Kizlar eskilerin yaptigi kundak cok sıki bizimki gibi degilTam kundagin kalca gelisimine zarari oldugu soyleniyor yoksa bizimkilerin de eller ayaklar hic durmuyor kendilerini uyandiriyorlar.Kundakcen mantiklisi.
Dün akşam sütüm vardı sabah için bırakmıştım disari cikmayinca akşama kaldı icirdim.bi 20 cc kaldi içmedi.sonra eşim aldi gaz cikart uyutma deniyor falan bende bi yarim saat uyumuşum.nasil ağlıyor yataktan nasil kalkacağimi bilemedim.ee kalan sütü de içti niye uyumuyorki dedi.nasil yani dedim soğuk sütü mü verdin Evet diyor.sabaha kadar havlu ütüleyip koydum bi sirta ni karnina.soguk süt verilirmi ya.demedin ki diyor birde.bu erkekler komutsuz calismasin bencede her işleri yanlış.
Cnm bence onun buzlukta olmasuyla cok alakasi yok.sutu biberonla biraz fazla icirmis olabilirsin dolayisiylada bebek fazlasini çikartiyim derken sutun çogunu kusmusGünaydınlar
Buzlukta sagdigim sutler vardi birini cikartip benmari usulu erittim ilikken verdim bebegime ama cikardi oldugu gibi
Neyi yanlis yaptim
Daha once de vermistim ayni sekilde kustu cikardi
Dun aksam meme uclarim cok kotu oldu diye verdim dolaptan ama yok midesinde durmuyor bu sutler
20 gün dolsun bence. Bu hafta sıcak olacak zaten. Ya işte eskiler... Yoksa topuk kanı almaya goturmedin mi bir haftalıkken?Bugün 15 günlük olduk. Artık dışarı çıkmak istiyorum ikindi vakti çok sıcak oluyo.melegim de temiz hava alsın rahatlasın ben de ama ne kv ne annem müsade etmiyo. Siz naptınız. Dışarı çıkarma konusunda
Cnm artik bi silkelen ve kalk yavaş yavas yapBugun 25. Günümüz
Yalnizim ve evim mahvolmuş durumda
Kisliklar cikacak yazlıklar kaldirilicak
Temiz camasirlar ayri kirliler ayri dag oldu
Mutfak toplanicak
Bebek odasi darma duman
Yatak çarşaflarim kusmuk icinde
Oglum ter ve kusmuga batmis durumda yıkanması lazim
Uykum var
Sagol cnmAllah yardimcin olsun
Çikmayin disariBugün 15 günlük olduk. Artık dışarı çıkmak istiyorum ikindi vakti çok sıcak oluyo.melegim de temiz hava alsın rahatlasın ben de ama ne kv ne annem müsade etmiyo. Siz naptınız. Dışarı çıkarma konusunda
Bugün 15 günlük olduk. Artık dışarı çıkmak istiyorum ikindi vakti çok sıcak oluyo.melegim de temiz hava alsın rahatlasın ben de ama ne kv ne annem müsade etmiyo. Siz naptınız. Dışarı çıkarma konusunda
Ne zaman alisiliyor bebekli hayataBended3 durum ayni yalnizim ve kahvaltimi bile zor yapiyorum hele uyanikken tuvalete gitmek imkansiz oluyor
Herkes bir degil. Belki sen sorunsuz yurutebilirsin. Simdiden dusunme boşverBen de yakında yalnız kalıcam ve ne yapıcam bilmiyorum.simdiden stresi sardı beni.
Valla ben kundaksiz uyutmuyorum. Bacaklarını serbest bırakıyorum hem gazını çıkarırken ikinirken kullanıyo hem de kollar bağlı olunca kendini uyandirmiyo
Yanlis yapmışımHastane de çocuk hemşiresi. Buzlukta ki sütün direk dışarıda eritilmemesi gerektiğini. Buzdolabının içinde eriyip öyle ısıtılmasını söyledi. Direk buzluktan dışarı çıkartıp eritmek yanlışmış
Aynen boyle yaptim. Uyandim simdi daha iyi hissediyorum. Artik yettiğince toplucam ortaligi.Bebeğinizi yıkayın ve o uyuduğunda onunla birlikte uyuyun. Şu anda hiçbir iş anne bebeğin dinlenmesinden önemli değil. Gerisini de akşama eşiniz gelince sırayla yaparsınız. Her işin bugün bitmesi şart değil. Önce dinlence.
