2 saatte bir 20 cc.Ise yariyodur insallah.Doke saca da olsa siringayla veriyoruz.
Topuk sıkıyorlr genelde yada alt acıyorlar canım. İlk 2 gün bizimki dw uyanmadı birqz sekeri düştü zorla sürekli uyandırdıkBiz sarip sarmaladik ta cocuk tikandi burnu kurudu.Üşüyor sandik.Doktor bu kadar kat kat giydirip ortmeyin dedi.
Asiri derecede uyuyor.Nasil uyandiriyosun sen beriko ya ? Mumkun degil.Memeye mecali bile yok.Hoş gerci tam da gelmiyor bisey de.Ne yiyip ne icmeli ?Ne zaman gelmeye baslar bu süt gotureyim yogun bakima.
bugün burada serin valla. asil bn bebek dogunca napcaz onu düşünüyorum ısınma merkezi sistem ve kasımda yanar muhtemelen ve gündüzleri gene kapatıyorlar günes varsa . umarm üşümeyizAynen terlemiyor.. Zaten kat kat giydirdigimde yok.. Altina body ustune uzun kollu zibin bu kadar.. En dusukte yakiyorm doğalgazı da.. Banyo yaptirirken açıyorum bayagi yüksek.. Yatagina uyumaya koyunca banyodan snra kısıyorum yine.. Yani ben bile usuyorum yeri gelio güneşin olduguna bakmiyorum bunlar yalanci havalar.. Ben yakiyorum doğalgazı.. Oğlum da boyle rahat bende.. Böyle mutluyuz
bence gıt cnm sonucda haftanı doldurmusunB Biravucmutluluk canım bir şey soracağım benim 3 dkda bir sancım geliyo ama öyle dayanamadığım bi ağrı yok hastanee gitmeli miyim kafam allak bullak oldu etrafım hep sezeryan . Bi abla var normal doğum yapan ona dordum 3 dkda birse git diyo. Annem de dayanamayacağın bir ağrı değilse gitme diyo ne yapacağımı şaşırdım
B Biravucmutluluk canım bir şey soracağım benim 3 dkda bir sancım geliyo ama öyle dayanamadığım bi ağrı yok hastanee gitmeli miyim kafam allak bullak oldu etrafım hep sezeryan . Bi abla var normal doğum yapan ona dordum 3 dkda birse git diyo. Annem de dayanamayacağın bir ağrı değilse gitme diyo ne yapacağımı şaşırdım
Annem yanıma gelicek dogumhanede ama doğum başlayınca çıkacak , doğumdan sonra tekrar yanıma gelicek . Sonra da Allah nasip ederse meleğim ben ve babamız birlikte kalıcazen güzeli orda kimse olmuyor zaten. refakatçi aliyorlarmi sizin orda. burda yokodaya gecince refakatçi kalabiliyor dogumhaneye asla almiyorlar
3 dk bir ve uzunsa kesinlikle gidin . Hatta doktorlar 5 dk da bir de hastaneye kesinlikle gitmeyi öneriyor. Hastaneye gidin eğer zaman varsa zaten sizi eve gönderirler. Ben de tüm sancılarımı evde çekmeyi düşünüyorum çünkü hastane beni geriyo,orda başkalarının sancılarını başvurmalarını ya da ebelerin gelip sürekli açılma kontrolü byapmasini istemiyorumB Biravucmutluluk canım bir şey soracağım benim 3 dkda bir sancım geliyo ama öyle dayanamadığım bi ağrı yok hastanee gitmeli miyim kafam allak bullak oldu etrafım hep sezeryan . Bi abla var normal doğum yapan ona dordum 3 dkda birse git diyo. Annem de dayanamayacağın bir ağrı değilse gitme diyo ne yapacağımı şaşırdım
Tatlım demekki her doktor farklı yol izleyebiliyor bana 3 saat icin izin verdi eve gidip hazirlandim ve hastaneye gittikten 4 5 saat sonra bebegimi kucağıma aldim zatrn bana gondersem evde dogurursun demistiAslında bu açılmayla yatış yapmam lazım ama sancıların düzenli değil dedi o yüzden gönderdi
Canım hayırlısıyla kavuşun inşallah. Günümüz aynı beni de aldı bir heyecanB Biravucmutluluk canım bir şey soracağım benim 3 dkda bir sancım geliyo ama öyle dayanamadığım bi ağrı yok hastanee gitmeli miyim kafam allak bullak oldu etrafım hep sezeryan . Bi abla var normal doğum yapan ona dordum 3 dkda birse git diyo. Annem de dayanamayacağın bir ağrı değilse gitme diyo ne yapacağımı şaşırdım
3 dakikada birse git bence belki agri esigin yuksek sana hafif geliyorB Biravucmutluluk canım bir şey soracağım benim 3 dkda bir sancım geliyo ama öyle dayanamadığım bi ağrı yok hastanee gitmeli miyim kafam allak bullak oldu etrafım hep sezeryan . Bi abla var normal doğum yapan ona dordum 3 dkda birse git diyo. Annem de dayanamayacağın bir ağrı değilse gitme diyo ne yapacağımı şaşırdım
Kuzum bizde yeni çıktık sarılık dolayısıyla hastaneden uyku ve çiş yapamama en belirgin özellik bol bol emzir hatta sağ canım kendiniYok cok sukur moral olarak iyiyim.Hemsireler cok aktif cekiyor memeni,pasif degil dedi.Ama sanirim sarilik oluyor.Oglenden beri gozlerini acmadan uyuyor.Sabah olculmustu bisey yoktu.Gozlerini acamiyor.Doktor takip et demisti.Muhtemelen sarilik oluyorEmecek mecali yok,uyanmadan uyuyor.
