2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Anneme sordum sizin zamaninizda gaz diye bisey var miydi dedim yoktu diyo... Yani öyle sancilancak duzeyde yokmuş... Yediginiz ictgnz hersey sizi bu hale getrdi dio..hakli bence

aa cok guzel canim bana umit oldun senin kendi agrin acilman vardi sanirim insallah benimde agrim olur bugun sezaryan dedi ama ben gitmedim biraz daha bekliycem bugun tam 40 hafta olduk. Hic agrim olmadan sunni sanciyla denemek istemedim insallah bikac gune agrim ve acilmam olur

Anneme sordum sizin zamaninizda gaz diye bisey var miydi dedim yoktu diyo... Yani öyle sancilancak duzeyde yokmuş... Yediginiz ictgnz hersey sizi bu hale getrdi dio..hakli bence
Siz gaz diyorsunuz, dogumda hissettim diyorsunuz ben şaşırıyorum. Birinci dogumum çok rahat geçmiş benim gercekten. Ne hissettim ne gaz sorunu ne baş ağrım oldu. Hayatıma çok çabuk döndüm ki bir gun bakkala kadar gittim 15 günlük falandım komsum gordu sen napiyon dedi hemen eve git nazar deger dedi sasirmistim. Insallah ikinci dogumda öyle olur. Korkmaya basladim.

Bircok video izledim aksamsan beri arastirtim tam anlayamiyorlarmis catinin nasil oldugubu bi on fikir oluyormus dogum aninda agriyla belli oluyormus bebek cok iri degilse dogum olabiliyormus.cati dar dedigimiz normalde dogurabilir catin musait dedigimiz doguramazda dedi yountubedeki dr bikac gun bekleyecegim insallah kendi ageim acilmam olur

Valla nazar degcek.. Bende iyiyim iyiyim diodum sonra karin ağrısı başladı.. Düğümler geciomus o yuzdenmis ama eymeni zor aliodum kucagima.. Simdi hem ben gazlıyım hem eymen.. Cidden hepimiz hormonlu yiyeceklerle bu hale geldik cocuklarimizda nasibini alıyor türlü türlü şeylerle.

sen emzır cnm
3saattı gecırme benım kızım oyledı bır yatar kalkmazdı sen besle 3saatte bır

Sizede mi demisti catin dar diye hay Allah im

Öyle valla. Eskiden 2 yilda bir doguruyorlarmis. Herkesin en az 5 cocugu vardi. Ben herhalde hamile kalirsam bir kez daha ölürüm

Canım eskiler ne ga biliyo ne ödem bı akrabamız yeni nesil tırt çıktı diyodu yaşlı bi kadın çok haklı valla .

Benim de ikinci sezeryan biliyorsun. İkinci daha zor iyileşiyor, ilki gibi bekleme dendi bana da hatta bunu hemşire söyledi. Ama çok şükür ilkinden çok çok daha çabuk toparladım. Dikiş olduğunu unuttuğum anlar oluyor öyle söyleyim.
Bünyeye göre değişiyor bence.

benımde ıkıncıkez olduum sezaryan okadar menun kaldımkı ılk gıbı degıldı sımdı 3kez olacak nasıl olur bılmemıyorum

Insallah benimde senin gibi olur.

Deneyimli anneler bir sorum var. Hangi tip burun aapiratorunu tercih ettiniz? Hiç anlamıyorum bu konudan.

Ben henuz dogum yapmadim kullanmadim da ama soldakini ebe onermedi. Sagdaki agizla cekileni onerdi.

Iki kuzenim de sagdakinden kullandi. Ben de ondan aldim

Aynı benm oğlum çok hızlı cok hareketli çok meraklı. Bizimki dört yaşını bitirdi. Daha yürümeye baslamadan sıraladığı zamanlar ulasmayacagi yer olunca oyuncak kutulari ters çevirip üstüne çıkardı. Mutfak cekmecelerini karıştırmaya başladı. Benden ve eşimden başka kimse baş edemez cesaret ister bu arada miy miy çocukları hiç sevmezdim bizimki düz duvara tirmanio. Örümcek adamlı terlik aldık diyoki anne bu terlikler duvara tirmaniyor bıt bıt tirmancam dio denio da tırmanmayı

Erkek cocuklari bu sebeple seviyorum. Zor ama eglenceli oluyorlar. Oglum olacak zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…