2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar yogun bakimda olan kuzenimi kaybettik. Ben napicagimi bilmiyorum uzulmeye korkuyorum uzulmemek icin tutamiyorum kendimi annem cok kotu durumda... napicaz biz
Mekanı cennet olsun canım Allah rahmet eylesin sizlere sabır versin çok üzüldüm Neden yoğun bakımdaydı Kendini yıpratmamaya çalış zor biliyorum ama

Amin canım inşallah Allah razı olsun Gözünaydın seninde evde daha rahat hareket edebileceksiniz çok şükür taburcu olunmuş

Ben kontrolden geldim kızlar. Nst de düzenli sancılar çıktı. Cumaya kadar gelmezse tekrar nst ile kontrol var yoksa pzt kesin yatış suni sancı desteğiyle. Normal doğum olucak ekstrem birsey olmazsa yani . Sezaryenlik birsey yok dedi doktorum beklemedeyiz yine kilosu 4 u geçmemiş boyu da 52 cm uzun bir bebek dedi bende uzunum eşimde uzun gerçi

Masallah canm düzene girdiyse bnce cok yakın

Kizlar yogun bakimda olan kuzenimi kaybettik. Ben napicagimi bilmiyorum uzulmeye korkuyorum uzulmemek icin tutamiyorum kendimi annem cok kotu durumda... napicaz biz
Başınız sağolsun Allah size ve ailenize sabır versin, üzülmemek elde değil tabi ki ama dayanmaya çalışın inşallah

Başınız sağolsun, allah rahmet eylesin.
Benim de kızıma hamileyken doğuma 1 hafta kala amcam vefat etti. Hicbirseyine gidemedim

Allah sabırlar versin cnm. Gencmiydi hastalığı falan mı vardı. Bol bol neşrah süresi okuyun Rabbim kalbinize ferahlık versn inşallah

Bendeki de aynı işte karnımı da tutuyorum ama faydasız tam bi öksürme olamıyor

Allah rahmet eylesin.. Lutfen kendine mukayyet ol.. Eymen kuvozdeyken baska bir kadinla konusuyodm evine hirsiz girmis korkudan ve stresten erken dogum yapmış.. Kendi yipratma sakın

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…