Kaç çıkmıştı değeriniz, geçmiş olsunKuzum bizde yeni çıktık sarılık dolayısıyla hastaneden uyku ve çiş yapamama en belirgin özellik bol bol emzir hatta sağ canım kendini
Biz tedavisi sonrası etmeside idrar bile ağlaması bile düzeldi dün gece gözleriyle hep süzdü etrafını bebeğim ❤❤ yarın kontrole götüreceğim inşallah değerimiz düşmüştür
Bende senin gibi tamamen normal doğum üzerinde adapteyim canım dediğin gibi bi sorun olurda sezaryen olmak zorunda kalırsam mecbur olucaz ama bazen çok cesaretli bazen çok korkak da olsam normal doğum istiyorum inşallah çok kolay doğum yaparız canım inşallahhhValla daha dün hastanede bi kadın yok efendim korkunç bişey , yok o vakit gelsin dünyayı yikicaksin bir sürü şey söylüyo ben başımdan atmaya çalışıyorum yok . yanımda annem de var en son tersledi kadını da öyle gitti. Valla kimsenin felaket seneryolarina aldırmıyorum Rabbim nasip ederse normal doğumu çok istiyorum ancak o vakit geldiğinde bir sorun olur sezaryen olur o zaman elbette sağlığımız için gerekli olan neyse o yapılır. Sürekli kolay rahat huzurlu bir doğum yapacağımı düşünüyorum ve inandığım şey de bu . Rabbim kolay sağlıklı ve huzurlu doğumlar nasip etsin hepimize ve herkese gönül ferahlığı diliyorum
Aman maşallah diyelimÇılgın cesareti geldi 10 dk Oturmuyorum ya dışarda geziyorumm ya evde iş buluyorum kendimeçalışmamak böyle bir şeymiş
Yeni doğan bebekler terlemez. Ter bezleri daha sonra çalışmaya başlıyor. Yenidoğan bebeklere siz nasıl giyiniyorsanız bir kat fazlasını giydirin der uzmanlar. Bu yeterlidir. Sağlıkla büyüsünler inşallahAynen terlemiyor.. Zaten kat kat giydirdigimde yok.. Altina body ustune uzun kollu zibin bu kadar.. En dusukte yakiyorm doğalgazı da.. Banyo yaptirirken açıyorum bayagi yüksek.. Yatagina uyumaya koyunca banyodan snra kısıyorum yine.. Yani ben bile usuyorum yeri gelio güneşin olduguna bakmiyorum bunlar yalanci havalar.. Ben yakiyorum doğalgazı.. Oğlum da boyle rahat bende.. Böyle mutluyuz
bugün burada serin valla. asil bn bebek dogunca napcaz onu düşünüyorum ısınma merkezi sistem ve kasımda yanar muhtemelen ve gündüzleri gene kapatıyorlar günes varsa . umarm üşümeyiz
Yeni doğan bebekler terlemez. Ter bezleri daha sonra çalışmaya başlıyor. Yenidoğan bebeklere siz nasıl giyiniyorsanız bir kat fazlasını giydirin der uzmanlar. Bu yeterlidir. Sağlıkla büyüsünler inşallah
Kizlar kendime bir dert edindimmuhtemelen bebegim 2 aylikken ise baslamam gerekicek ve sutumu de sagmam. Pompayi hallettim sagarimda mola saatlerim var sanmiyorum problem yasayacagimi. Fakst baska bir sorunum var is yerimde sagim yapabilecegim bir oda yok. Bunun icin bir yer yok.
Tuvalet var ama hijyenik olmaz diye dusunuyorum napacagimi bulamadim. Ancak toplanti odalarindan biri olabilir diye dusunuyorum oralarda da ber yerde kamera var.
Bir se sagdigim sutu aksam eve nasil bir cantayla goturmeliyim? Bu ebebekte falan satilan ici kapli cantalar gercekten is gorur mu acaba?
Kizlar kendime bir dert edindimmuhtemelen bebegim 2 aylikken ise baslamam gerekicek ve sutumu de sagmam. Pompayi hallettim sagarimda mola saatlerim var sanmiyorum problem yasayacagimi. Fakst baska bir sorunum var is yerimde sagim yapabilecegim bir oda yok. Bunun icin bir yer yok.
Tuvalet var ama hijyenik olmaz diye dusunuyorum napacagimi bulamadim. Ancak toplanti odalarindan biri olabilir diye dusunuyorum oralarda da ber yerde kamera var.
Bir se sagdigim sutu aksam eve nasil bir cantayla goturmeliyim? Bu ebebekte falan satilan ici kapli cantalar gercekten is gorur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?