2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
2 saatte bir 20 cc.Ise yariyodur insallah.Doke saca da olsa siringayla veriyoruz.

O kuvvetini kazaninca hersey yoluna girer.. Ben az ugrasmadm eymen memeyi tutcak diye.. Simdi deuyansn karni tok olsa bile aranıyor.. Yakinda emzik vercem galiba.. Çok ariyor meme.. Bak nereden nereye.. Hastanede emmiyor diye üzülürken şimdi emiyor ve sürekli meme istiyor diyorum.. Gerçekten ilk zmnlar anne bebek uyum zamanı oluyor.. Adaptasyon gibi..

Ama mama yiyorsa sarılık olmaz bence.. Doktor daha iyi bilir elbette.. 20cc bile çok geldi bana mide bu kadar çabuk genisler mi bilmiyorm.. Benden taa 2 hafta sonra mama istediler.. O zmnlarda yetmemeye başladı süt.. En fazla 30cc cikiodu benim iki memeden.. Dokseniz de bence sorun olmaz gibime geldi.. Ne yiyorsa kar diyip besleyin iyice.. Kuvvetlensin rahatlicaksin.. Biberona baslarsn yakinda.. Derler sana denemeye baslayin biberonu diye..

Topuk sıkıyorlr genelde yada alt acıyorlar canım. İlk 2 gün bizimki dw uyanmadı birqz sekeri düştü zorla sürekli uyandırdık

bugün burada serin valla. asil bn bebek dogunca napcaz onu düşünüyorum ısınma merkezi sistem ve kasımda yanar muhtemelen ve gündüzleri gene kapatıyorlar günes varsa . umarm üşümeyiz

B Biravucmutluluk canım bir şey soracağım benim 3 dkda bir sancım geliyo ama öyle dayanamadığım bi ağrı yok hastanee gitmeli miyim kafam allak bullak oldu etrafım hep sezeryan . Bi abla var normal doğum yapan ona dordum 3 dkda birse git diyo. Annem de dayanamayacağın bir ağrı değilse gitme diyo ne yapacağımı şaşırdım

bence gıt cnm sonucda haftanı doldurmusun

Canim acilmani kontrol icin git istersen. 6 cmden azsa sabaha tekrar gitmek uzere eve donersin belki.

en güzeli orda kimse olmuyor zaten. refakatçi aliyorlarmi sizin orda. burda yok odaya gecince refakatçi kalabiliyor dogumhaneye asla almiyorlar
Annem yanıma gelicek dogumhanede ama doğum başlayınca çıkacak , doğumdan sonra tekrar yanıma gelicek . Sonra da Allah nasip ederse meleğim ben ve babamız birlikte kalıcaz
3 dk bir ve uzunsa kesinlikle gidin . Hatta doktorlar 5 dk da bir de hastaneye kesinlikle gitmeyi öneriyor. Hastaneye gidin eğer zaman varsa zaten sizi eve gönderirler. Ben de tüm sancılarımı evde çekmeyi düşünüyorum çünkü hastane beni geriyo,orda başkalarının sancılarını başvurmalarını ya da ebelerin gelip sürekli açılma kontrolü byapmasini istemiyorum

Aslında bu açılmayla yatış yapmam lazım ama sancıların düzenli değil dedi o yüzden gönderdi
Tatlım demekki her doktor farklı yol izleyebiliyor bana 3 saat icin izin verdi eve gidip hazirlandim ve hastaneye gittikten 4 5 saat sonra bebegimi kucağıma aldim zatrn bana gondersem evde dogurursun demisti
Rabbim bir avazda kurtarsın senide tüm annelerimizi ve yavrularımızı sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin

Canım hayırlısıyla kavuşun inşallah. Günümüz aynı beni de aldı bir heyecan 3 dk da bir olunca doktor bana hastaneye gel demişti bence sen de git. zaten yatışa uygun değilsen eve dönersin yine

