- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
dogum yaklaştıkça artıyor demek . daha oncede vardi da gitgide daha fazla oluyoO bende de oluyor.
Allah anali babali büyütsün. Gözünüz aydın
Gogsune sicak havlu koy yada yapabiliyorsan duş al. Hala sutun gelmezse mama verirsin az birsey
Benım tarihim senden önce bende de bir belirti yokNormal mi? Tarihimiz yakin benim gelmeye dair belirtim yok da meraktan soruyorum.
Kızlar acil olarak sütüm yok pompayla sıktığım halde gelmedi mamada doktor verdiği vardı bitti şuan bebeğim aç ne yapayım nöbetçi eczane bulup mama mı yoksa süt için başka tavsiyeniz var çok caresiz kaldım bebeğim şuan yanımda uyanık ve aç
Çok teşekkürler bilgi verdiğiniz için maşallah meleginize. Sağlıklı sıhhatli bol emmeli uyumalı günler diliyorum3.sezeryanim. 2900 doğdu 28 eylülde gittiğim doktor 3 kilo demişti 17 gün sonra 2900 olaral doğdu ☺
Benim 2.5 yaşında bir oğlum var seninde 2. Değil mi evde seninle kalacak biri var mi çok kıskanıyorlar ve bebeği hep korumak zorunda kalıyorsun çünkü ilklerde bebek halaAdıyla büyüsün. Guzel isim. Seninde ikincimi? Yoksa ilk mi.
Valla ben de dogursam da birlikte uyusak diye hayal ediyorumDoğuracak olan annelere tavsiyem iyi uyuyundoğumdan sonra uyku pek kalmiykr
Hiç ters oranti değil ne eli duruyor ne ayagi.benimkinin anne karnında bi dayanması vardı bacaklari karna çekip kıçını dışa çıkartıyor ayni hareketi yine yapiyorValla ben de dogursam da birlikte uyusak diye hayal ediyorumçünkü artık günüm geldi ve kasilmalardan ağrılardan uyutmuyo o minicik canıyla yaptıkları ters orantılı
Olsun ya yaninda olmasi ayri bir güzel.hamileligin basi ayrı sonu ayri sıkıntı uykusuzluğu tercih ediyorum .Doğuracak olan annelere tavsiyem iyi uyuyundoğumdan sonra uyku pek kalmiykr
Aynı benim de öyle ayaklarını bi taraftan totosunun bi taraftan ittiriyo .artık korkuyorum kesesini yırtarak doğumu baslaticak diyeHiç ters oranti değil ne eli duruyor ne ayagi.benimkinin anne karnında bi dayanması vardı bacaklari karna çekip kıçını dışa çıkartıyor ayni hareketi yine yapiyoro kemikli popoyu bir cikartiyorki iyi karnimdan firlamamis diyorum.
Az once bu hareket(kasilma) 10 kez falan oldu ve artik guclendigi icinde canim cok acidi. Ben de bir an once gelsin istiyorum.Aynı benim de öyle ayaklarını bi taraftan totosunun bi taraftan ittiriyo .artık korkuyorum kesesini yırtarak doğumu baslaticak diyeters orantılı derken mini minnacık ama yaptıkları büyük iş bu geceyi de uykusuz geçirdik buna da şükür . Zamanında az dua etmedim meleğim olsun diye
Kızım 2 yaşında. Annem 20 gun kalacak sonra yanlizim.Benim 2.5 yaşında bir oğlum var seninde 2. Değil mi evde seninle kalacak biri var mi çok kıskanıyorlar ve bebeği hep korumak zorunda kalıyorsun çünkü ilklerde bebek hala
Benimde basen sorunum var en son 10 kilo vermiştimOndort kilo almıştım dokuz kilo verdim. Ama göbek vardı hamile kalmadan önce şimdi o sarkmış göbek rahatsiz edio bence korse takmayinca ağırlık yapio canımı acitio. Kilolu hamile kalmak hiç iyi değil
Ay hadi biz de heycanla bekliyoruz haberini, sağ salim çık gel hem kızına hem oğluşuna kavuş inşallahGünaydın kızlar ben yatış yaptım. Biraz sonra doğuma giriyorum.
Dogum yapali kac gün oldu?
Bende de ayni his var. Ikinamiyorum da dikislerin korkusundan. Bugun 5. Gun
Ilk uc gun ciktim dun bugun delirdim artik
Demir ilaci da kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?