- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
gelir inslh . kasilmalar sıkışdıkça dogum yaklaştı demektir. ya bide bn ablamdan duydum oda tv de bi uzmandan dinlemiş nasil anlatsam bilmiyorum ama sırtını duvara verip ayaklarını uzatıyormuşsun. sonra sağ ayağını sola sol ayağını daha sırayla atlaya çalışıyormuşsun atamazsan 3 güne doğururmuşsunSertlik bende de var hatta bel ağrısı da var ama belden çıkıp kasıklara bi gelemedi o ağrı
muhtemelenŞimdiden bu kadar naz niyaz niye niyebu demek oluyo ki bunlar fragman gelince ben size neler çektiricem demek istiyolar heralde yandık
Canım biberon boyutunda termostat var onlardan al hazırlayıp kapağını kapatınca hiç bişey olmaz . Sadece biberona doldurursun. O yüzden normalden bir tık daha sıcak koyman lazım ama bence termosuna sıcak suyu koy orda mamanı hazırla. Bu normal bi durum alışmak lazım buna . Allah kolaylık versin
Eve gidince bi deneyeyim, bugün mesela bacak bacak üstüne atamamaya başladım normal otururken benim de üç değil beş oluversinsu ayak atma seklini sırtı duvara yaslayarak oturup yapmaya çalışıp yapamazsan 3 güne dogururmussunbi deneseniz kizlar asli varmi acaba
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla da büyüsün inşallahKızlar biz de sonunda meleğimizle 10 Ekim günü kavuştuk. 40+4te normal doğumla geldi zehram. Geç döllenme olayından dolayı doktorum 41. Haftaya kadar beklerim demişti. Rabbim tüm bekleyenleri evlatlarına sağ sağlıklı kavuştursun.
O sağlıkla gelsin de annesi kısmet ikinizde iyi olun da, hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahKızlar benim açılmam ilerlemiyor kasılmalarım düzenli ama yeterli gelmiyor. Doğumun 48 saat sürer dedi doktorum. Suyum geldiği için riske atmak istemiyoruz antibiyotik kullanmak gerekiyormuş çünkü ve ben istemiyorum. birazdan sezaryene giriyorum. Normal dogumu çok istemiştim ama kısmet böyleymiş
Kızlar benim açılmam ilerlemiyor kasılmalarım düzenli ama yeterli gelmiyor. Doğumun 48 saat sürer dedi doktorum. Suyum geldiği için riske atmak istemiyoruz antibiyotik kullanmak gerekiyormuş çünkü ve ben istemiyorum. birazdan sezaryene giriyorum. Normal dogumu çok istemiştim ama kısmet böyleymiş
Olsun, hayırlısı olsun sağ salim kavuşun da...Kızlar benim açılmam ilerlemiyor kasılmalarım düzenli ama yeterli gelmiyor. Doğumun 48 saat sürer dedi doktorum. Suyum geldiği için riske atmak istemiyoruz antibiyotik kullanmak gerekiyormuş çünkü ve ben istemiyorum. birazdan sezaryene giriyorum. Normal dogumu çok istemiştim ama kısmet böyleymiş
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla da büyüsün inşallah❤
~Ağustos Bebişlerimiz~
1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)
~Eylül Bebişlerimiz~
1-Happiness87-Erkek sezaryen(38+0,21 Eyl)
2-Parolaben-Erkek sezaryen(38+0,24 Eyl)
3-Elmer30-Kız(38+2)
4-Zeraseba-Erkek sezaryen(38+0, 25 Eyl)
5-Nobahari-Kız sezaryen(35+4,25 Eyl)
6-Ardnlina-Kız sezaryen(38+6,26 Eyl)
7-Dilem_sed-Erkek normal(37+5,27 Eyl)
8-Fatmapo-Erkek sezaryen(38+2,28 Eylül)
9-81870719-Kız sezaryen(39+0,30 Eyl)
10-Gokdenizim-Kız sezaryen(37+5,30 Eyl)
11-Biberon2013-Kız sezaryen(38+2,28 Eyl)
12-Comalies-Kız sezaryen(30 Eyl)
~Ekim Bebişlerimiz ~
1-Chelzy-İkiz erkek sezaryen(36+2,01 Ekm)
2-Dilorin-Erkek sezaryen(38+3,02 Ekm)
3-Sumeyye5-Kız normal(38+5,02 Ekm)
4-Kelebeksi-Erkek sezaryen(40+,04 Ekm)
5-İsmihazan-Kız normal(39+3,04 Ekm)
6-Hilivingston-Kız normal(37+2,02 Ekm)
7-Hera01-Kız sezaryen(39+0,06 Ekm)
8-Fraeya-Erkek sezaryen(39+1,04 Ekm)
9-Sisko-Kız sezaryen(39+0,07 Ekm)
10-Ebruu05-Kız normal(36+6,Ssvd)
11-Xside-Erkek sezaryen(38+6,08 Ekm)
12-Autumn-Erkek normal(39+3,10 Ekm)
13-Refulin01-Erkek sezaryen(38+0,10 Ekm)
14-Berrin Yilmaz-Kız sezaryen(38+0,07 Ekm)
15-Miraclemiracle-Erkek sezaryen(38+3,09 Ekm)
16-Ozser0801-Kız normal(39+4,08 Ekm)
17-Leslie34-Kız sezaryen(38+3,10 Ekm)
18-Umay-Erkek normal(39+5,11 Ekm)
19-_Tokyo_-Erkek normal(40+1,12 Ekm)
20-Berildamla-Erkek sezaryen(37+4,11 Ekm)
21-Lavanta89-Kız normal(40+,12 Ekm)
22-İmissu-Kız normal(40+4,10 Ekm)
sanırım kanala inince bacaklar kapanmiyo . kanala indiği nasil belli olur diye soruyoruz ya . boyle anlayabiliriz belkideEve gidince bi deneyeyim, bugün mesela bacak bacak üstüne atamamaya başladım normal otururken benim de üç değil beş oluversin
Oooo sonunda
Gel git sancılarlaaa çok şükür almışsın kucağına.. Gözünaydın olsun
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın canım normal doğum nasıl geçti kaç saat sürdü biraz detay verirmisin?
