2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar bebeleriniz kaç günlük ve kaç kilo oldu.. mama mi anne sutu ile mi besliyorsunuz
Benim bebegim 3360gr dogdu. En son 3500gr olmustu. 14 gunluk şuan. Anne sütü ve gunde 1 kez mama veriyorum.
Kızlar bebeklerinizi ne zaman kalça testine götüreceksiniz?
Birde kızımda kolik var ablam meryem hort otunu demle ver dedi verdim iyi geldi gibi sizden de veren var mı?
2. Ayda yapiliyor diye hatirliyorum

Ya kızlar hakkaten kim kaldi dogum yapmayan bu grupta:) bende henüz yapmadım ama ben kasımannelerine dogru gidiyorum galiba
Bende bekmedeyim canım kasım anası olacak heralde 3 kişi kaldık diye biliyorum ben:)
sanırım 3 kişi kaldık canm . B Busebusra06 sen bide ben . arkadaşa yarina kadr sancisi baslamamazsa suni verilecek . iinslh oda en gec yarina alir bebegini kucagina

Maşallah çok güzel olmuş 8 cm ile hastaneye gitmen ben gittiğimde 4cm Di ve daha ne kadar artabilir diyordum doktora
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

sanırım 3 kişi kaldık canm . B Busebusra06 sen bide ben . arkadaşa yarina kadr sancisi baslamamazsa suni verilecek . iinslh oda en gec yarina alir bebegini kucagina
Ay o da yarına doğuma girerse ben kapanışı yaparım heralde sende sancıların var bi kaç güne gelir heralde bana yarın kontrolde bisey yoksa suni şancı gününe karar verecekmiş o da haftaya perşembe ya da cuma olur gibime geliyor ama bebekte nasıl harekete geçti sanki.umrumda değil diyor:)hayırlısıyla bizde artık bebek konusuruz insallah saglikla

Kızlar bebeleriniz kaç günlük ve kaç kilo oldu.. mama mi anne sutu ile mi besliyorsunuz

3720 kg doğdu 18 günlük bugün en son 4 kiloydı geçen hafta, yarın doktor kontrolü var yine bakalım kaç olmuş
Günde 60cc iki seferde 30/30 mama verdiğim günler oluyor ama genelde vermemeye çalışıyorum.
Ben uyuyacaksam evde annem mama yapıyor veriyor ya da gece çok huzursuzlanırsa...

hic belli olmaz canm bi bakmışsın bi saat sonra sancin başlamış. :) insalh gelir kendiliğinden. bende bisi anlamıyorum bu bnm sancılardan valla sanci kasıklarıma belime acı acı giriyor bi türlü tam olarak dogumu baslatamiyor ne yapsam başlar acaba ?

Doğumdan sonra 2 haftada en fazla kaç kilo alır yani.. normali nedir kilo alımları nasıl olmalı bebislerin bilen yazsın lütfen
Bir de uyku düzeniniz nasıl kızlar siz mi uyandiriyosunuz yoksa bebeginiz kendi acıkınca mi uyanıyor en fazla kaç saat uyuyor

Uyu ben uykuya yattım bi gün eşim de yanımda, bi an gözümü açıp altıma yapıyorum diye tuvalete uçmuşum sular seller sonu doğum öncesinde güzel bi kahvaltı ve alışveriş vardı para harcayınca geliyolar

Aile doktoru suya otur bide merdiven in çok dedi ama evimde merdiven yok müstakil bide küvetin yok legende sigmam:)

para harcayınca mi uyuyacağım birazdan e gelsin inlh

Ahaha çok hoş anlatmışın eşime soyleyim:))bi anda geldi demi sancin

Canm mochiden memnun kaldin mi instada ki yorumlar gercekci mi sence ?

Valla ben saat 14.30 da sıfır acilmayla hastaneye gittim. Yok dedi ebe çıktık eşimle yürüdük baya sonra yemek yedik eve geldik ben duş aldım üstümü giydim yürümeye çıktık ve bunları yaparken hep sancım vardı . En son bacaklarımı açıp yavaş yavaş çök kalk yaptım baktım şiddeti bi tık arttı . Eve geldim direkt yatak odasına geçtim uykum vardı ama uyutmadi. Hızla şiddeti yükseldi ertesi gün sabah 6.21 de bebeğim karnımın üzerindeydi. Tam acilmayla hastaneye gittim. Hareket önemli ve kesinlikle tok olun.
Bebeğinizin doğum kilosuna göre değişir. Dört ay sonra doğum kilosunun iki katı olması beklenir. Benim bebeğim 2950 doğdu ayda yaklaşık 600 gr alması normal , haftalık 150 Gr a tekabül eder . Sizinki daha kilolu dogduysa alması gereken kilo da artarw. Tabiki bunlar genel kurallar yani bebeginjz saglikliusa, genetik yapı olarak anne babası da kilolu değilse vs vs beklenenin altında olması yine de kabul edilebilir

25 günlük oldu anne sütü ile besliyorum çok şükür mamaya hiç ihtiyacımız olmadı doğum kilosu 2900 du bir hafta sonra 3250 olmuştu şuan 4 u geçmiştir diye düşünüyorum tarttirmadim
Kızlar bebeklerinizi ne zaman kalça testine götüreceksiniz?
Birde kızımda kolik var ablam meryem hort otunu demle ver dedi verdim iyi geldi gibi sizden de veren var mı?
1 aylik kontrolde getir dedi doktor bana 6 ekim de doğdu 6 kasımda hem aylık kontrol hem kalça testi hem de sağlık ocağı çağırdı aşısı yapılacak

Ya pazartesi günü bizim aylik kontrol vardi bebegim 700 gr almis doktor az dedi doymuyor dedi bi ton kafami karistirdi uzuldum agladm. Saglik ocaginda bugun asimiz vardi bebegim 1000 gr almis gorunuyor ebede gayet iyi almis dedi. Herkes bisey soyluyo napcagmi sasirdim. Hangisinin tartisi yanlis anlayamadm da. Ebe bizimki kesin dogru diyo. Ayda 600 gr normal olansa doktor beni yersiz korkuttu ozaman

Ne kadar kilo alması lazım bie haftada en iyisi öyle yapmak ama eşim gelene kadar sağlık ocağı kapanıyor

Sen 200-300 e takılma bebeğin iyi kilo almış. Ayrıca anneler bilir sütüm yetiyo mu yetmiyo mu,bebek doyuyo mu doymuyo mu

Ahaha çok hoş anlatmışın eşime soyleyim:))bi anda geldi demi sancin
O kadar suyu görünce hastaneye koştuk, 15 dakikada evden çıktık ben o ara iki tane depend değiştim öyle bir su yarım saatte hastanedeydik yatış matış derken sekiz dakikada bir gelen sancılar başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…