Ben sorduğumda ebe doğumdan sonra pijama giyebilirsiniz dedi ama ben sadece üstü giymeyi düşünüyorum. Pijamaya gececeginden değil de kontrol etmesi kolay olsun diye. Benim doğum yapacağım hastanede zaten doğum yaptıktan hemen sonra odaya çıkmıyorsun. Bir durum olursa diye en az 1 saat dogumhanede kontrol altında tutuluyoruz. Hastanın durumuna göre bu süre uzayadabiliyo. Odaya geçince istediğinizi giyin dedi ama ben odaya geçince de bir iki saat altıma sadece bezle durmayı düşünüyorumbn ilk etapta gecelik düşünüyorum. daha sonra lohusa pijamasini yani dogumdan 1 2 saat sonra kontroller oluyor pıhtı kontrolü faln onlar geçtikten sonra biraz rahata kavuşunca giyerim.
Kesinlikle gecelik bencede canımHastane icin pijamayi bosuna almisim.En rahati kesinlikle gecelik ve yaninda sabahlik.Tuvalete oturup kalkma sorunu yok.agri kesici igne yapicaklar kaldiriveriyolar etegini,doktor dikislere bakarken ona keza.Sadece ustunu ortuyosun o kadar.Koydugumuz gibi geri getirdik pijama takimlarini.
Canım benim 3 cm ile doktorum gonderdimi seni beni 4 cm ile yatış yapmıştıKızlar kontrole gittim. 3 cm açılmam var bebek kanala girmiş ama sancılarım çok düzenli değil heniz. Eve gönderdi doktorum. Gece herhangi acil bişey olmazsa sabah gel yatışını yapalım dedi. Öğlene doğurabilirmişim. Fakat bebek 3.600 olmuş çatı muayenesinde üst kemik biraz basıkmış. Lütfen bana dua edin sağ salim yavrumu kucağıma alabileyim hepinize dua ediyorum
Kızlar kontrole gittim. 3 cm açılmam var bebek kanala girmiş ama sancılarım çok düzenli değil heniz. Eve gönderdi doktorum. Gece herhangi acil bişey olmazsa sabah gel yatışını yapalım dedi. Öğlene doğurabilirmişim. Fakat bebek 3.600 olmuş çatı muayenesinde üst kemik biraz basıkmış. Lütfen bana dua edin sağ salim yavrumu kucağıma alabileyim hepinize dua ediyorum
Aynen öyle canım. Bakalım inşallah ilerlemezAz miktarda geçiyor sanirm antibiyotikler. insalah gecer boyle canim. daha cok kucuk oldugu icin ne yapacağını şaşıyor insan normalde limon faln sürerim bn ayağına kizimda hep yaptm ama iste 3 4 aylıktan sonra idi sanirm
Duş alabildin mi canım. Duş aldıktan sonra geldi benim. Birde ilk zamanlar zor tutuyorlar göğsü. Bol bol emzirmek getiriyor. Suyu çok iç.Iste bizimki daha gucsuz oldugu icin tam kuvvetle cekemiyor.Cekemedigi icin de gelemiyor tam..Hastane tipi sagmada mahvetti gogsumu.Zar.zor tutuyor zaten.
Kızlar kontrole gittim. 3 cm açılmam var bebek kanala girmiş ama sancılarım çok düzenli değil heniz. Eve gönderdi doktorum. Gece herhangi acil bişey olmazsa sabah gel yatışını yapalım dedi. Öğlene doğurabilirmişim. Fakat bebek 3.600 olmuş çatı muayenesinde üst kemik biraz basıkmış. Lütfen bana dua edin sağ salim yavrumu kucağıma alabileyim hepinize dua ediyorum
Canım Allah yardımcın olsunKızlar kontrole gittim. 3 cm açılmam var bebek kanala girmiş ama sancılarım çok düzenli değil heniz. Eve gönderdi doktorum. Gece herhangi acil bişey olmazsa sabah gel yatışını yapalım dedi. Öğlene doğurabilirmişim. Fakat bebek 3.600 olmuş çatı muayenesinde üst kemik biraz basıkmış. Lütfen bana dua edin sağ salim yavrumu kucağıma alabileyim hepinize dua ediyorum
burasıda ayni canm dogumhanede lohusa odası var 6.20 de dogum yaptım oraya geçtim bizim burda ameliyat önlüğü vermiyorlar geldiğin kıyafetle doğuruyorsun normal dogumda . bnde gecelik vardi onla durdum sanci boyunca ve odaya geçene kadr dogumdan 2 2.buçuk saat sonra geçtim odaya hemen çarşafları, uzerimi degistirp aklanip paklanip yattim gene aynı yaparm diye düşünüyorum.Ben sorduğumda ebe doğumdan sonra pijama giyebilirsiniz dedi ama ben sadece üstü giymeyi düşünüyorum. Pijamaya gececeginden değil de kontrol etmesi kolay olsun diye. Benim doğum yapacağım hastanede zaten doğum yaptıktan hemen sonra odaya çıkmıyorsun. Bir durum olursa diye en az 1 saat dogumhanede kontrol altında tutuluyoruz. Hastanın durumuna göre bu süre uzayadabiliyo. Odaya geçince istediğinizi giyin dedi ama ben odaya geçince de bir iki saat altıma sadece bezle durmayı düşünüyorum
Burda önlük veriyolar ama eğer siz ben geceligimi kullanicam derseniz bizim için sorun olmaz dedimişti.burasıda ayni canm dogumhanede lohusa odası var 6.20 de dogum yaptım oraya geçtim bizim burda ameliyat önlüğü vermiyorlar geldiğin kıyafetle doğuruyorsun normal dogumda . bnde gecelik vardi onla durdum sanci boyunca ve odaya geçene kadr dogumdan 2 2.buçuk saat sonra geçtim odaya hemen çarşafları, uzerimi degistirp aklanip paklanip yattim gene aynı yaparm diye düşünüyorum.
