cnm ayakların altını gıdıkla cenesını rahatsız et yoksa zor uyanır benım kızım oyleydıKizlar cocuklarinizi nasil uyandriyosnz benmi uyandramiyorm
Mecbur sagip veriyorum
Bir memeyi bile bosaltamiyo
Sagmak da zor
Allah yardımcın olsun cnm cok zorSelam kizlar. Biz maalesef sarilik olduk ve emmede sıkıntı cekiyoruz goguslerim yara bere icinde ama pes etmiyorum. Burayi takip edemiyorum maalesef. Etrafin baskisi ile cildirmam yakindir. Lutfen bizlere dua edin sariligimiz gecsin emmemiz duzene otursun.
Dün takmadım korseyi sağ boşluğum çok sancıdi . Bugün tekrar taktım. Ama yamune korse bakiom şimdi sarkan göbeği toplamak istiyormİyi vari takabiliyorsun canım
Yetmemesi imkansiz. Bn de oyle sandim. Emzirme hemşiresine emiyor ama sut yok sari sivi cikiyir dedim. Midesi bilye kadar zaten o kadr sutle besleniyor o dedi.Kızlar dün saat 17.48 de epidural sezaryenle kızımıza kavuştuk. Şükürler olsun ikimiz de iyiyizrabbim bu yolda olan herkese yardım etsin evlatlarına kavuştursun 12 saat sancı çekip de sezaryene girdiğim için sütüm var ama yetmiyor miniğime. Arttırmak için herseyi deniyorum
Canım hastaneden çıkarken ne giydin. Ben valize bi tek onu koymadım da. Artık hiç kıyafetlerim olmuyo bana yazlık elbiseler dışında. Allah'tan havalar da güzel gidiyo . yağmur yağınca hele dışarda işim varsa her şey aşırı zor. Doğum sonrası karnınızın üzerine lastik vs gelince ağrı yapıyo mu öyle bişey almayı düşünüyorum da
Bebekler doğduktan ne kadar sonra çişini ve kakasını yapıyo
Doğum sonrası tartıldım resmen aynı 5 kg falan var aradabu nasıl olur zaten bebek 3700 doğdu
Kizlar ben geldiimm♥ Gündüz saat üçte 7 dakikada belden vuran ağrıyla hastaneye geldik.Acilmam 4 cm imiş o an.bu sefer açıklık kontrolünde acı hissetmedim.Ama açıklık kontrolü sonrası sancılarım daha erken gelmeye başladı.İlk sancılar guzeldi,bir saat sonra sanırım açıklık 5 oldu.Sonra zaman geçmek bilmedi bana.Sancilar ağırlaştı diye düşünürken birden yatakta su geldi.Aciklik 6 oldu.Sonrasi benim için biraz daha zordu.Sezaryen istiyorum dedim ama kimse beni dinlemediEpidural istedim ona da hayır dediler.Pasa paşa çekmiş oldum.Su ilk gelisten sonra yavaş yavaş sızdı derken hastaneye gelişimden 4 saat sonra artık dogumhaneye aliyoruz dediler♥ Ikınma kısmında çok zorlanmadım sanıyorum ama iki kere ikinma yerine bagirmisim. Derken ağır bir basınca içimden bir şey çıktı hissettim,sonrası ferahlık..Kızım ilk doğdu aglicak mi dedim,ağlıyor duymuyor musun dediler O anın şokuyla farkında olamamisim.İc ve dış dikislerim var sayısını bilmiyorum,20 güne dikişler düşer dendi.Suan çok acı hissetmiyorum o konuda.
Doktor kendini iyi hissediyorsan bebegin kucağında cik, eserinle gurur duy dediAllah'a çok şükür,çıktık kızımla.
İlk başta gogsumden emme konusunda kendimi yetersiz hissettim.Hemsirelerde mama verelim yoksa sarilik tehlikesi olur dediler.Verdik bizde.Ama gogsumu siktikca sarı sütten geldi,ilk seferde tutamadı,ama sonra tadını aldı inşallah.Simdilik mama,meme olarak devam ederiz bir süre.
24 saatimiz doldugunda da taburcu olucaz.
