- 19 Temmuz 2018
- 447
- 870
- 33
- 44
Ne ortusiu poposunuda aciyormbanamisn demiyoÜstündeki örtüleri al canım sıcağın içinde uyanmaları çok zor oluyor hemşire öyle gösterdi bize yavaş yavaş açılıyor uykusu
6gunlkBen altını açıyorum, temizlerken uyanıyor. Kaç günlük bebeğin, ilk günler normal sanki boşaltamaması. Güçsüz oluyor yavrular.
HahahGözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah.
Kizlar atlayarak okuyabildim bekleyenler sağlıkla kavuşsun koynuna alanlar misss miss koklasin.hepsi anali babali sağlıkla büyüsün inşallah.
Ben şişlik yasamadim ama o kadar çok su içiyorum ki o yüzden mi bilmiyorum.spinal beni beynimden vurdu resmen.
Ben 2.gun eve çıktım banyo sonrası korseyi takmaya basladim hemde gece gündüz.zaten korseyi çıkarınca karnim sallaniyor ağrım oluyor.korseyi sevdim harrketlerim normal zamanima yakın nerdeyse.
Sallayin kizlar ilk bebekte bende inekmiyim ben herkesin yaninda süt vereyim diyordum odada tek olucam yok cikin yok kusade edin falanlar.simdide tabii herkesin yaninda degil ama kardeslerim annem kayinvalide hiç umrum degil.o benim özelim gibi düşünmüyorum bebegini beslemeye çalışan anneleriz biz meme araç ...rahat olun hiç sikintiya girmeyin 1 2 gün sonra alisiyorsun.ilkinde gereksiz kapris yapmışım diyorum ben.
Kızlar dün saat 17.48 de epidural sezaryenle kızımıza kavuştuk. Şükürler olsun ikimiz de iyiyizrabbim bu yolda olan herkese yardım etsin evlatlarına kavuştursun 12 saat sancı çekip de sezaryene girdiğim için sütüm var ama yetmiyor miniğime. Arttırmak için herseyi deniyorum
Gözünaydın allah analı babalı büyütsün ❤Kızlar dün saat 17.48 de epidural sezaryenle kızımıza kavuştuk. Şükürler olsun ikimiz de iyiyizrabbim bu yolda olan herkese yardım etsin evlatlarına kavuştursun 12 saat sancı çekip de sezaryene girdiğim için sütüm var ama yetmiyor miniğime. Arttırmak için herseyi deniyorum
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün❤Kızlar dün saat 17.48 de epidural sezaryenle kızımıza kavuştuk. Şükürler olsun ikimiz de iyiyizrabbim bu yolda olan herkese yardım etsin evlatlarına kavuştursun 12 saat sancı çekip de sezaryene girdiğim için sütüm var ama yetmiyor miniğime. Arttırmak için herseyi deniyorum
Ben de ogretmenim kasim annesiyim yatti canim kirtasiye ucreti, hatta haftya dogm yaocak arkadasm var onun da yattiKızlar, içinizde öğretmen olan @miraclemiracleChelzy vardı sanırım. Eğitim öğretime hazırlık ödeneği yattı mı sizlerin? Benim yatmadı da. Annelik iznindeyken de yatmıyor muydu?
Kızlar, içinizde öğretmen olan @miraclemiracleChelzy vardı sanırım. Eğitim öğretime hazırlık ödeneği yattı mı sizlerin? Benim yatmadı da. Annelik iznindeyken de yatmıyor muydu?
İlk doğumda olayın zorluğun farkında değilmiş bence o yüzden şimdi biliyor gidişatı o yüzden canım Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin gerçekten zorlu bi süreçbu dedikleriyke bni şaşırttı. ilk dogumda suyum geldi dedigim halde köfte kızarmaya başlayan onuda bna zorla yedirmeye çalışan adamla ayni adam degil sanki bunları konuşan. Benm ki cok sakindi acikcasi bende sakindm . bu kez daha telaşlı ve korku doluyum sanki oda öyle gibi geldi. bn ne halde olduğunu gormedm esimin dogumhaneye refakatçi bile almamışlardı es bi kenara dursun.ama doğumdan sonra ilk gördüğümde rengi atmıştı.
