2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
O bende de oluyor.

Allah anali babali büyütsün. Gözünüz aydın

Gogsune sicak havlu koy yada yapabiliyorsan duş al. Hala sutun gelmezse mama verirsin az birsey
dogum yaklaştıkça artıyor demek . daha oncede vardi da gitgide daha fazla oluyo

Banyo yapabiliyorsun banyo yap ama ac bebek sütü beklemez hastahanedeysen biraz daha mama iste yok evdeysen mama aldir 1-2 gün hem mama hem memeni verki bebek memeyi ağzına aldıkça süt kanalları uyarilacak .3-4 güne sütun gelir sıkıntı yapmadan mama ile besle birde sarılık ile uğraşma.

Powerfull Allah analı babalı büyütsün:)

~Ağustos Bebişlerimiz~

1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)

~Eylül Bebişlerimiz~

1-Happiness87-Erkek sezaryen(38+0,21 Eyl)
2-Parolaben-Erkek sezaryen(38+0,24 Eyl)
3-Elmer30-Kız(38+2)
4-Zeraseba-Erkek sezaryen(38+0, 25 Eyl)
5-Nobahari-Kız sezaryen(35+4,25 Eyl)
6-Ardnlina-Kız sezaryen(38+6,26 Eyl)
7-Dilem_sed-Erkek normal(37+5,27 Eyl)
8-Fatmapo-Erkek sezaryen(38+2,28 Eylül)
9-81870719-Kız sezaryen(39+0,30 Eyl)
10-Gokdenizim-Kız sezaryen(37+5,30 Eyl)
11-Biberon2013-Kız sezaryen(38+2,28 Eyl)
12-Comalies-Kız sezaryen(30 Eyl)

~Ekim Bebişlerimiz~

1-Chelzy-İkiz erkek sezaryen(36+2,01 Ekm)
2-Dilorin-Erkek sezaryen(38+3,02 Ekm)
3-Sumeyye5-Kız normal(38+5,02 Ekm)
4-Kelebeksi-Erkek sezaryen(40+,04 Ekm)
5-İsmihazan-Kız normal(39+3,04 Ekm)
6-Hilivingston-Kız normal(37+2,02 Ekm)
7-Hera01-Kız sezaryen(39+0,06 Ekm)
8-Fraeya-Erkek sezaryen(39+1,04 Ekm)
9-Sisko-Kız sezaryen(39+0,07 Ekm)
10-Ebruu05-Kız normal(36+6,Ssvd)
11-Xside-Erkek sezaryen(38+6,08 Ekm)
12-Autumn-Erkek normal(39+3,10 Ekm)
13-Refulin01-Erkek sezaryen(38+0,10 Ekm)
14-Berrin Yilmaz-Kız sezaryen(38+0,07 Ekm)
15-Miraclemiracle-Erkek sezaryen(38+3,09 Ekm)
16-Ozser0801-Kız normal(39+4,08 Ekm)
17-Leslie34-Kız sezaryen(38+3,10 Ekm)
18-Umay-Erkek normal(39+5,11 Ekm)
19-_Tokyo_-Erkek normal(40+1,12 Ekm)
20-Berildamla-Erkek sezaryen(37+4,11 Ekm)
21-Lavanta89-Kız normal(40+,12 Ekm)
22-İmissu-Kız normal(40+4,10 Ekm)
23-Dombili_xl-Kız sezaryen(38+3,04 Ekm)
24-Designer_love-Erkek sezaryen(40+,12 Ekm)
25-Nedemistimkiben-Kız normal(38+1,13 Ekm)
26-Irmakm-Erkek sezaryen(39+5,14 Ekm)
27-Abbey2019-Kız normal(41+, 15 Ekm)
28-Powerfull-Kız sezaryen(38+1,15 Ekm)

