Ciddi bişey yok normal herşey dedi sancılar için. Bugün çok bekledim bugün ama sonuçta gözlerimden kalpler çıkarak ayrıldım hastanedenSancılara takılmadı herhalde doktor.maşallah. Beklesin bakalım kuzucuk.
Varya uyuyo arada gidip burnuna vuruyorm tepki veriyo mu diye.. Cok derin uyuyo eymen.. Uyandrmak bile sorun oluyo.. Gecen vurdum burnuna tepki yok.. Sarstm anca o zmn hareketlendi.. Tabi bnde o sirada kalp krizi geciriyodm
Tum gece sanci cektikten sonra geldi bebisler.
Kilo tahmini pek tutmadi
Biri 1870 dogeri 2270 dogdular.
Ciger gelisimleri guzel.
Uguru yanima verdiler.Emre kuvozde.Kilo almadan cikis yok
Dikisler yavas yavas agrimaya basladi.
Kafami biraz toparlayip yine yazarim kizlar
Selam kızlar geçmişi okuyup yazar dedim biraktim sonra yoksa yazamiycam.
Cumartesi sabah bende sezeryanla kızımı kucağıma aldım çok şükür beni üzen şeylerde oldu spinal yaptılar baştan ama anlatmiyim şimdi olumsuz bişey duymasın doğum yapacak arkadaşlar ama çok şükür benim ikinci sezeryanim olmasına rağmen dikiş acısı ilkinden daha az oldu daha iyiydim gaz sancısı da ilkinde olduğu gibi olmadı çok hafif oldu oğlumda felaket gaz sancısı çekmiştim çok şükür ki bunda korktuğum gibi olmadı çabuk toparladım sadece anestezi ve üşütme etkisi ile boynum omzum ağrı acısı oldu sütümde geldi artık bebişte güzel emiyo bugün toparladık biraz neyseki yoksa kaç gündür uykusuzluk fena yaptı.
Diğer doğum yapan arkadaşlara da geçmiş olsun inşallah doğum yapacaklarda kolaylıkla sağlıkla atlatsin.☺
Benim önceki hafta yalancı kasılmalarım çıkmıştı geçen hafta sıfır kasılma bu hafta sancıyla gittim üstüne düzenli kasılma haftaya ne olacak bakalımkişiye gore değişiyor aslinda bu sanci durumu kimisi hic sancılanmadan direk dogum sancisi yaşıyor. kiminin yalanci sancıları boyle inceden başlıyor siddetleniyor gittikçe. en kontrolüde doktor bna duzene girmis sancilar siddeti 60 70lrde smdi yolluyorm aksama gelirsin belki demisti ama nerdeee 4 gun sonra başlamıştı. 1 gun sanci yaşamadıysam diğer gun yasadm2 3 saat duzenli sanci gelir sonra bozulurdu resmen alay eder gbiama soyle bisi var bnmidrar yolu enfeksiyonumvardi tetikleyen oydu diye düşünüyorum..perineyi mutlak yapmaya calis cnm hayirlisiyla gelsin
Bağırsaklar yer değiştirdiği için yemek vermiyorlar canım. Bağırsak tıkanması yaşanabilir Allah korusun.Kızlar, sezeryan sonrası gaz çıkıncaya kadar hiçbişey yedirmiyorlar ya normalde. Benim yanımda ablam vardı, ben tecrübe ettim bi parça bişey yemek daha kolay çıkarttırıyor diye beni ikna etti. Çok az kek yedim bir de kayısı ve elma suyu,su içtim, yürüdüm, yattığımda ayaklarımı karnıma doğru hafif hafif çektim. Çok uzun sürmedi gazı çıkarmak.
Bir de benim kızımı ilk gün yanıma vermemişlerdi. Hemşire elinle sağ sütünü dedi, makina yara yapar diye vermedi. Çıkan sütü(damla bile değildi) de birikmeyeceği için ablam yüzüme sürdürdü. Hamilelikte inanılmaz lekelenmişti yüzüm. Gerçekten çok ciddi işe yaradı, yüzümün rengi açıldı. Sonraki sütler değil ama o ilk koyu kıvamlı süt çok işe yararmış. Bilginize olsun
Evet emzirmeye kalkınca, yürümeye kalkınca sırtına birşey giymek şart oluyor. Bende sıcak diye giymedim. Hemşire omzun tutulur böyle dedi, dediği gibi de tutuldu, onun ağrısı sezeryanı geçmiştiSirtiniza hirka veya yelek de koyun.. Lohusa teri bambaska bisey.. Benim aklimdaydi da canta manta hazir edemedigim için annemlere ne soylediysem tek tek getirdiler.. Yelek soylemeyi unuttum.. Sirtinizi ayaginizi sicak tutun hava sicak olsa bile.. Benim sirtimda kulunç oldu dusunun.. Allahtan geçti şimdi sicak tuttum surekli eve çıkınca
Gebe okulunda ebe bebegi uyandirmak icin burnunu topuğunu sikmayin vurmayin falan diyordu da bunlari yapmadan uyanan bebek duymadim.
