Yok yapmiyorum.Zararli dediler.Yoksa su owli lerden almayi cok istiyodum yarim kundak seklindeki.Sabah yine ovarak cikarttim gazini.Ozellikle sabaha karsi vuruyor sanci 4 ten 7 ye kadar.
Aşırı sikarsan zararli bncede.. Eskiden bildigin sımsıkı dürüm gibi oluyomuşuz.. Şimdi oyle sarmiyorm ben.. Yenidoganda kalirken de kundak yapiolardi eymeni.. Eve gelincede arada sardim hep.. Kundakli uyurken gaz iyi cikario.. Sanrm vucud hareket etmeyince karin hareketletine agirlik verio gazi atio öyle.. Doktor gaz sancisi tutunca kundak yap bana dedi ama bilemiyorm
Ayni durumdayiz 4 te basliyor hala devam ediyor. Kakasini mi yapamiyor gaz mi cozemiyorum surekli bir ikinma. Simdi sallanan ana kucagina koydum hem titresimli hem sallaniyor anca durdu ama uyumuyor. Bazen ona dahi kanmiyor. Memeyi artik tutuyor minigim sukur ama onda da uyumaya alisti resmen uyumak icin de meme istiyor gibi.
Bizimki oyunlarda hep hamile olup doğum yapiyordu. Zamanla unutturduk. Senin dediğin gibi işte fazlasiyka anaç ve merhametliler. Allah farklı bir şey veriyor bazı insanlara. Maşallah kuzuya. Yeğenim deki ya da senin kizindaki incelik bende yokah kıyamam kuzum yaanaç bi yapısı var demek onunda bnm kiz gbi. bizimki tek bebekte degil sancilandigim aksam sanci gelince yürüyememiştim hemengeldi elimi tuttu gel buraya otur , agridimi oy oy oy diyor genelyapısı boyle hep:) bugün hastaneye gidicez birazdan bakayım inslh yarar :)
Tam kundak yapmana gerek yok ki kolları sar yeter.Tam kundagin kalca gelisimine zarari oldugu soyleniyor yoksa bizimkilerin de eller ayaklar hic durmuyor kendilerini uyandiriyorlar.Kundakcen mantiklisi.
Yok yapmiyorum.Zararli dediler.Yoksa su owli lerden almayi cok istiyodum yarim kundak seklindeki.Sabah yine ovarak cikarttim gazini.Ozellikle sabaha karsi vuruyor sanci 4 ten 7 ye kadar.
Ayaklarini karnina cekme,tum vucudu kazik gibi dikme,bu hareketleri yapiyo bizimki.Gecen gun yine asiri gazi var.Altini aliyorum.Bir baktim karni patlicak gibi sis.Nasil korktum.sanki su toplamis gibi.Cikarttik gazi normale dondu.Valla birine beddua mi ediceksin yenidogan bebegin 1 sene gazli olsun demek yeterli
Allah yardimcin olsunIns cnm
3cocuk nasi dinlenicem ki
Aksama kadar derle topla yemek bulasik camasir
Gece de gunduz zanneden bi bebek
Zombiden farksizim
Ama çok şukur bu gunumuze
Yavrularimz saglikli ya
Bended3 durum ayni yalnizim ve kahvaltimi bile zor yapiyorum hele uyanikken tuvalete gitmek imkansiz oluyorBugun 25. Günümüz
Yalnizim ve evim mahvolmuş durumda
Kisliklar cikacak yazlıklar kaldirilicak
Temiz camasirlar ayri kirliler ayri dag oldu
Mutfak toplanicak
Bebek odasi darma duman
Yatak çarşaflarim kusmuk icinde
Oglum ter ve kusmuga batmis durumda yıkanması lazim
Uykum var
Ben de yakında yalnız kalıcam ve ne yapıcam bilmiyorum.simdiden stresi sardı beni.Bugun 25. Günümüz
Mutfak toplanicak
Bebek odasi darma duman
Uykum var
Valla ben kundaksiz uyutmuyorum. Bacaklarını serbest bırakıyorum hem gazını çıkarırken ikinirken kullanıyo hem de kollar bağlı olunca kendini uyandirmiyoYok yapmiyorum.Zararli dediler.Yoksa su owli lerden almayi cok istiyodum yarim kundak seklindeki.Sabah yine ovarak cikarttim gazini.Ozellikle sabaha karsi vuruyor sanci 4 ten 7 ye kadar.
Hastane de çocuk hemşiresi. Buzlukta ki sütün direk dışarıda eritilmemesi gerektiğini. Buzdolabının içinde eriyip öyle ısıtılmasını söyledi. Direk buzluktan dışarı çıkartıp eritmek yanlışmışGünaydınlar
Buzlukta sagdigim sutler vardi birini cikartip benmari usulu erittim ilikken verdim bebegime ama cikardi oldugu gibi
Neyi yanlis yaptim
Daha once de vermistim ayni sekilde kustu cikardi
Dun aksam meme uclarim cok kotu oldu diye verdim dolaptan ama yok midesinde durmuyor bu sutler
Bugun 25. Günümüz
Mutfak toplanicak
Bebek odasi darma duman
Uykum var
Sagdigin sütü hemen dolaba koyma bi 30 dk mutfakta beklet soğusun sonra direk buzluğa at.kullanacagin zaman buzluktan buzdolabında alman lazim buzu eridikten sonra kullanacagin kadarını biberona koy vakit varsa biraz oda sıcaklığına dönsün vakit yoksa kaseye kaynar su koyup biberonu içine oturt.Günaydınlar
Buzlukta sagdigim sutler vardi birini cikartip benmari usulu erittim ilikken verdim bebegime ama cikardi oldugu gibi
Neyi yanlis yaptim
Dun aksam meme uclarim cok kotu oldu diye verdim dolaptan ama yok midesinde durmuyor bu sutler
Bugun 25. Günümüz
Mutfak toplanicak
Bebek odasi darma duman
Uykum var
Birde bu saydıklarının yanında 2 yaşında bir bebek ekle. Altı değişecek karnı doyacak oyun oynanacak ve uyuyacak.Bugun 25. Günümüz
Mutfak toplanicak
Bebek odasi darma duman
Uykum var
Kokusunda değişiklik oluyor. Maesef bazı bebekler kabul etmeyebiliyor.Günaydınlar
Neyi yanlis yaptim
EvtSezeryan olan arkadaşlar kanamanız oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?