Almayı düşünmüyorum canımCatlaklarin geciceni zannetmiyorm ama ins ise yarar.. Ben daha 15yasimdayken belimde catlaklar vardı
Basın sağolsun canımKizlar yogun bakimda olan kuzenimi kaybettik. Ben napicagimi bilmiyorum uzulmeye korkuyorum uzulmemek icin tutamiyorum kendimi annem cok kotu durumda... napicaz biz
Bende spinal oldum baş ağrısı yaşayan çok kişi varmış ama bende olmadı bol kafein tükettim sade kahve veriyorlar zaten doğumdan sonra daha rahat kendine geliyorsunSonradan bi sıkıntı yaşamadın mı canım?
Mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin. Sabırlar dayanma gücü diliyorumKizlar yogun bakimda olan kuzenimi kaybettik. Ben napicagimi bilmiyorum uzulmeye korkuyorum uzulmemek icin tutamiyorum kendimi annem cok kotu durumda... napicaz biz
Ben geçen cumartesi gecesi öyle kasık ağrıları çektim hah açıldı dedimAçılan bence dün akşam açıldı böyle sağ kasığımın altına doğru ağrı girdi beş on kere kuvvetlice yirmi yirmi beş saniye sürdü bu arada karnımdaki kuş baya hareket etti falan, ama hani heh açıldı galiba diyemedim tabi
Allah rahmet eylesin. Size ve sevenlerine sabır versin. Söylenecek pek bişey yok Rabbim size evlat acısı göstermesin. Müsterih olun içinizde bi melek olduğu unutmayın. Rabbim kimseye göstermesinKizlar yogun bakimda olan kuzenimi kaybettik. Ben napicagimi bilmiyorum uzulmeye korkuyorum uzulmemek icin tutamiyorum kendimi annem cok kotu durumda... napicaz biz
Başınız sağolsun allah rahmet eylesin Çok zor allah sabir versinKizlar yogun bakimda olan kuzenimi kaybettik. Ben napicagimi bilmiyorum uzulmeye korkuyorum uzulmemek icin tutamiyorum kendimi annem cok kotu durumda... napicaz biz
Ben okumadım atladim galiba ne oldu ?Hakkaten naapti acaba yaaçok üzülmüştüm ben duyunca
Bendeki cirtcirtli korse ben memnunum yamunaya o kadar para veremem .daha uygun birsey alip kullanabilirsin önceden yamuna mi varmışYa bu korse konusu aklıma takılıyor. Herkes yamuna demiş ama yamunanın normal korsesi mi yoksa lohusa korsesini mi kullanıyorsunuz. Normal korsesi sıkmaz mı acaba. Bende almak istiyorum ama çok pahalı alırsam kullanamazsam yazık olur diye sipariş vermedim.
Korse takili degilken can çekisiyorum hatta oksuremeyip bogazimda hirilti ile duruyorum.korse varken karnımi tutup öksüyorum ki bendeki afedersin balgamli öksürük ona rağmen cok kötü olmaktan çıktı.Nasıl öksürüyorsun peki ben oksuremiyorum
Gözünaydın canım
Oğlun sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah
Dogum sonradi rahim patlayıp kanaması olmustu. Ölümden döndüm dedi. Hala risk var. Rahimin tamamı alınabilir demistiBen okumadım atladim galiba ne oldu ?
Bendeki cirtcirtli korse ben memnunum yamunaya o kadar para veremem .daha uygun birsey alip kullanabilirsin önceden yamuna mi varmış
Korse takili degilken can çekisiyorum hatta oksuremeyip bogazimda hirilti ile duruyorum.korse varken karnımi tutup öksüyorum ki bendeki afedersin balgamli öksürük ona rağmen cok kötü olmaktan çıktı.
Masaj yapman lazim önce yoksa makineyle ceksen de gelmz. Dokununca agriyor mu? Agirsa da dayan iyi bir masaj yap sonra makineyi hava almayacak sekilde tuttur meme basina ortala pompaya ritmik olarak bastir.Merhaba kizlarMalesef berbat bir lohusalık yaşıyorum.Kayinvalidem yanımızda.Her şeyi en iyi bilen kişi olduğu için benim ne hissettiğimin bir onemi olmuyor haliyle.
Hastanede hemşireler ilgisizdi,sutun yok şuan deyip biberonla mamaya baslattilar.Kabus böyle başladı kendisiyle
Beni kendi kızıyla kiyaslayip,o bu zamanlarında emziriyordu hiç değilse deyip karsilastirma yapiyor.Senin sütün gelmiyor deyip,hurra kucagimdan alip mama veriyor.Bugub saglik ocağında kontrolümüz vardı,ebe mama verdiğimizi duyunca kontrol etti.Tas gibiler,sütün çok fazla,kesinlikle mama verme dedi.Hemen manuel pompa aldım ve sagmaya çalıştım.Ama o kadar az çıkıyor ki o aletlede.Ya göğüsten dışarı kaçıyor aşağı, ya pompanın farklı bir yerinde kalıp aşağı inmiyor vb..
Ben çabalarken de kayınvalidem bunu yoksayip gitti yine mama verdi.
Şuan benim goguslerden akan sarı bir sıvı.Bu ne zaman beyaza döner vakti var mı? yoksa önce sari süt tukenmeli diye bir şey mi var?
