2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Allah anali babali büyütsün

Reactions: H E

Önemli olan sagsaglim bebeğini kucağına alman. Ben normal istiyodum ama kısmet degilmis

Hikayeni merak ediyorum cunku suni sanci icin hep korkunc hikayeler anlatiyorlar...

Hanımlar şükür bu sabah bende kucağıma aldım kızımı. Hastanedeyiz şuan ikimizde iyiyiz çok şükür.
Gözünüz aydın olsun saglikla sıhhatle büyüsün meleğiniz
Biraz detay verir misiniz normal mi sezaryen mi? Süreç nasıl ilerledi? Meleğiniz kaç kilo doğdu daha doğrusu doktorun soyledigiyle doğum kilosu farklı oldu mu ben de heycanla bekleyen hunili annelerdenim de

Sizde tiroid var mı? Annede tiroid olması uzamış sarılığa sebep oluyormuş.

Canim sicak dusun altında göğüsler ine masaj yapsan inerdi belki sütün.

3.sezeryanim. 2900 doğdu 28 eylülde gittiğim doktor 3 kilo demişti 17 gün sonra 2900 olaral doğdu ☺

Kızlar sabah 7 de hastaneye yatış yapıyorum. Dualarınıza beni de eklerseniz mutlu olurum. Büyük ihtimal saat 8-9 arası doğum yapmış olurum.
Güzel haberlerini bekliyoruz ☺☺
Önce stres yapma sonra göğüslerine sıcak bi bez koy duş alabiliyorsan duş al biraz memelerini ovala bol su tüket ve emzirmeyi kesme memeler acıyo baya ama emdikçe süt gelecek stres yaparsan daha da gecikir az gelse de sorun değil yeterki gelsin çoğalır

O bende de oluyor.
Hanımlar şükür bu sabah bende kucağıma aldım kızımı. Hastanedeyiz şuan ikimizde iyiyiz çok şükür.
Allah anali babali büyütsün. Gözünüz aydın
Gogsune sicak havlu koy yada yapabiliyorsan duş al. Hala sutun gelmezse mama verirsin az birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…