2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yetmemesi imkansiz. Bn de oyle sandim. Emzirme hemşiresine emiyor ama sut yok sari sivi cikiyir dedim. Midesi bilye kadar zaten o kadr sutle besleniyor o dedi.
Bugun dördüncü günümüz oglumla. Bu sefer de sut cok sagip posete koymak zorunda kalıyorum. Sadece emzirmek sütü getiriyormuş gerçekten. Ilk dogumum benim

Hastaneye giderken giydigim esofmani giydim üstüme yeni tisortle hırka giydim. Normal dogum yaptim.

Bebekler doğduktan ne kadar sonra çişini ve kakasını yapıyo

Sabah 5te dogdu oglum. Aksam kakasini ertesi sabah cisini yapti. Ama saatlerine hic bakmadım

Doğum sonrası tartıldım resmen aynı 5 kg falan var arada bu nasıl olur zaten bebek 3700 doğdu

Son ayda tartilmamistim. En son tartildigmda 78 kiloydum. Aksam tartildim 76 alay konusu oldum evde tartiya cikmadan once kesin 65 kilo oldum dedim bir dd

Allah anali babali büyütsün. Gozun aydin canim

Sag göğsüm aksam o kadar sisti gerildi ki dokununca aciyor agriyordu. Gerginliginden tutamadi memeyi zaten ucu da yok
Hemen sagdirdilar sutu bosaltinca gevsedi. Kalan sertlik icin de masaj yapti annem de rahatladim. Ama hala sag memem cok hizli sertlesip agri yapiyor. Ayni seyleri uyguluyorum hemen.

Insallah en kisa surede gecer sarılın yavrucağın iyilesir
Benimkiler yara olmadi ama oglum emerken o kadar aciyor ki... ilk gunden beri hep bir seyler surdum. Ilk gun hametan sürdüm ise yaramadi. Ikinci gun sütün üstündeki kaymagi sürdürdüler cok iyi geldi. Üçüncü gün de komşu sagolsun kantaron yagi getirdi harika bi sey. Emzirdikten sonra sürüp göğüs kapaklarindan kapatıyorum. Elbisrye degip surtunmesin diye. Yoksa kumasa degince de cok aciyor

Masallah canm size . gozun aydin Allah analı babalı büyütsün. cok guzl anlatmışsın:) darisi bize olsun

Gözünüz aydın canım Sağlıkla büyüsün bebiş

Doğuran annelerimiz hayırlı olsun darısı bizim gibi bekleyenlerin başına diyelim Yarın kontrol var heyecanliyim çok. En son 3800 du 1 hafta önce doktor 4 u geçerse sezaryen düşüneceğiz demişti. 1 haftada olmusmudur ? Sezayenle alalım derse normal diyerek beklemelimiyim pff neler olucak merak içindeyim...

Selamlar herkese
Bugun oglumla dördüncü günümüz.
Destek olan cok guzel insanlar var yanimda. Ben sadece emzirme isini yapıyorum ki onu da memeyi tutturamadigim icin annemler yapıyor.
Dikişlerimden dolayı popomun üstüne oturamıyorum. Belim boynum kollarim mahvoluyor. Bugun dahaiyiyim dikisler konusunda insallah yarin daha da iyi olacak.

Meme ucum yok. Uc çıkarıcı aldik. Gerçekten ise yaradi.
Yara olmadi. Ilk gunden beri nemli tutmak icin hep bir şeyler sürdüm. En cok kantaron yagi iyi geldi ve kesinlikle göğüs koruyucu kalkan. Elbiseye surtunmesine asla izin vermiyorum.

Anne baba olmak cok guzel. Gaz sancisi ceken bebegini ağlarken görmek çok zor
Dun aksam tanistik kendisiyle. Ben bi yerde esim bir yerde bebek bir yerde ağlıyor
Ilk çocuğumuz acemiyiz biraz da fazla duygusaliz galiba
Sonrasinda annelerden babalardan ozurler dilemeler.. anne baba olunca anlarsin gercekmis

En kisa zamanda iyileşip dinçlesmek istiyorum.
Kendi basima emzirmeyi alt degistirmeyi gaz cikarmayi ogrenmem gerek

Bir kere alt degistirmeye heves ettim her yer kaka oldu. Oglum agliyir hep alti değişirken. Panik yaptim. Cabuk olayim derken batti ortalik.

Gobegi icin hiçbir sey yapmadik. Surmedik. Bugun iyicr kurudu. Yakinda duser. Sadece ustunu kare pamukla kapattik.

Henuz banyo yaptirmadik. Sadece pamukla sildik. Sacini yikadik sadece bayagi karışık yapisikti. Taradik saclarini.

Vücudunda bir dokuntu var. Kirmizi benek benek. Goz kapaklarinda bile vardi onlar gecti. Digerleri hala duruyor. Olur yenidoganda diyorlar ama bakalim sorucam doktora

Yarin çocuk doktoruyla ilk randevumuza gidicez. Isitme testi de yapilacakti

Kizlar cocuklarinizi nasil uyandriyosnz benmi uyandramiyorm
Mecbur sagip veriyorum
Bir memeyi bile bosaltamiyo
Sagmak da zor

Benden ter bosaliyor kucugu uyandirmaya calisirken.35-40 dk bazen.Topugunu morarticam diye korkuyorum.Hemsireler nasil yapiyor bu isi hic anlamiyorum ama cok zorlaniyorum.

kaldi 8 cm insalah hayırlısıyla al kucağına bir avazda :)

Benim tembel 1 numara 1 aliyosa meme ucunu 3 defa silikon ucla.Her defasinda kafama takmicam nasil emerse emsin diyorum yine meme ucuyla cebellesirken buiuyorum ugurla beni.

Annenize mi sordunuz normal doğumdan sonra kendi bakımımızı yapamıyo muyuz? Şimdiden aşırı gerdi bu durum beni ben annemin yanında emziremeyecegimi düşünürken
Yok kuzum hic merak etme yapabiliyorsun
Kendi isini ama bende bakmadim dikislerime neyle karsilasacagimi bilmedigim icin korktum acikcasi

Bir de dogum yapip da terleyen var mi? Her dakka bu kadar terlenir mi
Bebege de gaz yapar diye ayagimdan patik sirtimdan yelek eksik olmuyor. Bunalıyorum sicaktan. Terleyip üşüyorum. Gece emzirmek icin yataktan kalkmak cok zor geliyor terliyken usudugum için

Dikislere ne yapiyorsun canim sanki birsey demisti hemsire ama unuttum

Aynen acayip terliyorum sanirim haplardan annemde terle atacaksin diyir bebek usumesin diye odayida isitiyoruz pijamam ter icinde kaliyir

Dikisler icin yapilmasi gereken birsey var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…