2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bide merak ettiğim bir şey var, açılmaya elle muane ile bakıyorlar, kaç cm olduğunu nasıl anlıyorlar acaba.
Ölçmüyorlar herhalde, 2 kere alttan muane yaptı elle bir açılma yok dedi.
Bence artık pandik ata ata anlıyolar bi el atıp hemencecik

Allah kolaylık versin bugün güzel haberlerini alırız
Sanirim bende hasta oluyorumbogazim aciyor ve burnum akmaya basladi. Ates almis yari ciplak geziyorum ondan oldu galiba
Canım hemen burnuna sirkeli ya da tuzlu su çek boğazını da gargarya yap. Bende de oldu ilk gün hafif bi sızı hissettim sonra hemen gargara yaptım tuzlu suyla bi daha sizlamadi . Burnumu sabah akşam tuzlu su çektim temizledim hastalık ilerleyemedi ama 5 gün falan sadece burun akıntısı yaşadım ne istahtan düştüm ne de güçten
Canım ben de çok geriliyorum hatta dayanamayıp ağlıyorum çünkü melegime zarar verecekler hissiyatı oluşuyor. Artık riskli zamanlarda değilsin vs dedi ebe de ama kendi keyfiyle gelsin istiyorum. Ayrıca eşim dönsün istiyorum görevden . Doktor da her gidişimde açılma kontrolü yapalım diyo . Ben gerilimce meleğim de geriliyo
Bende de kararma olmuş yaa.. Dikislere bakarken farkettim geçen.. Nasil geccek bu durum
Sanırım bu doğal korunma yöntemi doğumdan sonrası için benim de öyle

Dogumdan sonra dogumda ne varmış diyecekler. Emdimi kaka yaptimi,kakasi ne renk,mukuslumudaha yeni basliyoruz
her bebek bir olmuyor ya. kimisi pamuk gbi uyuyor ilk 20 gun evde bebek mi var belli degildi kizda aman Allahım 21.gun kiz coştu ağlamalar bagirmalar sancisi baslams 3 aylik olunca gecmisti baya aslinda zor olmazdı ama gelem giden cok oldu dinlenmeye vaktim olmadi

niye biraz daha nazik yaklaşmazlar ki su muayenelerde
Alttan muayene profesyonellik istiyo .benim ilk önce acemi biri yaptı çok ağladım canım yandı ama dayanilamicak bişey değil öyle ben ağladım çünkü kese yirtilacak diye korktum meleğim için. Sonra başka bi ebe geldi elini içimde hissetmedim bile o kadar güzel yaptı işini ve ne olacağını önceden söyledi yani şimdi hafif bi basınç hissediceksin vs gibi

Kizlaaarrr bu gece hiicc uyuyamadım kasiklardada agri gelip gidiyor derken nisanimda geldi. Bugün 11 gibi randevum var bakalim ne olacak cok heyecan yaptiiimm malum benim günümde doldu
Hayırlısı bakalım saglikla gelsin . Nisan geldiğinde zaten her an doğum başlayabilir demek. En fazla bir haftası var ama bekler genelde o kadar beklemezmis nişan geldikten sonra. Allah kolaylık versin
Bide merak ettiğim bir şey var, açılmaya elle muane ile bakıyorlar, kaç cm olduğunu nasıl anlıyorlar acaba.
Canım eğitimde ebe anlatmıştı can yanmasın diye önce bir parmağı sokup sonra diğerini sokuyolar ve rahim ağzına kadar ilerletip makas şeklinde açarak kontrol ediyolar. Hatta bazen doktorlar arasında ebeler arasında ölçüm farklı olabilir yani bi gittiniz 5 cm dedi diğeri 4 cm dedi tedirgin olmayın biz yaklaşık olarak ölçüm yapıyoruz dedi yani adilmam 5 cm di kapanmaya mı başladı diye düşünmeyin kapanmaz demişti ama hiç kimse de 7 cm açıklığa 3 cm demez dedi yani tabiri caizse parmaklaya parmaklaya bizi öğreniyorlar

Sirkeyi hemen deneyim

boyle ölçüyorlar canm parmaklar acılmıyorsa aciklik yok demek

Eklentiler

• 20191004_091843.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 53
ozel bi hastanede talibim yapıldığı icin oraya gitmistm ve ebe oyle hi baktı ki aman Allahim sanarsin parmagu degil kolunu soktu , hala sövüyorum devlet hastanesine gittim ordada yaşlı bi ebe vardi oda çok can yaktı onun harici sorun yaşamadım ordan biliyorum kişiden kişiye değiştiğini acemilerde vardi onlar da baktılar ama acımadı. bu birazda sey gbi hani igne vurulursun kimi hemşire yapar hic acımaz kimi yapar bacağın tutulur oyle bisi galiba

Ameliyat yerim ve karnim 4.gun olmasina ragmen inanilmaz agriyor ve aciyor.Herkeste farkli mi bu ya? Hani 2.gun biseyin kalmiyodu Alt tarifi hissetmemeye bbasladim bide
İlk gun kadar 2 gün agrin olmuyor ama agri oluyor tabiiki.sonucta kestiler ameliyat oldun.agrim bitti gitti olmuyor malesef 1 hafta yatağa gir çık çok zor oluyor.
Alt tarafin hissizligi dedigin kesi yeri ise ben onu 3 yila yakin hissetmedim kaslar uzun sure sonra toparlanıyor

Benim de canım acıdı ama bayılacak kadar değil ben hiç acısız olacağını sandığım için biraz hazırlıksız yakalandım ondan okadar acıdığını düşünüyorum el hafifliğine de bağlıdır tabi

Dün video seyrettim diyor ki rahim ağzı vajina da gördüğümüz yerden içeriye 10 cm kadar bi uzaklık sonunda. Haliyle on cm içeriye parmaklarını sokarken baya zorluyorlar. Bide su anda bebek daha da yukarıda ise yeterince kanalda olup baskı yapmıyorsa ölçmek icin baya baya abanıyor gibi oluyor. Doktorum bakarken mide kısmımdan asagıya doğru da biraz ittirdi düşünme burayı al aklını burdan hadi şarkı söyleyelim diye diye muayene etmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…