2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
bn ilk dogumda kostum gittim sonuç orda o ortamda stresten saatlerce dogum.ilerlemeden bekledim ister istemez bi baskı oluyor ev ren rahatı ama kanama su faln gelir aman ha hemen git :) 34.haftada 4 cm açıklığı olann ama 40.haftada doğuran bi tanıdığımvar tabi onun dogumu durdurulmak icin hersey yapıldı senin gelmesi icin yapılacak:) meryem ana otunu aldıysan eğer suya koyabilirsin :)

bunu ne icin söylediğime aciklik getireym yani yeterli sanci olmazsa dogum ilerlemiyor . hastanede strese girme diye yani . yeterli sancin olunca gidersin beni de heyecan alıyor herkes doğuruyor kasilmalar sancilar. bnde daha küçük haftalarda bile daha cok kasiliyordum

İnşallah canım çok haklısın. yok almadım ya maalesef

Yeterli sancı ne kadar olması gerekiyor onu da bilemiyorum şu an 6 dkda bir giren düzenli sancım var ama aynı adet sancım gibi çok alışkın olduğum bi ağrı tolere edebiliyorum

Yeterli sancı ne kadar olması gerekiyor onu da bilemiyorum şu an 6 dkda bir giren düzenli sancım var ama aynı adet sancım gibi çok alışkın olduğum bi ağrı tolere edebiliyorum
masallah sana o zaman . 5dk bire düşünce hastaneye gelin diyorlar . bi sıcak duş falan mi alsan acaba almadıysa? duzenli olduğuna eminsen hastaneye de gidebilirsin bence git :) sabaha kalmicak demekki dogum ay inslh güzelce ilerler boyle.

Herkese cevaben yazıyorum.. Ben çocuğu sıcak tutmak taraftariyim.. Bütün söyledikleriniz gibi terlemiyor vsvs.. Herkesin kendi bildiği vardır elbette.. Bende bunu uyguluyorum.. Ben sicakla buyumusum gayet normal.. Erkek sevmez diyorsunuz erkek kardesimde ayni sekilde büyüdü gayet normal benden daha sağlıklı.. Sicak tutunca ne oluyor merak ediyorum.. Fırın gibi yapmiyorm elbette, ama usuyor biliyorm canı kanı yokki onun.. Ustune de kat kat giydirmiyorum hayalinizde na canlandi ben yakininca anlamadm ama.. Yağ dokusu bile yok nasil vucudunu sıcak tutsun.. He az giydirip hasta etmeyen anneler bravo size o zmn masallah diyim ne diyim.. Çocuk hastanede usumekten ememedi bile.. Nasil gaz olmuş yavrumda.. Sizlerin yaptgi gibi yaptim hatta o zmn.. Normal citcitli body ve zibin giydirdim.. Sirtina da penye battaniye.. O zmn alismamisti da sicaga.. Ama yine oldu.. Usudu.. Huzursuzlandi.. Dun ciktigmzda yine usudu huzursuzlandi.. Ben burdan sicak tutmam gerektgni anliyorum ki sicaktayken eymen gayet rahat.. Haa siz sogukta buyutursunuz hasta etmezsiniz tebrik ederim.. Her çocuk biricik derken bunu diyordum.. Sizler sicak tutmazsnz sevmez benim evladim sicagi sever.. Herkesin yavrusunun huyu farkli.. Ben kimseye bu konuda bisey diyemem..

Chelzy canım sağmaya devam et.. Yara oluyosa her zmn sağma ama 2 damla da gelse sağ.. Bi süre sonra artacaktir.. Bi de gercekten moralini yuksek tut.. En önemlisi bu bence.. Surekli artmiyor diye strese sokma kendini.. İki güne yazarsn arttı diye

Orda sinirimi bozan herkese totomu dönüm çok da totomda dicem
Sadece dogumhanede önlük kullanicam çıkınca onu düğmeli pijama takımımın üstünü giyicem
en güzeli orda kimse olmuyor zaten. refakatçi aliyorlarmi sizin orda. burda yok odaya gecince refakatçi kalabiliyor dogumhaneye asla almiyorlar

Yok cok sukur moral olarak iyiyim.Hemsireler cok aktif cekiyor memeni,pasif degil dedi.Ama sanirim sarilik oluyor.Oglenden beri gozlerini acmadan uyuyor.Sabah olculmustu bisey yoktu.Gozlerini acamiyor.Doktor takip et demisti.Muhtemelen sarilik oluyorEmecek mecali yok,uyanmadan uyuyor.

her bebek farklıdır canm erkeği kizi yok bence kimisi sıcağı sevmez kimisi sıcakta rahat eder. sen daha rahat olduğunu düşünüyorsan öyledir. sıcağın tek bi sıkıntısı var oda terletiyorsa bu sıcaklık onu o zaman hasta oluyor sadece bu . rahat ve huzurluysa terlemiyorsa tamamdır sıcakta mutlu bebe :) kizi erkegi yok çünkü benm kizim asla sevmez hala oyle hemen terler . premature bebekler konusunda haklisin yag dokusu yok daha cok üşür daha dikkat ister . senim sıkıntı ettiğin durumu bilmiyorum kaçırdım sanırım ama bunları söylemek istedim. bebeğini en iyi sen tanırsın.

Mama verilmiyor mu?

Aynen terlemiyor.. Zaten kat kat giydirdigimde yok.. Altina body ustune uzun kollu zibin bu kadar.. En dusukte yakiyorm doğalgazı da.. Banyo yaptirirken açıyorum bayagi yüksek.. Yatagina uyumaya koyunca banyodan snra kısıyorum yine.. Yani ben bile usuyorum yeri gelio güneşin olduguna bakmiyorum bunlar yalanci havalar.. Ben yakiyorum doğalgazı.. Oğlum da boyle rahat bende.. Böyle mutluyuz

Bizim topuktan sürekli şekerini kontrol altında tutmuşlardı. Düştüğü an mamayı artırdık. Sen de söylersen bakarlar hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…