Kızlar akşamda ara ara vardı ama saat 3 buçuk gibi tuvalet ihtiyaciyla uyandım lavoboya gittim ama mesanem hala dolu gibi. Benim bebeğim henüz aşağı inmedi. Belimden kasıklarıma doğru huzursuz bi his var. Adet olacakmisim gibi.Normal doğum yapan arkadaşlar böyle mi başlamıştı . Zaten artık sürekli belirti arar noktaya geldim . Eğer bu durumda ilerleme hissedersem pazartesi randevum var ama beklemeden acile giderim nst falan için. Eğer doğum sancilariysa eşim yanımda olsun istiyorum. Hayatımızın sonuna kadar hiç unutamicamiz o anı da o da olsun istiyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
İnşallahIns eşin gelmeye yakın başlar doğumun.. Ben senden daha çok istiyorum vallahi eşin gelince dogum yapmani
Yok canım henüz o boyutta değil ama sanırım cumaya kadar beklemicek . Benimki sanırım aşağı inme çabasıDogum sancisi uyutmaz yatirmaz. Sık nefes alma geregi duyarsin. Huzursuz eder demiyorum huzursuzluktan daha baska his veriyor azicik daha ilerisi. Hafiften baslayip siddetlnip pik yapiyor azalarak bitiyor 1.5 dk sürüyor.
İnşallah.
Ne tuhaf hamilelikle birlikte gece nobetlerimiz başlıyor. Doguralim rahat edelim derken bu saatte ayakta anneler
Normal 3 sezaryen 7 :))Cok bilgim yok bi yerden duydum da kesinligini bilmiyorm.. Olabilr valla heryerde esit kalinlikta olmayabilir derimiz
Benimki de hep 5-6 arası uyanıyodu. Allah nasip eder de kucağıma alırsam inşallahBebeklerinizi bu saatte besliyceksiniz demekki.. Bak ben eymeni şimdi uyuttum.. Bi de ben hakkaten dikkat ettim karnimda uyanik oldugu vakitlerde simdi de uyanık.. Dogruymus yani
Aptamilin hazır sıvı mamalari var. Bir yere giderken onu alabilirsin.Yok canım ya ben bildiğin hazır şekilde yanimda olsun istiyodum.. Olmuyomus maalesefneyse artik yanimda tasiycam ve yapcam mamayi
Sezeryanda 7 kat kesiliyor. Normal dogumda herkesin farkli oluyor. Kesiye gore yirtiga goreHee bak tam bilmiyorm deri 7 kat diye duymuştum..
Çok sağol canim verdiğin bilgiler için..Bende şuana kadar kasiktan yayılan ya da kasiga giden bir ağrı olmadı.Ama zaman araliklari düzenli olmasa da geceden beri sayısı çok fazla belden ağrılarım giriyor 30 sn kadar bana dünyayı dar ediyor..Sabah 8de gelen nişan sonrası da azar azar kan gelmeye devam ediyor,doktor o konuda rahatlatmisti, devam edicek korkma diyerek ama o vakitte belden ağrım filan yoktu hiç..Sanci konusunda çeşitli rivayetler mevcut. bi kısım kasıktan yayılan bi ağrı bi kısım belden kasığa vuran bi ağrı diyor . değişiklik gösteriyormuş anlaşılan.saka bi yana sancıyı anlamaman cok zor canm düzenli ve ritmik şiddeti artan bisi kesinlikle anlayacaksın. kasilmalar icin uygulama indirip ordan takip edebilirsin düzenini. hastane uzaksa 6 7 dk da bir olunca çıksanız daha iyi . yani çıktım çıkacağım diyene kadr da belli bi süre gecer zaten. oyle filmlerdeki gbi bağıra çağıra götürülmüyorsun . yani bence sakin normal hastaneye gidiyorsun sanki oyle tabi acil bi durum harici kanama asiri su gelmesi vs. gbi durumlarda ambulans çağırın diyorlar hatta . suan mesela o belden gelen ağrıların aralığı ne kadr kac dakikada bir duzenlimi bo bak bakalm
İnşallah biran önce kavuşur sağlığına oğlunuz..Oğlum hala yoğun bakımda birde üstüne sarılık olmuş orda kuzum kilo kaybediyor sürekli düzgün beslenemediği için .
Canım benimde hafif hafif belirtilerim başladı Allah yardımcın olsun senindeÇok sağol canim verdiğin bilgiler için..Bende şuana kadar kasiktan yayılan ya da kasiga giden bir ağrı olmadı.Ama zaman araliklari düzenli olmasa da geceden beri sayısı çok fazla belden ağrılarım giriyor 30 sn kadar bana dünyayı dar ediyor..Sabah 8de gelen nişan sonrası da azar azar kan gelmeye devam ediyor,doktor o konuda rahatlatmisti, devam edicek korkma diyerek ama o vakitte belden ağrım filan yoktu hiç..
