2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün Aceleci davranmış ama sonu güzel olmuş olsun yetmiş ona bu hasretlik

Masallah ilk ssvd da sen oldun Allah anali babali buyutsun. Kac yil var ilkiyle arasinda?
Teşekkür ederim canım, Allah razı olsun. Yanlış hatırlamıyosam benden önce doğum yapmıştın sen de. Senin de sağlıkla, analı babalı büyüsün inşallah. İkisinin arasında 2 buçuk yaş var canım.

E ebruu05 gözünüz aydın olsun

~Ağustos Bebişlerimiz~

1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)

~Eylül Bebişlerimiz~

1-Happiness87-Erkek sezaryen(38+0,21 Eyl)
2-Parolaben-Erkek sezaryen(38+0,24 Eyl)
3-Elmer30-Kız(38+2)
4-Zeraseba-Erkek sezaryen(38+0, 25 Eyl)
5-Nobahari-Kız sezaryen(35+4,25 Eyl)
6-Ardnlina-Kız sezaryen(38+6,26 Eyl)
7-Dilem_sed-Erkek normal(37+5,27 Eyl)
8-Fatmapo-Erkek sezaryen(38+2,28 Eylül)
9-81870719-Kız sezaryen(39+0,30 Eyl)
10-Gokdenizim-Kız sezaryen(37+5,30 Eyl)
11-Biberon2013-Kız sezaryen(38+2,28 Eyl)
12-Comalies-Kız sezaryen(30 Eyl)

~Ekim Bebişlerimiz~

1-Chelzy-İkiz erkek sezaryen(36+2,01 Ekm)
2-Dilorin-Erkek sezaryen(38+3,02 Ekm)
3-Sumeyye5-Kız normal(38+5,02 Ekm)
4-Kelebeksi-Erkek sezaryen(40+,04 Ekm)
5-İsmihazan-Kız normal(39+3,04 Ekm)
6-Hilivingston-Kız normal(37+2,02 Ekm)
7-Hera01-Kız sezaryen(39+0,06 Ekm)
8-Fraeya-Erkek sezaryen(39+1,04 Ekm)
9-Sisko-Kız sezaryen(39+0,07 Ekm)
10-Ebruu05-Kız normal(36+6,Ssvd)

Hadi bakalım senşn yeni sorularla karşılaşmana 18 saat kalmış, geçen yazmıştın ben de seni ön listeme eklemişim haber geldiği an paylaşırım inşallah. Sağlıkla al kucağına

İçimi rahatlattın ya çok saol canım ben suni alıcam hiç sancım açılmam yok. Herkes korkutuyor

Teşekkür ederim canım, listeye eklenmek de çok hoşuma gitti :) darısı bekleyenlere olsun inşallah.

İçimi rahatlattın ya çok saol canım ben suni alıcam hiç sancım açılmam yok. Herkes korkutuyor
Korkma canım bende bilindik ağızdan size yazdım.. Kuzenim ebe.. Bedenin doğuma hazırlanması çok önemli.. Sezeryan olsan direk belki sütün geç gelecek belki bebek kolik olacak... Sancıyla hem sütün, hem bebeğin hazırlananacak inşallah..
Bizde 39u görürsek bana tavsiye ettiği şey bu yöntem suni sancıyla bi başlarız süreç ne olur zaman gösterir diyor 40 41leri beklemenin anlamı yok diyo bence de
İnşallah seninde içinde en kolay en sağlıklı olan hangisiyse o şekilde ilerler

Herkes farkli birsey diyor sifir sanci sifir acilmayla sunni sanci almayinda diyorlar bilmeyince ne yapacagimizi iyice sasiriyoruz neden kendi agrimiz gelmiyor suyumuz nisanimiz gelmiyor neden ya

canm 39 erken degilmi suni ile dogumu başlatmak icin kendi sancinla basalasa daha guzl bence 40+0 kdar bekle derim. 39 dan sonra belki bi hafta boyunca yalanci sancılarla vücudun kendini hazırlıcak ve dogum dalgaları daha ağrısız gelicek sana ?

Banada ust kismi basik dedi burdan zor cikar bebek cikmaz dedi Aynen acayip sekilde dunden beri gerildim yatip kalkip bunu dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…