2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar suni sancı alacaklar var sanırım..
Şunu söylemek istiyorum suni sancıyı ilgili eğer açılma olmasa doğum ilerlemese bile vücudunuz suni sancıyla doğuma hazırlandığı için sezeryan olsanız bile hem bebek hem de siz doğuma hazırlandığınız için sütünüz gelmesi daha kolay olabiliyor bebeğiniz sezeryan travması yaşamıyor doktorunuza güvenin.. Aman zaten sonu sezaryen, çatım dar açılmam olmaz normal doğurmam direk sezeryan olayım demeyin derim..

Maşallah canım gayet iyi kilosu yanılmalar da olabilir doktor sabah akşam dediyse zaten geçmeyecektirkiloyu diye düşünüyorum
Deneyimli anneler bir sorum var. Hangi tip burun aapiratorunu tercih ettiniz? Hiç anlamıyorum bu konudan.
Otribebe hortum gibi olanı aldım canım
Tebrikler canım hamilesin kese hemen görülmez telaşlanma daha değer çok ufak katlanarak artacak sonra göreceksin 1500-2 bin civarıydı sanırım görülmesi
Canım daha emzirme dönemi de var dur bakalım alırsın kilolu olmak çotka güzel değil ya boyun çok uzun değilse ne güzel işte 50-55 kilo arası kaldın mı tamamdır
Ahahha ah bu teyzeler ya
Boyle set almistim kizimda ama sadece tırnak makasini kullandim. O yuzden bu sefer sadece tirnak makasini alacam.
Eki Görüntüle 2543595
Bende bundan aldım canım mavisini
Banada doktor öyle söyledi ön kısım basık ama arkası gayet iyi rahat normal doğuma gidelim dedi ama içime kuşku düşürmedi değil anlamlı söyledi Aslında sancıyla açılma oluyor çatın harikaysa da olmayınca olmuyor doğum anında belli oluyor biraz erkenden yapıp anneyi geriyorlar sadece

Ne bekler bilmiyorum da herkes bebişi bekliyor orasını biliyorum: telefonu açmaya yetişemezsem ailem sancı çekiyorum sanıyor...
Aile hekiminden ebe arıyo doğdu mu ay bi sana hesap vermemiştim ablacım
Ben daha beklemiyorum bebeğimiiii 36+6yım..
Gelirse bayıla bayıla ama 38 olsun isterim
Eee sende artık yavaş yavaş doğrursun inşallah, ya da hızlı hızlı doğur 40a 1 hafta kalmışsağlıkla gelsinler inşallah

Ne bekler bilmiyorum da herkes bebişi bekliyor orasını biliyorum: telefonu açmaya yetişemezsem ailem sancı çekiyorum sanıyor...

Didisinin didisinin aklina bile geldim su donemde. Normalde muhabbetimin olmadigi insanlar dogurup dogurmadigimi ne zaman doguracagimi merak ediyor.

evet doğumda belli oluyormus canm o kemik esmemeden bebek bası inmeden belli olmuyor bebegin gelmesi 7 cm açıklığı buluyor. oyle ki cidden anlarsınız zaten . tuvalet ihtiyacın gelmiş gbi . karnındaki organlar popondan çıkmaya çalışıyormuş gbi oluyor . asil kanala inme ozaman da oluyor galiba once sadece leğen kemiğine yerleşiyor sanciyla kanal var dediğimiz yere dogru inip doguyor. . hakkında hayırlısı olsun gönlüne gore bi dogum olur umarım:).

Aramız çok azmış canım seninle
Aynı durumu bende yaşıyorum
Artık herkes çok sıkıldı
Kim arasa hala hamile misin sen diyorlar
18 saat sonra bebeğime kavuşuyorum inşallah
Sağlıkla gelsin Tontişler

