- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
+1Olsun ya yaninda olmasi ayri bir güzel.hamileligin basi ayrı sonu ayri sıkıntı uykusuzluğu tercih ediyorum .
Bebek olduktan sonra her firsatta uyumali.gunduz annem 2saat uyutuyor beni kalktigimda göğüslerim dolmuş ve dinc hissediyorum .doguranlar her firsatta su ve uyku sütünüzü arttiracak.hele ilk anneler sakin söylenenleri yabana atmayın.ben ilkte gelen giden var diyip bebek uyuyunca hep ev topla ikram hazirla yapiyordum birde süt varsa vardıra inanmistim .yalan her annenin sütü var ama stres yasamamak ,mutlu huzurlu olmak iyi beslenip bol su içmek sütü arttiriyor yoksa emzirme olayi kısa sürüyor o yüzden hic birseyi kafaya takmayın ki sütünüz bol olsun.
Sağlıkla al kucağına inşallahGünaydın kızlar ben yatış yaptım. Biraz sonra doğuma giriyorum.
Kızlar acil olarak sütüm yok pompayla sıktığım halde gelmedi mamada doktor verdiği vardı bitti şuan bebeğim aç ne yapayım nöbetçi eczane bulup mama mı yoksa süt için başka tavsiyeniz var çok caresiz kaldım bebeğim şuan yanımda uyanık ve aç
Saglikla buyutun bebeginizi.Gozunuzaydin.Darisi biz bekleyenlerin basina:))Hanımlar şükür bu sabah bende kucağıma aldım kızımı. Hastanedeyiz şuan ikimizde iyiyiz çok şükür.
Ben hiç çıkamadım korkudan geliyor gibi oluyor ben engelliyorum resmen. Benim de 5. Gün oldu bugün, doktora sorup ilaç isticem yoksa ıkınamamzımbalı gibi hissediyorum orayı
Günaydın kızlar ben yatış yaptım. Biraz sonra doğuma giriyorum.
Dogumdan 2 hafta önce kayinvalide ugradi oğlu ile sofradayiz dedim ki baştan söyleyeyim lohusayken kimsenin nazini çekemem ben beyaza kara diyorsam o karadir bunu uzatmaya gerek yok.kizimda maddi sikinti vardi hep kendime dert ettim bunda umrumda değil .8 ay calismiycam ahada oğlun ne yapar nasil yapar ilgilenmiyorum.
Baştan söyledim o yuzden diyorum ki ikinciler cok baska oluyor tecrübe dedikleri bu ama keske kizimdada yapabilseydim de onuda emzirebilseydim.
Gunaydin herkese. Biz hastanelerden cikamiyoruz maalesef fototerapi aliyoruz. Cok emmek istiyor sutum sukur var ama yardimsiz tutturmak zor oluyor. Yaralari artik dusunmuyorum bile cok kotu durumda ama emmemiz duzene girsin yeter diyorum... sizler ne yaptiniz kimler kaldi dogum yapmayan? Hamileler yemeyin icmeyin uyuyun kesinlikle ben dogum yaptigimdan beri uyumuyorum...
1-2 gune alisirsin emmek isteyen bebek tutar aslında meme ucun mu yok öyleyse eğer uç çıkartıcı diye birsey var.Gunaydin herkese. Biz hastanelerden cikamiyoruz maalesef fototerapi aliyoruz. Cok emmek istiyor sutum sukur var ama yardimsiz tutturmak zor oluyor. Yaralari artik dusunmuyorum bile cok kotu durumda ama emmemiz duzene girsin yeter diyorum... sizler ne yaptiniz kimler kaldi dogum yapmayan? Hamileler yemeyin icmeyin uyuyun kesinlikle ben dogum yaptigimdan beri uyumuyorum...
Berikko
Canim,bel cevren kac cm ? 3xl olmadi diyosun bu yamuna miydi neydi? Siparis vericrm ama bilemedim kac beden vereyim.
Doğuran hatunlar lansinoh göğüs pedi yapışkanlı olduğu halde hep toplaniyor günde 2-3 posta değiştiriyorum bunlar hep mi böyle.bende bu bikini icinde tak cikart sünger oluyor ya onlardan vardi cekmecede koyayim dedim 2 gündür çok rahatım.hem süt akmiyor ucu kapıyor hemde yika yıka kullan rahat oldu.aklinizda bulunsun
3xl birinden yardim alinca oldu.. Tam oldu hemde.. Canim onlarin beden olcusune göre olcmem gereken yeri olctugumde 95 cikio xl oluyor.. Ama benim simit bolgem çok var spor yaparken zayif zmnlarimda bile vardi.. Simit bolgemi de simdi senin için ölçtüm 118cm mişbildigin kalp hastaliklarinin kapisini aralamisim.. 100cmden buyuk olmamali göbek diye biliyorum.. Yandim valla bence hangi bedenseniz bi buyugunu düşünün derim.. Eğer olmazsa iade edebiliosunuz buyuk bedenle degisimi oluyo.. Ben ilk xl aldm.. Degstrdm.. 7tl kargo ucreti odedim sadece..
3 asagi 5 yukari benim de o kadardir bel cevrem.Bir de buyuk al demiyorlar.Bir beden kucuk al diyolar.Bana xl asla olmaz zaten iri yapiliyim,kilom da gitmedi tam.2xl ya da 3xl siparis vereyim.Takmaya basliyim cunku asagida sezaryen yerimin ustund gelmeye basliyo gobegim.Benim etim zaten yumusak ,sert degil iyice sarkmasin.
Aynen xl benim sirtimda kaldi nerdeyse kavusmak nerede.. Bencede 2xl yada 3xl al.. Niyeyse biraz bedenleri küçük bence.. Yada turk kadinlari olarak biz standart disiyizdün 2 saat filan taktim cikarttim sanki hala ustumde gibi hissettim o derece..bence etki etcek gibime gelio.. Bi de ben 225tl olanini aldim haberin olsun.
Alllahım agrız dogum nasıp etsın cnmGünaydın kızlar ben yatış yaptım. Biraz sonra doğuma giriyorum.
haber et cnm mutlaka bızıGünaydın kızlar ben yatış yaptım. Biraz sonra doğuma giriyorum.
kaçta canm değeri? inslh bir an once hersey yoluna girerGunaydin herkese. Biz hastanelerden cikamiyoruz maalesef fototerapi aliyoruz. Cok emmek istiyor sutum sukur var ama yardimsiz tutturmak zor oluyor. Yaralari artik dusunmuyorum bile cok kotu durumda ama emmemiz duzene girsin yeter diyorum... sizler ne yaptiniz kimler kaldi dogum yapmayan? Hamileler yemeyin icmeyin uyuyun kesinlikle ben dogum yaptigimdan beri uyumuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?