Stres yapma demek bize şimdi kolay tabi de inan unutmaya çalış, annem derdi ki hiç beklemediğin bi anda gelecek bak gör diye.. gerçekten de doktor sabahında daha vaktimiz var gibi dedi ben de gittim kahvaltılar alışverişler yaptım ne ağrı ne sızı. Eve geldim uykuya yattım on dakka sonra altıma yapıyorum diye bi uyandım su geliyomuşOfff stress sancıya engel biliyorum ama elimde değil
İnşallah canım yaaaaStres yapma demek bize şimdi kolay tabi de inan unutmaya çalış, annem derdi ki hiç beklemediğin bi anda gelecek bak gör diye.. gerçekten de doktor sabahında daha vaktimiz var gibi dedi ben de gittim kahvaltılar alışverişler yaptım ne ağrı ne sızı. Eve geldim uykuya yattım on dakka sonra altıma yapıyorum diye bi uyandım su geliyomuşdua et ve Allah’a bırak inşallah şıp diye gelecek
adaçayı ic cnam bni sakinleştiriyo dindiriyor bide müzik dinleyip hayal kurmalıymış:) bn bi kac dinlendirici müzik indirdim . ney dinletisi falnda var icinde sende deneyebilirsin. bu hafta daha rahatım gecen hafta heran esimin üzerine atlayıp parçalayacakmışım gibydim sinirdenOfff stress sancıya engel biliyorum ama elimde değil
yanında kim var canm? kolikte sanirm belli saatlerde ne yaparsan yap surekli agliyorlar o sanci tutunca etmiyorlar uyumuyorlar susmuyorlar . bn boyle biliyorum . internete bakarsa aksam 7 den sonra olurmus komik sancisi. bnm kizim kolikmiydibilmiyorum ama gece 1 den 3 4 e kadr ağlardı hic durmadan gazdan tabi. kakasini cok gürültülü yapardı kıvranırdı resmen genelde kaka yapınca uyurdu yoksa mümkün degildi gece uyuyacakUyanik olduklari her an aglama huyu edindiler.Delirmelik cidden.Avaz avaz agliyolar hemde ve sadece kucakta susuyolar.
Silikon göğüs kalkanı kullan her emzirmeden sonra sütü sür kalkanı tak en iyi krem anne sütü . Ayrıca gerekiyosa kat kat giy terle . Sürekli üstünü değiş. Bol bol masaj. Valla mastitin eşiğinden döndüm.simdi sütüm akıp gobegimin altına iniyo.Kızlar merhaba Doğum yaptıktan sonra anlatamadım pek bir şey. Girip çıkamadım da. Çarşamba gecesi acil sezaryen ile Doğuma alındım. Çünkü bebeğim kaka yapmıştı.çok şükür ki hiçbir sıkıntı olmadan kavuştuk.
Size soracağım bir şeyler var:
Birincisi süt artırmak için tavsiyeler? Yani göğsümü ebeler sıktığında süt geldi ama dün öğlenden beri kuzuya şırınga ile mama takviyesi yapıyorum çünkü ya yetmiyor ya da bazen yok bilemiyorum.
İkincisi göğüslerim 2 günde yara oldu lansinoh dışında tavsiyeler neler ?
Benim bebegimde oyleydi. Mama vermedim doyuyordur diye. Bebek beslenememis 1 gecede sarılık 17.9 a çıktı.Gücünü toplayana kadar ağzına kaşıkla akıtsan, inşallah o da toparlanınca çeker.. bizimki de beş çekip yoruluyo benim aşırı moralim bozuluyo bi de bakıp diyolr sarı mı bu çocuk, kustu mu diyolar yok diyorum e o zaman doymuyodursürekli dua ediyorum nolur çeksin çok çok diye, yetemiyomuşum hissi çok ağır basıyor bazen ama dua etmek gerçekten çok rahatlatıyo
Doktor bana sutu arttirmsk icin resimdeki cay ve damlayi yazdi. Bol su ve incir kürünü tavsiye ederim. Sabah ve aksam yemek oncesi dereotu ye birde.Kızlar merhaba Doğum yaptıktan sonra anlatamadım pek bir şey. Girip çıkamadım da. Çarşamba gecesi acil sezaryen ile Doğuma alındım. Çünkü bebeğim kaka yapmıştı.çok şükür ki hiçbir sıkıntı olmadan kavuştuk.
