2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ikinci canm. bende kendimi motive etmeye uğraşıyorum da bi kac kere sanci gelince hemn gözlerim doluyor . bn sancidan faln korkmuyorum hastaneye gitmek istemiyorum. muayene olsun o dogum ortamı bni geriyor yoksa sanci faln hc korkum yok

Allah im herkesin yardımcısı olsun

Hamileligin en guzel yanlarindan biri de her ay regl olmamakti. Geldi de geciyor bile ya... zorluklarina ragmen ozleyecegim sanirim hamileligi

Iyi geceler anneler ve anne adaylari ❤

Bende en cok adet olmamayi seviodum her ay o hışır hışır pedleri takmayi sevmiodum.. Rahatsz oluyordum.. Şimdi duzenim nasil olcak bilmiyorm lohusaliktan ne kadar zmn snra adet olunuyor acaba

Kizlaaarrr bu gece hiicc uyuyamadım kasiklardada agri gelip gidiyor derken nisanimda geldi. Bugün 11 gibi randevum var bakalim ne olacak cok heyecan yaptiiimm malum benim günümde doldu

Benimde 2 gün önce gelen şeyin Nisa’n olduğunu düşünüyordum ama hala gelen giden birsey yok. Kendi gelmeyecek mi ne
Bakalım sana doktorun ne diyecek

Bende en cok adet olmamayi seviodum her ay o hışır hışır pedleri takmayi sevmiodum.. Rahatsz oluyordum.. Şimdi duzenim nasil olcak bilmiyorm lohusaliktan ne kadar zmn snra adet olunuyor acaba

Doğumdan 8 ay sonra mı ne gelmişti Benimilk adet. Bide arada şüphelenip test yapmıştım çizgi çift çıkmıştı hormonlardandı herhalde kan verince rahatlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…