- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
gittinmi canm umarim gitmissindir. belki ağrı eşiğin yüksek 3 dk bir sancida 7 8 cm açıklığa varmis olman gerek. haber ver lütfenB Biravucmutluluk canım bir şey soracağım benim 3 dkda bir sancım geliyo ama öyle dayanamadığım bi ağrı yok hastanee gitmeli miyim kafam allak bullak oldu etrafım hep sezeryan . Bi abla var normal doğum yapan ona dordum 3 dkda birse git diyo. Annem de dayanamayacağın bir ağrı değilse gitme diyo ne yapacağımı şaşırdım
insallah canm guzelmis annenin yanina gelmesi bnde bi yandan keske alsalar diyorm bi yandan aman tek daha iyi diyorum hayilrisi bakalm. arkads umarm gitmiştir ya aklım ona takıldı suanAnnem yanıma gelicek dogumhanede ama doğum başlayınca çıkacak , doğumdan sonra tekrar yanıma gelicek . Sonra da Allah nasip ederse meleğim ben ve babamız birlikte kalıcaz
3 dk bir ve uzunsa kesinlikle gidin . Hatta doktorlar 5 dk da bir de hastaneye kesinlikle gitmeyi öneriyor. Hastaneye gidin eğer zaman varsa zaten sizi eve gönderirler. Ben de tüm sancılarımı evde çekmeyi düşünüyorum çünkü hastane beni geriyo,orda başkalarının sancılarını başvurmalarını ya da ebelerin gelip sürekli açılma kontrolü byapmasini istemiyorum
ben sıcağı asla sevmem yorgan kullanmam hatta kizimda öylede iste bebek olunca o biraz sıkıntı çıkarcak sanki ısıtıcı kullanıcaz artk. tasarruf icin kapaniyormus merkezi sistem bide bi cok kisi cok sicak diye sikayet ediyormus . ben gecen yil hic kazak giymedim meselaValla ben 1 ay önce yorgani çıkarmıştım.. Şimdi kaldrdm ev sıcak diye.. 1 ay önce usumeye başlamışım.. Şimdide soğuk yani.. Gündüz güneş var diye ince giyinsen hemen hasta edecek havalar bunlar.. Bi de lohusaym sezeryanım usuyunce direkt karın ağrısı..
Merkezi sistem zor ya.. Istedgn zmn istedgn ayarda yakmak en güzeli.. Ama güneş var diye niye kapatiyorlar ki ısıtmayıbu sebep sırf ev değiştirme sebebi benim için
Canım termal çantalar var onlardan temin edebilirsin . Oldufun yerde muhakak buzdolabı vs vardır oraya da koyabilirsin. Benim arkadaşlarım mescitte sagiyodu. Allah kolaylık versinKizlar kendime bir dert edindimmuhtemelen bebegim 2 aylikken ise baslamam gerekicek ve sutumu de sagmam. Pompayi hallettim sagarimda mola saatlerim var sanmiyorum problem yasayacagimi. Fakst baska bir sorunum var is yerimde sagim yapabilecegim bir oda yok. Bunun icin bir yer yok.
Tuvalet var ama hijyenik olmaz diye dusunuyorum napacagimi bulamadim. Ancak toplanti odalarindan biri olabilir diye dusunuyorum oralarda da ber yerde kamera var.
Bir se sagdigim sutu aksam eve nasil bir cantayla goturmeliyim? Bu ebebekte falan satilan ici kapli cantalar gercekten is gorur mu acaba?
termal yemek cantam var ama sut icin ne kadar yeterli olur bilemiyorum. Bakteri uretebiliyormus hemen. İs ve ev arasi 40 dk yol suruyor. İs cikisinda 40 dk derecesini korur mu bilemiyorum. Olmazsa buz kaseti tasicam bir de yanimda. İsyerimde mescid olmamasina cok uzuldumCanım termal çantalar var onlardan temin edebilirsin . Oldufun yerde muhakak buzdolabı vs vardır oraya da koyabilirsin. Benim arkadaşlarım mescitte sagiyodu. Allah kolaylık versin
Gercekten su ana kadar dusunmemistim bugun pompayi sterilize ederken aklima geldi ve takildi.Benim içinde sorun bu konu 6 aylıkken ise başlamayı düşünüyorum. Toplantı odaları da cam duvar şeklinde ya mutfak ya tuvalet ama mutfak da zor sürekli hareket halinde giren çıkan nasıl olacak bende şimdiden düşünüyorum :/
Kayinvalidem cok seker bir emzirme ortusu yapti. Aklima gelmemisti evet emzirme ortusu ile sagmayi deneyebilirim.Böyle emzirme örtüleri filan var heryeri kapatan baktin mi hiç? Toplanti odasinda yapman bana daha mantikli geldi ama anca o ortulerle olabilir.. Tuvalet olmaz heralde.. Mutlaka biseyleri biyerlere koyman gerekiyor filan.. Posetleri yazman gerekiyor rahat hareket edemezsn sanki..