Size soracağım bir şeyler var:
Birincisi süt artırmak için tavsiyeler? Yani göğsümü ebeler sıktığında süt geldi ama dün öğlenden beri kuzuya şırınga ile mama takviyesi yapıyorum çünkü ya yetmiyor ya da bazen yok bilemiyorum.
İkincisi göğüslerim 2 günde yara oldu lansinoh dışında tavsiyeler neler ?
2 takim giydirdim. Alttan sadece fazladan patikli pijama giydirdim.Günaydın kizlar. :) bn dogum yapmis arkadaşlara sorum olacak bebek icin kaç takım koydunuz kaçını kullandınız? bn 4 tane koydum yelek faln da koydum yeter dimi?
Off off bu tarz seyleri benim kızım da yapiyor.Benm aglicak vaktim yokbebek dura abisi bı dünya iş acio başıma. Dün kutu sütü elinde sıkarak salonda döndü koltuklar halılar duvarlar süt oldu
Kaldı kaldi kaldim:)Herkes iyi mi?
Doğurmayan kaldı mı?
Bizim gece gündüz karıştı pek giremiyorum
Gözün aydın canm . Allah analı babalı büyütsünCuma sabaha karşı 04.11 de kızım normal doğum ile dünyaya geldi çok şülür rabbim sizlerede nasip etsin ♥
Nasıl hissediyorsun canm:)bana da söyle ben kalacam grubun sonuna:)Doğurmayan bn varimama bugün sanki bisiler var hissediyorum cok uzak degil gelecek az kaldi
Ya stres engel mi bende stresle daha çabuk gelir diodum ben son 1 haftadır aşırı stresliyim ama.gercekten hiç sancimyokOfff stress sancıya engel biliyorum ama elimde değil
Kaldik bile yaNasıl hissediyorsun canm:)bana da söyle ben kalacam grubun sonuna:)
yanında kim var canm? kolikte sanirm belli saatlerde ne yaparsan yap surekli agliyorlar o sanci tutunca etmiyorlar uyumuyorlar susmuyorlar . bn boyle biliyorum . internete bakarsa aksam 7 den sonra olurmus komik sancisi. bnm kizim kolikmiydibilmiyorum ama gece 1 den 3 4 e kadr ağlardı hic durmadan gazdan tabi. kakasini cok gürültülü yapardı kıvranırdı resmen genelde kaka yapınca uyurdu yoksa mümkün degildi gece uyuyacak
Tek kat giydirmiştim ama ince battaniyeye sarıp üstüne de kalın battaniye örtmüştüm.battaniye 3 tane ince 1 tane orgu koydum o yeter bence. acaba 2 kat bildirirsem yetmez mi diye düşündüm de takımları. özellikle alt tek mi bildirdiniz 2 mi?
Allah kolaylık versinUyandiracak kadar oluyor bazrn.Bagirarak aglayarak uyaniyolar.gece 3 ten sonra diyebilirim.Sessiz gemi dedigim kucuk bile agiz aciyor.Gazini masajla cikartiyorum kucugun.Buyuk izin vermiyor nemrut biraz.Buyuk dedigim de cusse ,kilo olarak isteyanimda kayinvslidem var.Buyugu ona pasliyorum.Kucuk daha narin ,kendini kurtarmasina iyice bir yarim kilo var.Uykusuzluk tavan.Napixagimi bilmiyorum.
Bugün ilk defa melegimin altını ben değiştirdim . doğum yapalı 6 gün oldu şükür toparlanmaya başladım.
sen masaj yaptıkça faln daha cok aciyordur ondan izin vermiyor demek . senin işin epey zor belki büyüdüklerinde rahatlarsın beraber oynarlar insallah tabi :)Uyandiracak kadar oluyor bazrn.Bagirarak aglayarak uyaniyolar.gece 3 ten sonra diyebilirim.Sessiz gemi dedigim kucuk bile agiz aciyor.Gazini masajla cikartiyorum kucugun.Buyuk izin vermiyor nemrut biraz.Buyuk dedigim de cusse ,kilo olarak isteyanimda kayinvslidem var.Buyugu ona pasliyorum.Kucuk daha narin ,kendini kurtarmasina iyice bir yarim kilo var.Uykusuzluk tavan.Napixagimi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?