gözün aydin canm :) nasil geçti dogum ?
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün
@OZSER0801 cok gecmis olsun, allah bebeginle seni birbirinize bagislasin evlatlarinla mutlu huzurlu uzun omurler gecir insallah
@leslie34Umay- @Berrin yilmaz allah anali babali buyutsun gozunuz aydin
Gözünüz aydın canim. Sağlıkla büyütün
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün
Ben gebeligim boyunca tabak tabak yedimoyle birsey olsa doktor uyarmaz mi
Cok cok gecmis olsun. Allah acil şifalar versin canım
Bende fazilet hanım gibi bagirasim var.. 'anayım ben ana!' diyeöyle güzel birsey.. Allah anali babali büyütsün canim
gözün aydin :)Kızlar biz de sonunda meleğimizle 10 Ekim günü kavuştuk. 40+4te normal doğumla geldi zehram. Geç döllenme olayından dolayı doktorum 41. Haftaya kadar beklerim demişti. Rabbim tüm bekleyenleri evlatlarına sağ sağlıklı kavuştursun.
hayirlisi canim siz iyi olunda :) sağ saglim.kucgina al yeterkiKızlar benim açılmam ilerlemiyor kasılmalarım düzenli ama yeterli gelmiyor. Doğumun 48 saat sürer dedi doktorum. Suyum geldiği için riske atmak istemiyoruz antibiyotik kullanmak gerekiyormuş çünkü ve ben istemiyorum. birazdan sezaryene giriyorum. Normal dogumu çok istemiştim ama kısmet böyleymiş
Iyi dilekleriniz icin cok cok tesekkur ederm hepinize
Aksam 9 bucuk 10 gibi sancilarim siklasinca gittim hastaneye 2 cm acikligim varmis. Yatis yaptim. Cok uzun sure acilmam olmadi suyymu patlatmalarina ragmen. Sabah 5e kadar sanci cektim. En son 3 sefer gelen sancida tutamıyorum diye bağırıyordum
Ebe geldi bakti hemen catala cikardi. Iki kere guzel ijindim sonra olmadi saatlerdir ac sanci cektigim icin yorulmustum. Diger ebe karnima bastirdi sagolsunlar cok yardimci oldular birkac dk icinde dogdu oglum.
Dikis atma isi dogumdan daha uzun sürdü
Karna bastirmak da suyun patlatilmasi da korkulacak ve aci verecek seyler degildi.
Dogum sancisinin en kucugu bile hissedilmeyecek seyler degil. Anliyorsunuz kesinlikle.
Hic de belden vuran agri degildi benimki. Karnimin alt kisminda oluyordu. Oyle aci aci agriyordu ki. Bir daha cocuk dogurmak istemiyorum diyerek kapanisi yapıyorum
Ben fiziksel acilara karsi cok dayaniksiz ve mizmiz bir insanimdir bunu ekleyim de..
Benden birkaç saat once dogum yapan kadinin sesi bile cikmado. Ayni odada kaldik daha sonra. O gayet geziyordu oturuyordu poposunun üstüne. Bense hala zirildiyorum
Ya bu arada dogum sancıları da mi kişiye gore farklilik gosteriyorIyi dilekleriniz icin cok cok tesekkur ederm hepinize
Aksam 9 bucuk 10 gibi sancilarim siklasinca gittim hastaneye 2 cm acikligim varmis. Yatis yaptim. Cok uzun sure acilmam olmadi suyymu patlatmalarina ragmen. Sabah 5e kadar sanci cektim. En son 3 sefer gelen sancida tutamıyorum diye bağırıyordum
Ebe geldi bakti hemen catala cikardi. Iki kere guzel ijindim sonra olmadi saatlerdir ac sanci cektigim icin yorulmustum. Diger ebe karnima bastirdi sagolsunlar cok yardimci oldular birkac dk icinde dogdu oglum.
Dikis atma isi dogumdan daha uzun sürdü
Karna bastirmak da suyun patlatilmasi da korkulacak ve aci verecek seyler degildi.
Dogum sancisinin en kucugu bile hissedilmeyecek seyler degil. Anliyorsunuz kesinlikle.
Hic de belden vuran agri degildi benimki. Karnimin alt kisminda oluyordu. Oyle aci aci agriyordu ki. Bir daha cocuk dogurmak istemiyorum diyerek kapanisi yapıyorum
Ben fiziksel acilara karsi cok dayaniksiz ve mizmiz bir insanimdir bunu ekleyim de..
Benden birkaç saat once dogum yapan kadinin sesi bile cikmado. Ayni odada kaldik daha sonra. O gayet geziyordu oturuyordu poposunun üstüne. Bense hala zirildiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?