2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Şu an hamile kıyafeti giyiyorsaniz onlardan alın. Çünkü göbek hemen hemen aynı kalacak ilk günler.

Raporlu olsan alirsin , dogum izninde olursan alirsin sadece ucretsiz izinde kirtasiye ucreti alamazsiniz. @slnkhrmn008
2017'de bununla ilgili bir yazı gelmişti okullara. Eğitim öğretim yılı başında iş başı yapmayan öğretmene raporlu ya da doğum izninde de olsa ödenmedi. Ders programı yapıldığı ay ödeme yapıldı belli bir kesintiyle. Ben 2016'da hiç almadim. Bu defa aldım. Ücretsiz izne ayrılınca ayrıldığım aya gorr geri ödeme yapacakmisim

Benim bebeğim doğum pozisyonunu almışken geçtiğimiz haftalarda ters döndü. Kafası yukarıda. Sezaryan randevusu aldık 39+4 gibi. O tarih çok geç geldi bana aslında ama neyse.
Hiç geç değil anne karnında bir gün dışarıda bir haftaya bedel. Eğer sancin gelirse zaten sezaryene alinirsin hemen endiselenme. Benim doktorum ilkinde sezaryen olacaksa da bebek kendi gelmeye karar versin diyordu. Onlar için ne kadar geç o kadar iyi. Vardır bir bildiği doktorunun

Benim bebeğim doğum pozisyonunu almışken geçtiğimiz haftalarda ters döndü. Kafası yukarıda. Sezaryan randevusu aldık 39+4 gibi. O tarih çok geç geldi bana aslında ama neyse.

Ilk bebeğin mi ? Belki yine döner diye son zamanlara kadar bekletiyodur doktor bi açıklama yaptı mı bununla ilgili yani sezeryan diye gideceksin ama yine bakacak sonuçta ki döndüyse belki bi kaç gün bekleme kararı alacak bu defa ?
Bi arkadaşım da çünkü doğuma girecekken ters döndüğünü söyledi bana sıkıntı etme belki doğum savcısıyla doğum pozisyonu alacaktır dedi ama bilmiyorum son gün döner mi

Ben aldim valla inan, daha once de eylulde raporluydum onda da almistm sora da dogm iznine ayrlmistm simdi de aldim oyle bi geri odeme filam da duymadim

Doğuma gittigin kiyafetle eve geri dönebilirsin.

Canım hiç bişey yok yürüyüşe çıktım ayak tabanlarım ağrıdı yürümekten yeni geldim eve doktorum aradı yarın 9 da gel yataşını yapalım suni vericez dedi Sen nasılsın canım?
Bende sana bakmaya sirdim siteye canım inşallah sabaha kadar kendiliğinden sancın gelirde suniye gerek kalmaz hayırlı haberlerini bekliyoruz haber ver canım Aslında bende aynı durumdayım bi kaç güne banada suni sancıyı dayar bu doktor poff

Üzerime uzun bol penye bi elbise giydim, altımda da emzirma sütyeni ve depend çamaşır vardı sadece. Çıkışta zaten arabayla eve geldim hemen.
Doğum sonrası daha hiç iç çamaşırı giymedim. İlk gün hasta bezi doğum sonrası taktılar. Normal doğumdan sonra baya kanama oluyor.
Sonra da ben depend kullan at don kullandım.. Çok rahat oluyor kesinlikle iç çamaşırı götürme bile hastaneye.
Hastaneden çıkarken de bol eşofman altı tshirt de giyebilirsin ama hava güzeldi ben elbise giydim giy çıkar daha kolay.

Ya bizim tercihimizde değil mi bu ışık olayı bende kapattırmayı düşünüyodum

Benim doktorum da doğumhane de ışıkları kapattırdı loş ışık ve hafif bir müzik vardı. Son 20 dk falan öyle sakinleşmeye çalıştım her ne kadar zor olsa da en sonunda çığlık atıp dayanamadım
Sonra doğuma aldı zaten

Canım hiç bişey yok yürüyüşe çıktım ayak tabanlarım ağrıdı yürümekten yeni geldim eve doktorum aradı yarın 9 da gel yataşını yapalım suni vericez dedi Sen nasılsın canım?
hayirlisi hakkında. bi bakmışsın sanci azar azar verilip 3 5 saate doğurmuşsun bende iyiym sukur . bugün annemdeydim karnin inmeye başlamış günün ne kadar var dedi 18 gun var dedm de annem bnce bir hafta sonraya olur 9 ayı tamamlayinca diyor bakalım tahmini tutucakmi.

Ben doğuma giderken sancıyla terlemişim.
O kıyafeti direk kaldırdık. Alternatif düşünülmesi lazım. Rhaat bol pijama eşofman ya da elbise en güzeli.
Dogrudur canım. Ben sıfır sancı ile doğuma gittim o yuzden dusunmedim. Gerci araba ile donuyoruz pijamanin uzerine bir sey alip da eve gidilebilir

Gözünüz aydın olsun

Doğum sonrası tartıldım resmen aynı 5 kg falan var arada bu nasıl olur zaten bebek 3700 doğdu
Merak etme hızla gidecek. Ben de 3700 doğurup -5 kg görünce şok olmuştum.
Mesela damarlarında dolaşan kan ciddi oranda artıyor. Vücut en a 3 kilo yağ tutuyormuş emzirme sırasında kıtlık falan olursa anne vücudu sütü oradan karşılıyormus. Rahim ciddi oranda buyuyor. 100 Gr organ 1 kilo oluyor.E gogusler şişti. Falan derken... 40'in çıkınca -10 kg falan olacak. Sonra yavaş yavaş verirsin.

Ya bizim tercihimizde değil mi bu ışık olayı bende kapattırmayı düşünüyodum
özelde sizin tercihinizdir bence . ben devlete gidicem ve odalar 4 kişilik şansına dolu olursa da ilk dogumum da nerdeyse bir geceyi tek geçirmiştim oyle olursa rica edebilirim

aynen oyle bak 2.dogum sanki hic bilmiyorum gbi . ve cok samimi söylüyorum bu zamana kadr hamilelikle bebekle ilgili heyecan cok azdı ilke gore ama yaklaştıkça cok fazla heyecan stres korku hersey birbirine giriyor. ilk dogumda o kafar sakinmisimki diyorum smdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…