Aslında bu açılmayla yatış yapmam lazım ama sancıların düzenli değil dedi o yüzden gönderdiCanım benim 3 cm ile doktorum gonderdimi seni beni 4 cm ile yatış yapmıştı
Amiinn inşallah canım Allah razı olsunAy ne güzel 3 cm geçmiş bile yarına kadar 6 7 olsun insallah su gibi gidip doğur kiloya takılma İnan bütün mevzu bas bebeğin bası çıksın gerisi su gibi akıyor. Rabbim sağlıcakla gelmesini nasip etsin
Canm tavsiyemi dinlersen yatış yapma hastaneye gerçekten psikolojik olarak baskıda hissedersin kendini doktorunla konuş eğer bir sorun olmazsa evde bekle derim duzenli ve şiddetli sancin gelene kadr . çatı icinde sunu diyebilirim eğer ki dogumu yapamayacak olsan çatı uygun değil derlerdi bebegin başına gore dogum yapabileceksindir ki musade ediyordu r doktor. umarim cok kolay bi dogumn olurKızlar kontrole gittim. 3 cm açılmam var bebek kanala girmiş ama sancılarım çok düzenli değil heniz. Eve gönderdi doktorum. Gece herhangi acil bişey olmazsa sabah gel yatışını yapalım dedi. Öğlene doğurabilirmişim. Fakat bebek 3.600 olmuş çatı muayenesinde üst kemik biraz basıkmış. Lütfen bana dua edin sağ salim yavrumu kucağıma alabileyim hepinize dua ediyorum
Hep güzel düşünüyorum canım bi dinginlik geldi sanki bana çok panik olurum zannediyordum ama öyle değilim çok şükür haber ederim inşallahSagsaglim kucağına alırsın inşallah. Kolay doğumlar diliyorum sana güzel olacak öyle hayal et bizi de haberdar et
önlüğün arkası açık oluyorBurda önlük veriyolar ama eğer siz ben geceligimi kullanicam derseniz bizim için sorun olmaz dedimişti.
Hadi bakalim bir avazda dogur insallah allah yardımcın olsun guzel haberlerini bekliyoruzAslında bu açılmayla yatış yapmam lazım ama sancıların düzenli değil dedi o yüzden gönderdi
Amiin çok rahatlattın beni canım Allah razı olsun evdeyim zaten eve gönderdi acil bişey olmadığı sürece evde kal dedi sabah gel dedi yatış yapalım dedi. Dediğin gibi çok şiddetlenmezse sabah da gitmem belki dayanabildiğim yere kadar dayanmak istiyorumCanm tavsiyemi dinlersen yatış yapma hastaneye gerçekten psikolojik olarak baskıda hissedersin kendini doktorunla konuş eğer bir sorun olmazsa evde bekle derim duzenli ve şiddetli sancin gelene kadr . çatı icinde sunu diyebilirim eğer ki dogumu yapamayacak olsan çatı uygun değil derlerdi bebegin başına gore dogum yapabileceksindir ki musade ediyordu r doktor. umarim cok kolay bi dogumn olurbir avazda kurtulursun inslh
Amin inşallah canımHadi bakalim bir avazda dogur insallah allah yardımcın olsun guzel haberlerini bekliyoruz
Tamam canım dediklerini uygulayacağım Allah razı olsunCanım Allah yardımcın olsuninşallah rahat huzurlu sağlıklı geçer . Ben 38 hafgaligim çatı muayenesinde benimde on kemik hafif basık dedi ama bebek iri olmadığı sürece normal doğumu engellemez dedi. Hiç korkmayın bol su için , esneme hareketleri yapın , çok fazla katı olmayacak besinler yiyin . Evinizde zeytinyağı varsa yemeklerden önce birer kaşık için ki bebek ilerlerken bağırsaklara baskı yapacak eğer fazla katı besin tüketirseniz ilerlemesi de bir miktar zorlaşır. Sıcak duş alın ve felaket seneryolarina kulaklarınızı tıkkayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?