2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ay hadi hayırlısı bakalım üç cm lik açılmada neler hissettin biraz anlatsana . Ağrı şeklin nasıldı yoksa hiç bir şey hissetmedin mi
Hangi ildesin bilmiyorum ama carefour yada migrostan siparis verebilirsin.. Ben artik herseyi markete siparis veriyorum eve gelio napim markete gidemiyorum
Canım ben lojmanda kalıyorum o yüzden öyle kimse kapıma kadar getiremiyo ama pazarada cikmasam sıkıntıdan dogururum

Degisim yapabiliosun ama ayni korsede sadece beden mi degistiriliyor bilmiyorm.. Farkli bi korse alinir mi bilmiyorm.. Ben aldm.. Eger olmazsa degisim yapcam.. Sordum 7tl kargo veriliomus degisimde o kadar..

Ben o hırıltıyı bilmiyorum ama eğitimde ebemiz ilk üç ay burun aspiratöru kullanmayın demişti . Nedenini şimdi hatırlamıyorum.
Hırıltı bizde de oluyor ama sadece emerken. Doktorumuz normal olduğunu söyledi süt yoğun geldiği için oluyormuş. Normalde öyle bir hırıltı yok. Bir de aspiratör kesinlikle kullanmayın dedi bize de. Tıkanıklık olurda serum fizyolojik sadece dedi

Yataktan kalkmak zor gerçekten.. Ben ilk ayaklarimi yataktan atiodum kalkamiodum.. Snra yavas yavas kollarimdan destek alarak kalktm.. Ben herseyde sistemimi oturtunca gerisi kolay gelio bana..

Benimki de emerken yapio sadece.. Bi de normaldede hirilti ıslık seklindeyse sorun olmuyomus

Silikon uç var eczane bebe marketi vs yerlerde satılıyor. Bu kadar yara ile zorlanacağıniza onunla emzirin bir süre. Sonra memeler alışınca iyileşince normale dönersiniz. Evet çok iyi bir şey değil ama emzirememekten daha iyi. Ben oğlumu onunla emzirebilmistim.

Sezeryan olcaktn dimi. Allah güç verir cnm. Çok düşünme. Su akar yolunu bulur
Evet canim sabah 7 de yatış yapıyorum yarın.
Ben hiç agri kesici almadm.. Ameliyattan çıkınca bi kere yaptilar.. O yetti bana.. Sadece antibiyotik içtim.. Cabuk toparladm allahtan.. Doktorlar da hastamiz dirayetli çıktı diolardi
Benim ilk dogumumda oyle oldu. Insallah buda oyle olur

İlk hamilelikte hayatimdaki tek hareket yatakta sağdan sola soldan sağa donmekti şimdi yatagi göremiyorum

Ay hadi hayırlısı bakalım üç cm lik açılmada neler hissettin biraz anlatsana . Ağrı şeklin nasıldı yoksa hiç bir şey hissetmedin mi
Açılan bence dün akşam açıldı böyle sağ kasığımın altına doğru ağrı girdi beş on kere kuvvetlice yirmi yirmi beş saniye sürdü bu arada karnımdaki kuş baya hareket etti falan, ama hani heh açıldı galiba diyemedim tabi

Ben hiç korse kullanmadım karnımı da sarmadım sarkmaz diye düşünüyorum bi de sezaryan acıyo gibi geliyo bana dikişler
Bu arada kızlar çatlamışım doğumdan sonra belli oldu benimkiler doktor bi krem önerdi hem ameliyat yeri için hem de catlaklar icin ama cok pahali 15 gr var icinde 130 tl 6 ay kullanilmasi gerekiyormus 10 gunde bitecek bi krem

Yataktan kalkmak zor gerçekten.. Ben ilk ayaklarimi yataktan atiodum kalkamiodum.. Snra yavas yavas kollarimdan destek alarak kalktm.. Ben herseyde sistemimi oturtunca gerisi kolay gelio bana..
Aynen popomu aşağı kaydirdim önce sonra ayakları aşağı salıp yatak yanlarından destek alıp öyle indim hep

Nasıl öksürüyorsun peki ben oksuremiyorum

Catlaklarin geciceni zannetmiyorm ama ins ise yarar.. Ben daha 15yasimdayken belimde catlaklar vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…