2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bnm daha öyle patir patir gitmez bence gram gram gitcek heralde.. O yuzden alcam hmde hic korse takamadm ben düzgün.. Takmam lazim artk
Ben takıyorum doğumdan beri bı iki ay daha elimdeki korseyle idare edeyim. Sen yamune yi kullan tecrübe et. Banada da tavsiyede bulunurusn

Cidden aynı durumları yaşıyoruz bugünde çok halsizim öğlen 12 gibi uyumuşum kalktım şimdi sıcaklandım diye

Son düzenleme:
Ben takıyorum doğumdan beri bı iki ay daha elimdeki korseyle idare edeyim. Sen yamune yi kullan tecrübe et. Banada da tavsiyede bulunurusn

Tabikide bedeni tuttursam bi.. Bikac gun sonra anlaşılır heralde duruşumu da duzeltceni dusunuyorm.. Gobekten midir nedir kambur duruyorum çünkü

Maşallah canım kendini göstermiş bence geliyor
Canım kardeşim sezeryan oldu 5.gün doktor muayenesi vardı doktor iyileşmiş dedi başladı kullanmaya ilk yatarak takıyorsun hafif göbek olduğundan ayakta takmak çok zor zaten kancası var önce ilk sıradan başlıyorsun göbeğin küçüldükçe 3.sıraya getiriyorsun gayette güzel kullanılıyor dikleşiyor insan yürümek bile daha kolay oluyor zaten 6 saat falan takıp çıkarıyorsun bende aldım
Yamune ilk haftalar icin sıkıntı olabilir çok sıkıyor çünkü.
Olmuyor canım korkmayın kardeşim 5.gün kullanmaya başladı yatarak annem taktı ilk günler ayakta göbek olduğundan takmak çok zor zaten kancası var önce ilk sıradan başlıyorsun göbeğin küçüldükçe 3.sıraya getiriyorsun bende aldım en iyi korse bence şuanda piyasada

Tabikide bedeni tuttursam bi.. Bikac gun sonra anlaşılır heralde duruşumu da duzeltceni dusunuyorm.. Gobekten midir nedir kambur duruyorum çünkü
Dik yürümeni oturmanı sağlıyor canım acayip güzel bir şey memnun kalacaksındır yatarak tak ya da taktır zaten kancalarını sırayla darlatıyorsun önce ilk sıra takılıyor mecburen

Bence aldığın beden olur sana eşin takmana yardım etsin ilk günler çok zor olurken sonra rahat olmaya basliomus.gobek kamburluk yapar. Emzirmek de etkiliyor tabi insan egilio sürekli.

Farklı fiyatlar var sen hangisini aldın.

Merhaba ben 4 kasım’da sezaryanla doğum
sağol canım teşekkür ederim

Farklı fiyatlar var sen hangisini aldın.
Canım doğum sonrası önerilen bu biz bundan aldık dar body bedenini almanı öneriyorlar hamilelik öncesi giydiğin

Ok cnm sagol

Hakkaten naapti acaba yaa çok üzülmüştüm ben duyunca
Ben okumadım atladim galiba ne oldu ?
Bendeki cirtcirtli korse ben memnunum yamunaya o kadar para veremem .daha uygun birsey alip kullanabilirsin önceden yamuna mi varmış

Nasıl öksürüyorsun peki ben oksuremiyorum
Korse takili degilken can çekisiyorum hatta oksuremeyip bogazimda hirilti ile duruyorum.korse varken karnımi tutup öksüyorum ki bendeki afedersin balgamli öksürük ona rağmen cok kötü olmaktan çıktı.

Gözünaydın canım
Oğlun sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah

Merhaba kızlar kaç gündür giremedim resmen yoğun bakım önünde günüm geçti bugun çok şükür taburcu olduk evimize geldik. Az az besliyorum. Doğum yapan annelerimizin gözü aydın olsun yapıcak annelerimizin rabbim yar ve yardımcısı olsun.

Kizlar yogun bakimda olan kuzenimi kaybettik. Ben napicagimi bilmiyorum uzulmeye korkuyorum uzulmemek icin tutamiyorum kendimi annem cok kotu durumda... napicaz biz
Canım başın sağolsun rabbim sabır versin bebeğin için elinden geldikçe metanetli olman gerekicek benimde hamileliğimde kayınvalidemi kaybetmiştik eiim beni ne cenazeye nede mevlüde götürdü . Gitsemm dayanamıcaktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…