Şu an hamile kıyafeti giyiyorsaniz onlardan alın. Çünkü göbek hemen hemen aynı kalacak ilk günler.Canım çok araştırdım bu adet olur gibi ağrı ve kasılmalar rahim Ağzını inceltmek için yapiyomus pıtırcıklar. Sonra yavaş yavaş açılmalar basliyomus . Valla hangi bilgiyi ne kadar bilirsek bilelim o anları yaşayınca geldi gelecek demeye devam edicez
Ben rahat İspanyol paça bi pantolonum var onu giyerim üzerine de uzun bi kazak alırım diye düşünüyorum ya da doğuma gittiğim kıyafetle çıkarım ama insan sancı çekerken terliyomus yani hastaneye gidene kadar 10 dk üstünde dursa bile tenimin kokusu siner diye düşünüyorum. Valla bilemedim kıyafetlerim olmuyo artık yoksa bişey giyerim ama doğumdan sonra karnımın üzerine gelen şey beni rahatsız eder mi fikri var kafamda
2017'de bununla ilgili bir yazı gelmişti okullara. Eğitim öğretim yılı başında iş başı yapmayan öğretmene raporlu ya da doğum izninde de olsa ödenmedi. Ders programı yapıldığı ay ödeme yapıldı belli bir kesintiyle. Ben 2016'da hiç almadim. Bu defa aldım. Ücretsiz izne ayrılınca ayrıldığım aya gorr geri ödeme yapacakmisimRaporlu olsan alirsin , dogum izninde olursan alirsin sadece ucretsiz izinde kirtasiye ucreti alamazsiniz. @slnkhrmn008
Hiç geç değil anne karnında bir gün dışarıda bir haftaya bedel. Eğer sancin gelirse zaten sezaryene alinirsin hemen endiselenme. Benim doktorum ilkinde sezaryen olacaksa da bebek kendi gelmeye karar versin diyordu. Onlar için ne kadar geç o kadar iyi. Vardır bir bildiği doktorununBenim bebeğim doğum pozisyonunu almışken geçtiğimiz haftalarda ters döndü. Kafası yukarıda. Sezaryan randevusu aldık 39+4 gibi. O tarih çok geç geldi bana aslında ama neyse.
Benim bebeğim doğum pozisyonunu almışken geçtiğimiz haftalarda ters döndü. Kafası yukarıda. Sezaryan randevusu aldık 39+4 gibi. O tarih çok geç geldi bana aslında ama neyse.
Hmm simdi oldu yatmistir ya mutlaka farketmemis olabilirsnizYa ben öğretmen değilim eşim için sordum eşimin yatmamış dahamilelikten ve doğumdan bağımsız bi konu olunca anlaşılamadım
Ben aldim valla inan, daha once de eylulde raporluydum onda da almistm sora da dogm iznine ayrlmistm simdi de aldim oyle bi geri odeme filam da duymadim2017'de bununla ilgili bir yazı gelmişti okullara. Eğitim öğretim yılı başında iş başı yapmayan öğretmene raporlu ya da doğum izninde de olsa ödenmedi. Ders programı yapıldığı ay ödeme yapıldı belli bir kesintiyle. Ben 2016'da hiç almadim. Bu defa aldım. Ücretsiz izne ayrılınca ayrıldığım aya gorr geri ödeme yapacakmisim
Hmm bunuda deneyelimSarılık var mı? İlk günler 2 saate kalmadan uyandır demişlerdi bana. Benim kızımda sarılık vardı, birilerinin desteğiyle emziriyordum(topuğunu kaşıyıp, ağzını açıyorlardı)
Doğuma gittigin kiyafetle eve geri dönebilirsin.Canım hastaneden çıkarken ne giydin. Ben valize bi tek onu koymadım da. Artık hiç kıyafetlerim olmuyo bana yazlık elbiseler dışında. Allah'tan havalar da güzel gidiyo . yağmur yağınca hele dışarda işim varsa her şey aşırı zor. Doğum sonrası karnınızın üzerine lastik vs gelince ağrı yapıyo mu öyle bişey almayı düşünüyorum da
Bende sana bakmaya sirdim siteye canım inşallah sabaha kadar kendiliğinden sancın gelirde suniye gerek kalmazCanım hiç bişey yok yürüyüşe çıktım ayak tabanlarım ağrıdı yürümekten yeni geldim eve doktorum aradı yarın 9 da gel yataşını yapalım suni vericez dediSen nasılsın canım?
