2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Son haftalar gecmiyor gercekten 40. Haftasinda olanlar naisl sabrediyorsunuz sirf beklememek icin sezaryen isteyebilirim

Açıkcası beklemek sıkıntı değil de kendi gelmek istemeden bizim müdahalemiz ile geleceği icin Doktor Salı’ya kadar müsade ediyor kaldı 4 gün kendi gelsin lütfen diye gergin bekleyişteyim

Kızlar 36+5 te 3000 kg çokmu ya

37+0 3300 dü. Olabilir cnm çok değil yüzde yüz değil asla zaten

Selam kızlar
bende kontrolden geldim. Bebeğim 2923 gr olmuş. Sadece ağzı burnu gözüktü yüzü tam gözükmüyordu. Inmeye başlamış. Nst de düzensiz sancılar cıktı ama doktor sorun yok dedi. Suyum iyiymiş. Beslenmesi iyi dedi. Haftaya bugün kontrol. Son kontrol yani. 16 ekimde doğum. Boğazlarım ağrıyor sirke ile gargara yaptım öğürmekten öldüm. Zencefilli limonlu balli cay ictim. Başka ne yapayim. Doktor sadece parol ic dedi.

Haftaya cuma son gununmus o zamana kadar doktorunun beklememesinin ozel bir sebebi mi var kacirmis olabilirim yazdiysan.

Kızlar sezeryanla dogdu oglum şükür suni sanci da acilma yapmadı malesef. Spinal oldum suan hissetmiyorum ayaklarimi falan sukur iyiyiz ikimizde

Gozun aydin. Allah anali babali buyutsun.

Kizlar gogus ucu catlaklari icin ne yapmaliyim emzirirken ağlıyorum

Lansinoha verdigim paraya aciyorum.
Eczaneden Garmastan ve e vitamini kapsulu ya da ampulu karistiripip suruyorum.Sonra da gogus kalkani koyuyorum.Baya kalsin emzirene kadar.Sonra ilik suyla yika gogsunu.Dene istersen.bende fayda etti.

Kaç çıkmıştı değeriniz, geçmiş olsun
Can8m 15 idi ama değer birden 18 e yükselmişti 12 ile çıkış yapmıştık hastaneden bugün 2 gun arayla 13 e çıkmış ama doktor yinede iyi dedi iyi beslemissinizki 2 günde 1 birim yükselmiş dedi cami pencereyi açıp Allahtan güneş vardı kuzumu yatırdım korka korka guneslendi kuzucugum

Kızlar aranızda fetal DNA testi yada tarama testlerindeki riskten dolayı karnından sıvı aldıran var mı

Çiş yapmama da mı sarılık belirtisi?
Benim kızımda da hafif sarılık olduğunu söyledi hemşire bugün:/ sürekli uyku halini ben prematüre oluşuna yoruyordum:/ ama yanılmışım.
Canım hep bezi kuruydu 1 kere yaptı okadar oda altın sarısıydı doktor öyle dedi ama şimdi herşey yoluna girdi bezini doldurmaya başladı
Ve gözleri açılmaya bence bir tahlilinde bakin canim

Geçmiş olsun. Her bebek oluyor mutlaka. Bizim de 12 çıktı, doktor tekrar takibe gerek görmedi.

Merhaba ben yaştan dolayi fetal dna testi yaptirdim ama risk cikmadigi icin sivi alinmadi
Sizin risklimi cikti?
Hangi ilde nasıl yaptırdınız ne kadara evet yaa riskli çıktı çok üzgünüm

Eklentiler

• 4650C001-6C55-4058-A52F-BF81E124EE6A.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 58
Çok gecmis olsun her çocukta oluyor tabiki
Annenin kani farklı bebeginki farklı olunca cakismada yapıyormuş
Evet öyleymiş eşimin b pozitif benim 0 pozitif. Hemşireler bunu duyunca bebekten sarılık olma ihtimali olur tekrar kan alınmasın diye doğum anında kordondan kan alınıp kan grubuna baktılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…