2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Gözünaydın canım
Çok şükür güzel bi doğum yaşamışsın.
Darısı başımıza

Lahana iyi geliyormuş canım. Dolaba koyup soğut.. Sonra göğsğne koy.. Ilık duş ita masajds iyi gelenlerden.
İnşallah çabucak geçer

Canim cok sagol kantaron yagini nasil temizliyorsun emzirmeden zor olmuyor mu? Ben de gumus kapak kullaniyorum lansinoh kullaniyorum garmastan da kullandim bana misin demiyor...

Dikislere ne yapiyorsun canim sanki birsey demisti hemsire ama unuttum
onları ilk dogumumda yaşamıştım canm . her tuvalet sonrası yıkayıp kurulayıp batikon döküyordum . 10 gün faln sonra yine kk da okumustm biri saç kurutma makinasıyla kurutmuş o kısmı dikişler hemen düşmüş bnde kurutdum bi kac kere özellikle duş sonrası zaten 15.gun düşmüştü içte kalmıştı 1 tane oda 21.gun düştü sanirm

Lohusa teri lohusa atesi derler.. Bi sure snra gecio..

Zamanla alisirsin canm sen dene arada alt degismeye . :) gaza gelince o oyle kivranip aglarken ne yapsan ise yaramiyor ya iste o an insan agliyor yetemiyorm galiba niye böyleoluyo nerde yanlış yaptm surekli kendimi sorguluyor . yorgunluk uykusuzluk hepsi zor ama cok guzel zamanlar tadini cikarmali
terlemesen daha iyi aslinda canm bu kez de üşüyüp hasta olursun mesela patik degilde çorapla dursan veya hırka da ince bisiler alsan üzerine

Lahana iyi geliyormuş canım. Dolaba koyup soğut.. Sonra göğsğne koy.. Ilık duş ita masajds iyi gelenlerden.
İnşallah çabucak geçer

Insallah acayip agrio.. Eymeni gogsume yatiramiom.. Cok sert oldugu icin emmio da göğsü.. Sagcam artk Antibiyotik vrrdi doktor 3 gune gecmezse hastaneye gitcem

Kızlar, içinizde öğretmen olan M miraclemiracle @Chelzy vardı sanırım. Eğitim öğretime hazırlık ödeneği yattı mı sizlerin? Benim yatmadı da. Annelik iznindeyken de yatmıyor muydu?
Yattı harcadım bıle ama ben eylül sonuna kadar calıştım.. Dogum iznine 30 eylülde ayrıldım. Iyıkı xalışmışım 1.donemı kapatıyorum 20 ocak çalısır yazıyor.. 2.dönem Allah buyuk

Ben kizimda cok terlemiştim atletle oturuyordum

Berikko ben büyük kızımda mastit olmuştum. Ne fena bişeydi:///
Benim memeyi boşaltamadığı için olmuştu ama sütyen hiç takma bence. Emzirme atleti yeterli oluyor. Bir de duşta saçlarını memenin üzerine doğru taramamı önermişlerdi bana.

Aynen acayip terliyorum sanirim haplardan annemde terle atacaksin diyir bebek usumesin diye odayida isitiyoruz pijamam ter icinde kaliyir
Gözün aydın canım Sağlıkla büyüt inşallah Çok sevindim maşallah güzel bir şekilde normal doğum yapmışsın Bebeğin adını ne koydunuz? Sürekli emzir benimde başta sütüm gelmiyordu çok şükür emzire emzire geldi. İmkanın varsa sıcak bir duş al güzelce sabunla göğüslerimi daha çabuk gelir sütün

Dikisler icin yapilmasi gereken birsey var mi
Bana ilk doğumda sadece beyaz sabun kullan denmişti ama enfeksiyon kaptım. Doktorunuza danışarak belki bir şeyler kullanabilirsiniz. Dikişi kuru tutmak çok onemli. Bana saç kurutma makinası ile kurut demişti yengem ama bence o da ortamdaki mikrobu veriyor. Havlu kağıt ile iyice kurulamak yeterli olacaktır.
Bu kez mutlaka doktordan kullanabileceğim bir şey onermesini isteyeceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…