Aa öyle mi. Hastane de bebek hemşiresi de öyle uyandırıyordu
nezaman gelecek canm? ya suan cok kötüyüm toparlanana kadr doğmasın inslh ki zaten bnm icin erken yarı 36+0 ve birsuru isim var bitsin inslhBenim önceki hafta yalancı kasılmalarım çıkmıştı geçen hafta sıfır kasılma bu hafta sancıyla gittim üstüne düzenli kasılma haftaya ne olacak bakalımtek istediğim annem gelene kadar beklesin de sonra istediği zaman gelsin meleğim kavuşalım istiyorum
Bilemiyorum canım vallaBenide düşündürmüyor değil 12 gün önce 3300 demişti yarın kaç diyecek acaba böyle giderse kilosu ilerler. Ama en çok da basını merak ediyorum. 37+0 da kafa ölçümü 39+2 çıkmıştı koca kafalı olursa yandık :/
Valla yürüyüş merdiven hurma bitki çayları içiyorum ama henüz tık yok sancım var ama Doğum başlamadı var bi eksilik zamanı gelmedi demek
Sezeryan mı olacak neden bu acelesi 10 gün var daha Pazar. Plesanta yaşlanması çok normal gelmişiz 39 haftaya o yaslanmasın da biz mi yaşlanalım
InşallahInsallah kendiliginden gelir bebegin kolaylikla
En çok 40 falandı yanlış hatırlamıyorsamKızlar nst durumlariniz nedir? 1 kere de olsa sancı çıkıyor mu en çok kaça çıktı gibi... ?
Ben de doğurmak istiyorum yaaOffff doğurmak istiyorum ben de artık !!!!?!?!?
Benim yalancı sancılar 2 haftadır var. Kızımda hiç sancı hissetmemiştim, suyum gelmişti ve takiben Doğum sancıları başlamıştı ana öyle böyle değil resmen ıkınıyordum ama açılma olmadı ve spinal sezeryan oldum. Ne başım ağrıdı ne dikişlerim çok güzeldi. Şimdi allah nasip ederse oğlumuz da spinal sezeryan ile dünya gelecek. Ama ben istiyorum ki kendisi Doğumu başlatsın ben öyle gidip hadi hop bebiş daha hazır değilken doğurtmak içimden gelmiyor ama nasip. Haftaya bize de gün verdi doktorBen de doğurmak istiyorum yaahiç sancım yok. Herkes yalancı sancıların başlaması gerektiğini söylüyor. Ben mi anormalim ya valla hiç açılmıyor benim vucudum galiba
merhaba ekim anneleri
1 ay sonra kısmetse oğlum olacak . sünnet ettiren anneler sizce en doğru zaman ne zaman ?
kızlar bebeğimin boyu 50.47 cm olmuş kilosu 3166 olmuş. Büyümüş benim meleğim
Plesentada yaşlanma yok ,bebek yukarıda 17 ekime kadar bekler bu bebek dedikanala girmemiş ama baş aşağı duruyo . 38 haftayı doldurduk tam bugün
Hayırlısıyla kavuşunBenim yalancı sancılar 2 haftadır var. Kızımda hiç sancı hissetmemiştim, suyum gelmişti ve takiben Doğum sancıları başlamıştı ana öyle böyle değil resmen ıkınıyordum ama açılma olmadı ve spinal sezeryan oldum. Ne başım ağrıdı ne dikişlerim çok güzeldi. Şimdi allah nasip ederse oğlumuz da spinal sezeryan ile dünya gelecek. Ama ben istiyorum ki kendisi Doğumu başlatsın ben öyle gidip hadi hop bebiş daha hazır değilken doğurtmak içimden gelmiyor ama nasip. Haftaya bize de gün verdi doktor
Tukenenlerde bende varım , sıkıldım daraldik bunaldim hamilelikten yetti ya sevmiyorum hamileliği artik vazgeçtim.benimde son 6 gün .Hayırlısıyla kavuşunsancısız da oluyor demekki aniden. Sanırım o zaman suni sancı veriyorlar. Ben de sezaryen de olsa bebek doğumu başlatsın istiyorum ama nasip bakalım. cumartesi gideceğim kontrole. Tükendim ama son haftalar zormuş
Benimde hiç bir belirtim yok yürüyüş yapıyorum hurma ada çayı hergün duş her yolu deniyorum ama tık yok doktor 23 ekime kadar yolu var dediBen de doğurmak istiyorum yaahiç sancım yok. Herkes yalancı sancıların başlaması gerektiğini söylüyor. Ben mi anormalim ya valla hiç açılmıyor benim vucudum galiba
Bana 12 ekim son olmazsa suni sancı vericez yada sezaryen dedi. İnşallah beklemeyiz o kadarBenimde hiç bir belirtim yok yürüyüş yapıyorum hurma ada çayı hergün duş her yolu deniyorum ama tık yok doktor 23 ekime kadar yolu var dedi
Valla bikaç tane doğuranlara acaip saygı duyuyorumTukenenlerde bende varım , sıkıldım daraldik bunaldim hamilelikten yetti ya sevmiyorum hamileliği artik vazgeçtim.benimde son 6 gün .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?