefendi istediği zaman ozaman da gelmeyesi tutarsa hiç şaşırmam tabi

Sirtiniza hirka veya yelek de koyun.. Lohusa teri bambaska bisey.. Benim aklimdaydi da canta manta hazir edemedigim için annemlere ne soylediysem tek tek getirdiler.. Yelek soylemeyi unuttum.. Sirtinizi ayaginizi sicak tutun hava sicak olsa bile.. Benim sirtimda kulunç oldu dusunun.. Allahtan geçti şimdi sicak tuttum surekli eve çıkınca

Bu da iyi fikir berikkocum sağ ol. Havlu da koymamışım. Ben Zaten kendim için hiçbir şey koymamışım ahahahhha. Bi ayar çekmek lazım baştan aşağı

Bu da iyi fikir berikkocum sağ ol. Havlu da koymamışım. Ben Zaten kendim için hiçbir şey koymamışım ahahahhha. Bi ayar çekmek lazım baştan aşağı

Bi de tavsiyem dogumhane nasildir bilmiyorm ama ameliyathane çok soğuk.. Duş alıp gitmeyin.. Hasta olursunuz gerçekten.. Doktorlar aliskin herseye.. Bazende temizligi çok dusunmemek gerekiyor

Doktora gittim geldim sancım çıkmadı bugün doktor artık niye gelmiyor gelsin artık dedi :))
Alttan muayene etti dogumhanede baktı içim bi hoş oldu :/ Salı’ya kadar gelmezse Salı sabah hazırlıklı gel bi lavma falan yaparız başlar belki Doğum dedi. Salı’ya kadar gelir insallah dedi. Pelvis iyi yumuşama güzel ama bekleyelim dedi. Bebeği ölçmedi Yine bu saatten sonra bebeğin boyu kilosu ölçüp strese girmeye gerek yok nst güzel kalp atış güzel beklicez dedi

valla bnce uzun çizgiler kasilma kcukler hareketten . ama doktor değiliz tabi bekleyelim öğreniriz neymiş
Bugün koca hastanede btek doktor var o yüzden aşırı yoğun öğleden sonraya kaldım saat 2.30 gibi muayene olurum o zaman öğrenirim. Valla gece de uyumamistim nsabah da erken geldim meleğimi görecek olmanın heycanindan.

Aynen canim belden geliyorsa ağrı mutlak vardir birsey . suan kac haftalık ? 1 2 hafta öncesinden boyle sancilar başlıyor. bende yasadm ilk gebelikte ve doktor aynıları dedi artik hazırlıklı ol heran gelebilir diye tembihledi surekli . bu arada sanciniz başlayınca muhakkak şekerli şeyler yemeliymişiz hurmada bunlara dahil :)

Bi de tavsiyem dogumhane nasildir bilmiyorm ama ameliyathane çok soğuk.. Duş alıp gitmeyin.. Hasta olursunuz gerçekten.. Doktorlar aliskin herseye.. Bazende temizligi çok dusunmemek gerekiyor
dogumhaneye soguk ama ameliyathane kadr degil orasi ayrı bi soguk bencede sezaryenler dikkat etsin o konuda tam gidecekken almasınlar dusu ama normalde bide tama açıklığı bekliyorsun faln baya zaman geçiyor sorun olmaz bence :)

Yarın tam 37 olacak ama bebeğin gelişimi 1 hafta önden gidiyor 38 görünüyor 1 2 hafta böyle sürekli sancı mı olacak ama ya ben sancıyı bir anda geliyor bir süre sonra sıklaşınca doğum başlıyor olup bitiyor sanıyordum yani enfazla 2 gün düşünüyordum tamamen yanlış biliyormuşum neyse bu da daha şiddetlisine hazırlıyor demekki hurmayı doktorum da söyledi canım onun dışında adaçayı (günde 2-3 fincan) yürüyüş ve egzersizleri söyledi birde perine masajını günaşırı yapacakmışım rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah

hevesle gidince bisi oluyo zaten. bni 2 hafta sonraya çağırdı baktı nstsanci seyi dümdüz bu doğurmaz dedi herlde bu hafta gitmicem haftaya giderm :)

kişiye gore değişiyor aslinda bu sanci durumu kimisi hic sancılanmadan direk dogum sancisi yaşıyor. kiminin yalanci sancıları boyle inceden başlıyor siddetleniyor gittikçe. en kontrolüde doktor bna duzene girmis sancilar siddeti 60 70lrde smdi yolluyorm aksama gelirsin belki demisti ama nerdeee 4 gun sonra başlamıştı. 1 gun sanci yaşamadıysam diğer gun yasadm2 3 saat duzenli sanci gelir sonra bozulurdu resmen alay eder gbi ama soyle bisi var bnmidrar yolu enfeksiyonumvardi tetikleyen oydu diye düşünüyorum..perineyi mutlak yapmaya calis cnm hayirlisiyla gelsin

Sancılara takılmadı herhalde doktor. maşallah. Beklesin bakalım kuzucuk.

Masallah canim.beklesin inslh :)).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…