Şuan her şey geride kaldı.Ruya gibi upuzun bir günün sonunda kızım solumda uyuyor..Ve ben hala inanamıyorum,anne mi oldum sahiden
Evet kızlar.. Mastit de oldum galibasol gogsum alt kısmında sertlik var.. Meme ucum acıyor.. Bi ara sirtima vurdu.. Titreme de oldu eve gelince.. Benden tavsiye memeyi sıkan sudyen giyinmeyin simdi sicak su torbasi koydum.. Ins gecer.. Sagdim da.. Eymen demin emzirirken cekemedi memeyi.. Simdi yine tutcam insallah çeker bu sefer hayırlısıyla bunu da atlatirim insallah.. Bu ağrı baskaymis ama.. Canım acıyor gerçekten
Selam kizlar. Biz maalesef sarilik olduk ve emmede sıkıntı cekiyoruz goguslerim yara bere icinde ama pes etmiyorum. Burayi takip edemiyorum maalesef. Etrafin baskisi ile cildirmam yakindir. Lutfen bizlere dua edin sariligimiz gecsin emmemiz duzene otursun.
Masallah canm size . gozun aydin Allah analı babalı büyütsün. cok guzl anlatmışsın:) darisi bize olsunKizlar ben geldiimm♥ Gündüz saat üçte 7 dakikada belden vuran ağrıyla hastaneye geldik.Acilmam 4 cm imiş o an.bu sefer açıklık kontrolünde acı hissetmedim.Ama açıklık kontrolü sonrası sancılarım daha erken gelmeye başladı.İlk sancılar guzeldi,bir saat sonra sanırım açıklık 5 oldu.Sonra zaman geçmek bilmedi bana.Sancilar ağırlaştı diye düşünürken birden yatakta su geldi.Aciklik 6 oldu.Sonrasi benim için biraz daha zordu.Sezaryen istiyorum dedim ama kimse beni dinlemediEpidural istedim ona da hayır dediler.Pasa paşa çekmiş oldum.Su ilk gelisten sonra yavaş yavaş sızdı derken hastaneye gelişimden 4 saat sonra artık dogumhaneye aliyoruz dediler♥ Ikınma kısmında çok zorlanmadım sanıyorum ama iki kere ikinma yerine bagirmisim. Derken ağır bir basınca içimden bir şey çıktı hissettim,sonrası ferahlık..Kızım ilk doğdu aglicak mi dedim,ağlıyor duymuyor musun dediler O anın şokuyla farkında olamamisim.İc ve dış dikislerim var sayısını bilmiyorum,20 güne dikişler düşer dendi.Suan çok acı hissetmiyorum o konuda.
Doktor kendini iyi hissediyorsan bebegin kucağında cik, eserinle gurur duy dediAllah'a çok şükür,çıktık kızımla.
İlk başta gogsumden emme konusunda kendimi yetersiz hissettim.Hemsirelerde mama verelim yoksa sarilik tehlikesi olur dediler.Verdik bizde.Ama gogsumu siktikca sarı sütten geldi,ilk seferde tutamadı,ama sonra tadını aldı inşallah.Simdilik mama,meme olarak devam ederiz bir süre.
Şuan her şey geride kaldı.Ruya gibi upuzun bir günün sonunda kızım solumda uyuyor..Ve ben hala inanamıyorum,anne mi oldum sahiden
Gözünüz aydın canımKizlar ben geldiimmGündüz saat üçte 7 dakikada belden vuran ağrıyla hastaneye geldik.Acilmam 4 cm imiş o an.bu sefer açıklık kontrolünde acı hissetmedim.Ama açıklık kontrolü sonrası sancılarım daha erken gelmeye başladı.İlk sancılar guzeldi,bir saat sonra sanırım açıklık 5 oldu.Sonra zaman geçmek bilmedi bana.Sancilar ağırlaştı diye düşünürken birden yatakta su geldi.Aciklik 6 oldu.Sonrasi benim için biraz daha zordu.Sezaryen istiyorum dedim ama kimse beni dinlemedi Epidural istedim ona da hayır dediler.Pasa paşa çekmiş oldum.Su ilk gelisten sonra yavaş yavaş sızdı derken hastaneye gelişimden 4 saat sonra artık dogumhaneye aliyoruz dediler Ikınma kısmında çok zorlanmadım sanıyorum ama iki kere ikinma yerine bagirmisim. Derken ağır bir basınca içimden bir şey çıktı hissettim,sonrası ferahlık..Kızım ilk doğdu aglicak mi dedim,ağlıyor duymuyor musun dediler O anın şokuyla farkında olamamisim.İc ve dış dikislerim var sayısını bilmiyorum,20 güne dikişler düşer dendi.Suan çok acı hissetmiyorum o konuda.