Esim elinden geleni yapiyor. Bu dagilan kisim sadece bugünün daginikligi. Üstüne oğlum surekli aglayinca stresten delirdim. Kv geldi uc gun oturdu gitti. Isim yokmus gibi ona hizmet ettim. Düşündükçe ayri sinir oldum. Kendi kendimi yedim bugunSagdigin sütü hemen dolaba koyma bi 30 dk mutfakta beklet soğusun sonra direk buzluğa at.kullanacagin zaman buzluktan buzdolabında alman lazim buzu eridikten sonra kullanacagin kadarını biberona koy vakit varsa biraz oda sıcaklığına dönsün vakit yoksa kaseye kaynar su koyup biberonu içine oturt.
Buna rağmen kusuyorsa ya sagdigim gün yediğin birsey bebeğe dokunuyordur.yada bebek migdesini usuttum havlu ütüleyip sirtina ve karnina sar
Salon ve mutfağı topla gelen olursa diye bebeği yika uyuyun.gerisi sirayla olur.eslerinize iş paslayin kizlar.makineyi bosaltsa camasiri cirpsa bile birseydir.heeweye yetisicem diye kosturmak size zarar.birde ben aksamdan babasina verip evi toplu bırakıyorum ki sabah az iş kalsin.yada ben emziriken eşime iş söylüyorum evet üstünden sonra bende geçiyorum yaptığını beğenmiyorum ama daha kisa sürüyor
Sana da allah kolaylik versin benden daha zor isinBirde bu saydıklarının yanında 2 yaşında bir bebek ekle. Altı değişecek karnı doyacak oyun oynanacak ve uyuyacak.
Bunu hic düşünmedim valla. Allahtan cok sut koymamistim buzlugaKokusunda değişiklik oluyor. Maesef bazı bebekler kabul etmeyebiliyor.
Icirirken de cok hizli çektiğini farkettim. Memede bu kadar hizli değildi. Bu da bi etkendi galiba kusmasi icinCnm bence onun buzlukta olmasuyla cok alakasi yok.sutu biberonla biraz fazla icirmis olabilirsin dolayisiylada bebek fazlasini çikartiyim derken sutun çogunu kusmus
BEnmki memede biraz fazla kalinca bile tümuyle kusuyo
Umarim ise yarar cunku baska hic bisi yok aklima gelen . yapilacak en mantıklı sey bu. :)İlk 15 gün böyle canim .emzik veriyormusun.memende emer pozisyonda tut ama tok olduğuna eminsen memeni çek emzik ver 5dk öyle dalmasini bekleyip yatagina koymayi dene birde.memeyi emzik niyetine kullandiginda emziğe gecebilirsin
Kizlar yazmis benimde aklima büyük yalanci bebek geldi. alt degistirme saati mama saati diye beraber is yapin.uyku saatinde hiç konusmayalim dersin uyurken odaya girmiyoruz diye net ol.kurallari kabul ettirirsen rahat edersin.yoksa 2 sene sonrada 2 yaş cocuk yine küçük olacak. Oda ana kuzusu sonuçta
Masallah sana da kolay gelsinCnm artik bi silkelen ve kalk yavaş yavas yap
Bi yerden basla yoksa toparlayamazsin
Bnm bi oglm okula bi oglum krese gidiyo
Birisini yolluyorm birisi geliyo evde baya 2 3 cesit yemk pisiyo
Bebegimn gunduz varligi yoklugu belli degil ama ben islere ancak yetsiyorm
Aksam pert olnus bi sekilde yataga düşuyorum ki kuzu mesaiye başliyo ve digerlerinide çişe kaldirma terlrini degistrme vs soylemiyorum bile
Yani tek bebebek hic gibi
Işleri ďuzene koydugunda hersey yoluna girecektir sen kendini bi toparlamakla başla
Bizimki oyunlarda hep hamile olup doğum yapiyordu. Zamanla unutturduk. Senin dediğin gibi işte fazlasiyka anaç ve merhametliler. Allah farklı bir şey veriyor bazı insanlara. Maşallah kuzuya. Yeğenim deki ya da senin kizindaki incelik bende yok
Az önce aile hekimine 15 gün kontrolüne gittik eşim işe döndüğe için yanımda kv var attık arabasına tıngır mıngır dönerken de dedim uzun yoldan yürüyelim ben de bebiş de hava alsın, bence iyi gelir çıkman.. illa bebeği çıkarma diyolarsa yarım saat de olsa git kendin yürü gelBugün 15 günlük olduk. Artık dışarı çıkmak istiyorum ikindi vakti çok sıcak oluyo.melegim de temiz hava alsın rahatlasın ben de ama ne kv ne annem müsade etmiyo. Siz naptınız. Dışarı çıkarma konusunda
Benim saçımda sırtın ortalarına kadar uzamıştı iki haftadır dengede tutamadığım bir topuzla yaşadım, ctesi günü bebeği uyuttum kocaya dedim ben gidiyorum. Gittim kısacık kestirdim banya süresi de kafa ağırlığı da kurutması da hepsi kısaldı ferahladım, bi de saçla uğraşmayalımNe zaman alisiliyor bebekli hayata
Sacimin arkasinda karman corman olmus bi kısım var bos vaktimde uyku yerine banyoyu secersem yikayip taricam
Herkes bir degil. Belki sen sorunsuz yurutebilirsin. Simdiden dusunme boşver
Yanlis yapmışımbebegime de eziyet etmisim.
