- 19 Eylül 2018
- 1.287
- 3.060
- 133
Emin ol eşine daha zor geliyodur bizimkiler gözlerinin önündeyiz içleri rahat İnşallah bebişnle eşin aynı anda gelirler çifte sevinç yaşarsınAmin canım . Çok teşekkür ederim
Ben büyük abimi görmüştüm beyaz tenlidir ama kıpkırmızı olmuştu gözleri kan çanağı gibiydi ve dolu doluydu. Aynen dediğin gibi gören p doğuruyo sanır
Eşim uzakta artık herkesin malumusordum heycanli mısın diye. Evet bazı geceler heycandan uyuyamıyorum dedi
Hastane odasında 2. Gün...
bebek yoğun bakımda tüm solunum cihazları çıkmış gayet sağlıklı duruyor.
emzirdim dün ilk defa nasıl güzel emiyor miniğim. Ama pazar olduğu için bugün çıkış vermiyorlar. Yarın doktor gelmesini bekliyoruzve malesef günde bir kere yanına gidebiliyorum
İnşallah yarın evimize alıp gideriz sağ salim, sonra başlasın uykusuz geceler
Sezaryen olan anneler ayaklarinizin şişliği ne durumda ya da ben hic yasamadim diyen ? Sol ayağim yine davul gibi şişNe zaman gecicek bu ödem tam olarak ?
Ben 2.gun eve çıktım banyo sonrası korseyi takmaya basladim hemde gece gündüz.zaten korseyi çıkarınca karnim sallaniyor ağrım oluyor.korseyi sevdim harrketlerim normal zamanima yakın nerdeyse.Korseyi sadece ayaktayken tak dedi doktor bana.Bugun 13.gun .Agrilarim biraz hafifledi.Sizce baslayayim mi bende?
Sallayin kizlar ilk bebekte bende inekmiyim ben herkesin yaninda süt vereyim diyordum odada tek olucam yok cikin yok kusade edin falanlar.simdide tabii herkesin yaninda degil ama kardeslerim annem kayinvalide hiç umrum degil.o benim özelim gibi düşünmüyorum bebegini beslemeye çalışan anneleriz biz meme araç ...rahat olun hiç sikintiya girmeyin 1 2 gün sonra alisiyorsun.ilkinde gereksiz kapris yapmışım diyorum ben.Ben çok utanıyorum şimdiden ebelerle anlaştım kimseyi almıcaklar içeriyeumarım becerebilirim
İnşallah canım şuan yurtdışında . Valla bilet fiyatlarına baktım iki bin küsurEmin ol eşine daha zor geliyodur bizimkiler gözlerinin önündeyiz içleri rahat İnşallah bebişnle eşin aynı anda gelirler çifte sevinç yaşarsın❣
Dusu hiç denemedim henüz.Evdeyim daha ve su gelirse duşta farketmezsem diye saçma bir korkum varRegl ağrısı gibi ağrılarım vardı sanki yarın hasta olacakmışım gibi. İlk doktora 5 de gittik muaneden sonra nişan geldi. Yoğun mukus kıvamında bir şeyler...
Sonra eve gittim ben 8 9 gibi gel dedi doktor. 8 gibi olan ağrı da yine kasıklara baskı yapan şiddetli regl ağrısı 30sn vurup geçiyordu.
Akşam 8 de yatış yapıldı ağrıların şiddeti arttı tabi.
Çok uzun süre duşta zaman geçirdim odadayken. Baya iyi geldi, sağolsun ebeler de istediğin kadar durabilirsin sıcak su rahatlatır dedi. Gece 11 12 gibi artık dayanamıyorum dedim. Bir saat sonra da doğduyani çekilen son 1 2 saat zor bence. Bazıları bel bazıları kasık ağrısı olarak geliyormuş. Bende hep baskılı sancılı şiddetli kasık ağrıları oldu.
