Kizlar yogun bakimda olan kuzenimi kaybettik. Ben napicagimi bilmiyorum uzulmeye korkuyorum uzulmemek icin tutamiyorum kendimi annem cok kotu durumda... napicaz biz
Kizlar yogun bakimda olan kuzenimi kaybettik. Ben napicagimi bilmiyorum uzulmeye korkuyorum uzulmemek icin tutamiyorum kendimi annem cok kotu durumda... napicaz biz
Merhaba kızlar kaç gündür giremedim resmen yoğun bakım önünde günüm geçti bugun çok şükür taburcu olduk evimize geldik. Az az besliyorum. Doğum yapan annelerimizin gözü aydın olsun yapıcak annelerimizin rabbim yar ve yardımcısı olsun.
Ben kontrolden geldim kızlar. Nst de düzenli sancılar çıktı. Cumaya kadar gelmezse tekrar nst ile kontrol var yoksa pzt kesin yatış suni sancı desteğiyle. Normal doğum olucak ekstrem birsey olmazsa yani . Sezaryenlik birsey yok dedi doktorum beklemedeyiz yine kilosu 4 u geçmemiş boyu da 52 cm uzun bir bebek dedi bende uzunum eşimde uzun gerçi
Ben kontrolden geldim kızlar. Nst de düzenli sancılar çıktı. Cumaya kadar gelmezse tekrar nst ile kontrol var yoksa pzt kesin yatış suni sancı desteğiyle. Normal doğum olucak ekstrem birsey olmazsa yani . Sezaryenlik birsey yok dedi doktorum beklemedeyiz yine kilosu 4 u geçmemiş boyu da 52 cm uzun bir bebek dedi bende uzunum eşimde uzun gerçi
Bendeki cirtcirtli korse ben memnunum yamunaya o kadar para veremem .daha uygun birsey alip kullanabilirsin önceden yamuna mi varmış
Korse takili degilken can çekisiyorum hatta oksuremeyip bogazimda hirilti ile duruyorum.korse varken karnımi tutup öksüyorum ki bendeki afedersin balgamli öksürük ona rağmen cok kötü olmaktan çıktı.
Allah rahmet eylesin.. Lutfen kendine mukayyet ol.. Eymen kuvozdeyken baska bir kadinla konusuyodm evine hirsiz girmis korkudan ve stresten erken dogum yapmış.. Kendi yipratma sakın