2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Dogum sancisi uyutmaz yatirmaz. Sık nefes alma geregi duyarsin. Huzursuz eder demiyorum huzursuzluktan daha baska his veriyor azicik daha ilerisi. Hafiften baslayip siddetlnip pik yapiyor azalarak bitiyor 1.5 dk sürüyor.

Dogum sancisi uyutmaz yatirmaz. Sık nefes alma geregi duyarsin. Huzursuz eder demiyorum huzursuzluktan daha baska his veriyor azicik daha ilerisi. Hafiften baslayip siddetlnip pik yapiyor azalarak bitiyor 1.5 dk sürüyor.
Yok canım henüz o boyutta değil ama sanırım cumaya kadar beklemicek . Benimki sanırım aşağı inme çabası doktor bol bol yürü demişti ama ben babası gelmeden doğmasın diye pazar market dışında yürümedim. Bakalım nasibi ne zaman. Teşekkür ederim bilgi verdiğin için. En azından bugün dogurmicami düşünüyorum şuan doğumdan korkmuyorum ama yine de bi tedirgin olmadım değil

İnşallah .
Ne tuhaf hamilelikle birlikte gece nobetlerimiz başlıyor. Doguralim rahat edelim derken bu saatte ayakta anneler

Bebeklerinizi bu saatte besliyceksiniz demekki.. Bak ben eymeni şimdi uyuttum.. Bi de ben hakkaten dikkat ettim karnimda uyanik oldugu vakitlerde simdi de uyanık.. Dogruymus yani

Bebeklerinizi bu saatte besliyceksiniz demekki.. Bak ben eymeni şimdi uyuttum.. Bi de ben hakkaten dikkat ettim karnimda uyanik oldugu vakitlerde simdi de uyanık.. Dogruymus yani
Benimki de hep 5-6 arası uyanıyodu. Allah nasip eder de kucağıma alırsam inşallah o günleri hayal ediyorum emİrdigim, altını degistirdigim hatta değiştirirken bir daha yaptığı falan

Yok canım ya ben bildiğin hazır şekilde yanimda olsun istiyodum.. Olmuyomus maalesef neyse artik yanimda tasiycam ve yapcam mamayi
Aptamilin hazır sıvı mamalari var. Bir yere giderken onu alabilirsin.
Hee bak tam bilmiyorm deri 7 kat diye duymuştum..
Sezeryanda 7 kat kesiliyor. Normal dogumda herkesin farkli oluyor. Kesiye gore yirtiga gore

Selam.
Hayirli olsun dilekleriniz için teşekkür ederiz.
Uykusuz ve yorgun gecen 5.gecemiz.gece gündüzü ayitamuyir henüz gündüz yatip gece kalkıyor.gece uykusuzluk cook fena.
En son spinal sezeryandan cok memnunum yazmıştım hst çıkana kadan cok iyiydi ama evde o bas boyun ağrılarım basladi.5 6 bardak nescafe 3 lt su içiyorum ama o agri geldimi 3 saat gitmiyor.basa dönsem genel yapın derim o derece dehset bir ağrı.
Bekleyenlere Allah sabır versin merak yoruculuk ağrılar derken gun sayiyorsunuzdur sağlıkla gelsinler inşallah

Çok sağol canim verdiğin bilgiler için..Bende şuana kadar kasiktan yayılan ya da kasiga giden bir ağrı olmadı.Ama zaman araliklari düzenli olmasa da geceden beri sayısı çok fazla belden ağrılarım giriyor 30 sn kadar bana dünyayı dar ediyor..Sabah 8de gelen nişan sonrası da azar azar kan gelmeye devam ediyor,doktor o konuda rahatlatmisti, devam edicek korkma diyerek ama o vakitte belden ağrım filan yoktu hiç..
Allahım ne olur hayırla doğsa su bebekler

Hastane odasında 2. Gün...
bebek yoğun bakımda tüm solunum cihazları çıkmış gayet sağlıklı duruyor.
emzirdim dün ilk defa nasıl güzel emiyor miniğim. Ama pazar olduğu için bugün çıkış vermiyorlar. Yarın doktor gelmesini bekliyoruz ve malesef günde bir kere yanına gidebiliyorum
İnşallah yarın evimize alıp gideriz sağ salim, sonra başlasın uykusuz geceler