Kızlar yine belden kasıklara doğru vuran bi ağrıyla uyandım hafif bi mide bulantısı var inşallah sıradan bi hazırlık sancisidir. Beklenen doğum tarihi 17 ekim ama ben en azından 18 ini beklemesini istiyorum babamız gelicek. Sancıyla uyanınca yine bi tedirgin oldum. Rabbim hepimizin gönlündeki doğumu yaşatsın benim de eşim yanımda olsun

Valla ben de dogursam da birlikte uyusak diye hayal ediyorum çünkü artık günüm geldi ve kasilmalardan ağrılardan uyutmuyo o minicik canıyla yaptıkları ters orantılı
Hiç ters oranti değil ne eli duruyor ne ayagi.benimkinin anne karnında bi dayanması vardı bacaklari karna çekip kıçını dışa çıkartıyor ayni hareketi yine yapiyor o kemikli popoyu bir cikartiyorki iyi karnimdan firlamamis diyorum.

Doğuracak olan annelere tavsiyem iyi uyuyun doğumdan sonra uyku pek kalmiykr
Olsun ya yaninda olmasi ayri bir güzel.hamileligin basi ayrı sonu ayri sıkıntı uykusuzluğu tercih ediyorum .
Bebek olduktan sonra her firsatta uyumali.gunduz annem 2saat uyutuyor beni kalktigimda göğüslerim dolmuş ve dinc hissediyorum .doguranlar her firsatta su ve uyku sütünüzü arttiracak.hele ilk anneler sakin söylenenleri yabana atmayın.ben ilkte gelen giden var diyip bebek uyuyunca hep ev topla ikram hazirla yapiyordum birde süt varsa vardıra inanmistim .yalan her annenin sütü var ama stres yasamamak ,mutlu huzurlu olmak iyi beslenip bol su içmek sütü arttiriyor yoksa emzirme olayi kısa sürüyor o yüzden hic birseyi kafaya takmayın ki sütünüz bol olsun.

Dogumdan 2 hafta önce kayinvalide ugradi oğlu ile sofradayiz dedim ki baştan söyleyeyim lohusayken kimsenin nazini çekemem ben beyaza kara diyorsam o karadir bunu uzatmaya gerek yok.kizimda maddi sikinti vardi hep kendime dert ettim bunda umrumda değil .8 ay calismiycam ahada oğlun ne yapar nasil yapar ilgilenmiyorum.
Baştan söyledim o yuzden diyorum ki ikinciler cok baska oluyor tecrübe dedikleri bu ama keske kizimdada yapabilseydim de onuda emzirebilseydim.

Aynı benim de öyle ayaklarını bi taraftan totosunun bi taraftan ittiriyo .artık korkuyorum kesesini yırtarak doğumu baslaticak diye ters orantılı derken mini minnacık ama yaptıkları büyük iş bu geceyi de uykusuz geçirdik buna da şükür . Zamanında az dua etmedim meleğim olsun diye

Az once bu hareket(kasilma) 10 kez falan oldu ve artik guclendigi icinde canim cok acidi. Ben de bir an once gelsin istiyorum.

Ondort kilo almıştım dokuz kilo verdim. Ama göbek vardı hamile kalmadan önce şimdi o sarkmış göbek rahatsiz edio bence korse takmayinca ağırlık yapio canımı acitio. Kilolu hamile kalmak hiç iyi değil
Benimde basen sorunum var en son 10 kilo vermiştim Benim göbek çıkmıyor şimdi çok az kaldı ama basenler ne yazık ki gitmiyor

Dogum yapali kac gün oldu?

Bende de ayni his var. Ikinamiyorum da dikislerin korkusundan. Bugun 5. Gun
Ilk uc gun ciktim dun bugun delirdim artik
Demir ilaci da kullanıyorum

Ben hiç çıkamadım korkudan geliyor gibi oluyor ben engelliyorum resmen. Benim de 5. Gün oldu bugün, doktora sorup ilaç isticem yoksa ıkınamam zımbalı gibi hissediyorum orayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…