bu dedikleriyke bni şaşırttı. ilk dogumda suyum geldi dedigim halde köfte kızarmaya başlayan onuda bna zorla yedirmeye çalışan adamla ayni adam degil sanki bunları konuşan. Benm ki cok sakindi acikcasi bende sakindm . bu kez daha telaşlı ve korku doluyum sanki oda öyle gibi geldi. bn ne halde olduğunu gormedm esimin dogumhaneye refakatçi bile almamışlardı es bi kenara dursun.Ah bu kocalar ya biz neler çekiyoruz gelsinler diyedeseydin tamam ben doğurayım sen hazır olunca aramıza katılırsın şaka bi yana ilk doğum benim eşler nasıl oluyor çok mu telaşlı panik oluyolar üzülüyolar mı bizim halimize falan
Allah yardımcın olsun canımDusu hiç denemedim henüz.Evdeyim daha ve su gelirse duşta farketmezsem diye saçma bir korkum varhastanede inşallah o işi bence sıklıkla denerim,nasılsa kontrol altında olucam diye.Hayirla sağlıkla büyüsün inşallah,darısı da bekleyenlere olsun kasigimin belimdeki feci ağrıdan habersizmis gibi kendini belli etmemesi sinir bozucu,o da olsa şuan gidicem doktora
dogumu başlatan hormon geceleri harekete geçiyormuşBu arada bu sancılar kasılmalar neden daha çok akşam saatleri ve gece oluyo. Bütün gece doguruyorum tedirginliği yaşatan miniğim şuan rahat rahat takılıyo içerde
Ben altını açıyorum, temizlerken uyanıyor. Kaç günlük bebeğin, ilk günler normal sanki boşaltamaması. Güçsüz oluyor yavrular.Kizlar cocuklarinizi nasil uyandriyosnz benmi uyandramiyorm
Mecbur sagip veriyorum
Bir memeyi bile bosaltamiyo
Sagmak da zor
Ay evet ya eğitimde ebemiz de söylemişti şimdi hatırladım .dogumu başlatan hormon geceleri harekete geçiyormuşondan dolayı dogum sancıları genelde gece başlarmış ya karanlık olduktan sonra. cunku bu hormon los ortam severmiş
Merhaba.Ben de ogretmenim.Egitim odenegi almak icin fiilen calisiyor olmak gerekiyor.Eylul ayi icinde yatar.Ekime kalmaz zaten.Kızlar, içinizde öğretmen olan M miraclemiracleChelzy vardı sanırım. Eğitim öğretime hazırlık ödeneği yattı mı sizlerin? Benim yatmadı da. Annelik iznindeyken de yatmıyor muydu?
aynen oyle canm bize de öyle anlattı. dogum romantik bisi değil bnce amaAy evet ya eğitimde ebemiz de söylemişti şimdi hatırladım .Hatta oksitosin aşk hormonu sancıları ve kasılmaları yapar çok romantik ortamları sever demişti gerçi geldiklerinde hiç romantik şeyler hissetmiyorum ama
Teşekkür ederimMerhaba.Ben de ogretmenim.Egitim odenegi almak icin fiilen calisiyor olmak gerekiyor.Eylul ayi icinde yatar.Ekime kalmaz zaten.
Üstündeki örtüleri al canım sıcağın içinde uyanmaları çok zor oluyor hemşire öyle gösterdi bize yavaş yavaş açılıyor uykusuKizlar cocuklarinizi nasil uyandriyosnz benmi uyandramiyorm
Mecbur sagip veriyorum
Bir memeyi bile bosaltamiyo
Sagmak da zor
Gözün aydın canim. :) yetmiyor deme hic aklından cikar onu bize ebe eğitimde onların migdesi minicik bisi 1 cay kaşığı sütle bile doyarlar. sen o bebege 30 40 cc mama verirsen 2 3 saate bir, gun geçtikçe daha cok isticek ve gereksiz kilolu bi bebek olucak diyordu.Kızlar dün saat 17.48 de epidural sezaryenle kızımıza kavuştuk. Şükürler olsun ikimiz de iyiyizrabbim bu yolda olan herkese yardım etsin evlatlarına kavuştursun 12 saat sancı çekip de sezaryene girdiğim için sütüm var ama yetmiyor miniğime. Arttırmak için herseyi deniyorum
Henüz çok iyi çekemediği için uyarı gitmiyor memelere canım bir de midesi onun çook küçük bir iki güne düzelecek inşallah sakın stres olma mamaya başvurma. Sıcak duşa gir mutlaka sütü çoğaltıyor hemenKızlar dün saat 17.48 de epidural sezaryenle kızımıza kavuştuk. Şükürler olsun ikimiz de iyiyizrabbim bu yolda olan herkese yardım etsin evlatlarına kavuştursun 12 saat sancı çekip de sezaryene girdiğim için sütüm var ama yetmiyor miniğime. Arttırmak için herseyi deniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?