2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Gecmis olsun agrilarin en kisa zamanda gecer insallah

Benim de dikis yerim agriyor. Parol içiyorum 6 saatte bir. Antibiyotik iciyorum.
Surekli terleyip duruyorum pesine usuyorum. O kadar yememe demir ilaci icmeme ragmen halsizim
Iki gecedir duzgun uyku yok zaten.
Ben cabuk mu havlu attim

Bence en gec 15.gun kontrolunden sonra takilmali.. Zaten doktor hersey yolunda diyorsa sorun olmuyo korse takmanin.. Ben daha yeni siparis verdim.. Cok geç kaldim.. Ins eski haline döner ya.. 40 günü geçti yani
Daha genis bi korse alinip takilabilir bi hafta sonra diye dusunuyorm
Cok skiştrmadan

Ah bu kocalar ya biz neler çekiyoruz gelsinler diye deseydin tamam ben doğurayım sen hazır olunca aramıza katılırsın şaka bi yana ilk doğum benim eşler nasıl oluyor çok mu telaşlı panik oluyolar üzülüyolar mı bizim halimize falan

Bende geçen alttan muayene oldum acıma olarak yanma oldu benim onun dışında acı yoktu aynı şeyi mi diyoruz acaba. Bebiş kilo alır canım benim son hafta 300 gr aldı düşün ama şuan durdu kilosu

Ya gözün aydın canım benim ben geçen midem bulandı içemedim ama bugun yapıp içicem darısı başımıza İnşallah kendini toparlayınca doğum hikayenide bekliyoruz

Ben b

Reactions: H E
Ben en son zaman merdiven indin iliski ada cayi bide en onemlisi sanirim meryem ana otunu ictim onu icer icmez faydasi oldu agrim basladi
5 kat merdiven çıkıyorum her gün ada çayı 1 gün içiyorum bir gün içmiyorum meryem ana otu alamadım daha ben aktarcılar çok uzak bize 1 saat nerdeyse bide onu açılman sancın başlayınca suya koyun diyolar bugun bi huzursuzum hafif bi karın ağrım var annem doğum belirtisi bunlar diyor İnşallah öyledir yoksa yarın suni sancı

Bebeklerinizi bu saatte besliyceksiniz demekki.. Bak ben eymeni şimdi uyuttum.. Bi de ben hakkaten dikkat ettim karnimda uyanik oldugu vakitlerde simdi de uyanık.. Dogruymus yani
Berimıcum bende inanıyırum ona benim kızda geceleri uyanık kıpır kıpır gündüz tık yok şimdiden yandım diyorum

Eşim ben sezeryandayken ağlamış annem öyle dedi ama sonrasında o doğum yapmış gibiydi. Oğlumla hastaneye geldiler gündüz. Koltukta uyukladı öyle, günlerdir uykusuzum, yorgunum diye

Eşim ben sezeryandayken ağlamış annem öyle dedi ama sonrasında o doğum yapmış gibiydi. Oğlumla hastaneye geldiler gündüz. Koltukta uyukladı öyle, günlerdir uykusuzum, yorgunum diye
Yaa benim eşim çok soğuk kanlı biri ağlarken falan düşünemiyorum onu daha önce kanser hastasıydım ameliyat oldum o zaman bile çok dik durdu yanımda hep moral verdi şimdi iyi bişey için gidiyoruz ya öyle telaşlancağını yada benim halime üzülceğini düşünemiyorum bile ama az böyle duygusal görsem hoşuma gider bence geçen benim eşimde yoruldum artık doğsun dedi şok oldum karınında o taşıyor sanki

Amin canım . Çok teşekkür ederim
Ben büyük abimi görmüştüm beyaz tenlidir ama kıpkırmızı olmuştu gözleri kan çanağı gibiydi ve dolu doluydu. Aynen dediğin gibi gören p doğuruyo sanır
Eşim uzakta artık herkesin malumu sordum heycanli mısın diye. Evet bazı geceler heycandan uyuyamıyorum dedi

Valla utanma olmuyor, sezeryan sonrası wc ye annem götürdü ilk gün beni.

İkinci çocuk olmasına rağmen memeye tutturma zor oluyor ilk günler yardım gerekiyor
Ben çok utanıyorum şimdiden ebelerle anlaştım kimseyi almıcaklar içeriye umarım becerebilirim

Bebeklerinizi bu saatte besliyceksiniz demekki.. Bak ben eymeni şimdi uyuttum.. Bi de ben hakkaten dikkat ettim karnimda uyanik oldugu vakitlerde simdi de uyanık.. Dogruymus yani
Ben gece uyuması için akşam 8-9 gibi uyandırıyorum. İki saat falan etrafı izliyor. Gece de yorgun olduğu için uyuyoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…