Ben takıyorum doğumdan beri bı iki ay daha elimdeki korseyle idare edeyim. Sen yamune yi kullan tecrübe et. Banada da tavsiyede bulunurusnBnm daha öyle patir patir gitmez bence gram gram gitcek heralde.. O yuzden alcam hmde hic korse takamadm ben düzgün.. Takmam lazim artk
Cidden aynı durumları yaşıyoruz bugünde çok halsizim öğlen 12 gibi uyumuşum kalktım şimdi sıcaklandım diyebiz niye ayni seyleri yasiyoruz ya senle bnde iki gundur muthis uyuyorum onceki gun 12 gbi yatip 10 da uyandm . dun cok gec yattım 2bucuk 'tan sonra uyudum sabah 6 da kalktım 7 de yattım 11de kendime geldim bana gore süper uykular gece agrım olmuyo iki gündür gündüz süper bi çatı agrım var ve dun ağrılı kasilmalarim vardi sanci diyebileceğim şiddetteydi ama gece iyiym
Ben takıyorum doğumdan beri bı iki ay daha elimdeki korseyle idare edeyim. Sen yamune yi kullan tecrübe et. Banada da tavsiyede bulunurusn
Maşallah canım kendini göstermiş bence geliyorKontrolden geldik, iki cme yakın açıklık var ama yeterli değil tabi dedi, cuma günü günümüz dolduğunda tekrar gidicez eğer bi sıkıntı yoksa kontrollü şekilde bir hafta daha bekleriz olmadı suni ile dışardan bi dürtükleriz dedisuyu falan yeterliymiş hareketli diyince nstde istemedi.. dün akşam düzensiz yirmi saniyeyi bulan sancılarım oldu dedim inşallah kırkı bulur da gelirsin dedi
Canım kardeşim sezeryan oldu 5.gün doktor muayenesi vardı doktor iyileşmiş dedi başladı kullanmaya ilk yatarak takıyorsun hafif göbek olduğundan ayakta takmak çok zor zaten kancası var önce ilk sıradan başlıyorsun göbeğin küçüldükçe 3.sıraya getiriyorsun gayette güzel kullanılıyor dikleşiyor insan yürümek bile daha kolay oluyor zaten 6 saat falan takıp çıkarıyorsun bende aldımYa bu korse konusu aklıma takılıyor. Herkes yamuna demiş ama yamunanın normal korsesi mi yoksa lohusa korsesini mi kullanıyorsunuz. Normal korsesi sıkmaz mı acaba. Bende almak istiyorum ama çok pahalı alırsam kullanamazsam yazık olur diye sipariş vermedim.
Olmuyor canım korkmayın kardeşim 5.gün kullanmaya başladı yatarak annem taktı ilk günler ayakta göbek olduğundan takmak çok zor zaten kancası var önce ilk sıradan başlıyorsun göbeğin küçüldükçe 3.sıraya getiriyorsun bende aldım en iyi korse bence şuanda piyasadaYamune ilk haftalar icin sıkıntı olabilir çok sıkıyor çünkü.
Dik yürümeni oturmanı sağlıyor canım acayip güzel bir şey memnun kalacaksındır yatarak tak ya da taktır zaten kancalarını sırayla darlatıyorsun önce ilk sıra takılıyor mecburenTabikide bedeni tuttursam bi.. Bikac gun sonra anlaşılır heraldeduruşumu da duzeltceni dusunuyorm.. Gobekten midir nedir kambur duruyorum çünkü
Bence aldığın beden olur sana eşin takmana yardım etsin ilk günler çok zor olurken sonra rahat olmaya basliomus.gobek kamburluk yapar. Emzirmek de etkiliyor tabi insan egilio sürekli.Tabikide bedeni tuttursam bi.. Bikac gun sonra anlaşılır heraldeduruşumu da duzeltceni dusunuyorm.. Gobekten midir nedir kambur duruyorum çünkü
Farklı fiyatlar var sen hangisini aldın.Maşallah canım kendini göstermiş bence geliyor
Canım kardeşim sezeryan oldu 5.gün doktor muayenesi vardı doktor iyileşmiş dedi başladı kullanmaya ilk yatarak takıyorsun hafif göbek olduğundan ayakta takmak çok zor zaten kancası var önce ilk sıradan başlıyorsun göbeğin küçüldükçe 3.sıraya getiriyorsun gayette güzel kullanılıyor dikleşiyor insan yürümek bile daha kolay oluyor zaten 6 saat falan takıp çıkarıyorsun bende aldım
Olmuyor canım korkmayın kardeşim 5.gün kullanmaya başladı yatarak annem taktı ilk günler ayakta göbek olduğundan takmak çok zor zaten kancası var önce ilk sıradan başlıyorsun göbeğin küçüldükçe 3.sıraya getiriyorsun bende aldım en iyi korse bence şuanda piyasada
sağol canım teşekkür ederimCanım ben bamya koydum, taze fasulye koydum, köfte, börek koydum buzluğa. Konserve olarak kahvaltılık sos, menemen ve erik suları hazırladım. Kv de getirecek , reçel falan. Eşim da sağ olsun yemek konusunda becerikli o da halleder ama özellikle nöbet dönüşlerinde onu çok sıkmak istemediğim için yaparım. Ben nohutu ,kuru fasulye, barbunya gibi bakliyatlari da düdüklüde öldürüp buzluğa attım 20 dk içinde yemek hazır oluyo. Şimdi bira yer açıldı buzlukta orayı da ıspanak , pazı falan öldürüp koyucam. Aklına gelebilecek her şeyi öldürüp koyabilirsin buzluğa. Öldürmekten kastım kaynar suda bi iki dk bekletmek yeşillikler için.
