gozun aydın cnm 38 haftalıkkenmı aldı tamKızlar ben dogum yaptım. 3160gr 51 cm dogdu oglum. Hersey yolunda emdi yanimda uyuyor simdi. Doğum rahat geçti. Iyiyiz ikimizde.
Ohh mis gibi haber, gözünüz aydın olsun sağlıkla büyüsün Selim EgeKızlar ben dogum yaptım. 3160gr 51 cm dogdu oglum. Hersey yolunda emdi yanimda uyuyor simdi. Doğum rahat geçti. Iyiyiz ikimizde.
Bir an önce ikinizde toparlarsınız inşallahGunaydin herkese. Biz hastanelerden cikamiyoruz maalesef fototerapi aliyoruz. Cok emmek istiyor sutum sukur var ama yardimsiz tutturmak zor oluyor. Yaralari artik dusunmuyorum bile cok kotu durumda ama emmemiz duzene girsin yeter diyorum... sizler ne yaptiniz kimler kaldi dogum yapmayan? Hamileler yemeyin icmeyin uyuyun kesinlikle ben dogum yaptigimdan beri uyumuyorum...
Ay o nasıl bişey ben hiç bilmiyorum. Bikini içine konan şeyiDoğuran hatunlar lansinoh göğüs pedi yapışkanlı olduğu halde hep toplaniyor günde 2-3 posta değiştiriyorum bunlar hep mi böyle.bende bu bikini icinde tak cikart sünger oluyor ya onlardan vardi cekmecede koyayim dedim 2 gündür çok rahatım.hem süt akmiyor ucu kapıyor hemde yika yıka kullan rahat oldu.aklinizda bulunsun
Aaaa hatırladım canım ya.. İnşallah iyidir durumu topaelanmıştırRahmini alcaklardi.. Aşırı kan kaybetmişti.. Apar topar ameliyat etmişler.. Hala risk var demişti
Başınız sağ olsun canımKizlar yogun bakimda olan kuzenimi kaybettik. Ben napicagimi bilmiyorum uzulmeye korkuyorum uzulmemek icin tutamiyorum kendimi annem cok kotu durumda... napicaz biz
Memnun musun canım mochi den iş görüyor mu ?Sütün var canim.Duşa gir.Ilik suyu goguslerine ve gogsunun ust kisimlarina tut 4-5 dk.Masaj yap.Gelicek merak etme.Mamaya alisti meme isyemez diye asla dusunme.Dereotu,su,tahin pekmez,hurma ye ve uyu,dinlen.Bilmiyorum ise yarar mi ama mochi siparis ver istersen.Benimkini bir nebze o aktive etti.
Al benden dr o kadar göğüs pedleriberbat cıktı kullanmadkgimda da akıyo batıyor her tarafımDoğuran hatunlar lansinoh göğüs pedi yapışkanlı olduğu halde hep toplaniyor günde 2-3 posta değiştiriyorum bunlar hep mi böyle.bende bu bikini icinde tak cikart sünger oluyor ya onlardan vardi cekmecede koyayim dedim 2 gündür çok rahatım.hem süt akmiyor ucu kapıyor hemde yika yıka kullan rahat oldu.aklinizda bulunsun
Sağlıkla mutlulukla büyüsün selim ege ❤❤Kızlar ben dogum yaptım. 3160gr 51 cm dogdu oglum. Hersey yolunda emdi yanimda uyuyor simdi. Doğum rahat geçti. Iyiyiz ikimizde.
Yakında kendi adını da listeye ekleyeceksin ❤Bir an önce ikinizde toparlarsınız inşallah❤ Ben doğurmadım beklemedeyim hala
Gözünaydın canımKızlarr zorlu 24 saat suni sancı sonunda doğum yaptım 5 dikişim var kızım iyi ama emmiyo almıyo bile ağzına mama verdik şimdi ağzına vermeye çalışıyorum sütümde yok sonra girip anlatırım detayları Rabbim beklerin başına nasip etsin❣
Benim ilk ama benim de öyle hep çıkıcak gibi baskı var..kizlar bisi sorcam dogum yapmis olanlara özellikle. ilk dogumda yaşamadım diye hatırlıyorum. yürüyüşe faln çıkıyorum bn suan ve yürürken sanki vajinam açıkmış da bisi gelcek gbi bi his oluyor . evde iş yaparkende ayni açılma varsa onu hissetmek mümkün mu ki?
İnşallah sağlıkla almışsındır kucağına bebeğiniKızlar sabah 7 de hastaneye yatış yapıyorum. Dualarınıza beni de eklerseniz mutlu olurum. Büyük ihtimal saat 8-9 arası doğum yapmış olurum.
Gözünaydın olsunHanımlar şükür bu sabah bende kucağıma aldım kızımı. Hastanedeyiz şuan ikimizde iyiyiz çok şükür.
