2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bugun kontrolümüz vardi. Nstde kucuk küçük sancılar cikti. Cok şükür bugun serum yemekten kurtuldum

Bebegin suyu durumu iyi. 38+3 olmuş bundan sonra artik dogumu bekliyoruz dedi. Oğlum kanala kafasini dayamis. Dogum sancilariyla beraber kanalin icine dogru ilerleyecek dedi.
Hic kilo boy sormadim valla.

Sadece akinti sorunum var dedim gynomax yazdj. Insallah bu sefer gecer

Varya uyuyo arada gidip burnuna vuruyorm tepki veriyo mu diye.. Cok derin uyuyo eymen.. Uyandrmak bile sorun oluyo.. Gecen vurdum burnuna tepki yok.. Sarstm anca o zmn hareketlendi.. Tabi bnde o sirada kalp krizi geciriyodm

Gebe okulunda ebe bebegi uyandirmak icin burnunu topuğunu sikmayin vurmayin falan diyordu da bunlari yapmadan uyanan bebek duymadim.

Gözünüz aydın arkadaslar allah anali babali büyütmeyi nasip etsin

Benim önceki hafta yalancı kasılmalarım çıkmıştı geçen hafta sıfır kasılma bu hafta sancıyla gittim üstüne düzenli kasılma haftaya ne olacak bakalım tek istediğim annem gelene kadar beklesin de sonra istediği zaman gelsin meleğim kavuşalım istiyorum

Bağırsaklar yer değiştirdiği için yemek vermiyorlar canım. Bağırsak tıkanması yaşanabilir Allah korusun.
Evet emzirmeye kalkınca, yürümeye kalkınca sırtına birşey giymek şart oluyor. Bende sıcak diye giymedim. Hemşire omzun tutulur böyle dedi, dediği gibi de tutuldu, onun ağrısı sezeryanı geçmişti

nezaman gelecek canm? ya suan cok kötüyüm toparlanana kadr doğmasın inslh ki zaten bnm icin erken yarı 36+0 ve birsuru isim var bitsin inslh

Bilemiyorum canım valla
Insallah kendiliginden gelir bebegin kolaylikla
Inşallah
Kızlar nst durumlariniz nedir? 1 kere de olsa sancı çıkıyor mu en çok kaça çıktı gibi... ?
En çok 40 falandı yanlış hatırlamıyorsam

Ben de doğurmak istiyorum yaa hiç sancım yok. Herkes yalancı sancıların başlaması gerektiğini söylüyor. Ben mi anormalim ya valla hiç açılmıyor benim vucudum galiba
Benim yalancı sancılar 2 haftadır var. Kızımda hiç sancı hissetmemiştim, suyum gelmişti ve takiben Doğum sancıları başlamıştı ana öyle böyle değil resmen ıkınıyordum ama açılma olmadı ve spinal sezeryan oldum. Ne başım ağrıdı ne dikişlerim çok güzeldi. Şimdi allah nasip ederse oğlumuz da spinal sezeryan ile dünya gelecek. Ama ben istiyorum ki kendisi Doğumu başlatsın ben öyle gidip hadi hop bebiş daha hazır değilken doğurtmak içimden gelmiyor ama nasip. Haftaya bize de gün verdi doktor

merhaba ekim anneleri
1 ay sonra kısmetse oğlum olacak . sünnet ettiren anneler sizce en doğru zaman ne zaman ?

Eymen peygamber sünnetli doğdu.. Ama yinede kesilmesi lazimmis.. Bi yerde sünnet 7 gun 7 ay 7 yaş olarak okumuştum..peygamberimiz bu zmnlarda yapilmasini söylemiş sanrm

Hayırlısıyla kavuşun sancısız da oluyor demekki aniden. Sanırım o zaman suni sancı veriyorlar. Ben de sezaryen de olsa bebek doğumu başlatsın istiyorum ama nasip bakalım. cumartesi gideceğim kontrole. Tükendim ama son haftalar zormuş

Tukenenlerde bende varım , sıkıldım daraldik bunaldim hamilelikten yetti ya sevmiyorum hamileliği artik vazgeçtim.benimde son 6 gün .

Kızlar selam herkese çok yorgunum ve bitkinim lohusa halini bile yasamayamadim uykusuz geceler ardından sarilik çıktı ve hastanede yattık bugün 12 olan değerle taburcu olduk
Halen sarhoş gibi bebeğim hep uyuyor emzirmekte zorlanıyorum hastanede mamada vermek zorunda kaldık evede aptamil aldık çıkar çıkmaz 30 cc verdim
Sadece zorlandığım göz acamamasi uyuması halsizliği sebebiyle emmek istemem si
Çok ağladım kendime kizdim

Ben de doğurmak istiyorum yaa hiç sancım yok. Herkes yalancı sancıların başlaması gerektiğini söylüyor. Ben mi anormalim ya valla hiç açılmıyor benim vucudum galiba
Benimde hiç bir belirtim yok yürüyüş yapıyorum hurma ada çayı hergün duş her yolu deniyorum ama tık yok doktor 23 ekime kadar yolu var dedi

Benimde hiç bir belirtim yok yürüyüş yapıyorum hurma ada çayı hergün duş her yolu deniyorum ama tık yok doktor 23 ekime kadar yolu var dedi
Bana 12 ekim son olmazsa suni sancı vericez yada sezaryen dedi. İnşallah beklemeyiz o kadar
Tukenenlerde bende varım , sıkıldım daraldik bunaldim hamilelikten yetti ya sevmiyorum hamileliği artik vazgeçtim.benimde son 6 gün .
Valla bikaç tane doğuranlara acaip saygı duyuyorum Zor bir hamilelik geçirmedim ama ona rağmen bana yetti. Yaza denk gelmiş olması da sabrımı çok zorladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…