2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Gaz olayı bende de çok ya Bağırsak bozulması falan belirti diyo herkes bizde gaz olarak mı gösteriyo acaba
Valla herkes gelsin istiyo ben gelmesin istiyorum cumaya kadar sabretsin babasını beklesin . Bugün randevum var. Muhtemelen bu sefer sancı çıkar ya da 1 cm açılma en iyi ihtimalle sadece rahim ağzı incelmiş falan der yani biseyler bekliyorum . Bu gece 3 ye çekilen adet sancıları boşuna değildir. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Canımm Allah razı olsun gece sancılandım ama yalancı sancıymış uyudum biraz uyandım uyku tutmuyor şuan heyecandan bi kaç saat sonra belli olcak herşey yazarım buraya haberdar ederim sizi ❣ İnşallah seninde başlar ada çayı içtikten sonra sancım oldu zonra kesildi yarım saat kıvrandım sonrada uyumuşum sende 2 günde 1 bardak içebilirsin aslında. Ben suni sancıyı çok araştırmamıştım pek bilgim yok ama kötü olduğunu biliyorum şuanada araştırmak istemiyorum neyle karyılaşacağımı hiç bilmiyorum Rabbim yarrımcımız olsun

Bende müzik istiyeyim o zaman çok şükür atlattın geçti canım bizede dua et olur mu

Amin canım. İnşallah ilk doğum için biraz zor ama İnşallah banada yarın doğum hikayemi yazmak nasip olur Anneler bilir bence ama sen benim gibi yapma sakın şimdiden başla çalışmalara bugun doktorum 36 haftadan başlasaydık keşke dedi. Ben 35 haftaya kadar çok aktiftim hem ev him iş eş yoğun tempoda çalıştım sancılarım vardı izne ayrıldım kız kardeşim geldi yattım tadını çıkartayım son haftalar dedim süreç uzadı sen şimdiden başla kuzu❣

Çantan çok iyi canım hemen hemen aynı şeyleri hazırlamışız ben eksik göremedim

Ya Maşallah ne güzel bir doğum hikayesi gözün aydın hayırlı olsun canım umut oldun bana İnşallah yarın bende başarabilirim

Allah anali babalı büyütsün

Tuhaf bir agriyla uyandim. Bebek hickiriyor su an ama cok alakasiz bir noktada gogus altimda dondu mu napti bu cocuk
Bana da bi kaç kere öyle oldu sonra düzeldi ve bebekte öyle dönme falan hissetmedim.icerde napiyosalar artık yani zaten dönse inan en geniş pozisyonda bile can yakar fark ederdin.
Bendede var hatta sancı gelince lavaboya gidince geçiyodu acaba gaz sancısı mı çekilorum diye anneme sordum normal dedi son haftalarda çok olurmuş böyle
Birmucize20192024 canım suni sancı dan da korkma azar azar verince normal sürece girmene yardımcı olur zaten sonra bebekte sen de oksitosin salgilayip sancıları arttirirsinjz. Muhtemelen o da tetikte bekliyodur . Yani daha erken dönemlerde suni sancıyla zorlayıcı olur ama Allah'ın izniyle inşallah kopkolay raprahat sağlıklı bi doğum olur.

Yaa ben niye herseye agliyorum yahu

Evet kızlar.. Mastit de oldum galiba sol gogsum alt kısmında sertlik var.. Meme ucum acıyor.. Bi ara sirtima vurdu.. Titreme de oldu eve gelince.. Benden tavsiye memeyi sıkan sudyen giyinmeyin simdi sicak su torbasi koydum.. Ins gecer.. Sagdim da.. Eymen demin emzirirken cekemedi memeyi.. Simdi yine tutcam insallah çeker bu sefer hayırlısıyla bunu da atlatirim insallah.. Bu ağrı baskaymis ama.. Canım acıyor gerçekten

Benim de akşamları az biraz oluyo sancılar bişeyler kontrol yarın, hayırlısı olsun hakkımızda

Selam kizlar. Biz maalesef sarilik olduk ve emmede sıkıntı cekiyoruz goguslerim yara bere icinde ama pes etmiyorum. Burayi takip edemiyorum maalesef. Etrafin baskisi ile cildirmam yakindir. Lutfen bizlere dua edin sariligimiz gecsin emmemiz duzene otursun.

Bu arada bu sancılar kasılmalar neden daha çok akşam saatleri ve gece oluyo. Bütün gece doguruyorum tedirginliği yaşatan miniğim şuan rahat rahat takılıyo içerde
dogumu başlatan hormon geceleri harekete geçiyormuş ondan dolayı dogum sancıları genelde gece başlarmış ya karanlık olduktan sonra. cunku bu hormon los ortam severmiş
Evet aynen. Oksitosin hormonu karanlikta daha cok salgilanirmis. Ben de o yuzden sanci cektigim odada isiklari kapatmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…