2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
keske bni de 6 saatte çıkarsalar ama burda 24 saat olmadan çıkarmıyorlar normal dogumda. sezaryende 48 saat olurda sezaryene dönerse dogum hic yetmez bu takımlar pijamalar valla.
Haklısın canım sen hazırlıklı git baya bekletiyolarmış ben bir tane tulum 3 tanede altüst götürmüştüm yanımda

Canm lansinoh u bı hafta aralıksız kullandım ben geçti yaralar iki gün kullanıp bırakma.her emzirmeden sonra sür. Sıcak duş her gün al sıcak suyu sırtına omuzlarında aşağı tut. Emzirme öncesi sıcak havlu köy goguslerine bol kayısı kuru üzüm hoşafı iç gerçekten süt yapio bol su tabi.

Herkes iyi mi?
Doğurmayan kaldı mı?
Bizim gece gündüz karıştı pek giremiyorum
Bugün bı ay kontrol u için çocuk doktoruna gittik asansörde aynaya baktım gözlerim kan çanağı olmuş aaa dedim nolmus bana uykusuzluktan demek ki hiç aynaya da bakmıyorum . Gören bu kız ne kadar ağlamış der o derece kanlamis gözlerim gündüz gece karıştı herkeste. Allah sağlık versin kırkı çıkınca düzelir diye bekliyorm

Günaydın kizlar. :) bn dogum yapmis arkadaşlara sorum olacak bebek icin kaç takım koydunuz kaçını kullandınız? bn 4 tane koydum yelek faln da koydum yeter dimi?
Bende dört takim koydum iki tane giydirdim. İkisi temiz kaldı. Dört takım iyidir iki gece kaldık biz. İki ince bı kalın battaniye koydum

Aslında emdikçe çenesi güçlenecek ve daha uzun süre Emecek, ama işte insan sarılığı yükselecek diye korkuyor demi
Ilk gunler biz de oyleydik. Iki cekip yoruluyordu tutana kadar aglama krizlerine giriyordu ama sakin vazgecme birkac gun icinde daha uzn sure emip daha kisa sure dinlendigini farkediceksin
Emdikce cenesi guclenir sut de artar
Herkes aşağı yukarı aynı şeyi yaşıyor sanırım. Hastanede 3-5 damla koyu süt gelince bana da geldi dediler. Sonra boş boş emzirmişim. Süt dün geldi, memeler füze gibi oldu. Yeni doğum yapanlar benim süt ne zaman olacak diye endişelenmeyin benim 3. gün gece falan doldu. Bugün pompa ile sağıp sağıp yumuşatmaya çalıştım, yoksa bildiğin gerginlikten nefes alamaz hale geldim. Emzirme çalışmaları full devam ama ağlayıp katılmasına kıyamıyorum, emzik verdim o yüzden.

Beni saçma sapan ağlama tutuyor, bu bebek ne tatlı benim mi diye düşünürken kendimi ağlamış buluyorum. Bak yine ağladım

Haklısın canım sen hazırlıklı git baya bekletiyolarmış ben bir tane tulum 3 tanede altüst götürmüştüm yanımda
eskiden dogumu yapıyormuşsun 3 4 saat gözlem sonra kontrol ve çıkıyormuşsun. ama kanamasını takip etmeyip sorun yaşayanlar olmus . sonra böyle olms

Neler var mesela benim ilk doğum
adet ağrılarına benzer ağrılarım var sabahtan beri kasilmalar da genelde düzenli bozuluyor düzeni sonra geri başlıyo gene duzenli gidiyo . karnim ishal olmus gbi agriyo arada özellikle sabah uyandığımda coktu o agri. bide bn adet olacakken dizlerim ağrır bacaklarımda bugunde oyle . bn dikkat etmedimde esim kizin doguma yakında derdin bacaklarım agriyo dizlerim agriyo derdin dedi boyle şimdilik. he bide gene çatı kemikleri aciyo

Yaaa gerçekten mi benim gübüm doldu benimde bacaklarım ağrıyor be kasılma var bu gün inşallah suniye gerek kalmadan gelir

Beni saçma sapan ağlama tutuyor, bu bebek ne tatlı benim mi diye düşünürken kendimi ağlamış buluyorum. Bak yine ağladım
Benm aglicak vaktim yok bebek dura abisi bı dünya iş acio başıma. Dün kutu sütü elinde sıkarak salonda döndü koltuklar halılar duvarlar süt oldu

Masaj yapıyoruz ama galiba bizim ki artık kolik olmuş hep aynı saatler olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…