2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Tam kundagin kalca gelisimine zarari oldugu soyleniyor yoksa bizimkilerin de eller ayaklar hic durmuyor kendilerini uyandiriyorlar.Kundakcen mantiklisi.
Kizlar eskilerin yaptigi kundak cok sıki bizimki gibi degil
Annem kundak yapmis cocuk sopa gibi duruyo baglamis dugum atmis.
Siz muhakkak kundak yapin kalca cikigi olustracak kadar sikamazsnz eminim
En dogrusu yeni dogan bebegi kundak yapip yatrmaktr
Ben cok yapmadim cunku bnm bebegim hic uyanmiyodu uyansin diye yapmadim

İlle herseyi soylucen zaten.. Hayatta akil edemezler yoksa

Cnm bence onun buzlukta olmasuyla cok alakasi yok.sutu biberonla biraz fazla icirmis olabilirsin dolayisiylada bebek fazlasini çikartiyim derken sutun çogunu kusmus
BEnmki memede biraz fazla kalinca bile tümuyle kusuyo

20 gün dolsun bence. Bu hafta sıcak olacak zaten. Ya işte eskiler... Yoksa topuk kanı almaya goturmedin mi bir haftalıkken?

Cnm artik bi silkelen ve kalk yavaş yavas yap
Bi yerden basla yoksa toparlayamazsin
Bnm bi oglm okula bi oglum krese gidiyo
Birisini yolluyorm birisi geliyo evde baya 2 3 cesit yemk pisiyo
Bebegimn gunduz varligi yoklugu belli degil ama ben islere ancak yetsiyorm
Aksam pert olnus bi sekilde yataga düşuyorum ki kuzu mesaiye başliyo ve digerlerinide çişe kaldirma terlrini degistrme vs soylemiyorum bile
Yani tek bebebek hic gibi
Işleri ďuzene koydugunda hersey yoluna girecektir sen kendini bi toparlamakla başla

Çikmayin disari
Buyukleri dinlemk lazim
Her taraf mikrop
Çikacaksanz bebegi bir sastligine annenize emanet edip biraz temiz hava alip gelin bence
Ben oyle yapicam en azindan

Dogumun 2. Gunu ve her hafta baska bir sehire gidiyoruz tedavi icin 2 saatlik mesafede, guzelce giydirin pusetinde ustunu örtün, esinti almasin sizde usutmeyin cikin disari birsey olmaz nefes alirsiniz iyi hissedersiniz, cikarkende evin pencerelerini acin havalandirin miss gibi

Bended3 durum ayni yalnizim ve kahvaltimi bile zor yapiyorum hele uyanikken tuvalete gitmek imkansiz oluyor
Ne zaman alisiliyor bebekli hayata
Sacimin arkasinda karman corman olmus bi kısım var bos vaktimde uyku yerine banyoyu secersem yikayip taricam
Herkes bir degil. Belki sen sorunsuz yurutebilirsin. Simdiden dusunme boşver
Yanlis yapmışım bebegime de eziyet etmisim.
Bundan sonrakini boyle denerim. Cok sagol

Aynen boyle yaptim. Uyandim simdi daha iyi hissediyorum. Artik yettiğince toplucam ortaligi.
Esim elinden geleni yapiyor. Bu dagilan kisim sadece bugünün daginikligi. Üstüne oğlum surekli aglayinca stresten delirdim. Kv geldi uc gun oturdu gitti. Isim yokmus gibi ona hizmet ettim. Düşündükçe ayri sinir oldum. Kendi kendimi yedim bugun
Birde bu saydıklarının yanında 2 yaşında bir bebek ekle. Altı değişecek karnı doyacak oyun oynanacak ve uyuyacak.
Sana da allah kolaylik versin benden daha zor isin
Kokusunda değişiklik oluyor. Maesef bazı bebekler kabul etmeyebiliyor.
Bunu hic düşünmedim valla. Allahtan cok sut koymamistim buzluga
Cnm bence onun buzlukta olmasuyla cok alakasi yok.sutu biberonla biraz fazla icirmis olabilirsin dolayisiylada bebek fazlasini çikartiyim derken sutun çogunu kusmus
BEnmki memede biraz fazla kalinca bile tümuyle kusuyo
Icirirken de cok hizli çektiğini farkettim. Memede bu kadar hizli değildi. Bu da bi etkendi galiba kusmasi icin

Umarim ise yarar cunku baska hic bisi yok aklima gelen . yapilacak en mantıklı sey bu. :)

Masallah sana da kolay gelsin
Evet hep tek cocuk hic demek diyorlar ama bana sor bi de alisamadim hala hep bi koşuşturma halindeyim. Bana cok fazla geldi

Bir de hamileligimin son zamanlarinda dogursam da rahat etsem diye bi cümle kurmustum. O gunlerime selam olsun

Evde tv karsisinda cay içerken bi anda ispanyada boganin onunden kacan cilgin halkin arasina birakilmis gibiyim

dogum cidden şaşırtıcı nerden gelmiş aklina

Az önce aile hekimine 15 gün kontrolüne gittik eşim işe döndüğe için yanımda kv var attık arabasına tıngır mıngır dönerken de dedim uzun yoldan yürüyelim ben de bebiş de hava alsın, bence iyi gelir çıkman.. illa bebeği çıkarma diyolarsa yarım saat de olsa git kendin yürü gel

Benim saçımda sırtın ortalarına kadar uzamıştı iki haftadır dengede tutamadığım bir topuzla yaşadım, ctesi günü bebeği uyuttum kocaya dedim ben gidiyorum. Gittim kısacık kestirdim banya süresi de kafa ağırlığı da kurutması da hepsi kısaldı ferahladım, bi de saçla uğraşmayalım

Sorma canim ayniyiz seninle. Hamilelikte agrilardan vs sikayet ettigim halime selam yolluyorum ben de. Gece lavaboya sık kalkmalar falan alistirmaymismismis. Arkadas o zamanlar arada uyku diye bir sey vardi simdi uykunun zerresi yok hayir bir de tek degilim hem yardimcim geliyor haftada birkac gun hem annem var. Arayi acmadan hemen bir tane daha yap birlikte buyusunler diyenlere de selam yollamak istiyorum.

Götürdük 3. Gün kontrolü ve bi haftalık kontrolü vardı
O zaman bir şey olmadıysa şimdi de olmaz bence. Biz üç günlük bebeyle acilde çocuk Hastanesi'nde toplam 7-8 saat kaldık. Öksüren hapşıran kusan... Hasta olur diye korktum ama sukur daha bir şey yok.
Şimdi de 1 numara grip 4 gündür. Aynı evdeyiz elimizden geleni yapıyoruz ama artık takdiri ilahi.

Oğlum iki buçuk üç yaşına geldiğinde, konuşmaya başladığın da tuvalete falan gittiğinde alışmıştım ben çünkü birlikte çıkıp yemek yiyebiliyorsun, sohpet ediyorsun, odasında kendi kendine oynayabiliyor falan, ikinci çocuk da epey düşündüm o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…