Ben annemin yanında dahi kolsuz kıyafet giymemiş bir insandım. Hastanede annemi azarlamistim anne çocuk emziriyorum çıkar mısın diye. Sonra hemşireler memeyi cekistirdi vs derken süt geldi gelmedi memeler dışarda beklemek bile gerekiyordu. Çocuk doğunca memeler meme değil tamamen hani yanlış anlaşılmasın ama bir kedinin ineğin memesi neyse bizimkiler de o oluyor. Şu an asla açamam kimsenin yanında. Ama iki haftaya yine aynı olacak biliyorum. Ben vajinal muayenede utanan bir insandim doğum sonrası enfeksiyon kaptım ve günde üç defa 21 gün boyunca dikislere pansuman yapıldı hastanede. Bir defa da doktorum gelip bakıyordu... Off garip şeyler bu kar yaaaAllah yardımcın olsun inşallah huzurlu ve düzenli uykuları en kısa zamanda olur
Kötü niyetli olmadıklarını biliyorum ama mememin ucunun olup olmamasının falan salonda oturulup sohbet konusu edilecek olması , hadi yanımızda emzir denmesi falan aşırı geriyo. Ayyy aman yaşayıp görücem artık . Şimdi bu kadar geren şeyler umarım o vakit geldiğinde hiç birşeyi umursamam
Valla Allah hepimize kolaylık versinBen annemin yanında dahi kolsuz kıyafet giymemiş bir insandım. Hastanede annemi azarlamistim anne çocuk emziriyorum çıkar mısın diye. Sonra hemşireler memeyi cekistirdi vs derken süt geldi gelmedi memeler dışarda beklemek bile gerekiyordu. Çocuk doğunca memeler meme değil tamamen hani yanlış anlaşılmasın ama bir kedinin ineğin memesi neyse bizimkiler de o oluyor. Şu an asla açamam kimsenin yanında. Ama iki haftaya yine aynı olacak biliyorum. Ben vajinal muayenede utanan bir insandim doğum sonrası enfeksiyon kaptım ve günde üç defa 21 gün boyunca dikislere pansuman yapıldı hastanede. Bir defa da doktorum gelip bakıyordu... Off garip şeyler bu kar yaaa
Ben anneme 3 gün kalır gidersin demiştim sonra ben toparlarim gerek yok kalmana tek bakacağım çocuğuma demiştim. 38 gün kaldı. Daha da kalması gerekiyordu da 15 gün izin aldı eşim annem gitti. İzin bitimi de eşimin calistigi gün ve geceler kadın yine geldi. 2 aylıktı oğlum ben artık tamam kendime geldim dediğimde.Valla Allah hepimize kolaylık versinyaşayarak aşıcaz artık.
Bebek hemsireleri emzirme konusunda doğumdan sonra yakına da anlatiyomus. Ben de gerek yok yanımda kimseyi istemiyorum siz sadece bana eğitim verin dedim . Kadın güldü o işler sizin düşündüğünüz gibi olmuyo yardıma ihtiyaç duyucaksiniz ve yanınızda neyi nasıl yapması gerektiğini bilen biri olmalı demişti. İnşallah doğumdan sonra gücümüz kuvvetimiz olur da kimseye ihtiyaç duymayiz
Besigi gordumumuhtemelenasil bomba bni ve ilk bebeğiyle arası yakınları bekliyo 2 yaşında kzim bebegin beşiğinden inmiyor annecim bu kardeşin beşiği bebek yatıcak bunda diyorum ya bnde yatiim diyor bebeklere de o kadr düşkün ki anlatamam bnde biraz onun stresi de var ne yapacağım acaba diye
İlk günler süt çok gelmediği için günde bir sefer falan doldurduk bezi. İlk 3 gün gibi. Sonrasında günde 4-5 bazen 7 yi bulduğu oldu canım şu an 8 günlük oldukKızlar bebek bezi olayını ne yaptınız yani stok yapanlar hangi numaradan kaç tane aldınız ya da doğum yapanlar gun de kaç tane gidiyor ona göre stoklayalim
HAyırcanım için rahat olsun her işinş kendin yapabiliyorsunAnnenize mi sordunuznormal doğumdan sonra kendi bakımımızı yapamıyo muyuz? Şimdiden aşırı gerdi bu durum beni ben annemin yanında emziremeyecegimi düşünürken
Yanındaki neyi ne kadar bilirse bilsin inan bana hiç bi işe yaramıyor canım kendin deneye deneye bebeğinle bi uyum içine giriyorsunuz özellikle emzirme konusundaValla Allah hepimize kolaylık versinyaşayarak aşıcaz artık.