kusma bulanti yok ishalde gecti ama bu kez müthiş bi çatı ağrısı başladı kemikleri kırılmış sankiYa aynıları banada oldu 2 gün önce ishal kusma bulantı karınağrısı bugünde heryerin kaşınıyor ne bu anlamıyorum
dogum belirtileri bence bunlar canm . nettende bakabilirsin ishal ve asiri gaz hissi doguma yakin olurmus genekdeYa bu adet sancılarını hissetmeye başladığımdan beri afedersiniz ama içim gaz dolu sanki .
Kizlar cocuklarinizi nasil uyandriyosnz benmi uyandramiyorm
Mecbur sagip veriyorum
Sagmak da zor
kaldi 8 cmKızlarrr yatışım yapıldı haber vereyim size dedim nts kötü çıktı risk var gönderemem dedi doktor 2 cm açılmam varmış suni vericekler dualarınızı esirgemeyin bendenfırsat buldukça yazıcam size
Elini,ayagini,kolunu elliyorum hic uyanmazsa altini aciyorum o zaman uyaniyorKizlar cocuklarinizi nasil uyandriyosnz benmi uyandramiyorm
Mecbur sagip veriyorum
Sagmak da zor
Yok kuzum hic merak etme yapabiliyorsunAnnenize mi sordunuznormal doğumdan sonra kendi bakımımızı yapamıyo muyuz? Şimdiden aşırı gerdi bu durum beni ben annemin yanında emziremeyecegimi düşünürken
Dikislere ne yapiyorsun canim sanki birsey demisti hemsire ama unuttumcanim yapıyorsun aslinda ama peşini bırakmıyorlar . tuvalete gidiyordm mesela ablam peşimden geliyordu gelme diyorum yok düşermişim kan kaybetmişim 3 gundur açmışımarkamı dönerim bakmam faln zorla geldi kiz.eve geldik banyo da ayni şekil bn diyorm tek yaparm annem diyor yok illa ablanda girsin sıcak dusunaltında tansiyonun duser yere yigilirsin. hatta inatla tek girdim de 2 dk gecmeden kapiya vurmaya baslamislardi bnde e tamam gel dedm yani . uzerimi sarip devam ettm dusa. bunlar harici batikon faln kullaniyorsun mesela dikisler icin onlari kendim yaptm bakmadi kimse yani. bn mememi bir ordan bir burdan cekistirdiklerindede sinir olmustum ama sırf yardm etmek icin bunlar aslinda kimse kötü niyetinden degil de sen geriliyorsun.
Aynen acayip terliyorum sanirim haplardan annemde terle atacaksin diyir bebek usumesin diye odayida isitiyoruz pijamam ter icinde kaliyirBir de dogum yapip da terleyen var mi? Her dakka bu kadar terlenir mi
Bebege de gaz yapar diye ayagimdan patik sirtimdan yelek eksik olmuyor. Bunalıyorum sicaktan. Terleyip üşüyorum. Gece emzirmek icin yataktan kalkmak cok zor geliyor terliyken usudugum için
Dikisler icin yapilmasi gereken birsey var miBen annemin yanında dahi kolsuz kıyafet giymemiş bir insandım. Hastanede annemi azarlamistim anne çocuk emziriyorum çıkar mısın diye. Sonra hemşireler memeyi cekistirdi vs derken süt geldi gelmedi memeler dışarda beklemek bile gerekiyordu. Çocuk doğunca memeler meme değil tamamen hani yanlış anlaşılmasın ama bir kedinin ineğin memesi neyse bizimkiler de o oluyor. Şu an asla açamam kimsenin yanında. Ama iki haftaya yine aynı olacak biliyorum. Ben vajinal muayenede utanan bir insandim doğum sonrası enfeksiyon kaptım ve günde üç defa 21 gün boyunca dikislere pansuman yapıldı hastanede. Bir defa da doktorum gelip bakıyordu... Off garip şeyler bu kar yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?