Gecmis olsun agrilarin en kisa zamanda gecer insallahSelam.
Hayirli olsun dilekleriniz için teşekkür ederiz.
Uykusuz ve yorgun gecen 5.gecemiz.gece gündüzü ayitamuyir henüz gündüz yatip gece kalkıyor.gece uykusuzluk cook fena.
En son spinal sezeryandan cok memnunum yazmıştım hst çıkana kadan cok iyiydi ama evde o bas boyun ağrılarım basladi.5 6 bardak nescafe 3 lt su içiyorum ama o agri geldimi 3 saat gitmiyor.basa dönsem genel yapın derim o derece dehset bir ağrı.
Bekleyenlere Allah sabır versin merak yoruculuk ağrılar derken gun sayiyorsunuzdur sağlıkla gelsinler inşallah
Daha genis bi korse alinip takilabilir bi hafta sonra diye dusunuyormBence en gec 15.gun kontrolunden sonra takilmali.. Zaten doktor hersey yolunda diyorsa sorun olmuyo korse takmanin.. Ben daha yeni siparis verdim.. Cok geç kaldim.. Ins eski haline döner ya.. 40 günü geçti yani
Napcam mecbuuurya o meme zaten emzirirken kol yada bacak gbi bir organ haline geliyor görünsün görünmesin cok umrunda olmuyo .bazen oyle bi yerde emerim diye tutturuyor ki alışverişte kabinde emzirdm bn yani düşün susmuyor napcan
Ah bu kocalar ya biz neler çekiyoruz gelsinler diyedusunuda al sıçacik. ay vallah gülmekten nefesim gitti az once eşimle konusuyorz karnim ağrıyor ishalim olmusum dedm. Cantalari arabaya mi koysak dedm ne alaka dedi hatırlamıyormusun kizin doğduğu hafta iki kere ishal olmuştum dedm . hatun iyle deme bak bni korkutma bn daha hazir degilim diyor yarilacagim gülmekten sanki kendi doğuruyor deli mi ne
Bende geçen alttan muayene oldum acıma olarak yanma oldu benim onun dışında acı yoktu aynı şeyi mi diyoruz acaba. Bebiş kilo alır canım benim son hafta 300 gr aldı düşün ama şuan durdu kilosuBugün ilk kez alttan muayene oldumKorkulu rüyam nişan sayesinde gerçekleşmiş oldu,ve öyle canım yandı ki,inşallah kendimi çok kastigim içindir diye düşünüyorum.Kasmamayi başarmam lazım
Doktor rahim agzi kapalı,bebeğin suyu iyi,iki üç gün içinde doğumun gerçekleşmesi beklenir dedi.İlk defa nstye de bağlanmış oldum.Bir tanecik 50yi bile bulmayan sancı çıktı.
Bizim bebek minnostu,2900 kilo 49 cmmis.Hafta olarak 38+1dik.
Var gücümle 3000 için çalışıyorum şimdi gelesiye kadar
Ve doğumdan çok korkuyorum kizlar ya..Alttan muayene de canım böyle yandiysa doğum sırasında defalarca bakılacak olması filan
Ya gözün aydın canım benimBenim doğumum da 40+4 te oldu arkadaşlar. Doğumdan önceki iki gün neredeyse 8er km yol yürüdüm. SanırımBirmucize20192024 un önerdiği dalga çayını kaynatıp sabah akşam ikişer bardak içtim. Gerçi ben sadece tarçın karanfil ve adaçayı bulabildim. 6 kat merdiven çıktım ve çok çok fazla çömel kalk hareketi yaptım. Bacakları ayıra ayıra ilişkiye eşimi ikna edemedim neyazıkki Ama iki gün sonra Doğum oldu. Umarım artık yavrularına kavuşmak isteyenler tez zamanda kolayca kavuşurlar ❤
Korseyi sadece ayaktayken tak dedi doktor bana.Bugun 13.gun .Agrilarim biraz hafifledi.Sizce baslayayim mi bende?
