2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
sarı sut cok onemlı cnm emzır 3gun sonra sutun tam rengıne gelır bol bol emzır

Ya bu arada dogum sancıları da mi kişiye gore farklilik gosteriyor ne degisik isler ya . k.validem hep kiz bebegin sancisi zor der belini yakar kavurur derdi kizimda hep acaba cinsiyete gore mi farklılık var?
Ben oyle olduguna inaniyorum annem belden girdi diyor. Kayinvalidem karnimin altindan diyor. Bu arada esimle tekcocuguz yani biri erkek biri kiz tecrubesi

Maşallah maşallah

Ben oyle olduguna inaniyorum annem belden girdi diyor. Kayinvalidem karnimin altindan diyor. Bu arada esimle tekcocuguz yani biri erkek biri kiz tecrubesi
hiimm bak bunu öğrendiğim iyi oldu bn kadını ciddiye almamıştım kizimda belden gelmişti gene oyle bi ağrı beklerdm. bu erkek bakalm nasl gelcek sancisi . bu arada internetten baktm bnde erkek sancisi daha zor diyor

Canım ben hemen denedim yapabiliyorum önümüzdeki 3 gün doğum yok her akşam denicem bunu .
Olsun canım sıkma canını. Önemli olan ikinizin de sağlığı önemli

hiimm bak bunu öğrendiğim iyi oldu bn kadını ciddiye almamıştım kizimda belden gelmişti gene oyle bi ağrı beklerdm. bu erkek bakalm nasl gelcek sancisi . bu arada internetten baktm bnde erkek sancisi daha zor diyor
Aman canım takılma bunlara her kesin acı eşiği farklı sinir sistemi algıları farklı. Herkes kendi yaşadığını zor diye tanımlar

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Canım ben hemen denedim yapabiliyorum önümüzdeki 3 gün doğum yok her akşam denicem bunu .

Olsun canım sıkma canını. Önemli olan ikinizin de sağlığı önemli
deneyelim bakalm bnde demedm 2 gün once bide bugün atabliyorum solu zor atıyorum sadece . eğer bilgi doğruysa 3 gun daha dogum yok

Aman canım takılma bunlara her kesin acı eşiği farklı sinir sistemi algıları farklı. Herkes kendi yaşadığını zor diye tanımlar
dogru canim. Ama diğeri doğru sanirm erkek bebekte kasıkta daha cok ağrı oluyor . Bunu dogumdan sonra degerlendiricem

O kolostrum ilk agiz sütü çok çok kıymetli çok çok önemli. Çocuk onu ne kadar çok alırsa o kadar iyi
Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün

Dun gece saat 4 civarinda normal dogumla kizim dunyaya geldi cok sukur ikimizde iyiyiz.kasilma esnasinda mutlaka sicak suya girin cok rahatlatiyor ve evde agrinizi cekin. Cok korktugum catim dar diye ama agriyla genisledi sanirim cok zorlanmadim

Muhtemelen dombili_xl dogurdu.Kac gundur yok.
Esimle annem pazara gitti.Kaldim ikisiyle ve 1 saati gecti baya gecti emeli mama yiyeli ikiside.Ikisinin de uyanmasi an meselesi.Resmen gerilim filmi
Selam herkese, doğum yaptım evet canım, kızımız dünyaya geldi çok şükür. Sizin ikisi de evde mi şimdi çok sevindim Sağlıkla büyüsünler, Allah kolaylık versin inşallah.

Belim ağrıyor karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi.. bebek en son makat gelişti daha dönmemişti bile.. ya şimdi böyle suyum gelse doğum başlasa ne olur bilmiyorum degisik bi korku var bende benden başka bebeği dönmeyen de yok sanırım hele de son günlerinde ?

Selam herkese, doğum yaptım evet canım, kızımız dünyaya geldi çok şükür. Sizin ikisi de evde mi şimdi çok sevindim Sağlıkla büyüsünler, Allah kolaylık versin inşallah.
gözün aydin :) Allah analı babalı büyütsün

sezaryen olursun canm. sancılarla dönmezse ameliyata alıyorlar bildiğim. kuzenime oyle olmustu 4cm açıklığı vardi dönmemişti ameluyata almislardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…