2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Emin ol eşine daha zor geliyodur bizimkiler gözlerinin önündeyiz içleri rahat İnşallah bebişnle eşin aynı anda gelirler çifte sevinç yaşarsın

Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah.
Kizlar atlayarak okuyabildim bekleyenler sağlıkla kavuşsun koynuna alanlar misss miss koklasin.hepsi anali babali sağlıkla büyüsün inşallah.

Sezaryen olan anneler ayaklarinizin şişliği ne durumda ya da ben hic yasamadim diyen ? Sol ayağim yine davul gibi şiş Ne zaman gecicek bu ödem tam olarak ?

Ben şişlik yasamadim ama o kadar çok su içiyorum ki o yüzden mi bilmiyorum.spinal beni beynimden vurdu resmen.
Korseyi sadece ayaktayken tak dedi doktor bana.Bugun 13.gun .Agrilarim biraz hafifledi.Sizce baslayayim mi bende?
Ben 2.gun eve çıktım banyo sonrası korseyi takmaya basladim hemde gece gündüz.zaten korseyi çıkarınca karnim sallaniyor ağrım oluyor.korseyi sevdim harrketlerim normal zamanima yakın nerdeyse.
Ben çok utanıyorum şimdiden ebelerle anlaştım kimseyi almıcaklar içeriye umarım becerebilirim
Sallayin kizlar ilk bebekte bende inekmiyim ben herkesin yaninda süt vereyim diyordum odada tek olucam yok cikin yok kusade edin falanlar.simdide tabii herkesin yaninda degil ama kardeslerim annem kayinvalide hiç umrum degil.o benim özelim gibi düşünmüyorum bebegini beslemeye çalışan anneleriz biz meme araç ...rahat olun hiç sikintiya girmeyin 1 2 gün sonra alisiyorsun.ilkinde gereksiz kapris yapmışım diyorum ben.

Dusu hiç denemedim henüz.Evdeyim daha ve su gelirse duşta farketmezsem diye saçma bir korkum var hastanede inşallah o işi bence sıklıkla denerim,nasılsa kontrol altında olucam diye.Hayirla sağlıkla büyüsün inşallah,darısı da bekleyenlere olsun kasigimin belimdeki feci ağrıdan habersizmis gibi kendini belli etmemesi sinir bozucu,o da olsa şuan gidicem doktora

hepinize teşekkür ederim kizlar fazla giremez oldum ameliyatim çok rahattı ama sonrası fena geçiyor yanma çok dikiş yerlerim de öyle böyle degil birde bagsur var şiştim çok fena. Ama bebişimizsağlıklı ya çok şükür bu arada göğüs ucu yarasikaçınılmaz son lansinoh kullanmama rağmen 2 si de berbat oldu

bu dedikleriyke bni şaşırttı. ilk dogumda suyum geldi dedigim halde köfte kızarmaya başlayan onuda bna zorla yedirmeye çalışan adamla ayni adam degil sanki bunları konuşan. Benm ki cok sakindi acikcasi bende sakindm . bu kez daha telaşlı ve korku doluyum sanki oda öyle gibi geldi. bn ne halde olduğunu gormedm esimin dogumhaneye refakatçi bile almamışlardı es bi kenara dursun. ama doğumdan sonra ilk gördüğümde rengi atmıştı.

Allah yardımcın olsun canım inşallah bugün güzel haberler alırız senden ve sen de uykusuz ama mutlu anneler kervanına katılırsın

Bu arada bu sancılar kasılmalar neden daha çok akşam saatleri ve gece oluyo. Bütün gece doguruyorum tedirginliği yaşatan miniğim şuan rahat rahat takılıyo içerde
dogumu başlatan hormon geceleri harekete geçiyormuş ondan dolayı dogum sancıları genelde gece başlarmış ya karanlık olduktan sonra. cunku bu hormon los ortam severmiş

Kizlar cocuklarinizi nasil uyandriyosnz benmi uyandramiyorm
Mecbur sagip veriyorum
Bir memeyi bile bosaltamiyo
Sagmak da zor
Ben altını açıyorum, temizlerken uyanıyor. Kaç günlük bebeğin, ilk günler normal sanki boşaltamaması. Güçsüz oluyor yavrular.

dogumu başlatan hormon geceleri harekete geçiyormuş ondan dolayı dogum sancıları genelde gece başlarmış ya karanlık olduktan sonra. cunku bu hormon los ortam severmiş
Ay evet ya eğitimde ebemiz de söylemişti şimdi hatırladım . Hatta oksitosin aşk hormonu sancıları ve kasılmaları yapar çok romantik ortamları sever demişti gerçi geldiklerinde hiç romantik şeyler hissetmiyorum ama

Merhaba.Ben de ogretmenim.Egitim odenegi almak icin fiilen calisiyor olmak gerekiyor.Eylul ayi icinde yatar.Ekime kalmaz zaten.

aynen oyle canm bize de öyle anlattı. dogum romantik bisi değil bnce ama

Gözün aydın canim. :) yetmiyor deme hic aklından cikar onu bize ebe eğitimde onların migdesi minicik bisi 1 cay kaşığı sütle bile doyarlar. sen o bebege 30 40 cc mama verirsen 2 3 saate bir, gun geçtikçe daha cok isticek ve gereksiz kilolu bi bebek olucak diyordu.

Henüz çok iyi çekemediği için uyarı gitmiyor memelere canım bir de midesi onun çook küçük bir iki güne düzelecek inşallah sakın stres olma mamaya başvurma. Sıcak duşa gir mutlaka sütü çoğaltıyor hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…