Sizede mi demisti catin dar diye hay Allah im
aynen canım biri dedi uygun biri dedi dar biri dedi cok zor olur dogum. her kafadan bir ses geldi anlayacağın sonuç olarak doğdu kizim bana gore pozitif bi doğumdu cok stresliydim sadece. ama etrafıma sorarsan dogumu zor oldu diyorlar 2gun hastanedeydim faln. annem çok çektin der mesela suratınin rengi atmisti diyor. bnm icin en zor kisim dogumdan somra kasilmalarim devam etti rahim toparlanirmis oyle ama sabah dogurup aksama kadr kasilmanim devam etmesi bni zorladi yorgunluk da vardi . onun icinde annem bn boyle bisi yasamadm 3 tane normal dogumum var der herkesim kendi yapisi iste ayni suanki kasilmalar gbi kasilma oluyordu

anaaamm bnm kizi anlattın mutfak tezgahına çıkıyor dolaptan tırmanarak.percere balkon hic affetmiyor giriş katta oturuyoruz balkonda cam korumaliklardan vardi ve üzerine tekrar bida 50 60 cm lik korkuluk yapıldı benm boyum da uzunlugu tırmanır oranin en ustune kadar .kapıyı kitlersin pencereden cikar pencereyi kapatsan sıcak 10 gun once cam balkon yapıldı şükür kurtuldum çıkamıyor artik küçüklükten beri boyle bu daha 2 yaşında 1 yıl daha canıma.okur gbi insallah oglan biraz uysal olur . miymiy bnde sevmem de buda asiri fazla sanki.

yok canım benim normal doğum olmayacak sezeryan sırasında da ekiptekilerden biri karın bölgesine baskı yapıyorlarmış normal doğumdaki gibi, o nedenle ıkınma olmayacağından dışardan birileri yardımcı oluyormuş, bende korkuyorum bu kez spinal olacakta kısmet olursa

50 55 kalırsam ağzımı kaparim bir daha ses etmem emzirirken azcik alıyorum da sonra gene veriyorum cocuk hareketlenince bu kez vermem insalah once evde tek yiyesim gelmiyordu cok ama artk esim sabah oglen aksam evde yiyor yemegi duzenli yemem kilo aldirir diye dusunuyorum bakalm

Benimde ilki plansizdi. İkinci planlı olunca çok korktum bende ama güzel geçti
Ayyy inşallah ben de bir atlatsam sağ salim planlı bence daha stresli oluyor; bir de sezaryen sonrası malum süreçler var, bildiğin için başına gelecekleri daha farklı oluyor işte bu seferde

Nefes problemim olmadi ama yine de maske taktılar kötü değildi yorumlara aldanma herkesin vücut yapısı aynı değil mesela benim acı eşiğim baya düşük buna rağmen çok agrım olmadı
hmm, benim de acı eşiğim düşüktür maalesef
gerçi artık bir şekilde öyle de olsa böyle de olsa çıkacak bi şekilde diyorum bi yandan da

Kızlar herkese selam, epeydir giremiyorum da okuyamadım da neler oldu, kimler doğum yaptı. İnşallah doğum yapanlar sağlıkla kavuşmuştur bebişlerine. Ben de geçen hafta doğum yaptım. Erkenci geldi benim kızım da, zaten zorla tutuyorduk içerde, 36+6 da ssvd ile doğdu. Allah'ıma şükürler olsun. Erken geldiği için çok küçük, ama sağlığı yerinde. Doğum yapacaklara da Allahım kolaylıklar versin. Sağlıkla kavuşun bebişlere :)

gözünüz aydin:)

Benim ikincide erkek oldu çok eğlenceli günler beklio bizi bu arada ilk bebegim kolay bı bebekti hiç aglamazdi ama ikinci kök sokturuyor .
Ayy aynen. Büyük Oğlum emer uyurdu. Geçen gün kardeşi ağlarken yine, yaramazlık nasıl oluyormuş görmüş oldunuz dedi

İyi çok şükür canım Yoruluyorlar emerken dinlene dinlene yiyorlar bizimde emzirmelerimiz çok uzun sürüyor. İyi olsunlarda önemli olan bu zaten. Tabi ki evinde daha mutlu olmuştur eymen hastane ortamı biz büyükleri bile geriyor eminim oda çok çok gerilmiştir. Maşallah toparlanmış inşallah kilo alımı da iyi olur Bugun doktorum da geceleri kendi uyanmazsa bırak 4 saatte kadar uyansın dedi gündüzleri yine 2 saatte bir emzir dedi. Ama canım daha çok küçükler acıktıklarının farkına varmıyorlar ki.

Masallah ilk ssvd da sen oldun Allah anali babali buyutsun. Kac yil var ilkiyle arasinda?

Düzenli sabit yersen vermezsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…