2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yok yapmiyorum.Zararli dediler.Yoksa su owli lerden almayi cok istiyodum yarim kundak seklindeki.Sabah yine ovarak cikarttim gazini.Ozellikle sabaha karsi vuruyor sanci 4 ten 7 ye kadar.

Aşırı sikarsan zararli bncede.. Eskiden bildigin sımsıkı dürüm gibi oluyomuşuz.. Şimdi oyle sarmiyorm ben.. Yenidoganda kalirken de kundak yapiolardi eymeni.. Eve gelincede arada sardim hep.. Kundakli uyurken gaz iyi cikario.. Sanrm vucud hareket etmeyince karin hareketletine agirlik verio gazi atio öyle.. Doktor gaz sancisi tutunca kundak yap bana dedi ama bilemiyorm

Doktor dediyse vardir bildigi.Nasipse persembe annem geliyor.Yapalim dicem.Belki ise yarar Ikinmaktan yorgun dustu uyudy simdi.Tabiki yataginda yatmiyor.Cocugun yatagina antipatisi var.Koltukta saatlerce uyuyor,yataga yatirdigim an gozlerinu aciyor.

Ayaklarini karnina cekme,tum vucudu kazik gibi dikme,bu hareketleri yapiyo bizimki.Gecen gun yine asiri gazi var.Altini aliyorum.Bir baktim karni patlicak gibi sis.Nasil korktum.sanki su toplamis gibi.Cikarttik gazi normale dondu.Valla birine beddua mi ediceksin yenidogan bebegin 1 sene gazli olsun demek yeterli

Bizimki oyunlarda hep hamile olup doğum yapiyordu. Zamanla unutturduk. Senin dediğin gibi işte fazlasiyka anaç ve merhametliler. Allah farklı bir şey veriyor bazı insanlara. Maşallah kuzuya. Yeğenim deki ya da senin kizindaki incelik bende yok

Yok yapmiyorum.Zararli dediler.Yoksa su owli lerden almayi cok istiyodum yarim kundak seklindeki.Sabah yine ovarak cikarttim gazini.Ozellikle sabaha karsi vuruyor sanci 4 ten 7 ye kadar.

Kundaksiz gazını çok zor çıkartıyorum kundak candır.hele uyku kollar durmadigi için sürekli kendini uyandirip ağlıyor.gece kundak tulumuna koyuyorsun gündüz ince battaniye yada musli mi deniyor o örtü ile yapıyorum.biz robot gibi kundak yapılmış ki şimdi öylede değil bol yapıyoruz.hic bir zararı olduğunu düşünmüyorum.arada yap dene bence farksizsa yapmazsin ki zaten kundagida 2.ayina kadar yapariz sonra izin vermez bebekler.
İyi fikir.

Dün akşam sütüm vardı sabah için bırakmıştım disari cikmayinca akşama kaldı icirdim.bi 20 cc kaldi içmedi.sonra eşim aldi gaz cikart uyutma deniyor falan bende bi yarim saat uyumuşum.nasil ağlıyor yataktan nasil kalkacağimi bilemedim.ee kalan sütü de içti niye uyumuyorki dedi.nasil yani dedim soğuk sütü mü verdin Evet diyor.sabaha kadar havlu ütüleyip koydum bi sirta ni karnina.soguk süt verilirmi ya.demedin ki diyor birde.bu erkekler komutsuz calismasin bencede her işleri yanlış.

Günaydınlar
Buzlukta sagdigim sutler vardi birini cikartip benmari usulu erittim ilikken verdim bebegime ama cikardi oldugu gibi
Neyi yanlis yaptim
Daha once de vermistim ayni sekilde kustu cikardi

Dun aksam meme uclarim cok kotu oldu diye verdim dolaptan ama yok midesinde durmuyor bu sutler

Bugun 25. Günümüz
Yalnizim ve evim mahvolmuş durumda
Kisliklar cikacak yazlıklar kaldirilicak
Temiz camasirlar ayri kirliler ayri dag oldu
Mutfak toplanicak
Bebek odasi darma duman
Yatak çarşaflarim kusmuk icinde
Oglum ter ve kusmuga batmis durumda yıkanması lazim
Uykum var

Bended3 durum ayni yalnizim ve kahvaltimi bile zor yapiyorum hele uyanikken tuvalete gitmek imkansiz oluyor

Ben de yakında yalnız kalıcam ve ne yapıcam bilmiyorum.simdiden stresi sardı beni.
Valla ben kundaksiz uyutmuyorum. Bacaklarını serbest bırakıyorum hem gazını çıkarırken ikinirken kullanıyo hem de kollar bağlı olunca kendini uyandirmiyo

Hastane de çocuk hemşiresi. Buzlukta ki sütün direk dışarıda eritilmemesi gerektiğini. Buzdolabının içinde eriyip öyle ısıtılmasını söyledi. Direk buzluktan dışarı çıkartıp eritmek yanlışmış

Bebeğinizi yıkayın ve o uyuduğunda onunla birlikte uyuyun. Şu anda hiçbir iş anne bebeğin dinlenmesinden önemli değil. Gerisini de akşama eşiniz gelince sırayla yaparsınız. Her işin bugün bitmesi şart değil. Önce dinlence.

Sagdigin sütü hemen dolaba koyma bi 30 dk mutfakta beklet soğusun sonra direk buzluğa at.kullanacagin zaman buzluktan buzdolabında alman lazim buzu eridikten sonra kullanacagin kadarını biberona koy vakit varsa biraz oda sıcaklığına dönsün vakit yoksa kaseye kaynar su koyup biberonu içine oturt.
Buna rağmen kusuyorsa ya sagdigim gün yediğin birsey bebeğe dokunuyordur.yada bebek migdesini usuttum havlu ütüleyip sirtina ve karnina sar

Salon ve mutfağı topla gelen olursa diye bebeği yika uyuyun.gerisi sirayla olur.eslerinize iş paslayin kizlar.makineyi bosaltsa camasiri cirpsa bile birseydir.heeweye yetisicem diye kosturmak size zarar.birde ben aksamdan babasina verip evi toplu bırakıyorum ki sabah az iş kalsin.yada ben emziriken eşime iş söylüyorum evet üstünden sonra bende geçiyorum yaptığını beğenmiyorum ama daha kisa sürüyor

Birde bu saydıklarının yanında 2 yaşında bir bebek ekle. Altı değişecek karnı doyacak oyun oynanacak ve uyuyacak.

Kokusunda değişiklik oluyor. Maesef bazı bebekler kabul etmeyebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…