2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benm dogumdan sonraki gün cok az bi karnim kalmıştı oda 1 hafta sonra gitti kara buruşuk bisi kaldi kararmaningitmesi 1 2 ayı aldi . ama bn karnımı şal ile sıkıca sarmıştım.

sanci odalarının ışıkları da olmasa keske hormon cok salgilanirdi
Bu hormonların karanlığı sevdiği kesinlikle net . Benim doğum yapacağım hastane dogumhaneyi loş ortama çeviriyo. Bütün gece hafif sancı ile uyuyamamistim gündüz rahattım ama uykusuzluk baş ağrısı beni bitirdi . Odamda backout perde var dedim sancım geçti gidip biraz yatiyim. Karanlık ortamda yine sancıyla uyandım. Bugünü de bitirdik artık en azından kendim için öyle düşünüyorum. Yarın randevum var bu sefer ciddi ciddi heycanliyim gerçi her randevu ayrı bi heycandi ama şimdi doğum belirtileri de olunca

Canım hastaneden çıkarken ne giydin. Ben valize bi tek onu koymadım da. Artık hiç kıyafetlerim olmuyo bana yazlık elbiseler dışında. Allah'tan havalar da güzel gidiyo . yağmur yağınca hele dışarda işim varsa her şey aşırı zor. Doğum sonrası karnınızın üzerine lastik vs gelince ağrı yapıyo mu öyle bişey almayı düşünüyorum da

Bende kendimde belirtiler hissediyorum. cok beklemez diye düşünüyorum ama hayirlisi. dun gece bi panik oldum kasılmam vardi bebek aşağı aşağı itiyordu kendini gece 2buçukta faln anca uyudum . ishal olmusum ve kasilmalar var 10 dk bir cisim geliyor nasil bi korku aldi içimi anlatamam

Hangi il acaba. Keçiören eşim, yatmadı diyor
Bazı ilçeler ödemiyor. Ben ilk bebekte almadım kırtasiye. Çubuk'taydim. Hatta raporlu arkadaşlar bile almadı. İşbaşı yapınca yatacak dendi. Bu kez seminer haftası doğum iznine ayrılmama ragmen aldım. İlçeden ilçeye farklı oluyor.

Ben doğuma gittiğim.kiyafetle çıkarım diye düşünüyorum.

Yok ben eşimden bahsediyorum doğum vb izni olamaz adamın. Ben zaten öğretmen değilim :)

Canım çok araştırdım bu adet olur gibi ağrı ve kasılmalar rahim Ağzını inceltmek için yapiyomus pıtırcıklar. Sonra yavaş yavaş açılmalar basliyomus . Valla hangi bilgiyi ne kadar bilirsek bilelim o anları yaşayınca geldi gelecek demeye devam edicez
Ben doğuma gittiğim.kiyafetle çıkarım diye düşünüyorum.
Ben rahat İspanyol paça bi pantolonum var onu giyerim üzerine de uzun bi kazak alırım diye düşünüyorum ya da doğuma gittiğim kıyafetle çıkarım ama insan sancı çekerken terliyomus yani hastaneye gidene kadar 10 dk üstünde dursa bile tenimin kokusu siner diye düşünüyorum. Valla bilemedim kıyafetlerim olmuyo artık yoksa bişey giyerim ama doğumdan sonra karnımın üzerine gelen şey beni rahatsız eder mi fikri var kafamda

Canım hiç bişey yok yürüyüşe çıktım ayak tabanlarım ağrıdı yürümekten yeni geldim eve doktorum aradı yarın 9 da gel yataşını yapalım suni vericez dedi Sen nasılsın canım?
Sen gününü doldurmuştun ne kadarlık oldu şuan pıtırcık. Benim bi yeğenim 42 haftasını doldurdu diğeri de 41 i doldurdu sonra geldi. Her ikisi de sağlıklı yani eğer her şey normalse açıkçası ben hep normal sürecin beklenmesi taraftarıyım. Allah yardımcınız olsun

Benim bebeğim doğum pozisyonunu almışken geçtiğimiz haftalarda ters döndü. Kafası yukarıda. Sezaryan randevusu aldık 39+4 gibi. O tarih çok geç geldi bana aslında ama neyse.

Raporlu olsan alirsin , dogum izninde olursan alirsin sadece ucretsiz izinde kirtasiye ucreti alamazsiniz. BettyRuble

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…