3 dakikada birse git bence belki agri esigin yuksek sana hafif geliyor

Kuzum bizde yeni çıktık sarılık dolayısıyla hastaneden uyku ve çiş yapamama en belirgin özellik bol bol emzir hatta sağ canım kendini
Biz tedavisi sonrası etmeside idrar bile ağlaması bile düzeldi dün gece gözleriyle hep süzdü etrafını bebeğim ❤❤ yarın kontrole götüreceğim inşallah değerimiz düşmüştür

Kaç çıkmıştı değeriniz, geçmiş olsun

Bende senin gibi tamamen normal doğum üzerinde adapteyim canım dediğin gibi bi sorun olurda sezaryen olmak zorunda kalırsam mecbur olucaz ama bazen çok cesaretli bazen çok korkak da olsam normal doğum istiyorum inşallah çok kolay doğum yaparız canım inşallahhh

Çılgın cesareti geldi 10 dk Oturmuyorum ya dışarda geziyorumm ya evde iş buluyorum kendime çalışmamak böyle bir şeymiş
Aman maşallah diyelim kıçını kaşı nazar değmesin çok ağırlaşıp yerinden kalkamayanlar var bende hareketliyim evde durduğum yok çok şükür ayy nezaman doğurcaz acaba

Yeni doğan bebekler terlemez. Ter bezleri daha sonra çalışmaya başlıyor. Yenidoğan bebeklere siz nasıl giyiniyorsanız bir kat fazlasını giydirin der uzmanlar. Bu yeterlidir. Sağlıkla büyüsünler inşallah

bugün burada serin valla. asil bn bebek dogunca napcaz onu düşünüyorum ısınma merkezi sistem ve kasımda yanar muhtemelen ve gündüzleri gene kapatıyorlar günes varsa . umarm üşümeyiz

Valla ben 1 ay önce yorgani çıkarmıştım.. Şimdi kaldrdm ev sıcak diye.. 1 ay önce usumeye başlamışım.. Şimdide soğuk yani.. Gündüz güneş var diye ince giyinsen hemen hasta edecek havalar bunlar.. Bi de lohusaym sezeryanım usuyunce direkt karın ağrısı..
Merkezi sistem zor ya.. Istedgn zmn istedgn ayarda yakmak en güzeli.. Ama güneş var diye niye kapatiyorlar ki ısıtmayı bu sebep sırf ev değiştirme sebebi benim için

Prematurelere de yenidogan bebekten bir kat daha fazlasini da giydirin der uzmanlar.. Amin insallah saglikla buyusun butun bebisler.

Kizlar kendime bir dert edindim muhtemelen bebegim 2 aylikken ise baslamam gerekicek ve sutumu de sagmam. Pompayi hallettim sagarimda mola saatlerim var sanmiyorum problem yasayacagimi. Fakst baska bir sorunum var is yerimde sagim yapabilecegim bir oda yok. Bunun icin bir yer yok.

Tuvalet var ama hijyenik olmaz diye dusunuyorum napacagimi bulamadim. Ancak toplanti odalarindan biri olabilir diye dusunuyorum oralarda da ber yerde kamera var.

Bir se sagdigim sutu aksam eve nasil bir cantayla goturmeliyim? Bu ebebekte falan satilan ici kapli cantalar gercekten is gorur mu acaba?

Böyle emzirme örtüleri filan var heryeri kapatan baktin mi hiç? Toplanti odasinda yapman bana daha mantikli geldi ama anca o ortulerle olabilir.. Tuvalet olmaz heralde.. Mutlaka biseyleri biyerlere koyman gerekiyor filan.. Posetleri yazman gerekiyor rahat hareket edemezsn sanki..

Benim içinde sorun bu konu 6 aylıkken ise başlamayı düşünüyorum. Toplantı odaları da cam duvar şeklinde ya mutfak ya tuvalet ama mutfak da zor sürekli hareket halinde giren çıkan nasıl olacak bende şimdiden düşünüyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…