Bebek hemsireleri emzirme konusunda doğumdan sonra yakına da anlatiyomus. Ben de gerek yok yanımda kimseyi istemiyorum siz sadece bana eğitim verin dedim . Kadın güldü o işler sizin düşündüğünüz gibi olmuyo yardıma ihtiyaç duyucaksiniz ve yanınızda neyi nasıl yapması gerektiğini bilen biri olmalı demişti. İnşallah doğumdan sonra gücümüz kuvvetimiz olur da kimseye ihtiyaç duymayiz
Doktoru 41+0 a kadr bekleyelm demis beklediler 40+4falndi sancılandı bna söyledi bn hemen git dedim de kendi gitmedi sancilar artsin belki doner dedi normal dogumu cok istiyordu herlde 4 5 saat cekti sonra gitti hemen almislar ameliyata . yani kendi tercihiydi birazda
HahahaNe güzel eşiniz kabul ediyor ben bugünde gel yapalım belki bisiler olur dedim amannn sanırsın ahlaksız teklifte bulundum adam o kadar korkuyo
Bence smdi yapma canm stoğu bi dogsun aldigin bezi dene memnun olursan yaparsın indirim olunca stoğunu. bn bi paket aldm sleepy 1 numara . bi pakette gebe okulundan prima verdiler 2 numara sleepy olmazsa prima denerm hangisi olursa ondan devam .
bilmiyorum inan kasilmadan farkli bisi kasilma olup geciyor bu gecmiyor dakikalarca tas gbi kalıyor gece acısına uyanniyorm dolaşıyorum bir o yana bir bu yana dön yok gecmiyoyorul bakalm inslh hayirlisiyla gelir bu gece merdiven cik in bn dun 2 kat ciktim bugun 3 oyle artiricam . eşime diyorum en son 11 kat cikar inerm o gün doğururum yada bayılırım orda
İnşallah kuzuBelkide aslı yoktur canm ya
Canım 1 paket prima premium care al zaten içinde 92 adet var doğumdan sonra kullanırsın duruma göre memnun kalırsan devam edersin birde bebeğinin kilo durumuna göre numara seçersin şimdilik 1 paket kafi bence (prima örnek olarak yazdım tabi başka bez kullanıcaksan bilemem)Stok derken 1 paket 1 no var zaten. Hani 1 tane daha 1 mi alsam yoksa 1 tane de 2 mi alsam yoksa 1 tane 1-1 tane de 2 mi alsam.. ne cok 1-2 oldu
Bende öyle yaptım.prima yenidoğan 92li bir paket aldım..3 tane de prima 2 numara aldım e bebekte indirim vardı.inşallah pişik falan yapmaz da kullanılır..ama indirimde olunca stoklamak lazım benceCanım 1 paket prima premium care al zaten içinde 92 adet var doğumdan sonra kullanırsın duruma göre memnun kalırsan devam edersin birde bebeğinin kilo durumuna göre numara seçersin şimdilik 1 paket kafi bence (prima örnek olarak yazdım tabi başka bez kullanıcaksan bilemem)
cok umrunda olmuyor o anda bebege odaklaniyorsun. ilk gün icin bi afallama var zaten haliyle rahatsız olacağını sanmiyorm ama sonrası devam ederse olursun. bu meme faln herkesn icinde olacak bisi değil zaten bi kişi ilgilense yeter bnm ablam ve hemşire bakmıştı hemşire tamam emziriyor bebekte çekiyo sorun yok diyince kimse bida basima üşüşmediAllah yardımcın olsun inşallah huzurlu ve düzenli uykuları en kısa zamanda olur
Kötü niyetli olmadıklarını biliyorum ama mememin ucunun olup olmamasınin falan salonda oturulup sohbet konusu edilecek olması , hadi yanımızda emzir denmesi falan aşırı geriyo. Ayyy aman yaşayıp görücem artık . Şimdi bu kadar geren şeyler umarım o vakit geldiğinde hiç birşeyi umursamam
evet besike yatcam diyor arada. cok aşırı ilgisini çekmedi yeni salıncak kuruldu kendine balkona ona ilgisi daha cok bebekleri faln sallıyor orda. bekledigim kadr abartılı düşmedi beşiğe. bebek gelincede cok umursamaz insallahBesigi gordumu
geçmiş olsun canm . düzelir en kısa zamanda inslh sarılık icin korkma kontrol altında orda gecer zamnla bebeklerin bir cogunda oluyorOğlum hala yoğun bakımda birde üstüne sarılık olmuş orda kuzum kilo kaybediyor sürekli düzgün beslenemediği için .
Canım herkes çok memnun bende oyüzden prima premium care aldım pişik yapacağını sanmıyorum birazda bizim elimizde sanırım bazı anneler uzun süre değiştirmiyolar sonrada bez pişik yaptı diyolarBende öyle yaptım.prima yenidoğan 92li bir paket aldım..3 tane de prima 2 numara aldım e bebekte indirim vardı.inşallah pişik falan yapmaz da kullanılır..ama indirimde olunca stoklamak lazım bence
Ben 1 nuumarayi kızımda 2 paket kullanmistim sonra2 ye gecmistimStok derken 1 paket 1 no var zaten. Hani 1 tane daha 1 mi alsam yoksa 1 tane de 2 mi alsam yoksa 1 tane 1-1 tane de 2 mi alsam.. ne cok 1-2 oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?