2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
gittinmi canm umarim gitmissindir. belki ağrı eşiğin yüksek 3 dk bir sancida 7 8 cm açıklığa varmis olman gerek. haber ver lütfen

insallah canm guzelmis annenin yanina gelmesi bnde bi yandan keske alsalar diyorm bi yandan aman tek daha iyi diyorum hayilrisi bakalm. arkads umarm gitmiştir ya aklım ona takıldı suan

ben sıcağı asla sevmem yorgan kullanmam hatta kizimda öylede iste bebek olunca o biraz sıkıntı çıkarcak sanki ısıtıcı kullanıcaz artk. tasarruf icin kapaniyormus merkezi sistem bide bi cok kisi cok sicak diye sikayet ediyormus . ben gecen yil hic kazak giymedim mesela suan gripsem hep bu yangin ayseligimden üşümüyor hissediyorum herlde kendimi

Canım termal çantalar var onlardan temin edebilirsin . Oldufun yerde muhakak buzdolabı vs vardır oraya da koyabilirsin. Benim arkadaşlarım mescitte sagiyodu. Allah kolaylık versin

Canım termal çantalar var onlardan temin edebilirsin . Oldufun yerde muhakak buzdolabı vs vardır oraya da koyabilirsin. Benim arkadaşlarım mescitte sagiyodu. Allah kolaylık versin
termal yemek cantam var ama sut icin ne kadar yeterli olur bilemiyorum. Bakteri uretebiliyormus hemen. İs ve ev arasi 40 dk yol suruyor. İs cikisinda 40 dk derecesini korur mu bilemiyorum. Olmazsa buz kaseti tasicam bir de yanimda. İsyerimde mescid olmamasina cok uzuldum Aklima geldi nitekim gercekten bir ihtiyacmis isyerimde mutfak buzdolabi var. Sagsam sorun olmaz nerede sagacagimi cozmem lazim.
Gercekten su ana kadar dusunmemistim bugun pompayi sterilize ederken aklima geldi ve takildi.

Kayinvalidem cok seker bir emzirme ortusu yapti. Aklima gelmemisti evet emzirme ortusu ile sagmayi deneyebilirim.

Kızlar ya benim karnimin sol tarafına bi ağrı giriyor şuanda acayip bi agri var yerini tarif edemiyorum tam ama koltuk alti hizamda karnimda yan taraf ayaga kalkincada bebek asagi inecek gibi ne sizce yatıp uyumasını denesem yoksa acile mi gitsem

Çiş yapmama da mı sarılık belirtisi?
Benim kızımda da hafif sarılık olduğunu söyledi hemşire bugün:/ sürekli uyku halini ben prematüre oluşuna yoruyordum:/ ama yanılmışım.

Hastaneye gittin mi.saglikla gelsin
Bende de o var bir kac gundur. Bazen sol bazen sag. Resmen acıyor agriyor.

Ya kizlar ozel olacak ama vajinanizda şişme varmı?
Bi tek şişme mı daha neler neler resmen 70 yaşına gelince bu şekilde olacak sanırım dedim . İlk çatı muayenesinde baya utanmıştım rengi şekli ... Sanki bana ait olmayan bi organ gören bunun sende ne işi var dicek gibi

Sadece vajen kismi degil de genel olarak genital organim buyumus gibi gelyor bana aldigim kilodan mi fazla kan gitmesinden mi nediranlamadim. Bir de cooooksiyahlasmis gececek diye umit ediyorum.
Benimde ayni şoka girdim.
Yaaaa ayni durumdayim. Ilk kez ayna karsinda epilasyon yaptim yapmaz olaydim. Sekline mi yanayım rengine mi. Inanamadim sekline sisligine. Aglayacaktim neredeyse. Iyi ki esimle iliskiye girmemisim. Kendime zor baktim aynada. Doktor yarin alttan muayene etmez insallah. Rezil olurum

Aman artik onu da koyverdim ya... hormonlar bizi mahvetti kendimizi taniyamiyoruz catiyi birak oradan dogum yapacagimizdan bunun bir ustu yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…