Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demir ilacimi bir iciyorum bir icmiyorum vallaSelam kızlar
Doğum yapan arkadaşlar herseye cabuk sinirleniyormusunuz? Yoks ben mi cok asabi oldum. Birde kan ilaci ve vitamine devam ediyormusunuz
Benimde açık gibi hafifi morarmış hatta bende etki etti canım rahatşattı bide fırsat buldukça duş alıyorum üstüme bişey giymeden uzanıyorum oda iyi geliyor yoksa pişik olmuşum gibi hep acıyorYa benimde bi dikis yeri acik gibi bende alsam fayda eder mi ki
@_Tokyo_
Kizimda doktorumuz bana 1 yasinda yaptir demisti. Damla damlatip gozu buyutuyorlar 1 saatte yakin suruyor muayene demisti. Kendi goz hareketlerini falan kendi bakmisti bir sıkıntı yok demisti. O yuzden yaptirmamistim.Kizlar bebeklerinizin olmasi gereken rutin göz muayenesi var mi ?
Ben daha baslamadim. Dikislerim iyilessin diye bekliyorum.Demir ilacimi bir iciyorum bir icmiyorum valla![]()
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsünDoğurdum kızlar
Gozun aydin canm cok şükürDoğurdum kızlar
hastaneye özel bisi galiba o damla faln. çünkü kizim 40 günlükken göz kontrolüne girmişti ama sadece bakıldı göz bebeklerine faln o kadr damla falan damlatilmadi muayenede 5 dk sürdü.Kizimda doktorumuz bana 1 yasinda yaptir demisti. Damla damlatip gozu buyutuyorlar 1 saatte yakin suruyor muayene demisti. Kendi goz hareketlerini falan kendi bakmisti bir sıkıntı yok demisti. O yuzden yaptirmamistim.
Ben daha baslamadim. Dikislerim iyilessin diye bekliyorum.
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün
Zaten biliyorsun suniyle beraber kendi sancında başlıyor benim öyle oldu suyum gelince ağrılarım falan kesildi vücut rahatlama oluşturdu gelmeyince enfeksiyondan uzun beklememekten suniye geçildi ve bir kaç saat içinde kendi sancılarım başladı onlar daha fenaymış açılmayla artıncamalesef canm suya oturamam . ama duşa gireceğim once yürüyüşe çıkıp geri gelip duşa girerim. gece uyumayınca yattım uyudum 2 saat dinlendm. Valla sanci gelmezse yapacak bisi yok aliriz suni napalm su aşamada gelmeye niyetli en azindan açılma var sanci var 3 güne kadr gelmezse kendi ağzımla isticem basın suni yi de doğurtun bni diye![]()
Derlerdi de inanmazdık değil mi ama son günler uyku kaçıyordu ciddenHenuz dogurmayanlar yatin uyuyun firsatiniz varken![]()
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünDoğurdum kızlar
benim kontrolde gayet güzel iyileşiyor dedi doktor şuan da hafif tatlı kaşıntı var kuruyor galiba dokunamiyorum ben korkuyorum duzenli batikon yapiyorum ,kanamam da yoğun değil ama devam ediyo.Normal dogum yapanlar dikisleriniz ne durumda
Esim ikidir delik var diyor. Acilmis mi ne olmussa. Ben gayet iyi hissediyorum ama aci agri yok. Dokununca şişliklerin indigini yumusadigini baxi dikislerin gittigini hissediyorum
Basina böyle bir sey gelen var mi
Doktor kontrolu de 40. Gun
Simdi gitsem ara ara kanama oluyor yinr doktora nasil göstereyim
Zaten biliyorsun suniyle beraber kendi sancında başlıyor benim öyle oldu suyum gelince ağrılarım falan kesildi vücut rahatlama oluşturdu gelmeyince enfeksiyondan uzun beklememekten suniye geçildi ve bir kaç saat içinde kendi sancılarım başladı onlar daha fenaymış açılmayla artınca
Derlerdi de inanmazdık değil mi ama son günler uyku kaçıyordu cidden
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün![]()
7 cm acikliktan sonra kendi sancin da cok zor canim gercekten. hani kendi sancinda başlar sanirm daha kolay suni de bir anda sanci verilince ağır geliyor demekZaten biliyorsun suniyle beraber kendi sancında başlıyor benim öyle oldu suyum gelince ağrılarım falan kesildi vücut rahatlama oluşturdu gelmeyince enfeksiyondan uzun beklememekten suniye geçildi ve bir kaç saat içinde kendi sancılarım başladı onlar daha fenaymış açılmayla artınca
Derlerdi de inanmazdık değil mi ama son günler uyku kaçıyordu cidden
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün![]()
O tatli kasinti kismini gecctim ben artik hic aci agri yok. Dikisler duruyor ama halabenim kontrolde gayet güzel iyileşiyor dedi doktor şuan da hafif tatlı kaşıntı var kuruyor galiba dokunamiyorum ben korkuyorum duzenli batikon yapiyorum ,kanamam da yoğun değil ama devam ediyo.
Seninki rutin kontrol canim. Onu cocuk doktoru yapti bizede. Detayli bakıldığında 1 saat sürüyor. Goz hastanesini arayip sordumhastaneye özel bisi galiba o damla faln. çünkü kizim 40 günlükken göz kontrolüne girmişti ama sadece bakıldı göz bebeklerine faln o kadr damla falan damlatilmadi muayenede 5 dk sürdü.
Sab simlex verdi doktor ama onunda pek faydası yok valla hiçbir şeyde fayda etmiyorBizim dr 1 ay kontrolde yapilacak dedi ben devlette randevu aldım 1ay sonrası yapılmalı diyince 42 gün e aldım.internetten de baktığım 1 ay ile 3 ay arasi ideal zamanmış.
Bimen 2-3 kişiden duydum Biogaia damla çok övüyorlar keşke daha once bilseydik diye.kimyon iyi geldi bize ama büyüdükçe zorlanırsam biogaia alicam bi araştır istersen
Haftası boyu kilosu iyi maşallah.gecmis olsun buram önce saglikla alirsin evine.
Agliyor tabi ki canim bu dönemde insanlar daha da panikletiyorBebekleriniz gece ağlıyor mu kızlar yani komik bir soru evet ama kv beni anormal bi durummuşa sürükledi niye ağlıyor bu çocuk ah niye ağlıyor dye dye. Dün gece bebek susmayınca başladı ağlamaya o ağlayınca korktum bende ağladım bisey oldu herhalde gerçekten diye eşim de aldı bizi bebeği hastaneye götürdü doktor hiç biseyi yok bu bebek çok uyanık siz panikledikce daha da istediğini yaptırıyor dedi doktorun kucağında da sustu bi güzel . Eşimde annesine kızdı sen neden ağlıyorsun sen sakin ol ki bu kızda korkmasın sakin olsun diye. Annem bi an önce gelsin istiyorum![]()