2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim de oyleydi dün annem battaniyeye sarmış ellerini de icine koymuş. Oyle emzirip yatagina koydum uyanmadi uyudu. Elleri oynadikca uyanip hemen meme istiyordu.

Ellerini oynatmıyor Ben hep kundakla yatırıyorum zaten ama bazen yatırır yatırmaz 5 dakika sonra uyanıyor karnı Doymuş olmasına rağmen hala meme istiyor.
Meme veriyoruz Bu sefer ağzından çıkarıyor fazlasını tekrar yatırıyorum bu seferde gözlerini Hiç kapatmadan etrafı izliyor sıkılınca da ağlamaya başlıyor

Kundak yapıyormusunuz.hos biz kundak yaptığımız halde ilkiliyordu ilk zamanlar simdi daha az
Kundak yapmayınca zaten hiç uyumuyo elleriyle kendini sürekli uyandiriyo. Sizin ne kadar oldu da azaldı. Kaç günlük miniginiz biz 10 günlük
Kundak yap mutlaka elleriyle kendini irkilerek uyandırır çocuk da huzursuz olur her saat başı.
Yapıyorum ama işe yaramıyo yine de irkiliyo.
Bende hep kundak yapiyordum ama bizimkisi kundagi yapinca ellerini cikarmak icin ugrasiyor cabaliyor yaptirtmiyor nasil basa cikabilirim geceleride soguk olabiliyr
Ben kundağı yapıyorum onda sorun yok ama uyanınca ellerini kaldiramayinca sinirleniyo

Gaz için bziim dr şimdiden ilaç yazdı. 15 günlük okunca başla dedi. Biı gail ve nurseyharvey yazdı

Gaz için bziim dr şimdiden ilaç yazdı. 15 günlük okunca başla dedi. Biı gail ve nurseyharvey yazdı

Sab simplex bizim ilac ta.Kullanmamak icin direndim ama yok yani.Sanci cekiyo cocuk kipkizariyo.Ilac ve masajla 4 5 saatte anca rahatliyor.Bir de sey okudum.Gaz geldikce degil duzrnli kullanin ilaci diye.Gaz geldiginde gecikmis oluyormussun.

Sab simplex bizim ilac ta.Kullanmamak icin direndim ama yok yani.Sanci cekiyo cocuk kipkizariyo.Ilac ve masajla 4 5 saatte anca rahatliyor.Bir de sey okudum.Gaz geldikce degil duzrnli kullanin ilaci diye.Gaz geldiginde gecikmis oluyormussun.
evet bizim doktor da öyle dedi. Damlaları kullanmaktan neden kaçınıyırsun? Bunlar emilen ilaçlar değil. Benim ilaçların biri bağırsak florasını arttırıyor, diğeri de bağırsaktaki büyük gaz parçalarını minik mink hale getirerek çıkışını kolaylaştırıyor.

Ne bileyim zaten bir ilac daha kullaniyoruz.Topuk kaninda bir deger az cikmisti.Premsture cocuga birden ilac vs yukleme yapiyorum gibime geliyor ama bio gaia yi sorucam doktora Onu kullansak olur mu diye.Icinde prebiyotik olan bir oymus.Digeri ne icin ? Ikisini birlikte mi kullanicaksin ?

Bu arada sanirim gogus ucum biraz kucuk diye alamiyor 2 numaram cunku 1 numaram baya bi oyun oynadi yarim saattir cikardi ucunu.Aldi hemen ucunu hic ugrasip cebellesmeden.Insallah sebep budur da sol gogsumun ucunu da cikartirim.Cok hafif kabarti seklinde ama yetmiyor herslde.Parmak uclarimla da cikmiyor tam..Su gogus ucu cikaricisini bir an once alayim.

Bende hep kundak yapiyordum ama bizimkisi kundagi yapinca ellerini cikarmak icin ugrasiyor cabaliyor yaptirtmiyor nasil basa cikabilirim geceleride soguk olabiliyr
E bebekten kundak aldim günduz battaniye kundağı yapıp gece bunu kullanıyorum.emzirmek icin alinnca üzerine battaniye atıyorum. Kolu bacagi sicakta oluyor kendinide korkutup uyandırmiyor.kucuk tırtıl oluyor.

Bugün 22.gunumuz.kundakta tabii ise yaramış olabilir son 1 haftadir kullanıyorum gece kundagini.

Bencede senin sorunun meme ucu.parmak ucu ile cikacak kadar azsa tutamaz.benim meme ucum serce parmagin ucundaki ilk boğum çizgisi kadar nerdeyse cok rahat tutuyor.sen hemsireden falan cok uç çıkartıcı denemelisin.
Gaz icin bize nurse Harveys colex verdi ama bugün ki sarılık kontrolde dedim ki ben cicek kimyon kaynatip 4 çay kaşığı veriyorum diye cok iyi yapiyorsun dedi.gunde iki kere kimyon kaynatip veriyorum gazimiz şimdilik iyi gidiyor

Eklentiler

• Screenshot_2019-10-30-12-38-45-873_com.android.chrome.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 46
X XSIDE10

Benim nerdee o kadar icine cekiliveriyor hemen.Usuyunce cok hafif cikiyor.Siparis vereyim hemen su cikarticiyi cunku alamayan bebegim kilo acisindan daha fazla oldugu icin kaptigi an cok kuvvetli cekiyor,kucuk olan aliyor ucunu ama narin narin cekiyor.Ciksin en azindan ucu.Insallah sorunum budur

Ben gitmedim henüz Pazartesi kontrole çağırdı bana 7/10gün arası geçer dediler bugün 6günüm bende geçer diye seviniyordum ama şişti biraz hiç geçicek gibi durmuyor

Alla alla bana neden baticon verdi acaba senin köpüğün adı ne ondan alıp deneyeyim bende . Dediğin gibi bi şekilde kuruması lazım ki iyileşsin

hava güneşli guzl olursa bebeğine de cik canm cok iyi olur:)

evet ikisini de vereceğim, inşallah gaz başlamadan işe yarar. Diğer ilaç da büyük baloncukları minik hale getirip çıkarmayı kolaylaştırıyor.

1 numaralı bebek zor göğüs ucunu tutuyorsa o göğüsü hep ona ver. Diğer göğüsü 2 numaraya. Zamanla uç çıkar belki. Ama göğüs ucu çıkarıcı işe yatıyor gerçketen. Senin mochi de vardı sanki, o ucu çıkartmıuor mu?

Daha su an uyudu. Butun gece agladi. Gazi olunca emmek istiyor. Emziriyorum hickiriyo sonra ikinmaya basliyor gaz cikaramiyor. Yorgunluktan bayilcam. Her seyi denedim. Dra soylicem. 6 gunluk bebe de ne gazi bu kadar anlayamadim.

Aslnda emzirmemek lazim da yavrularin sanki etinden et kopuyo gibi.. Aglamaktan helak oluyorlar banyo iyi geliyo eymene.. Sende banyo dene eğer banyo yaptiriyorsan.. Masajlari dene.. Ins işe yararo aglama insani mahvediyor

Yok ben zararli denilince bi yerine vucuduna zarar mi veriyor gibisinden düşündüm onu biliyorum çünkü bende yaşadım.. Kuvozde eymende alismisti biberona.. Hastanede odaya çıktığımızda iki gece boyunca hep biberon verdim memeyi tutmadı hiç.. Bayagi uğramıştım.. Yıpratıcı bi süreç.. Anne açısından çok zor.. İnsallah bunu yasayan herkesin bebişi çop çops emer annişlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…