2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Anladım canım ne kadar beklese de son anda falan dönmedi yani. Bende artık döneceğini düşünmüyorum zaten beklemenin alemi yok sanırım bebeği kaç kilo doğmuştu peki
3700 sanirm . bencede ihtimal cok az artk he dönen de var bildiğim. hatta burda anlatmıştım kadin hastaneye gidiyor bebek ters ebeler doktoru ve ameliyat ekibini arıyor. doktor gelince diyor bi daha bakalm belkide döndü ve bebek dönmüş normal doğuyor degisik hikayeler . kismet birazda ya . doktorun ne dusunuyor 40 bitince alacakmi doguma?

1 paket 1 no molfix aldım. Kızımda memnun kalmamıştım primadan. Bi dogsunda sagsaglim o zaman bakim gerisine artık

Ben de annemlere aynı şeyi söyledim doğumum normal olursa Allah'ın izniyle inşallah çabuk toparlarim bebeğime ben bakarım kimseyi istemiyorum dedim

En fazla bi kaç gün daha bekleriz demişti tabi kontrol altında.. olmazsa sezeryan

dusunuda al sıçacik. ay vallah gülmekten nefesim gitti az once eşimle konusuyorz karnim ağrıyor ishalim olmusum dedm. Cantalari arabaya mi koysak dedm ne alaka dedi hatırlamıyormusun kizin doğduğu hafta iki kere ishal olmuştum dedm . hatun iyle deme bak bni korkutma bn daha hazir degilim diyor yarilacagim gülmekten sanki kendi doğuruyor deli mi ne

Bugün ilk kez alttan muayene oldum Korkulu rüyam nişan sayesinde gerçekleşmiş oldu,ve öyle canım yandı ki,inşallah kendimi çok kastigim içindir diye düşünüyorum.Kasmamayi başarmam lazım
Doktor rahim agzi kapalı,bebeğin suyu iyi,iki üç gün içinde doğumun gerçekleşmesi beklenir dedi.İlk defa nstye de bağlanmış oldum.Bir tanecik 50yi bile bulmayan sancı çıktı.
Bizim bebek minnostu,2900 kilo 49 cmmis.Hafta olarak 38+1dik.
Var gücümle 3000 için çalışıyorum şimdi gelesiye kadar
Ve doğumdan çok korkuyorum kizlar ya..Alttan muayene de canım böyle yandiysa doğum sırasında defalarca bakılacak olması filan

Ilk olduğundan gerilmissindir canm . korkma insh guzl bi doğumun olur. kendimi motive ediş şeklim şudur bu kadr kadin yapmis bn neden yapamayim? buna uygun yaratilmisim . Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize de

Benim doğumum da 40+4 te oldu arkadaşlar. Doğumdan önceki iki gün neredeyse 8er km yol yürüdüm. Sanırım Birmucize20192024 un önerdiği dalga çayını kaynatıp sabah akşam ikişer bardak içtim. Gerçi ben sadece tarçın karanfil ve adaçayı bulabildim. 6 kat merdiven çıktım ve çok çok fazla çömel kalk hareketi yaptım. Bacakları ayıra ayıra ilişkiye eşimi ikna edemedim neyazıkki Ama iki gün sonra Doğum oldu. Umarım artık yavrularına kavuşmak isteyenler tez zamanda kolayca kavuşurlar

Stok yapma bence. Molfiks yenilenmiş çok beğendim ben dokusu falan çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…