Benim gibi sütün azlığı ya da bebeğin göğsü tam tutmaması,tutup bırakması,tutup emmesi sonra uyuyakalmak gibi durumları yaşayan var mı? Ne olur çare olun,kafayı yemeye az kaldı..
Başınız sagolsun allah sabirlar versinKizlar yogun bakimda olan kuzenimi kaybettik. Ben napicagimi bilmiyorum uzulmeye korkuyorum uzulmemek icin tutamiyorum kendimi annem cok kotu durumda... napicaz biz
Başınız sagolsun allah sabirlar versinKizlar yogun bakimda olan kuzenimi kaybettik. Ben napicagimi bilmiyorum uzulmeye korkuyorum uzulmemek icin tutamiyorum kendimi annem cok kotu durumda... napicaz biz
Rahmini alcaklardi.. Aşırı kan kaybetmişti.. Apar topar ameliyat etmişler.. Hala risk var demişti
Eşine soyle o soylesin yok söylemiyorsa olan sütü de sizin yüzünüzden vermiyorum rahat birakini nazikce şöyle.asla karistirmam ilk bebegimde benimde yoktu ama kimsenin elestirme hakki yok.bol su ic ve kimseyi takma salla gitsin caniniz cehenneme de bebeğine sarıl .ne kadar mutlu olursan o kadar sut olur.kafani rahatlat hepsini kaynanada dahil si...etMerhaba kizlarMalesef berbat bir lohusalık yaşıyorum.Kayinvalidem yanımızda.Her şeyi en iyi bilen kişi olduğu için benim ne hissettiğimin bir onemi olmuyor haliyle.
Hastanede hemşireler ilgisizdi,sutun yok şuan deyip biberonla mamaya baslattilar.Kabus böyle başladı kendisiyle
Beni kendi kızıyla kiyaslayip,o bu zamanlarında emziriyordu hiç değilse deyip karsilastirma yapiyor.Senin sütün gelmiyor deyip,hurra kucagimdan alip mama veriyor.Bugub saglik ocağında kontrolümüz vardı,ebe mama verdiğimizi duyunca kontrol etti.Tas gibiler,sütün çok fazla,kesinlikle mama verme dedi.Hemen manuel pompa aldım ve sagmaya çalıştım.Ama o kadar az çıkıyor ki o aletlede.Ya göğüsten dışarı kaçıyor aşağı, ya pompanın farklı bir yerinde kalıp aşağı inmiyor vb..
Şuan benim goguslerden akan sarı bir sıvı.Bu ne zaman beyaza döner vakti var mı? yoksa önce sari süt tukenmeli diye bir şey mi var?
Benim gibi sütün azlığı ya da bebeğin göğsü tam tutmaması,tutup bırakması,tutup emmesi sonra uyuyakalmak gibi durumları yaşayan var mı? Ne olur çare olun,kafayı yemeye az kaldı..
Uzanın kalkın eğer aynı durum tekrarlaniyosa suyunuzdur ama tek seferlik biseyse bazen akıntı oluyo öyle yoğun şekilde.onceliklSelam kızlar acil birşey sorcam.siz tecrübelisinizdir bana yardımcı olun çok korktum. Az önce ayaktaydım yemek yapıyordum mutfakta biranda birşey aktı gitti benden bacaklarımın arasından anlamadım bu neydi su mu gitti altıma mı kaçırdım ben zaten baştan beri idrar tutamam sorunum vardı ama hani böyle durduk ywre olmazdı öksürünce gülünce felan tutamazdım. Az önce durduk yere aktı gittş idrar mıydı su muydu çözemiyorum kızlar ilk gebeliğim. Sancım felan yok herley hwrgün ki gibi normal seyrinde bir değişiklik yok.
Öncelikle kv net olarak konuşun ise yaramıyosa ben olsam yeter diyip alırım çocuğumu . Bol bol sık sık emzirin ve göğüs masajı yapın bu çok etkili. Rabbim cevrenizdekilere akıl fikir ve anlayış versinMerhaba kizlarMalesef berbat bir lohusalık yaşıyorum.Kayinvalidem yanımızda.Her şeyi en iyi bilen kişi olduğu için benim ne hissettiğimin bir onemi olmuyor haliyle.
Başınız sağ olsun, Allah sabır versinKizlar yogun bakimda olan kuzenimi kaybettik. Ben napicagimi bilmiyorum uzulmeye korkuyorum uzulmemek icin tutamiyorum kendimi annem cok kotu durumda... napicaz biz
Uzanın kalkın eğer aynı durum tekrarlaniyosa suyunuzdur ama tek seferlik biseyse bazen akıntı oluyo öyle yoğun şekilde.oncelikl
Teşekkür ederim. Şimdilik bir kere oldu doktorumu aradım o da dedi tekrarlarsa mutlaka ara beni. Şimdilik birdaha olmadı. Doktorum da enfekaiyondan dolayı olabilir dedi
Öncelikle kv net olarak konuşun ise yaramıyosa ben olsam yeter diyip alırım çocuğumu . Bol bol sık sık emzirin ve göğüs masajı yapın bu çok etkili. Rabbim cevrenizdekilere akıl fikir ve anlayış versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?