Ay hadi hayırlısı bakalımKontrolden geldik, iki cme yakın açıklık var ama yeterli değil tabi dedi, cuma günü günümüz dolduğunda tekrar gidicez eğer bi sıkıntı yoksa kontrollü şekilde bir hafta daha bekleriz olmadı suni ile dışardan bi dürtükleriz dedisuyu falan yeterliymiş hareketli diyince nstde istemedi.. dün akşam düzensiz yirmi saniyeyi bulan sancılarım oldu dedim inşallah kırkı bulur da gelirsin dedi
Canım ben lojmanda kalıyorum o yüzden öyle kimse kapıma kadar getiremiyo ama pazarada cikmasam sıkıntıdan dogururumHangi ildesin bilmiyorum ama carefour yada migrostan siparis verebilirsin.. Ben artik herseyi markete siparis veriyorum eve gelionapim markete gidemiyorum
Ya bu korse konusu aklıma takılıyor. Herkes yamuna demiş ama yamunanın normal korsesi mi yoksa lohusa korsesini mi kullanıyorsunuz. Normal korsesi sıkmaz mı acaba. Bende almak istiyorum ama çok pahalı alırsam kullanamazsam yazık olur diye sipariş vermedim.
Gerçekten mi yaa. Yatarak en alt kopcadan takmak laizmmis öyle denedin mi. İyki almamisim
Hırıltı bizde de oluyor ama sadece emerken. Doktorumuz normal olduğunu söyledi süt yoğun geldiği için oluyormuş. Normalde öyle bir hırıltı yok. Bir de aspiratör kesinlikle kullanmayın dedi bize de. Tıkanıklık olurda serum fizyolojik sadece dediBen o hırıltıyı bilmiyorum ama eğitimde ebemiz ilk üç ay burun aspiratöru kullanmayın demişti . Nedenini şimdi hatırlamıyorum.
Ağrı eşiğin kuvvetli demek ki. Benm bu doğum ilkinden iyi geçmesine rağmen ağrı kesicileri aldım hep. Aslında acı aynı acida ilkinde tam iki hafta biri elimden tutmadan yataktan kalkamadım. Bunda ilkinde iki hemşire kaldirdi bidaha kimseden yardım almadm. Ama üç hafta oldu hala agrim oluo . Zor iş vesselam. Oğlumun gazi var sanırım durmuo bugün karnı tok altı temiz ama yatirinca hep ağladı mecbur salliom şimdi ayağımda . Aslında sallamak hiç istemiodum ilk oglumu tam üç sene salladımiflahim kesildi.
Doğum yapan arkadaşlar bebeğinizi kaç saatte bir emzirdiniz oözellikle ilk 2 gün
Hırıltı bizde de oluyor ama sadece emerken. Doktorumuz normal olduğunu söyledi süt yoğun geldiği için oluyormuş. Normalde öyle bir hırıltı yok. Bir de aspiratör kesinlikle kullanmayın dedi bize de. Tıkanıklık olurda serum fizyolojik sadece dedi
Silikon uç var eczane bebe marketi vs yerlerde satılıyor. Bu kadar yara ile zorlanacağıniza onunla emzirin bir süre. Sonra memeler alışınca iyileşince normale dönersiniz. Evet çok iyi bir şey değil ama emzirememekten daha iyi. Ben oğlumu onunla emzirebilmistim.Bugun psikiyatriste gidiyorum kizlar...bebegim 15 gunluk oldu...ben 3 gundur ıyice depresyona girdim...esim yanimda degil sehir disinda...göğüs uclarim yara cok zor emzirdim hep...derken psikolojim bozuldu..ilac verir buyuk ihtimal doktor..emzirmek de hayal oldu...bana dua edin nefes alamiyorum cok caresizim
Evet canim sabah 7 de yatış yapıyorum yarın.Sezeryan olcaktn dimi. Allah güç verir cnm. Çok düşünme. Su akar yolunu bulur
Benim ilk dogumumda oyle oldu. Insallah buda oyle olurBen hiç agri kesici almadm.. Ameliyattan çıkınca bi kere yaptilar.. O yetti bana.. Sadece antibiyotik içtim.. Cabuk toparladm allahtan.. Doktorlar da hastamiz dirayetli çıktı diolardi
İşte hep böyle yorumlar okuduğum için epidural düşünmüyorum canımEpidural bende dehşet bas omuz ağrısı yaptı.niyetin yoksa hiç bulaşma derim.sonrasi çok zor oluyor.
İlk hamilelikte hayatimdaki tek hareket yatakta sağdan sola soldan sağa donmektiBenimki çok enteresandi ama.. Dogumdan bi hafta sonra tartildim 9 kilo gitmişti.. Sonra tekrar tartildigimda 12 günde 11 kilo vermistim.. Şimdi 13 kilo civarindaym.. Ama eskiden bu kadar hareketli bi hayatm yoktu.. Şimdi eskiye oranla daha hareketliyim.. Gecen 12 saat kıçım koltuk görmedibence hareket edince gidio belli bi sınıra kadar.. Diger kilolarda anca sporla gidiyor çünkü
Açılan bence dün akşam açıldı böyle sağ kasığımın altına doğru ağrı girdi beş on kere kuvvetlice yirmi yirmi beş saniye sürdü bu arada karnımdaki kuş baya hareket etti falan, ama hani heh açıldı galiba diyemedim tabiAy hadi hayırlısı bakalımüç cm lik açılmada neler hissettin biraz anlatsana . Ağrı şeklin nasıldı yoksa hiç bir şey hissetmedin mi
Ben şuan 81 kiloyum bı ay daha bekliyim bariAlttan deneyemedim mesafe var bayağı.. Belki esimle denerim ama pek olcani sanmiyorum.. Degisim olcak heralde.. 4xl da olsun artik gari
Hiç kolay değil cnm Allah şükür bebeklerimiz sağlıklı
Aynen popomu aşağı kaydirdim önce sonra ayakları aşağı salıp yatak yanlarından destek alıp öyle indim hepYataktan kalkmak zor gerçekten.. Ben ilk ayaklarimi yataktan atiodum kalkamiodum.. Snra yavas yavas kollarimdan destek alarak kalktm.. Ben herseyde sistemimi oturtunca gerisi kolay gelio bana..
Lansinoh kullaniyorum , sari kantaron yagi da var dün den beri onuda sürüyorum.ilk tutuş ihhhlatiyor sonra aciya alisiyorsun
Ahh o öksürük allahtan hemen korse taktimda rahatladim.ben grip sonrasi spinal sezeryan oldum öksürük zorladi.korse tak eve çıkınca hareketlerin çok daha rahat oluyor
Ben şuan 81 kiloyum bı ay daha bekliyim bari
Ben hiç korse kullanmadım karnımı da sarmadımsarkmaz diye düşünüyorum bi de sezaryan acıyo gibi geliyo bana dikişler
Bu arada kızlar çatlamışım doğumdan sonra belli oldu benimkilerdoktor bi krem önerdi hem ameliyat yeri için hem de catlaklar icin ama cok pahali 15 gr var icinde 130 tl 6 ay kullanilmasi gerekiyormus 10 gunde bitecek bi krem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?