2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Biraz girmedim ne çok şey konuşulmuş:) Bugün aile hekimine gitti 2. Topuk kanı alındı ,doktor göbeğini biraz dışa doğru gördü fıtık başlangıcı gibi bi çocuk cerrahi görsün dedi yarın götüreceğim bakalım. Hâlâ memeyle savaş veriyoruz çok zor emiyor devamlı sağıp kaşık biberona yedekliyorum. Kv ile annem vardı şimdi dönüşümlü geliyor kv bebek her ağladığında acaba bir yerimi ağrıyor diyip duruyo bi yeri ağrıyor gibi ağlıyor diyo tedirgin ediyor beni bebek bu aglycak diyorum

15-20 saniye tut, onu çıkarıp memeyi hemen bebeğin ağzına ver. Diğer aparatta aynı uç. O kirlenince diğerini tak. Kirlendikçe kaynar suda beklet.

Umarım alışmaz ya ben bazen yatırıyorum gece uykuya yenik düşüyorum yanımda yatırıyorum
Arada geliyo şiddeti azaldı ama bitmedi
Meme masajı gerçekten çok iyi ben hamilelikte yaptım doğumdan itibaren hiç sorun yaşamadım hemen sütüm geldi
Kundak yapıyormusunuz.hos biz kundak yaptığımız halde ilkiliyordu ilk zamanlar simdi daha az
Kundak kurtarıcı gerçekten yapmayın diyolar ama yapınca çocuk çok rahat uyuyor yapmayınca eli hareket ettikçe uyanıyor huysuzlanıyor

Meme masajı gerçekten çok iyi ben hamilelikte yaptım doğumdan itibaren hiç sorun yaşamadım hemen sütüm geldi
Aynen canım hiç sütsüz kalmadı melegim şimdi de habire akıyo arada sagiyorum.kiyafetlerime gideceğine kullanalım diye buna rağmen yine de engelleyemiyorum. Masaja da hiç ara vermedim zaten sagarken bi yandan da yapıyorum. %40 oranında arttırdığını okumuştum çok büyük bi oran ve kesinlikle gerçek

Maşallah canım çok güzel geçmiş epizyoda nazarligi olsun tekrar hayırlı olsun bebişin. Benmde sabahtir şiddetli fakat düzensiz sancilarim var . Ama sanırım gittikçe düzene biniyor..
Hadi hayırlısı canım seninki tam.gununde gelecekheralde bende tik yok:)

Ayy hadi inşallah hayırlısı ile gelsin anneside kavuşsun artık.
Annemde diyor ayni seyi ama annem diyince batmıyor.karni tok alti temiz yeni uyandi ee niye ağlıyor acaba biryerimi acıyor biryerimi mi ağrıyor diyor.benimki yalancı meme niyetine beni istiyor.memeyi tutsun 24 saat gıkı çıkmaz.

Hadi hayırlısı canım seninki tam.gununde gelecekheralde bende tik yok:)
insallah canm . duzenli sanmistim ama değilmiş sancim var ama ne zaman düzene girer bilemem sabaha mi bir sonraki güne mi :) bi kac gundur duzenli kasilmalar oluyordu ama şiddet artmıyordu bugunde şiddetli düzene girmiyor orta yolu bulacak elbet.

Inşallah canim düzen geri bozuldu ama sancilar iyi geliyor bel agrım hic geçmiyor. dua edin de daha fazla bekletmeden bu gece gelsin

Allah anali babali büyütsün canım yaa bi iki kişi kaldi galiba dimi

Ayy bugun arkadaşlarımdan anlatcam ama bunu da anlatmam lazim arkadasimin kardesinin bebegi oldu.. Bebek her agladgnda hastaneye gitmisler.. Doktor en sonunda bebek bu ağlayacak demiş.. O geldi aklima

Maşallah canım çok güzel geçmiş epizyoda nazarligi olsun tekrar hayırlı olsun bebişin. Benmde sabahtir şiddetli fakat düzensiz sancilarim var . Ama sanırım gittikçe düzene biniyor..
Epey ağrılı sancılı bir doğum oldu ama benim oğlan sancı çektiğimi anlamasın diye belli edemedim. Çok şükür sağlıkla geldi.
Darısı başına inşallah.
Artık yaklaşmıştır. Sen dikkat et yine de yarın gelecek gibi hadi bakalım

hayırlısıyla doğsaydı inslh . bnmde kizim var yüzüm değişse anne agriyormu dio hemen bnde belli edemem

Kızlar bebeklerinizi ne zaman kalça testine götüreceksiniz?
Birde kızımda kolik var ablam meryem hort otunu demle ver dedi verdim iyi geldi gibi sizden de veren var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…