Maşallah Allah analı babai sağlıkla büyütsünKızlar ben dogum yaptım. 3160gr 51 cm dogdu oglum. Hersey yolunda emdi yanimda uyuyor simdi. Doğum rahat geçti. Iyiyiz ikimizde.
Malesef bende son düzlükte çatladım hindistan cevizi yağı bebe yağı lierac sürdüm hep ama karnımın yanları yani simit köşeleri çatladı o da karnimin artik cok buyumesinden diye düşünüyorum demekki çatlayacagi varsa oluyormuş bende bıraktım artıkDogum yapan herkes, bebislerini saglikla buyutsun insallah
Ben de dogum yapmayi bekleyenlerdenim. Hem heyecan hem de korku ve endise var.
2 buyuk kutu lierac kullandim ama cok fazla catlak oldu. Su an o catlak yerleri acayip kasiniyor. Sizde de kasinma problemi var mi, bisey kullandiniz mi?
Evet canim. Tesekkur ederimgozun aydın cnm 38 haftalıkkenmı aldı tam
Tesekkur ederim canimOhh mis gibi haber, gözünüz aydın olsun sağlıkla büyüsün Selim Ege
~Ağustos Bebişlerimiz~
1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)
~Eylül Bebişlerimiz~
1-Happiness87-Erkek sezaryen(38+0,21 Eyl)
2-Parolaben-Erkek sezaryen(38+0,24 Eyl)
3-Elmer30-Kız(38+2)
4-Zeraseba-Erkek sezaryen(38+0, 25 Eyl)
5-Nobahari-Kız sezaryen(35+4,25 Eyl)
6-Ardnlina-Kız sezaryen(38+6,26 Eyl)
7-Dilem_sed-Erkek normal(37+5,27 Eyl)
8-Fatmapo-Erkek sezaryen(38+2,28 Eylül)
9-81870719-Kız sezaryen(39+0,30 Eyl)
10-Gokdenizim-Kız sezaryen(37+5,30 Eyl)
11-Biberon2013-Kız sezaryen(38+2,28 Eyl)
12-Comalies-Kız sezaryen(30 Eyl)
~Ekim Bebişlerimiz ~
1-Chelzy-İkiz erkek sezaryen(36+2,01 Ekm)
2-Dilorin-Erkek sezaryen(38+3,02 Ekm)
3-Sumeyye5-Kız normal(38+5,02 Ekm)
4-Kelebeksi-Erkek sezaryen(40+,04 Ekm)
5-İsmihazan-Kız normal(39+3,04 Ekm)
6-Hilivingston-Kız normal(37+2,02 Ekm)
7-Hera01-Kız sezaryen(39+0,06 Ekm)
8-Fraeya-Erkek sezaryen(39+1,04 Ekm)
9-Sisko-Kız sezaryen(39+0,07 Ekm)
10-Ebruu05-Kız normal(36+6,Ssvd)
11-Xside-Erkek sezaryen(38+6,08 Ekm)
12-Autumn-Erkek normal(39+3,10 Ekm)
13-Refulin01-Erkek sezaryen(38+0,10 Ekm)
14-Berrin Yilmaz-Kız sezaryen(38+0,07 Ekm)
15-Miraclemiracle-Erkek sezaryen(38+3,09 Ekm)
16-Ozser0801-Kız normal(39+4,08 Ekm)
17-Leslie34-Kız sezaryen(38+3,10 Ekm)
18-Umay-Erkek normal(39+5,11 Ekm)
19-_Tokyo_-Erkek normal(40+1,12 Ekm)
20-Berildamla-Erkek sezaryen(37+4,11 Ekm)
21-Lavanta89-Kız normal(40+,12 Ekm)
22-İmissu-Kız normal(40+4,10 Ekm)
23-Dombili_xl-Kız sezaryen(38+3,04 Ekm)
24-Designer_love-Erkek sezaryen(40+,12 Ekm)
25-Nedemistimkiben-Kız normal(38+1,13 Ekm)
26-Irmakm-Erkek sezaryen(39+5,14 Ekm)
27-Abbey2019-Kız normal(41+, 15 Ekm)
28-Powerfull-Kız sezaryen(38+1,15 Ekm)
29-Emily07-Erkek sezaryen(38+0,16 Ekm)
Ayrica satılıyormu bilmiyorum dediğim meme ucu belli olmasin diye konan süngerler resme bak anlayacaksinAy o nasıl bişey ben hiç bilmiyorum. Bikini içine konan şeyiben dümdüz giyiyorum bikiniyi içine bişey konduğunda bile habersizim yıka yıka kullan daha mantıklı geldi onu inceleyip alayım. Göğüs pedi almıştım ama dediğiniz gibi ise daha çok iş görür. Adı ne diye geçiyor
evet ya degisik bi his bu yaklaştık iyiceBenim ilk ama benim de öyle hep çıkıcak gibi baskı var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?