2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Catlaklarin geciceni zannetmiyorm ama ins ise yarar.. Ben daha 15yasimdayken belimde catlaklar vardı
Almayı düşünmüyorum canım zaten bir sürü masraf var 10 gün de bir 130 tl veremem
Kizlar yogun bakimda olan kuzenimi kaybettik. Ben napicagimi bilmiyorum uzulmeye korkuyorum uzulmemek icin tutamiyorum kendimi annem cok kotu durumda... napicaz biz
Basın sağolsun canım
Sonradan bi sıkıntı yaşamadın mı canım?
Bende spinal oldum baş ağrısı yaşayan çok kişi varmış ama bende olmadı bol kafein tükettim sade kahve veriyorlar zaten doğumdan sonra daha rahat kendine geliyorsun

Reactions: H E
Ben geçen cumartesi gecesi öyle kasık ağrıları çektim hah açıldı dedim ama açılmamış

Kizlar yogun bakimda olan kuzenimi kaybettik. Ben napicagimi bilmiyorum uzulmeye korkuyorum uzulmemek icin tutamiyorum kendimi annem cok kotu durumda... napicaz biz
Allah rahmet eylesin. Size ve sevenlerine sabır versin. Söylenecek pek bişey yok Rabbim size evlat acısı göstermesin. Müsterih olun içinizde bi melek olduğu unutmayın. Rabbim kimseye göstermesin

Selam kızlar acil birşey sorcam.siz tecrübelisinizdir bana yardımcı olun çok korktum. Az önce ayaktaydım yemek yapıyordum mutfakta biranda birşey aktı gitti benden bacaklarımın arasından anlamadım bu neydi su mu gitti altıma mı kaçırdım ben zaten baştan beri idrar tutamam sorunum vardı ama hani böyle durduk ywre olmazdı öksürünce gülünce felan tutamazdım. Az önce durduk yere aktı gittş idrar mıydı su muydu çözemiyorum kızlar ilk gebeliğim. Sancım felan yok herley hwrgün ki gibi normal seyrinde bir değişiklik yok.

Hakkaten naapti acaba yaa çok üzülmüştüm ben duyunca
Ben okumadım atladim galiba ne oldu ?
Bendeki cirtcirtli korse ben memnunum yamunaya o kadar para veremem .daha uygun birsey alip kullanabilirsin önceden yamuna mi varmış

Nasıl öksürüyorsun peki ben oksuremiyorum
Korse takili degilken can çekisiyorum hatta oksuremeyip bogazimda hirilti ile duruyorum.korse varken karnımi tutup öksüyorum ki bendeki afedersin balgamli öksürük ona rağmen cok kötü olmaktan çıktı.

Kızlar demin annem vardı.. Taktirdim korseyi.. Yardim almadan takmak zor bastan diyim.. Oldu çok şükür 3xl Ben 225tl olanini aldm.. Lohusa için ayri korse oldugunu bilmiyodum.. Şu an robokop gibi hissediyorum.. Acayip dik duruyorum.. Yalniz korseyi tam anlamiyla takamadik.. Ilk deneyim olduğu için.. Alt karin biraz kaldi dışarda

Merhaba kizlar Malesef berbat bir lohusalık yaşıyorum.Kayinvalidem yanımızda.Her şeyi en iyi bilen kişi olduğu için benim ne hissettiğimin bir onemi olmuyor haliyle.
Hastanede hemşireler ilgisizdi,sutun yok şuan deyip biberonla mamaya baslattilar.Kabus böyle başladı kendisiyle
Beni kendi kızıyla kiyaslayip,o bu zamanlarında emziriyordu hiç değilse deyip karsilastirma yapiyor.Senin sütün gelmiyor deyip,hurra kucagimdan alip mama veriyor.Bugub saglik ocağında kontrolümüz vardı,ebe mama verdiğimizi duyunca kontrol etti.Tas gibiler,sütün çok fazla,kesinlikle mama verme dedi.Hemen manuel pompa aldım ve sagmaya çalıştım.Ama o kadar az çıkıyor ki o aletlede.Ya göğüsten dışarı kaçıyor aşağı, ya pompanın farklı bir yerinde kalıp aşağı inmiyor vb..
Ben çabalarken de kayınvalidem bunu yoksayip gitti yine mama verdi.
Şuan benim goguslerden akan sarı bir sıvı.Bu ne zaman beyaza döner vakti var mı? yoksa önce sari süt tukenmeli diye bir şey mi var?
Benim gibi sütün azlığı ya da bebeğin göğsü tam tutmaması,tutup bırakması,tutup emmesi sonra uyuyakalmak gibi durumları yaşayan var mı? Ne olur çare olun,kafayı yemeye az kaldı..

Dogum sonradi rahim patlayıp kanaması olmustu. Ölümden döndüm dedi. Hala risk var. Rahimin tamamı alınabilir demisti

Masaj yapman lazim önce yoksa makineyle ceksen de gelmz. Dokununca agriyor mu? Agirsa da dayan iyi bir masaj yap sonra makineyi hava almayacak sekilde tuttur meme basina ortala pompaya ritmik olarak bastir.

Başınız sagolsun allah sabirlar versin

Başınız sagolsun allah sabirlar versin

Kızlar bekleyenlere örnek olsun diye anlatayım. 2 gün boyunca adet ağrısı gibi agrım oldu belim kopuyordu resmen. Ayakta duramadım hatta bir ara kasılıyordum öyle ki. Duzensiz olan bu agrilarin arasinda oyle tatli uykum geliyordu hic halim yoktu sanki. Meğer işte sancılanıyormuşum kontrole geldiğimde 3 cm açıklık vardı. Herkeste böyle mi olur bilmem ama olay böyle başlıyormuş anlamış oldum.
Bebeğim makat olduğu için bi ise yaramadı bende dönmesini normal doğumu bekledim ama doktor risk almadı haliyle artık dönmeyeceği için spinal sezeryan oldum. Yani o sancılar bi farklı oluyor anlıyorsunuz

Rahmini alcaklardi.. Aşırı kan kaybetmişti.. Apar topar ameliyat etmişler.. Hala risk var demişti

aaa sağlıkla atlatsin inşallah. Allah çocuklarına sağlık versin iyi olir inşallah en kisa zamanda toparlar.

Eşine soyle o soylesin yok söylemiyorsa olan sütü de sizin yüzünüzden vermiyorum rahat birakini nazikce şöyle.asla karistirmam ilk bebegimde benimde yoktu ama kimsenin elestirme hakki yok.bol su ic ve kimseyi takma salla gitsin caniniz cehenneme de bebeğine sarıl .ne kadar mutlu olursan o kadar sut olur.kafani rahatlat hepsini kaynanada dahil si...et

Uzanın kalkın eğer aynı durum tekrarlaniyosa suyunuzdur ama tek seferlik biseyse bazen akıntı oluyo öyle yoğun şekilde.oncelikl
Öncelikle kv net olarak konuşun ise yaramıyosa ben olsam yeter diyip alırım çocuğumu . Bol bol sık sık emzirin ve göğüs masajı yapın bu çok etkili. Rabbim cevrenizdekilere akıl fikir ve anlayış versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…