Evet doğru bunu gebelik eğitiminde söylemişleddi hatta hastanede doğum sancısı çeken biri karanlıkta çekiyodu ağrılarıdogumu başlatan hormon geceleri harekete geçiyormuşondan dolayı dogum sancıları genelde gece başlarmış ya karanlık olduktan sonra. cunku bu hormon los ortam severmiş
Amin, çok teşekkürler, size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin RabbimGözünüz aydın allah analı babalı büyütsün ❤
designer_love maşallah, hayırlı uğurlu olsun dombili_xl sizin de gözünüz aydın:)
~Ağustos Bebişlerimiz~
1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)
~Eylül Bebişlerimiz~
1-Happiness87-Erkek sezaryen(38+0,21 Eyl)
2-Parolaben-Erkek sezaryen(38+0,24 Eyl)
3-Elmer30-Kız(38+2)
4-Zeraseba-Erkek sezaryen(38+0, 25 Eyl)
5-Nobahari-Kız sezaryen(35+4,25 Eyl)
6-Ardnlina-Kız sezaryen(38+6,26 Eyl)
7-Dilem_sed-Erkek normal(37+5,27 Eyl)
8-Fatmapo-Erkek sezaryen(38+2,28 Eylül)
9-81870719-Kız sezaryen(39+0,30 Eyl)
10-Gokdenizim-Kız sezaryen(37+5,30 Eyl)
11-Biberon2013-Kız sezaryen(38+2,28 Eyl)
12-Comalies-Kız sezaryen(30 Eyl)
~Ekim Bebişlerimiz ~
1-Chelzy-İkiz erkek sezaryen(36+2,01 Ekm)
2-Dilorin-Erkek sezaryen(38+3,02 Ekm)
3-Sumeyye5-Kız normal(38+5,02 Ekm)
4-Kelebeksi-Erkek sezaryen(40+,04 Ekm)
5-İsmihazan-Kız normal(39+3,04 Ekm)
6-Hilivingston-Kız normal(37+2,02 Ekm)
7-Hera01-Kız sezaryen(39+0,06 Ekm)
8-Fraeya-Erkek sezaryen(39+1,04 Ekm)
9-Sisko-Kız sezaryen(39+0,07 Ekm)
10-Ebruu05-Kız normal(36+6,Ssvd)
11-Xside-Erkek sezaryen(38+6,08 Ekm)
12-Autumn-Erkek normal(39+3,10 Ekm)
13-Refulin01-Erkek sezaryen(38+0,10 Ekm)
14-Berrin Yilmaz-Kız sezaryen(38+0,07 Ekm)
15-Miraclemiracle-Erkek sezaryen(38+3,09 Ekm)
16-Ozser0801-Kız normal(39+4,08 Ekm)
17-Leslie34-Kız sezaryen(38+3,10 Ekm)
18-Umay-Erkek normal(39+5,11 Ekm)
19-_Tokyo_-Erkek normal(40+1,12 Ekm)
20-Berildamla-Erkek sezaryen(37+4,11 Ekm)
21-Lavanta89-Kız normal(40+,12 Ekm)
22-İmissu-Kız normal(40+4,10 Ekm)
23-Dombili_xl-Kız sezaryen(38+3,04 Ekm)
24-Designer_love-Erkek sezaryen(40+,12 Ekm)
Amin, çok sağ ol canımAllah bağışlasın.. Analı babali büyütsün
Hangi il acaba. Keçiören eşim, yatmadı diyorBen de ogretmenim kasim annesiyim yatti canim kirtasiye ucreti, hatta haftya dogm yaocak arkadasm var onun da yatti
Valla ben şimdiden çok şey söylüyorum etrafimdakilere ama ne kadar faydalı olur bilmiyorumHahahçok tatlısın ya ben bazı kurallar koymak istiyorum lohusaya şunu yapma bunu yapma gibi şeyler yapıyolarmış yani akıl veren çok oluyomuş bu yüzden baştan belirli kuralları belirtip üzerimdeki baskıyı azaltmak istiyorum
Ankara canim Sincanda calisiyoruz ikimiz deHangi il acaba. Keçiören eşim, yatmadı diyor
Ay bu adam yalan mu söylüyo ya. Keçiören olup yatan var mıdır acabaAnkara canim Sincanda calisiyoruz ikimiz de
amin canm hepimize insalh. nasil sanci durumun?İlk doğumda olayın zorluğun farkında değilmiş bence o yüzden şimdi biliyor gidişatı o yüzden canım Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin gerçekten zorlu bi süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?