Kızlarr zorlu 24 saat suni sancı sonunda doğum yaptım 5 dikişim var kızım iyi ama emmiyo almıyo bile ağzına mama verdik şimdi ağzına vermeye çalışıyorum sütümde yok sonra girip anlatırım detayları Rabbim beklerin başına nasip etsin❣
Canım doktora git. Gittin mi bilmiyorum ama illa ağrın olması gerekmiyor. Suyun gelmiş olabilir... ( ama doktorunla görüşmüşsün zaten, benim de ilk gebeliğim olduğu için senden farklı değilim )
allah analı babalı sağlıcakla büyütsün
teşekkürler canım. Benim bebeğim de makat pozisyonunda. Sezaryan tarihini 4 kasıma verdiler. Ama doğum başlarsa hemen hastaneye gidicem acil sezaryan olacak o zaman.
Kızlarr zorlu 24 saat suni sancı sonunda doğum yaptım 5 dikişim var kızım iyi ama emmiyo almıyo bile ağzına mama verdik şimdi ağzına vermeye çalışıyorum sütümde yok sonra girip anlatırım detayları Rabbim beklerin başına nasip etsin❣
Gözünüz aydın olsun saglikla sıhhatle büyüsün meleğiniz
Biraz detay verir misiniz normal mi sezaryen mi? Süreç nasıl ilerledi? Meleğiniz kaç kilo doğdu daha doğrusu doktorun soyledigiyle doğum kilosu farklı oldu mu ben de heycanla bekleyen hunili annelerdenim de
Ah canım ya onunla uğraşıyoruz 18. Gün oldu halen sarilik düşmedi 2 defa hastaneye yattık
2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum ac kalmaması lazım mama takviyesinde bulunuyorum şimdi hastanedeyiz bakalım bugün kaç çıkacak sonucumuz
Kızlar acil olarak sütüm yok pompayla sıktığım halde gelmedi mamada doktor verdiği vardı bitti şuan bebeğim aç ne yapayım nöbetçi eczane bulup mama mı yoksa süt için başka tavsiyeniz var çok caresiz kaldım bebeğim şuan yanımda uyanık ve aç
Kızlar acil olarak sütüm yok pompayla sıktığım halde gelmedi mamada doktor verdiği vardı bitti şuan bebeğim aç ne yapayım nöbetçi eczane bulup mama mı yoksa süt için başka tavsiyeniz var çok caresiz kaldım bebeğim şuan yanımda uyanık ve aç
Gözünüz aydın olsun saglikla sıhhatle büyüsün meleğiniz
Biraz detay verir misiniz normal mi sezaryen mi? Süreç nasıl ilerledi? Meleğiniz kaç kilo doğdu daha doğrusu doktorun soyledigiyle doğum kilosu farklı oldu mu ben de heycanla bekleyen hunili annelerdenim de
Önce stres yapma sonra göğüslerine sıcak bi bez koy duş alabiliyorsan duş al biraz memelerini ovala bol su tüket ve emzirmeyi kesme memeler acıyo baya ama emdikçe süt gelecek stres yaparsan daha da gecikir az gelse de sorun değil yeterki gelsin çoğalır
kizlar bisi sorcam dogum yapmis olanlara özellikle. ilk dogumda yaşamadım diye hatırlıyorum. yürüyüşe faln çıkıyorum bn suan ve yürürken sanki vajinam açıkmış da bisi gelcek gbi bi his oluyor . evde iş yaparkende ayni açılma varsa onu hissetmek mümkün mu ki?