Bundan sonrakini boyle denerim. Cok sagol
Aynen boyle yaptim. Uyandim simdi daha iyi hissediyorum. Artik yettiğince toplucam ortaligi.
Esim elinden geleni yapiyor. Bu dagilan kisim sadece bugünün daginikligi. Üstüne oğlum surekli aglayinca stresten delirdim. Kv geldi uc gun oturdu gitti. Isim yokmus gibi ona hizmet ettim. Düşündükçe ayri sinir oldum. Kendi kendimi yedim bugun
Sana da allah kolaylik versin benden daha zor isin
Bunu hic düşünmedim valla. Allahtan cok sut koymamistim buzluga
Icirirken de cok hizli çektiğini farkettim. Memede bu kadar hizli değildi. Bu da bi etkendi galiba kusmasi icin
Masallah sana da kolay gelsin
Evet hep tek cocuk hic demek diyorlar ama bana sor bi dealisamadim hala hep bi koşuşturma halindeyim. Bana cok fazla geldi
Bir de hamileligimin son zamanlarinda dogursam da rahat etsem diye bi cümle kurmustum. O gunlerime selam olsun
Evde tv karsisinda cay içerken bi anda ispanyada boganin onunden kacan cilgin halkin arasina birakilmis gibiyim
Vallahi çocukta travma olacaktı. Sürekli hamile olup odaya gidip doğurup geliyordu. Sonra benim hamile olduğu öğrendi de azıcık rahatladı azalttı. Zamanla annemler unutturdu.dogum cidden şaşırtıcı nerden gelmiş aklina
O zaman bir şey olmadıysa şimdi de olmaz bence. Biz üç günlük bebeyle acilde çocuk Hastanesi'nde toplam 7-8 saat kaldık. Öksüren hapşıran kusan... Hasta olur diye korktum ama sukur daha bir şey yok.Götürdük 3. Gün kontrolü ve bi haftalık kontrolü vardı
Oğlum iki buçuk üç yaşına geldiğinde, konuşmaya başladığın da tuvalete falan gittiğinde alışmıştım benNe zaman alisiliyor bebekli hayata
Sacimin arkasinda karman corman olmus bi kısım var bos vaktimde uyku yerine banyoyu secersem yikayip taricam
Herkes bir degil. Belki sen sorunsuz yurutebilirsin. Simdiden dusunme boşver
Yanlis yapmışımbebegime de eziyet etmisim.
Bundan sonrakini boyle denerim. Cok sagol
Aynen boyle yaptim. Uyandim simdi daha iyi hissediyorum. Artik yettiğince toplucam ortaligi.
Esim elinden geleni yapiyor. Bu dagilan kisim sadece bugünün daginikligi. Üstüne oğlum surekli aglayinca stresten delirdim. Kv geldi uc gun oturdu gitti. Isim yokmus gibi ona hizmet ettim. Düşündükçe ayri sinir oldum. Kendi kendimi yedim bugun
Sana da allah kolaylik versin benden daha zor isin
Bunu hic düşünmedim valla. Allahtan cok sut koymamistim buzluga
Icirirken de cok hizli çektiğini farkettim. Memede bu kadar hizli değildi. Bu da bi etkendi galiba kusmasi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?