Canım ben göğüs kalkanı diye aldım ucu var ve delikli . Wee nin di sanırım. Makine göğüs uçlarımı yara yaptı ama süt sürüp kapatıyorum pamuk gibi oluyo krem falan hikaye üstelik yıkamak zorunda kalmıyorum
Canm cok sagol gittim aldim bu aksam. Benim bir ay olcak hala yara. Eve gelince denedim bebegim emerken yine acityor ama dedigin gbi sut surup kapatinca duzelir ins. Hem kiyafetede degmemis olur oda cok actyor cunku canimi
Ayvanin cekirdeginden krem yapip sur yada alovera bitkisinide surebilirsin bi sure acik dursun kurusun ped koyunca yapisiyor canin daha cok yaniyor bende bunlar ise yaradi nemli tutuyordum saglik ocagindaki hemsire nemli olursa iyilesmez acik tut ki iyilessin dedi bikac gun icinde yaralar kabuk bagladi ve gecti
Cnm benimki kurudu kabuk bagladi ama emzirirken cigerim sokuluyor sanki çok aciyor sut degince tekrar nemleniyor. Daha iyilesmedi bir aya yaklasti aslnda. Ayva denemedim bide onu deneyim bakalm ins yarar teşekkür ederim
Canm cok sagol gittim aldim bu aksam. Benim bir ay olcak hala yara. Eve gelince denedim bebegim emerken yine acityor ama dedigin gbi sut surup kapatinca duzelir ins. Hem kiyafetede degmemis olur oda cok actyor cunku canimi
Normalmis canim. Yaptigi zaman normal yapıyor çünkü. Sadece sayısı azaldi. Doymamasi mumkun gelmiyor bana ya. Bazen cok uzun emince ben çekiyorum memeyi ağzından sut akıyor. Tamam diyorum sut var içiyor iste
Cnm benimki kurudu kabuk bagladi ama emzirirken cigerim sokuluyor sanki çok aciyor sut degince tekrar nemleniyor. Daha iyilesmedi bir aya yaklasti aslnda. Ayva denemedim bide onu deneyim bakalm ins yarar teşekkür ederim
Gunde 40 kere kiyafet degistirmeye her yerin cis kaka olmasina hazir ol beyaz halilarim artik sari uzerim kusmuk sut icinde. Her gun dus aliyorum ama ne fayda... bir de biz sagarak besleniyoruz hala maalesef. Henuz memeye tutturamadim biberon da vermiyorum. Dua edelim birbirimize insallah bu grupta kimin ne sıkıntısı varsa Allah bir an once cozsun. Sizden de dua bekliyorum emmemiz duzelsin sancilarimiz ve sariligimiz tam bitsin diye...
Aynı hisleri paylaşıyorum, memeyi tutamıyor. 2-3 saate 1 beslenme derken zaman zaten geçiyor, arada bir fırsat kalmıyor dinlenmeye. Allah yardımcımız olsun, bebeklerimiz memeyi çop çop tutsun Allah'ım.
Emdikten 10 dk sonra uyuyakalıyor sonra uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyor, yatırıyorum 10 15 dk sonra uyanıyor yine meme istiyor.
Diğer memeye gelince 10 dk yine uyku...
Memede uyuyunca diğer memeye geçmek için ne yapıyorsunuz???
Bu gece hep böyleydi, artık karnı doysun diye Bi ara 50 cc mama içirdimmm
Emdikten 10 dk sonra uyuyakalıyor sonra uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyor, yatırıyorum 10 15 dk sonra uyanıyor yine meme istiyor.
Ben altını açmayı iki meme arası yapmaya çalışıyorum, pamuğun ıslaklığından gelen soğuktan hiç hoşlanmıyo uyanıyo genelde hemencik öbür memeyi de dayıyorum bizim de çekişler çok kısa süre olduğu için ikisini tutturmadan yatırmak istemiyorum hiç
Bol sancılı bir gecenin sabahından herkese günaydın nasil is bu anlamadm sancim vardi bir türlü şiddetlenmedi sâatlerce ayni dk ve şiddette ilerlerdi sonra uyumuşum ve sabah hc birseyim yok
Benmde üç yeğenim var . Hele ilk yeğenimin yeri ayrıdır emegim çok üstünde . O zamanlar çocuğum olmuyordu onu bı teyze gibi değilde anne gibi severdim bağrıma başardım üç yeğen üstüne iki de evlat verdi bana Rabbim sonsuz şükürler olsun. İkinci doğumdan sonra sezryan acısı fena vurdu iki büklüm oldum açıdan dogrulamiyorum dedim ki tamam iki oğlum var Allah bağışlasın bidaha istemem çok zor sesryan. Şimdi bakiyorum diyorum ki bide kızım olsa
Oy ne güzel allah bağışlasın evlatlarını yeğenlerinİ.
Ben İlkte pes ettim çabuk kalktım ayağa ama sezeryan zor
Rabbim inşallah bi de sağlıklı bi kız Evladı nasip etsin sana inşallah