Oglum 3 kilo 300 gr 50 cm olarak dogdu. Doktor en sonki muayenede 3.200 3.300 demisti kilosu icin. Ölçüyü tam tutturmuş
Dogdugunda inliyordu surekli. Usudugu icin mi su yuttugu icin mi bilemediler. Kuveze koyup yarim saat takip ettiler Usudugu icinmis inlemesi. Isininca gecti getirdiler yanima. Emdi oglum ama sut yoktu. Sari bir sivi cikiyordu sadece. Bugun de hala sari sivu cikiyor
Hemsire emzirdikce meme ucu büyür sütün rengi beyaza döner miktari artar dedi. Uyandirmakta da sıkıntı cekmiyoruz. Genelde acikinca da kendj uyaniyor zaten. Insallh böyle devam eder
Ya bu arada dogum sancıları da mi kişiye gore farklilik gosteriyor ne degisik isler ya . k.validem hep kiz bebegin sancisi zor der belini yakar kavurur derdi kizimda hep acaba cinsiyete gore mi farklılık var?
Ben oyle olduguna inaniyorum annem belden girdi diyor. Kayinvalidem karnimin altindan diyor. Bu arada esimle tekcocuguz yani biri erkek biri kiz tecrubesi
Oglum 3 kilo 300 gr 50 cm olarak dogdu. Doktor en sonki muayenede 3.200 3.300 demisti kilosu icin. Ölçüyü tam tutturmuş
Dogdugunda inliyordu surekli. Usudugu icin mi su yuttugu icin mi bilemediler. Kuveze koyup yarim saat takip ettiler Usudugu icinmis inlemesi. Isininca gecti getirdiler yanima. Emdi oglum ama sut yoktu. Sari bir sivi cikiyordu sadece. Bugun de hala sari sivu cikiyor
Hemsire emzirdikce meme ucu büyür sütün rengi beyaza döner miktari artar dedi. Uyandirmakta da sıkıntı cekmiyoruz. Genelde acikinca da kendj uyaniyor zaten. Insallh böyle devam eder
Ben oyle olduguna inaniyorum annem belden girdi diyor. Kayinvalidem karnimin altindan diyor. Bu arada esimle tekcocuguz yani biri erkek biri kiz tecrubesi
hiimm bak bunu öğrendiğim iyi oldu bn kadını ciddiye almamıştım kizimda belden gelmişti gene oyle bi ağrı beklerdm. bu erkek bakalm nasl gelcek sancisi . bu arada internetten baktm bnde erkek sancisi daha zor diyor
gelir inslh . kasilmalar sıkışdıkça dogum yaklaştı demektir. ya bide bn ablamdan duydum oda tv de bi uzmandan dinlemiş nasil anlatsam bilmiyorum ama sırtını duvara verip ayaklarını uzatıyormuşsun. sonra sağ ayağını sola sol ayağını daha sırayla atlaya çalışıyormuşsun atamazsan 3 güne doğururmuşsun dur şekli bulursam resim olarak yukleyim anlatamadm sanirm
Kızlar benim açılmam ilerlemiyor kasılmalarım düzenli ama yeterli gelmiyor. Doğumun 48 saat sürer dedi doktorum. Suyum geldiği için riske atmak istemiyoruz antibiyotik kullanmak gerekiyormuş çünkü ve ben istemiyorum. birazdan sezaryene giriyorum. Normal dogumu çok istemiştim ama kısmet böyleymiş
hiimm bak bunu öğrendiğim iyi oldu bn kadını ciddiye almamıştım kizimda belden gelmişti gene oyle bi ağrı beklerdm. bu erkek bakalm nasl gelcek sancisi . bu arada internetten baktm bnde erkek sancisi daha zor diyor
Akşam 20.00 de hastaneye geldik yatış yapıldı bebeğimiz 01.50 de normal doğdu çok şükür 3750kg 53 cm doğdu, doktora göre kolay bir doğum oldu ama ben sonlara doğru tükendim...
bir kere kucağıma aldım yoğun bakıma aldılar doğumda çok yorulmuş solunum sıkıntısı olmuş şimdi odadayım dinleniyorum. Allah doğum bekleyen herkese yardım etsin inşallah
KIZLAR BENDE DOĞUM YAPTIM.... DÜN AKŞAM 6 'DA ACIL OLARAK ALINDIM ... bir önce ki sezaryan dikislerim acilmis spinale alındım hemen. Ilk ameliyatı genel 2. Ameliyatı spinal olacak arkadaşlar sakin korkmayın çok rahat ben hicbir şey hissetmedim ne çabuk bitti dedim hatta
Dun gece saat 4 civarinda normal dogumla kizim dunyaya geldi cok sukur ikimizde iyiyiz.kasilma esnasinda mutlaka sicak suya girin cok rahatlatiyor ve evde agrinizi cekin. Cok korktugum catim dar diye ama agriyla genisledi sanirim cok zorlanmadim
Kızlar biz de sonunda meleğimizle 10 Ekim günü kavuştuk. 40+4te normal doğumla geldi zehram. Geç döllenme olayından dolayı doktorum 41. Haftaya kadar beklerim demişti. Rabbim tüm bekleyenleri evlatlarına sağ sağlıklı kavuştursun.
Muhtemelen dombili_xl
dogurdu.Kac gundur yok.
Esimle annem pazara gitti.Kaldim ikisiyle ve 1 saati gecti baya gecti emeli mama yiyeli ikiside.Ikisinin de uyanmasi an meselesi.Resmen gerilim filmi
Selam herkese, doğum yaptım evet canım, kızımız dünyaya geldi çok şükür. Sizin ikisi de evde mi şimdi çok sevindim Sağlıkla büyüsünler, Allah kolaylık versin inşallah.
Belim ağrıyor karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi.. bebek en son makat gelişti daha dönmemişti bile.. ya şimdi böyle suyum gelse doğum başlasa ne olur bilmiyorum degisik bi korku var bende benden başka bebeği dönmeyen de yok sanırım hele de son günlerinde ?
Selam herkese, doğum yaptım evet canım, kızımız dünyaya geldi çok şükür. Sizin ikisi de evde mi şimdi çok sevindim Sağlıkla büyüsünler, Allah kolaylık versin inşallah.
Belim ağrıyor karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi.. bebek en son makat gelişti daha dönmemişti bile.. ya şimdi böyle suyum gelse doğum başlasa ne olur bilmiyorum degisik bi korku var bende benden başka bebeği dönmeyen de yok sanırım hele de son günlerinde ?