- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
Çok sağol canım..Motive ediş konusunda ben de yakınlarımi düşünüyorum,x kişi çok hassas ve o başarmış ben de yapabilirim..ama nedense kaçıyor hemen bu hisIlk olduğundan gerilmissindir canm . korkma insh guzl bi doğumun olur. kendimi motive ediş şeklim şudur bu kadr kadin yapmis bn neden yapamayim? buna uygun yaratilmisim . Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize de
Sanci konusunda çeşitli rivayetler mevcut. bi kısım kasıktan yayılan bi ağrı bi kısım belden kasığa vuran bi ağrı diyor . değişiklik gösteriyormuş anlaşılan.Çok sağol canım..Motive ediş konusunda ben de yakınlarımi düşünüyorum,x kişi çok hassas ve o başarmış ben de yapabilirim..ama nedense kaçıyor hemen bu his
Belden giren agrilarim sıklaşti.Doktor su gelmedikce sancılar 5 dk da bir olduğunda ideal dedi hastaneye yatış için.Bizim hastane de 50 dk uzaklikta.
Sancı dediğimiz şey ne pekiKasılmayi bile son haftalarım da tek tük yaşar olmuştum.Sancidan bihaberim şuan..
Selam herkese, doğum yaptım evet canım, kızımız dünyaya geldi çok şükür. Sizin ikisi de evde mi şimdi çok sevindimSağlıkla büyüsünler, Allah kolaylık versin inşallah.
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün
Canim mamalar taze yapiliyor. Ben ebebekten termos almistim. Yanimda hep sicak su tasiyordum. Mamayı yapıp uzun sure bekletilmiyor.
Toz mama tasimak icin özel kutular var. Onlara olculu bir sekilde koyuyorsun.termosada sicak su. Mama taze yapilmali. Uzerinde yaziyor zaten.
Eki Görüntüle 2544605
Valla kicimi mememi gormeyen kalmadi hic cekinmiyorum artikAnnenize mi sordunuznormal doğumdan sonra kendi bakımımızı yapamıyo muyuz? Şimdiden aşırı gerdi bu durum beni ben annemin yanında emziremeyecegimi düşünürken
Aboo o yuzden o kadar sürüyorDikiş üç kat oluyor. İki iç bir dış yüzey dikişi
Bugün ilk kez alttan muayene oldumKorkulu rüyam nişan sayesinde gerçekleşmiş oldu,ve öyle canım yandı ki,inşallah kendimi çok kastigim içindir diye düşünüyorum.Kasmamayi başarmam lazım
Doktor rahim agzi kapalı,bebeğin suyu iyi,iki üç gün içinde doğumun gerçekleşmesi beklenir dedi.İlk defa nstye de bağlanmış oldum.Bir tanecik 50yi bile bulmayan sancı çıktı.
Bizim bebek minnostu,2900 kilo 49 cmmis.Hafta olarak 38+1dik.
Var gücümle 3000 için çalışıyorum şimdi gelesiye kadar
Ve doğumdan çok korkuyorum kizlar ya..Alttan muayene de canım böyle yandiysa doğum sırasında defalarca bakılacak olması filan
Kizlar sezeryan yapanlar gobek icin ne yapiyorsunz
Korse vs takmaya baslayan varmi
Kızlar bebek bezi olayını ne yaptınız yani stok yapanlar hangi numaradan kaç tane aldınız ya da doğum yapanlar gun de kaç tane gidiyor ona göre stoklayalim
bnde ilk defa doguruyom surda deseydin . hersey yolundaysa kıçını da yırtsan almıyorlar valla sezaryene faln . duaların icin Allah razı olsun . bu arada dikiş atılırken bnde ebeye Allah aşkına ne kadr dikiş attınız herlde boydan boya kestiniz dedm cok uzun sürüyor yaw oda dediki altı üstü 5 dikiş ama kolay degil oyle doğururken bu kadr bağırıp söylenmedin kizim dedi cok sıkılmıştım cunku ve nedense herkes dikişi hissetmedim diyor ama bni ya uyuşturmadılar yada bnde sorun var uyusamiyorm
Annenize mi sordunuznormal doğumdan sonra kendi bakımımızı yapamıyo muyuz? Şimdiden aşırı gerdi bu durum beni ben annemin yanında emziremeyecegimi düşünürken
Dikiş üç kat oluyor. İki iç bir dış yüzey dikişi
Nirmal dogum icin yalniz, sezaryen farkliHee bak tam bilmiyorm deri 7 kat diye duymuştum..
Oğlum hala yoğun bakımda birde üstüne sarılık olmuş orda kuzum kilo kaybediyor sürekli düzgün beslenemediği için .
Nirmal dogum icin yalniz, sezaryen farkli
o karin derisidir canim . vajinada daha farklı (hatta derler ki vajina eti arsiz olur vucudun diger kisimlarina gore daha cabk iyilesirmis ) toplam 5 demisti bna içeri doğru 3 dış tarafta iki tane dikiş vardi . ben dogmdan bi gün sonra baktm iplik vardi zaten bildiginDerimiz 7 kat mı neymiş sanırım.. Her kata atılıyorsa uzun suruyordur.. Ben ameliyata 3e dogru girdim.. Eymen 15.13de dunyaya geldi.. 15.13den 17.05e kadar dikiş atılmış düşün
Ben en son zaman merdiven indin iliski ada cayi bide en onemlisi sanirim meryem ana otunu ictim onu icer icmez faydasi oldu agrim basladiYapıyorum canım inan aklına ne geliyosa yapıyorul hiç bi belirti yok özel çaylar bile deniyorum bugun bi tane daha çay yapıcam bakalım İnşallah bişeyleri tetikler
Hemde nasil dr birsey diyemediboşuna strese soktular seni . cok şükür almışsın bebeğini kucağına gozun aydin
Benim kan değerim serim tedavileriyle ancak 10 olduValla kicimi mememi gormeyen kalmadi hic cekinmiyorum artikPansumn yapmak icin illaki bakmasi gerekiyor
Saka bir tarafa da normalde ben de cekinirim ama bu durumda oyle olmadi
Herkesin agri esigi farkli ben kan degerm 12 olmasina ve kanamam normal doguma gore az olmasina ragmen yataktan ilk kalktigimda bayildim
Boyle anlatinca kotu gorunuyir ama degil yav her sey normal olur boyle seyler deyip geciyirux
Aboo o yuzden o kadar sürüyor
Dogum sırasında daha kolay oluyor bakilmasi. Hem ilk sefer icin normal irkilmen
Kızlar akşamda ara ara vardı ama saat 3 buçuk gibi tuvalet ihtiyaciyla uyandım lavoboya gittim ama mesanem hala dolu gibi. Benim bebeğim henüz aşağı inmedi. Belimden kasıklarıma doğru huzursuz bi his var. Adet olacakmisim gibi.Normal doğum yapan arkadaşlar böyle mi başlamıştı . Zaten artık sürekli belirti arar noktaya geldim . Eğer bu durumda ilerleme hissedersem pazartesi randevum var ama beklemeden acile giderim nst falan için. Eğer doğum sancilariysa eşim yanımda olsun istiyorum. Hayatımızın sonuna kadar hiç unutamicamiz o anı da o da olsun istiyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?