Canım doğum sonrası önerilen bu biz bundan aldık dar body bedenini almanı öneriyorlar hamilelik öncesi giydiğinFarklı fiyatlar var sen hangisini aldın.
Ok cnm sagolCanım doğum sonrası önerilen bu biz bundan aldık dar body bedenini almanı öneriyorlar hamilelik öncesi giydiğin
Latex Korse Ten Rengi - Yamuna Korse ile Şekillendirici ve Şık Korse
Latex Korse Ten Rengi - Yamuna Korse ile belinizi inceltir, karın bölgesini düzleştirir ve zarif bir siluet oluşturur. Ten rengiyle doğal bir görünüm sunar. Esnek yapısı, rahat hareket etmenizi sağlar ve gün boyu konfor sunar. Şıklığınızı tamamlayan mükemmel bir seçenek.www.yamunakorse.com
Rica ederim canımOk cnm sagol
Ben okumadım atladim galiba ne oldu ?Hakkaten naapti acaba yaaçok üzülmüştüm ben duyunca
Bendeki cirtcirtli korse ben memnunum yamunaya o kadar para veremem .daha uygun birsey alip kullanabilirsin önceden yamuna mi varmışYa bu korse konusu aklıma takılıyor. Herkes yamuna demiş ama yamunanın normal korsesi mi yoksa lohusa korsesini mi kullanıyorsunuz. Normal korsesi sıkmaz mı acaba. Bende almak istiyorum ama çok pahalı alırsam kullanamazsam yazık olur diye sipariş vermedim.
Korse takili degilken can çekisiyorum hatta oksuremeyip bogazimda hirilti ile duruyorum.korse varken karnımi tutup öksüyorum ki bendeki afedersin balgamli öksürük ona rağmen cok kötü olmaktan çıktı.Nasıl öksürüyorsun peki ben oksuremiyorum
Gözünaydın canımBen geldim kızlar.. 39+5 te spinal ile cok şükür dünyaya geldi oğlum.. korktuğum gibi değildi sezeryan. Benim tansiyon çıktı indi biseler oldu ama ben çok panik yaptım sezeryandan korktuğum için. Smdi ağrılarım var bu gece nasıl geçecek bilmiyorum. Uyuyamıyorum..
Kucağımda huzur var
Doğum yapanlara katıldım. Bekleyen herkese kolaylıklar dilerim
Ne oldu kiHakkaten naapti acaba yaaçok üzülmüştüm ben duyunca
allahım yardımcınız olsunKizlar yogun bakimda olan kuzenimi kaybettik. Ben napicagimi bilmiyorum uzulmeye korkuyorum uzulmemek icin tutamiyorum kendimi annem cok kotu durumda... napicaz biz
Canım başın sağolsun rabbim sabır versin bebeğin için elinden geldikçe metanetli olman gerekicek benimde hamileliğimde kayınvalidemi kaybetmiştik eiim beni ne cenazeye nede mevlüde götürdü . Gitsemm dayanamıcaktım.Kizlar yogun bakimda olan kuzenimi kaybettik. Ben napicagimi bilmiyorum uzulmeye korkuyorum uzulmemek icin tutamiyorum kendimi annem cok kotu durumda... napicaz biz
Allah rahmet eylesın cnmKizlar yogun bakimda olan kuzenimi kaybettik. Ben napicagimi bilmiyorum uzulmeye korkuyorum uzulmemek icin tutamiyorum kendimi annem cok kotu durumda... napicaz biz
günlerimiz de yakınmış zaten senleCidden aynı durumları yaşıyoruz bugünde çok halsizim öğlen 12 gibi uyumuşum kalktım şimdi sıcaklandım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?