2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
+1

Sütün var canim.Duşa gir.Ilik suyu goguslerine ve gogsunun ust kisimlarina tut 4-5 dk.Masaj yap.Gelicek merak etme.Mamaya alisti meme isyemez diye asla dusunme.Dereotu,su,tahin pekmez,hurma ye ve uyu,dinlen.Bilmiyorum ise yarar mi ama mochi siparis ver istersen.Benimkini bir nebze o aktive etti.

Gunaydin herkese. Biz hastanelerden cikamiyoruz maalesef fototerapi aliyoruz. Cok emmek istiyor sutum sukur var ama yardimsiz tutturmak zor oluyor. Yaralari artik dusunmuyorum bile cok kotu durumda ama emmemiz duzene girsin yeter diyorum... sizler ne yaptiniz kimler kaldi dogum yapmayan? Hamileler yemeyin icmeyin uyuyun kesinlikle ben dogum yaptigimdan beri uyumuyorum...

Ben hiç çıkamadım korkudan geliyor gibi oluyor ben engelliyorum resmen. Benim de 5. Gün oldu bugün, doktora sorup ilaç isticem yoksa ıkınamam zımbalı gibi hissediyorum orayı

Canim sorun ilerlerse lavman yapiliyomus.. Gecen bnde kabizlik yasayinca arkadaşım dogumdan sonra kabızlık yasaynca lavman yapmış evde iki kez filan.. Sonra duzelmis.. Onu da sor istersen..nasil bisey lavman bilmiyorm ama

Valla ben kaynanama bisey demiyorum.. Degismicek çünkü.. En haklı kendisi oldugu için.. Artik umursamama moduna geçtim.. Gene ben bildiğimi okuyorum nasılsa.. Bi suru şey aldim.. Hele bu ara pahada yüksek seyler aldım.. Görse kalpten gider cimrilik insanin icinde olunca Hiç umrumun şeyine takmiyorum artik.. Konusuyo konusuyo bosaltiyo kendini rahatliyo.. Bende hee deyip geciyorum.. Sanrm annelik bende farkli davranislar gostermemi öğretti

Ogreniliyor memeyi tutmak.. Yakinda dersin artik memeyi tutuyor diye uyku konusunda kesinlikle katiliyorum ama gülmekten iyice sıyırdım kafayi

1-2 gune alisirsin emmek isteyen bebek tutar aslında meme ucun mu yok öyleyse eğer uç çıkartıcı diye birsey var.

Doğuran hatunlar lansinoh göğüs pedi yapışkanlı olduğu halde hep toplaniyor günde 2-3 posta değiştiriyorum bunlar hep mi böyle.bende bu bikini icinde tak cikart sünger oluyor ya onlardan vardi cekmecede koyayim dedim 2 gündür çok rahatım.hem süt akmiyor ucu kapıyor hemde yika yıka kullan rahat oldu.aklinizda bulunsun

Berikko

Canim,bel cevren kac cm ? 3xl olmadi diyosun bu yamuna miydi neydi? Siparis vericrm ama bilemedim kac beden vereyim.

3xl birinden yardim alinca oldu.. Tam oldu hemde.. Canim onlarin beden olcusune göre olcmem gereken yeri olctugumde 95 cikio xl oluyor.. Ama benim simit bolgem çok var spor yaparken zayif zmnlarimda bile vardi.. Simit bolgemi de simdi senin için ölçtüm 118cm miş bildigin kalp hastaliklarinin kapisini aralamisim.. 100cmden buyuk olmamali göbek diye biliyorum.. Yandim valla bence hangi bedenseniz bi buyugunu düşünün derim.. Eğer olmazsa iade edebiliosunuz buyuk bedenle degisimi oluyo.. Ben ilk xl aldm.. Degstrdm.. 7tl kargo ucreti odedim sadece..

Yaa bende uyuz oluyorum.. Memeyi acinca sikistiriyorum memenin altına ondan heryeri kayıyor ama ben günlük değiştiriyorum.. O yetio..

3 asagi 5 yukari benim de o kadardir bel cevrem.Bir de buyuk al demiyorlar.Bir beden kucuk al diyolar.Bana xl asla olmaz zaten iri yapiliyim,kilom da gitmedi tam.2xl ya da 3xl siparis vereyim.Takmaya basliyim cunku asagida sezaryen yerimin ustund gelmeye basliyo gobegim.Benim etim zaten yumusak ,sert degil iyice sarkmasin.

Aynen xl benim sirtimda kaldi nerdeyse kavusmak nerede.. Bencede 2xl yada 3xl al.. Niyeyse biraz bedenleri küçük bence.. Yada turk kadinlari olarak biz standart disiyiz dün 2 saat filan taktim cikarttim sanki hala ustumde gibi hissettim o derece..bence etki etcek gibime gelio.. Bi de ben 225tl olanini aldim haberin olsun.

Modelleri de mi farkli.Bi sitesine bakayim ya hangisi oneriliyor daha fazla diye.Ayin 15 i oldu maas yatti saldirayim alayim en iyisi

kaçta canm değeri? inslh bir an once hersey yoluna girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…