Allahım ne olur hayırla doğsa su bebekler
Gece 12den beri belden giren agrilarim devam ediyor,karnımda yediklerim yüzünden öyle gazlı ki,wcye gitsem korkuyorum,gitmesem ki zaten gidemiyorumAğrım girdikçe dua ediyorum hepimize..
Adına çok sevindimHastane odasında 2. Gün...
bebek yoğun bakımda tüm solunum cihazları çıkmış gayet sağlıklı duruyor.
emzirdim dün ilk defa nasıl güzel emiyor miniğim. Ama pazar olduğu için bugün çıkış vermiyorlar. Yarın doktor gelmesini bekliyoruzve malesef günde bir kere yanına gidebiliyorum
İnşallah yarın evimize alıp gideriz sağ salim, sonra başlasın uykusuz geceler
Benim kan değerim serim tedavileriyle ancak 10 oldu. Kendi mı şu aman beni öyle kimse görmesin toto benim totom bebem benim memem modundan çıkm.lazim onu net anladım. Bundan sonra modum" aman ha senin memen ha benim meme kız aynısından sende de var" modu
dogarlar insallah hayirlisiylaÇok sağol canim verdiğin bilgiler için..Bende şuana kadar kasiktan yayılan ya da kasiga giden bir ağrı olmadı.Ama zaman araliklari düzenli olmasa da geceden beri sayısı çok fazla belden ağrılarım giriyor 30 sn kadar bana dünyayı dar ediyor..Sabah 8de gelen nişan sonrası da azar azar kan gelmeye devam ediyor,doktor o konuda rahatlatmisti, devam edicek korkma diyerek ama o vakitte belden ağrım filan yoktu hiç..
Allahım ne olur hayırla doğsa su bebekler
Çok sağol canımCanım benimde hafif hafif belirtilerim başladı Allah yardımcın olsun senindebenim ki huzursuz eden uyutmayan hafif bi adet sancısı gibi ve karnım kasilinca ağrı biraz şiddetleniyor ben de kasılma geçene kadar gevşeme nefesi alıyorum. Gece 3 buçuk gibi uyandırdı beni de tuvalet ihtiyacı gibi ve o ihtiyaç hissi de hiç gitmedi. Ben de olurda şiddetlenir diye kalktım iş yapıyorum
Evde süt vardı bozulmasın diye sütlaç yapıyorum, iki gün gidecek kadar da çorba yapıcam . Çorbanın bi kısmını termosla hastaneye götürürüm kalanı da babam evde aç kalmasın diye
Anne olunca her şeyi herkesi daha çok düşünüyo insan.
Rabbim melegiklerimizin de bizim de yardımcımız olsun ben de sürekli dua ediyorum
Hayalimdeki dogumlardan olmuşBenim de gece sızladı karnım hep gündüz devam etti akşam 5 gibi Dr gitmiştim.
8 de yatış yapıldı ve gece 1.50 de doğdu5 saat sürdü doğum zaten bunun 2.5 saati dayanılacak sancılarla geçti şükür ama son saatleri düşündükçe bunu ben mi yaptım, nasıl dayanmışım diyorum.
Ertesi gün doğum yapmamış gibi bir rahatlıkla hayata döndüm.
Allah herkese kolay rahat ve zamanın su gibi geçtiği bir doğum nasip etsin
Bir günü geçti az az devam ediyor canım..no panik no stres,yes mutluluk yes bebek kokusu inşallah amindogarlar insallah hayirlisiylakanama fazlaysa sen git hastaneye genede az azsa sorun değil de . kendini strese sokmamaya çalış canm :)
Çok sağol canımo bahsettigin huzursuz eden uyutmayan his bende iki gün önce oldu.Esime bu bebek bir hafta içinde dogucak, çok yakın öyle hissediyorum demiştim.Ertesi gece belime sadece bir kez ağrı girdi,çok garipsedim.Sabahtan da nişan gelmiş oldu..
Senin için suanki en büyük duam eşine kavus insallah.ve sancıları bebeğinizi birlikte karşılayın ♥
Hayalimdeki dogumlardan olmuşBen hastaneye gitmeye de korkuyorum,ola ki acikliksiz ya da cok az açıklıkla gerçekleşen yatış sonrası gunleri bulan sürelerde sancıları hastanede beklemek kabusu akşam 5te seni hastaneye götüren ağrılar nasıldı canım? Belden mi, ya da farklı bir ağrı mi?
Bende hala bele giren müthiş ağrı ve o anlarda karnımın kaskatı olmasi dışında bir his yok..ama yüzüm beyazlamaya başlamış
Bir günü geçti az az devam ediyor canım..no panik no stres,yes mutluluk yes bebek kokusu inşallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?