2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
evet ebe de söyledi bunLri ve muayene edilirken burundan derin nefes alin ve ağızdan üfleyerek verin açıyı hissetmezsiniz dedi plesenta ckarirkende bunu yapın dedi.

Kızlar suyu tamamen bitmiş bebeğimin suyum sızıntı şeklinde geldi gece açılma cok cok az. Dua edin suni sanci ya başladık sezeryana dönme ihtimalimiz yuksek

Hayırlısı ile kolay bi Doğum olsun insallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruz

evet ebe de söyledi bunLri ve muayene edilirken burundan derin nefes alin ve ağızdan üfleyerek verin açıyı hissetmezsiniz dedi plesenta ckarirkende bunu yapın dedi.

O an nefesi yönetmek lazım ama ben aksine nefesimi komple tutup bekleme moduna geciyorum

Hayırlısı ile kolay bi Doğum olsun insallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruz

O an nefesi yönetmek lazım ama ben aksine nefesimi komple tutup bekleme moduna geciyorum
bütün sorunumuz o aslinda dogumda ıkınırken de nefes almayı unutmuştum bn defalarca nefes al nefes al dediler .

Bide merak ettiğim bir şey var, açılmaya elle muane ile bakıyorlar, kaç cm olduğunu nasıl anlıyorlar acaba.
Ölçmüyorlar herhalde, 2 kere alttan muane yaptı elle bir açılma yok dedi.
Onu içeride rahim ağzında parmak açabilme şekline göre söylüyorlar. Ölçe ölçe zamanla pratikleşiyor 1 parmak giriyorsa 1 cm, 2 parmak V gibi açılıyorsa 5 cm gibi.

Kızlar benim bebiş de 3kg olmuş, nstde düzensiz az sancı çıkıyor. Geçen hafta iç çamaşırım hafif ıslak gibi hissetmiştim, amnisure diye bir test yaptılar, amniyon sıvısı değilmiş, her şey yolunda 2 hafta sonra muayeneye çağırdı, o zamana doğum başlamazsa sezeryan gününü belirleyeceğiz. Bu arada işe halen devam ediyorum, haftaya da çalışacağım ve bitecek inşallah.

Son haftalar gecmiyor gercekten 40. Haftasinda olanlar naisl sabrediyorsunuz sirf beklememek icin sezaryen isteyebilirim
Sabretmek zor siniri bozuluyor insanın. az önce duşa girip hıçkırarak ağladım bitsin artık diye insanlar sen hala doğurmadın mı dedikçe geriliyorum sonra sakinleşip beklemeye devam ediyorum bebeğim sağlıklı ben iyiyim kimsenin içinde kalmadı ya elbet dogacak diye diye geciyor günler

Sacma bir sebep olabilir ama sezaryen istersem bi hafta sonra kucagima alabilirim diger turlusu sonsuz geliyor su an 42. Haftaya kadar beklerse eyvah eyvah gece sagdan sola dinerken kemiklerim catirdiyor cok zor donuyorum. Eski hallerimi ozledim. Bebegim olacak cok guzel cok heecanliyim ama fiziksel olarak gittikce yorucu oluyor.

Ben de normal bekliyorum ama bu bekleme bu belirsizlik ve dediğin gibi bu fiziksel konforsuzluk bitirdi beni. Sezaryen çok mantıklı aslında demeye başladım maksimum 40+3 e kadar bekletecek doktorum. 41.haftayı görücem ben bu gidişle

Kızlar suyu tamamen bitmiş bebeğimin suyum sızıntı şeklinde geldi gece açılma cok cok az. Dua edin suni sanci ya başladık sezeryana dönme ihtimalimiz yuksek
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına. Sezeryan da bi doğum şekli mecbursa üzülme sakın. Bebeğinin ve senin sağlığın daha mühim

Arkadaşlar sabah mide bulantım başladı. 7 yasindaki kizim nezle dr a goturduk, mide bulantim, usume ve terlemem var dus aldim yattim. Mide bulantim devam ediyor arada siddetleniyor. P.tesi dogumum var 38+3 teyim. Nezle oluyorum gibi ama mide bulantisini cozemiyorum. Sizde p.tesi oncesi acile gitmelimiyim üşüme halsizlik ve bulanti için

Geçmezse git bence her ihtimale karşı.. Patates muz pirinç lapası bunlar mideye iyi geliyor çok geçmiş olsun

kendını kotu hıssedıyosan hemen gıt cnm onlemını al

Kizlar gogus ucu catlaklari icin ne yapmaliyim emzirirken ağlıyorum
göğüs pedi kullanıyormusun? canim.emzirmeye başlamadan once ve bittikten sonra göğsünü az sıkıp sütü göğüs ucuna sür kuru durdukca daha cok catlar agrir . zeytinyagi surebilirsin. kremini de sur varsa. bide bebeginin dogru emdiginden emin ol sadece ucunu degil kahve olan kismin tamamini vericeksin emzirirken. bildiklerim bunlar umarim ise yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…