Canım benimde hafif hafif belirtilerim başladı Allah yardımcın olsun seninde benim ki huzursuz eden uyutmayan hafif bi adet sancısı gibi ve karnım kasilinca ağrı biraz şiddetleniyor ben de kasılma geçene kadar gevşeme nefesi alıyorum. Gece 3 buçuk gibi uyandırdı beni de tuvalet ihtiyacı gibi ve o ihtiyaç hissi de hiç gitmedi. Ben de olurda şiddetlenir diye kalktım iş yapıyorum
Evde süt vardı bozulmasın diye sütlaç yapıyorum, iki gün gidecek kadar da çorba yapıcam . Çorbanın bi kısmını termosla hastaneye götürürüm kalanı da babam evde aç kalmasın diye
Anne olunca her şeyi herkesi daha çok düşünüyo insan.
Rabbim melegiklerimizin de bizim de yardımcımız olsun ben de sürekli dua ediyorum

Gece 12den beri belden giren agrilarim devam ediyor,karnımda yediklerim yüzünden öyle gazlı ki,wcye gitsem korkuyorum,gitmesem ki zaten gidemiyorum Ağrım girdikçe dua ediyorum hepimize..

Benim de gece sızladı karnım hep gündüz devam etti akşam 5 gibi Dr gitmiştim.
8 de yatış yapıldı ve gece 1.50 de doğdu 5 saat sürdü doğum zaten bunun 2.5 saati dayanılacak sancılarla geçti şükür ama son saatleri düşündükçe bunu ben mi yaptım, nasıl dayanmışım diyorum.
Ertesi gün doğum yapmamış gibi bir rahatlıkla hayata döndüm.
Allah herkese kolay rahat ve zamanın su gibi geçtiği bir doğum nasip etsin

Adına çok sevindim aslında madem artık memeyi tutuyo daha fazla görmenize müsade ederler diye düşünüyorum neticede solunum sıkıntısı yok artık. Yine de neticede ikiniz de iyisiniz ve geri kalan her şey önemsiz. Sağlıkla bol emmeli uyumalı günler diliyorum o güzel günlerin darısı meleklerini bekleyen bizlere olsun inşallah

ya o meme zaten emzirirken kol yada bacak gbi bir organ haline geliyor görünsün görünmesin cok umrunda olmuyo .bazen oyle bi yerde emerim diye tutturuyor ki alışverişte kabinde emzirdm bn yani düşün susmuyor napcan

dogarlar insallah hayirlisiyla kanama fazlaysa sen git hastaneye genede az azsa sorun değil de . kendini strese sokmamaya çalış canm :)

Çok sağol canım o bahsettigin huzursuz eden uyutmayan his bende iki gün önce oldu.Esime bu bebek bir hafta içinde dogucak, çok yakın öyle hissediyorum demiştim.Ertesi gece belime sadece bir kez ağrı girdi,çok garipsedim.Sabahtan da nişan gelmiş oldu..
Senin için suanki en büyük duam eşine kavus insallah.ve sancıları bebeğinizi birlikte karşılayın
Hayalimdeki dogumlardan olmuş Ben hastaneye gitmeye de korkuyorum,ola ki acikliksiz ya da cok az açıklıkla gerçekleşen yatış sonrası gunleri bulan sürelerde sancıları hastanede beklemek kabusu akşam 5te seni hastaneye götüren ağrılar nasıldı canım? Belden mi, ya da farklı bir ağrı mi?
Bende hala bele giren müthiş ağrı ve o anlarda karnımın kaskatı olmasi dışında bir his yok..ama yüzüm beyazlamaya başlamış

dogarlar insallah hayirlisiyla kanama fazlaysa sen git hastaneye genede az azsa sorun değil de . kendini strese sokmamaya çalış canm :)
Bir günü geçti az az devam ediyor canım..no panik no stres,yes mutluluk yes bebek kokusu inşallah amin

Regl ağrısı gibi ağrılarım vardı sanki yarın hasta olacakmışım gibi. İlk doktora 5 de gittik muaneden sonra nişan geldi. Yoğun mukus kıvamında bir şeyler...
Sonra eve gittim ben 8 9 gibi gel dedi doktor. 8 gibi olan ağrı da yine kasıklara baskı yapan şiddetli regl ağrısı 30sn vurup geçiyordu.
Akşam 8 de yatış yapıldı ağrıların şiddeti arttı tabi.
Çok uzun süre duşta zaman geçirdim odadayken. Baya iyi geldi, sağolsun ebeler de istediğin kadar durabilirsin sıcak su rahatlatır dedi. Gece 11 12 gibi artık dayanamıyorum dedim. Bir saat sonra da doğdu yani çekilen son 1 2 saat zor bence. Bazıları bel bazıları kasık ağrısı olarak geliyormuş. Bende hep baskılı sancılı şiddetli kasık ağrıları oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…