Canım hastaneden çıkarken ne giydin. Ben valize bi tek onu koymadım da. Artık hiç kıyafetlerim olmuyo bana yazlık elbiseler dışında. Allah'tan havalar da güzel gidiyo . yağmur yağınca hele dışarda işim varsa her şey aşırı zor. Doğum sonrası karnınızın üzerine lastik vs gelince ağrı yapıyo mu öyle bişey almayı düşünüyorum da
Doğuma gittigin kiyafetle eve geri dönebilirsin.
Ya bizim tercihimizde değil mi bu ışık olayı bende kapattırmayı düşünüyodum
hayirlisi hakkında. bi bakmışsın sanci azar azar verilip 3 5 saate doğurmuşsunCanım hiç bişey yok yürüyüşe çıktım ayak tabanlarım ağrıdı yürümekten yeni geldim eve doktorum aradı yarın 9 da gel yataşını yapalım suni vericez dediSen nasılsın canım?
Dogrudur canım. Ben sıfır sancı ile doğuma gittim o yuzden dusunmedim. Gerci araba ile donuyoruz pijamanin uzerine bir sey alip da eve gidilebilirBen doğuma giderken sancıyla terlemişim.
O kıyafeti direk kaldırdık. Alternatif düşünülmesi lazım. Rhaat bol pijama eşofman ya da elbise en güzeli.
Ödem vardır vücudunda bir haftaya falan şiş indikçe fark edersin :)Doğum sonrası tartıldım resmen aynı 5 kg falan var aradabu nasıl olur zaten bebek 3700 doğdu
Gözünüz aydın olsunKızlar dün saat 17.48 de epidural sezaryenle kızımıza kavuştuk. Şükürler olsun ikimiz de iyiyizrabbim bu yolda olan herkese yardım etsin evlatlarına kavuştursun 12 saat sancı çekip de sezaryene girdiğim için sütüm var ama yetmiyor miniğime. Arttırmak için herseyi deniyorum
Merak etme hızla gidecek. Ben de 3700 doğurup -5 kg görünce şok olmuştum.Doğum sonrası tartıldım resmen aynı 5 kg falan var aradabu nasıl olur zaten bebek 3700 doğdu
özelde sizin tercihinizdir bence . ben devlete gidicem ve odalar 4 kişilik şansına dolu olursa da ilk dogumum da nerdeyse bir geceyi tek geçirmiştim oyle olursa rica edebilirimYa bizim tercihimizde değil mi bu ışık olayı bende kapattırmayı düşünüyodum
aynen oyle bak 2.dogum sanki hic bilmiyorum gbi . ve cok samimi söylüyorum bu zamana kadr hamilelikle bebekle ilgili heyecan cok azdı ilke gore ama yaklaştıkça cok fazla heyecan stres korku hersey birbirine giriyor. ilk dogumda o kafar sakinmisimki diyorum smdi.Canım çok araştırdım bu adet olur gibi ağrı ve kasılmalar rahim Ağzını inceltmek için yapiyomus pıtırcıklar. Sonra yavaş yavaş açılmalar basliyomus . Valla hangi bilgiyi ne kadar bilirsek bilelim o anları yaşayınca geldi gelecek demeye devam edicez
Ben rahat İspanyol paça bi pantolonum var onu giyerim üzerine de uzun bi kazak alırım diye düşünüyorum ya da doğuma gittiğim kıyafetle çıkarım ama insan sancı çekerken terliyomus yani hastaneye gidene kadar 10 dk üstünde dursa bile tenimin kokusu siner diye düşünüyorum. Valla bilemedim kıyafetlerim olmuyo artık yoksa bişey giyerim ama doğumdan sonra karnımın üzerine gelen şey beni rahatsız eder mi fikri var kafamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?