[/QUOTE
Ben basladim takmaya sadece gunduz takicam ve cok siki rahatsiz eden bi korse degil
Bnm normalde de cok gobegim var ve 3. Sezeryanm
Bunun caresine bakmam lazim
Yamuna korse iyi diyorlar alip kullanan varmi
5 kat merdiven çıkıyorum her gün ada çayı 1 gün içiyorum bir gün içmiyorum meryem ana otu alamadım daha ben aktarcılar çok uzak bize 1 saat nerdeyse bide onu açılman sancın başlayınca suya koyun diyolar bugun bi huzursuzum hafif bi karın ağrım var annem doğum belirtisi bunlar diyor İnşallah öyledir yoksa yarın suni sancıBen en son zaman merdiven indin iliski ada cayi bide en onemlisi sanirim meryem ana otunu ictim onu icer icmez faydasi oldu agrim basladi
Berimıcum bende inanıyırum ona benim kızda geceleri uyanık kıpır kıpır gündüz tık yok şimdiden yandım diyorumBebeklerinizi bu saatte besliyceksiniz demekki.. Bak ben eymeni şimdi uyuttum.. Bi de ben hakkaten dikkat ettim karnimda uyanik oldugu vakitlerde simdi de uyanık.. Dogruymus yani
Eşim ben sezeryandayken ağlamış annem öyle dediAh bu kocalar ya biz neler çekiyoruz gelsinler diyedeseydin tamam ben doğurayım sen hazır olunca aramıza katılırsın şaka bi yana ilk doğum benim eşler nasıl oluyor çok mu telaşlı panik oluyolar üzülüyolar mı bizim halimize falan
Benim 3 gün sonra geçmişti. Suyu bol iç, yürüyüşü bol yapSezaryen olan anneler ayaklarinizin şişliği ne durumda ya da ben hic yasamadim diyen ? Sol ayağim yine davul gibi şişNe zaman gecicek bu ödem tam olarak ?
Valla utanma olmuyor, sezeryan sonrası wc ye annem götürdü ilk gün beni.Napcam mecbuuurmemelere özgürlük dicem
Yaa benim eşim çok soğuk kanlı biri ağlarken falan düşünemiyorum onu daha önce kanser hastasıydım ameliyat oldum o zaman bile çok dik durdu yanımda hep moral verdi şimdi iyi bişey için gidiyoruz ya öyle telaşlancağını yada benim halime üzülceğini düşünemiyorum bileEşim ben sezeryandayken ağlamış annem öyle dediama sonrasında o doğum yapmış gibiydi. Oğlumla hastaneye geldiler gündüz. Koltukta uyukladı öyle, günlerdir uykusuzum, yorgunum diye
Çok sağol canımo bahsettigin huzursuz eden uyutmayan his bende iki gün önce oldu.Esime bu bebek bir hafta içinde dogucak, çok yakın öyle hissediyorum demiştim.Ertesi gece belime sadece bir kez ağrı girdi,çok garipsedim.Sabahtan da nişan gelmiş oldu..
Senin için suanki en büyük duam eşine kavus insallah.ve sancıları bebeğinizi birlikte karşılayın ♥
Ben büyük abimi görmüştüm beyaz tenlidir ama kıpkırmızı olmuştu gözleri kan çanağı gibiydi ve dolu doluydu. Aynen dediğin gibi gören p doğuruyo sanırAh bu kocalar ya biz neler çekiyoruz gelsinler diyedeseydin tamam ben doğurayım sen hazır olunca aramıza katılırsın şaka bi yana ilk doğum benim eşler nasıl oluyor çok mu telaşlı panik oluyolar üzülüyolar mı bizim halimize falan
Ben çok utanıyorum şimdiden ebelerle anlaştım kimseyi almıcaklar içeriyeValla utanma olmuyor, sezeryan sonrası wc ye annem götürdü ilk gün beni.
İkinci çocuk olmasına rağmen memeye tutturma zor oluyor ilk günler yardım gerekiyor
Ben gece uyuması için akşam 8-9 gibi uyandırıyorum. İki saat falan etrafı izliyor. Gece de yorgun olduğu için uyuyoruBebeklerinizi bu saatte besliyceksiniz demekki.. Bak ben eymeni şimdi uyuttum.. Bi de ben hakkaten dikkat ettim karnimda uyanik oldugu vakitlerde simdi de uyanık.. Dogruymus yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?