2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canm cok sagol gittim aldim bu aksam. Benim bir ay olcak hala yara. Eve gelince denedim bebegim emerken yine acityor ama dedigin gbi sut surup kapatinca duzelir ins. Hem kiyafetede degmemis olur oda cok actyor cunku canimi

Cnm benimki kurudu kabuk bagladi ama emzirirken cigerim sokuluyor sanki çok aciyor sut degince tekrar nemleniyor. Daha iyilesmedi bir aya yaklasti aslnda. Ayva denemedim bide onu deneyim bakalm ins yarar teşekkür ederim

Canm cok sagol gittim aldim bu aksam. Benim bir ay olcak hala yara. Eve gelince denedim bebegim emerken yine acityor ama dedigin gbi sut surup kapatinca duzelir ins. Hem kiyafetede degmemis olur oda cok actyor cunku canimi
Eğer sütün hala bol akmiyosa ucuna bi iki damla biriksin pamuk gibi olur. Emerken de ilk tutusta biraz acır sonra geçer. Çok geçmiş olsun

Benimde kakali bez sayisi azaldi acaba doymuyormu ki diye aklima gelmisti ozaman normal mi bu durum
Normalmis canim. Yaptigi zaman normal yapıyor çünkü. Sadece sayısı azaldi. Doymamasi mumkun gelmiyor bana ya. Bazen cok uzun emince ben çekiyorum memeyi ağzından sut akıyor. Tamam diyorum sut var içiyor iste

Cnm benimki kurudu kabuk bagladi ama emzirirken cigerim sokuluyor sanki çok aciyor sut degince tekrar nemleniyor. Daha iyilesmedi bir aya yaklasti aslnda. Ayva denemedim bide onu deneyim bakalm ins yarar teşekkür ederim

Ayva cekirdeginin o jel hali mucize gibi.Gogus uclsrina denemeyen kalmasin sansimiza tam ayva zamani.

Aynı hisleri paylaşıyorum, memeyi tutamıyor. 2-3 saate 1 beslenme derken zaman zaten geçiyor, arada bir fırsat kalmıyor dinlenmeye. Allah yardımcımız olsun, bebeklerimiz memeyi çop çop tutsun Allah'ım.

Emdikten 10 dk sonra uyuyakalıyor sonra uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyor, yatırıyorum 10 15 dk sonra uyanıyor yine meme istiyor.
Diğer memeye gelince 10 dk yine uyku...
Memede uyuyunca diğer memeye geçmek için ne yapıyorsunuz???
Bu gece hep böyleydi, artık karnı doysun diye Bi ara 50 cc mama içirdimmm

Ben altını açmayı iki meme arası yapmaya çalışıyorum, pamuğun ıslaklığından gelen soğuktan hiç hoşlanmıyo uyanıyo genelde hemencik öbür memeyi de dayıyorum bizim de çekişler çok kısa süre olduğu için ikisini tutturmadan yatırmak istemiyorum hiç

Once bir memeyi emziriyorum bitince altini degistiriyorum uyaniyor sonra diger memeyi emziriyorum

Emerken uyuyakalirsa ustunu çıkarıyor gibi yapiyorum cekistiriyorum elbiselerini uyaniyor

Oy ne güzel allah bağışlasın evlatlarını yeğenlerinİ.
Ben İlkte pes ettim çabuk kalktım ayağa ama sezeryan zor
Rabbim inşallah bi de sağlıklı bi kız Evladı nasip etsin sana inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…