2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Seninki rutin kontrol canim. Onu cocuk doktoru yapti bizede. Detayli bakıldığında 1 saat sürüyor. Goz hastanesini arayip sordum
yeni doğan bi bebek icin gereksiz bi muayene gbi . bu arada bnde göz hastanesinde yaptırdım göz doktoruna oyle olması gerekmiş cunku normal cocuk doktorunun yaptığı kontrol farkli elini takip ediyormu sese tepki veriyormu diye kontrol etmişti. hatta ayni kontrolleri aile hekimi de yapmıştı.

[L Kız ağlamaz olur mu. Her gece bı ağlama faslimiz var.

Benimki moral bozmak için değilde panikliyo mu napiyo anlamadm sanki 2 çocuk büyütmemiş cahil olan ben olmam gerekirken

Bugün tüm gün hastanedeydik. Eve de bir geldim ki benim büyük bebe hasta. Evde 4 günlük bebe öteki ateşli. İnşallah bir şey olmaz. Eşim de kızıyor bugün ne ihtimaller düşünüldü neler yaptık şimdi çocuğun ateşli olması mı bu kadar yıprattı diye. Ben küçüğe geçmesinden korkuyorum ama sorun orda. Hasta olmak için çok küçük sıpa.

Bugünn kan aldılar bebeğimizden içim gitti ya nasıl ağladı kuzum
Yumurtalık rengi çok koyu demişti hormon testi istedi doktor inşallah sonuç güzel çıkar

Bu arada mamajo elektrikli süt sağma makinesi aldım var m daha önce kullanan???

Bende dikişleri hissetmiyorum ara ara az kanama oluyor günlük ped koyuyorum.
Ama bugün tuvalete çıkmakta zorlandım biraz sonra peçeteye baya kan geldi baya panik oldum. Dikişler mi açıldı diye
Yine ağrı sızı sancı bir şey olmadı ama.
Eşime hiç göstermedim açıkçası göstermeye de niyetim yok

Bugün bebeklerin resmi ağlama ve uyumama günü sanırım. Benimki de güzel emişiyoruz, gaz çıkarıyorum falan yatağına koyuyorum, 2 mırıldanıp başlıyor ağlamaya. Allahtan annem var yanımda, alıp odada oyaladı da ben 1 saat uyudum, Yoksa zombiydim.

Titreme için norolojiye sevk edildik. İnşallah bir şey çıkmaz. Dua edin nolur.

Ya bizimkinin de çenesi titriyor, üşüyor mu dedim doktora hayır refleks olarak yapabilir dedi. Sonra bugün kan almaya gittik hemşire de aaaaa neden titriyor korktu mu acaba dedi. Ne alaka çok şaşırdım ara ara hep çenesi titriyor ellerini Bi anda havaya kaldırıyor geriliyor neden böyle oluyor acaba??

O bir saat nasıl güzel geliyor ya....
Sanki tüm gece uyumuş gibi kalkıyor insan. Yalnız kalıyorum bazı sabahlar o zaman tam bir zombiyimmmm, bebeği yatağından almak o kadar zor geliyor ki

Ben mamajo aldım bi kaç sefer kullandım ama meleğim uçlarını yara yapınca ve mastit eşiğinden dönerken biraz sert masaj yapınca biraz ara verdim ama memnunum. Şimdi kanallar çok açık goguslerimden sürekli süt akıyo.memelerim toparlaninca takicam tekrar
Canım benim meleğim de öyle.belli bi süre böyle olmaları normal demekki

Şükür bisi çıkmamış canim. :) büyügü de elinden geldiği kadar bebekten uzak tutmaya çalış derim. insalah toparlar hemen oda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…