Çiş yapmama da mı sarılık belirtisi?Kuzum bizde yeni çıktık sarılık dolayısıyla hastaneden uyku ve çiş yapamama en belirgin özellik bol bol emzir hatta sağ canım kendini
Biz tedavisi sonrası etmeside idrar bile ağlaması bile düzeldi dün gece gözleriyle hep süzdü etrafını bebeğim ❤❤ yarın kontrole götüreceğim inşallah değerimiz düşmüştür
Hastaneye gittin mi.saglikla gelsinKızlar kontrole gittim. 3 cm açılmam var bebek kanala girmiş ama sancılarım çok düzenli değil heniz. Eve gönderdi doktorum. Gece herhangi acil bişey olmazsa sabah gel yatışını yapalım dedi. Öğlene doğurabilirmişim. Fakat bebek 3.600 olmuş çatı muayenesinde üst kemik biraz basıkmış. Lütfen bana dua edin sağ salim yavrumu kucağıma alabileyim hepinize dua ediyorum
Bende de o var bir kac gundur. Bazen sol bazen sag. Resmen acıyor agriyor.Kızlar ya benim karnimin sol tarafına bi ağrı giriyor şuanda acayip bi agri var yerini tarif edemiyorum tam ama koltuk alti hizamda karnimda yan taraf ayaga kalkincada bebek asagi inecek gibi ne sizce yatıp uyumasını denesem yoksa acile mi gitsem
Ya bugün ilk defa agri giriyor sogukdanmi acaba ya yan tarafim az bişeyde degilHastaneye gittin mi.saglikla gelsin
Bende de o var bir kac gundur. Bazen sol bazen sag. Resmen acıyor agriyor.
Sadece vajen kismi degil de genel olarak genital organim buyumus gibi gelyor bana aldigim kilodan mi fazla kan gitmesinden mi nediranlamadim. Bir de cooooksiyahlasmisYa kizlar ozel olacak ama vajinanizda şişme varmı?
Agirligi tasiyamiyoruz oyuzden. Karnimizin yan tarafina giden kas koltukaltlarimizin ordan baslayip inkyor. Bol hareket tek cozumu.Ya bugün ilk defa agri giriyor sogukdanmi acaba ya yan tarafim az bişeyde degil
Bi tek şişme mı daha neler nelerYa kizlar ozel olacak ama vajinanizda şişme varmı?
Ya kizlar ozel olacak ama vajinanizda şişme varmı?
Benimde ayni şoka girdim.Sadece vajen kismi degil de genel olarak genital organim buyumus gibi gelyor bana aldigim kilodan mi fazla kan gitmesinden mi nediranlamadim. Bir de cooooksiyahlasmisgececek diye umit ediyorum.
Yaaaa ayni durumdayim. Ilk kez ayna karsinda epilasyon yaptim yapmaz olaydim. Sekline mi yanayım rengine mi. Inanamadim sekline sisligine. Aglayacaktim neredeyse. Iyi ki esimle iliskiye girmemisim. Kendime zor baktim aynada. Doktor yarin alttan muayene etmez insallah. Rezil olurumBi tek şişme mı daha neler nelerresmen 70 yaşına gelince bu şekilde olacak sanırım dedim . İlk çatı muayenesinde baya utanmıştım rengi şekli ... Sanki bana ait olmayan bi organ gören bunun sende ne işi var dicek gibi
Bi tek şişme mı daha neler nelerresmen 70 yaşına gelince bu şekilde olacak sanırım dedim . İlk çatı muayenesinde baya utanmıştım rengi şekli ... Sanki bana ait olmayan bi organ gören bunun sende ne işi var dicek gibi
Acaba niye sisiyor baskıdanmiAman artik onu da koyverdim ya... hormonlar bizi mahvetti kendimizi taniyamiyoruzcatiyi birak oradan dogum yapacagimizdan bunun bir ustu yok bence
Acaba niye sisiyor baskıdanmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?