2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Dun gece saat 4 civarinda normal dogumla kizim dunyaya geldi cok sukur ikimizde iyiyiz.kasilma esnasinda mutlaka sicak suya girin cok rahatlatiyor ve evde agrinizi cekin. Cok korktugum catim dar diye ama agriyla genisledi sanirim cok zorlanmadim
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün
Canim mamalar taze yapiliyor. Ben ebebekten termos almistim. Yanimda hep sicak su tasiyordum. Mamayı yapıp uzun sure bekletilmiyor.

Son düzenleme:
Kızlar sizce bu ikiz gebelik olabilirim doktorum hiç bişey söylemedi 5 haftalık hamileyim iki tane nokta var

Ya aslnda mamayi hazirlamak sorun degil de mama kabini tasimamak için böyle hazir olsun istiyorm her meme de vercem çünkü baska birinin evinde ne biliyim insanın kendi evi olmadgi için neyse artik bi sekilde formulunu bulcam
Toz mama tasimak icin özel kutular var. Onlara olculu bir sekilde koyuyorsun.termosada sicak su. Mama taze yapilmali. Uzerinde yaziyor zaten.

güldürdn bni ya . guzel bi dogum hikayesi ama cok şükür ki sağlıkla kavuştunuz darisi bizim başımıza :)
Amin insallah kolay dogumlariniz olur hepiniz. Sanci cekerken herkes kolayca kisa surede dogursun allahim kimse aci cekmesin diye dua ediyordum.
Bir de ebelere beni sezaryene alin diye yalvariyordum dikis atilirken de o kadar konusmusum ki birakin gidicem diye. Ebe dedi ki sen bir kere doguruyorsun biz gunde kac insani dogurtuyoruz bu da kafa yani

İki doktor en son 15 ekim diyince bekledim bende canım ikimizin kaderide aynı İnşallah suniye gerek kalmaz gelir kendiliğinden sancımız Amin canım dua edelim birbirimize

Evet onuda deniyoruz şimdi yürüyüşe çıkıcam doktor bir buçuk saat yürü dedi gelince sıcak duş pazartesiye kadar baya yorucam hanfendiyi belki gelmeyi dener bende öyle canım burayı sürekli takipteyim doğum haberleri duyunca çok seviniyorum 9 ay birlikte bekledik.bu anları yaşamak güzel darısıda bize İnşallah neden öyle taş gibi oluyor acaba benimde öyle ama hiç doktora sormak gelmedi aklıma

Aminnn canım benim Rabbim minnaklarımı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin haftaya bugun yanımızda uyuyor olacaklar İnşallah bu düşünce bile çok güzel❣

Öyle düşünme canım senin bebeğin için sağlıklı olan olcak Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

M
MAma hazirlandiktan sonra 1 saat icinde tuketilmesi gerekir termosa kaynamis suyu koyun vermeye yakin suyu biberona dokup mamayi koyun mamanin isisini ayarlayip verin.su sogursa cok kullanilmaz bilginiz olsun

Kızlar bebek bezi olayını ne yaptınız yani stok yapanlar hangi numaradan kaç tane aldınız ya da doğum yapanlar gun de kaç tane gidiyor ona göre stoklayalim
Canım bebeğimin totosunun pişik olmayacağını ya da alerji olmayacağını bilsem ben de stok yapardım ama bebeklerin totosu belli olmuyo . Prima da bile alerji olan çok bebek var . Doğunca siz deneyimleyerek hangi beze alışır ve reaksiyon göstermezse ondan devam edicem. 1 numara çok küçük kesinlikle ondan almayın tabi erken doğarsa bir süre kullanmak durumunda kalabilirsiniz. İki nuramara ile başlamak mantıklı bence. Arkadaşım ve yengem öyle yapmıştı .
Bebeğinizin kilo alım hızına göre ayarlarsınız neyden ne kadar alacağınızı. Çünkü her bebeğin kilo alım hizi da bir olmuyo. Yani doğmadan stoklamak sizi zarara uğratır.
Ayrıca ben şimdi sleepy aldım bir süre onu kullanicam gece uzun uykular başlayınca Prima ya gecicem ama sadece gece. Çünkü çok uzun saatler kürü tutuyormuş inşallah meleğim alerji olmazsa gece uyandırıp alt değiştirmek istemiyorum. Ona da yazık

Ne güzel eşiniz kabul ediyor ben bugünde gel yapalım belki bisiler olur dedim amannn sanırsın ahlaksız teklifte bulundum adam o kadar korkuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…