2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hastanede sorun cikmadiysa saglik ocaginda neden verdiniz 2. Defa ? Bizim 1 numaranin da 3. Defa alindi.Ilkinde tiroid yuksek ve biyotinidaz dusuk cikti.2.de tiroid dusmustu.Degeri merak ediyorsan bagli bulundugun ilcenin toplum saglik merkezini arayip bebegimin topuk kani sonucunu ogrenmek istiyorum de.Hemen bagliyorlar yetkili birime ve senin tc kimlik numaran uzerinden sonucu soyluyorlar.
teşekkürler canm yarin arayayım bi. hastanede doğduğu gun aldılar yanlis bilmiyorsam2 kere alınıyor zaten kizmdada oyle olmustu

Slm kızlar uzun zamandır giremiyorum malum uyumaya bile vakit bulamıyorum 🙈 sütü çok az olanlar kaç saatte bir mama veriyosunuz kaç ml ve hangi marka kullanıyosunuz? Neyaptıysam sütüm çoğalmadı ve bebeğim doymuyo :(

Yine iyi erken dönmüşler.biz Şubat 2010 da topuk kani verdik kızımda 2012 de bizi ankaradan aradılar çocuklara gelişim geriliği var diye.genetik testler falan bir sürü sey yapildi sonra yanlış test dediler.bende akil tutulmasi yaşadım 2 sene sonra arıyorsun senin testin yanlış olabilir diyemedim üzüntüden paralandigimla kaldım.bence hiçbirsey yoktuk ger işleri gibi sağlıkta da reziller.

Yaa sen diyince baktim sma da 3 hafta içinde tüketin diyor.dogumda almıştık yarıdan fazlasi dolu eee çöp mü oldu şimdi.
2 yıl sonra mi 😳 Allahim ya ne tuhafalr . babamda yanlis sonuçtur o karışmıştır sorun olsa hastanedekindede cikardi dedi ama bakacaz imslh 1 hafta icinde gelir bu kezde

Sıcak suyun içinde ısınıyor hera, ben bikaç ay öyle yaptım. Gereksiz masraf ve eşya yükü gibi geliyor bana.
kuzum o yazını bulup alintilayamadm ama o morluk bnm kizimda hala var suan 2 yaşında kuyruk sokumunda demi morluk sizinde ? onun icin normal demisti doktor zamaninda etraftanda dogum lekesi dediler azalıyor ama bence dogum lekesi degil ama neden bilmiyorum.

teşekkürler canm yarin arayayım bi. hastanede doğduğu gun aldılar yanlis bilmiyorsam2 kere alınıyor zaten kizmdada oyle olmustu

2 gun arayla 2 defaydi sanirim dogru.Sorun cikarsa zaten saglik ocagi ariyor gelin diye.Tsh en yuksek 5 olmasi gerekiyor mesela.Bizim ilki 5.70 ti.3. Alinista 1 e dusmustu.Biyotinidaz icin su anda takip altindayiz.Her gun 1 tane vitamin hap kullaniyoruz..Bu topuk kanindaki anormallikler en azindan tedavi edilebilir metbolizmal rahatsizliklar.O yuzden cok kafana takma.Ben cok takip cok agladim ta ki doktor bizi rahatlatana kadar.

Kızlar bugün 15. günüm. Sezaryan oldum. Ama bir gaz ağrısı geliyor ki... normal doğum sancısı acaba böyle birşey mi diyorum. Çok ağrı ve acı veriyor. Çok afedersiniz tuvalete gidene kadar bağırsağımda dolaşan gaz ve dışkı beni çatlatacak gibi ağrıyor. Bunun ameliyat olmamla bir alakası var mı acaba? Hayır daha önce de tuvalete gidiyordum hiç böyle acı hissetmiyordum. Bunda sanki yeni doğan bebek gibi ağlayacağım. Şekilden şekile giriyorum. Sezaryanla mı alakalı acaba?

Az önce bebe emerken pembe süt tükürdü.
Benim mastit vardı ondan mı süt pembe, karadutlu dondurma yedim iki tatlı kaşığı. O mu sütün rengini değiştirdi? Yoksa çocuğun ağzından mi pembe geldi???
Sütü sıkıyorum pembe falan değil beyaz şu an. Öteki memeden emiyor tekrar pembe bir durum olmadı. Ağzını sildim ağzında da kan yok şu an.
Yaaaa bu bebe sürekli beni korkutuyor. Ne bu şimdi gece gece.

Ben varm . o kadr zorlaniyorum ki anlatamam 2 yaşında kizim. bebegim doğalı 10 gun oldu 3.gun itibari ile yalnizim ve kafayi yemek uzereym 😥 kizim o kadr zorluyor ki bni . asiri hareketli, inatci ve asla hc birseyi dinlemeyen bi cocuk bebege de asiri ilgili 😶 destek mi alsam acaba psikolojim bozulacak tahammul edemiyorm guzelce anlatiyorm anlamiyor umursamiyorm anlamiyor artk disim disimi yiyor herseyn zittini yapiyor bebek olmadan da boyleydi ama artti sanirim ilgi cekme cabasi var anlasilan bi destek gerekiyor ama ona mi bana mi karar veremedim 🤣
Çok zor canım seni çok iyi anlıyorum benimkide bir garip oldubl hiçbirşey mutlu etmiyor onu sürekli mizmiz sürekli huysuz yemek yemesi olay valla ne yapcaz bilmiyorum

Kızlar bugün 15. günüm. Sezaryan oldum. Ama bir gaz ağrısı geliyor ki... normal doğum sancısı acaba böyle birşey mi diyorum. Çok ağrı ve acı veriyor. Çok afedersiniz tuvalete gidene kadar bağırsağımda dolaşan gaz ve dışkı beni çatlatacak gibi ağrıyor. Bunun ameliyat olmamla bir alakası var mı acaba? Hayır daha önce de tuvalete gidiyordum hiç böyle acı hissetmiyordum. Bunda sanki yeni doğan bebek gibi ağlayacağım. Şekilden şekile giriyorum. Sezaryanla mı alakalı acaba?
Bana da geceleri geliyor 3 gunden beri. 20 gun oldu sezaryen olali. Gaz sancisindan alnimdan ter akiyor resmen. Boyle bir agri yok. Uyuyunca geciyor ama o sirada bebek emmek istiyorsa bir de hayat cok zorlasiyor.

Ayak baş parmağının nesi var ki :KK19::KK37:
Benim büyük kızım da anneme çok benziyor, (hem fiziksel hem de hal ve hareketleriyle) küçük kızım da andırıyor biraz annemi..

Diğer 4 parmağı birleşik baş parmağı ayrık duruyor.. Babasının da aynı😄😄 adam eymeni görünce hicbiyeri benzemeyince bunu bulabildi anca😄😄

Bana da geceleri geliyor 3 gunden beri. 20 gun oldu sezaryen olali. Gaz sancisindan alnimdan ter akiyor resmen. Boyle bir agri yok. Uyuyunca geciyor ama o sirada bebek emmek istiyorsa bir de hayat cok zorlasiyor.
Benimde hep gündüz oluyor. Aynen bende senin gibi hissediyorum. Geçmiş olsun sanada. Peki bu sezaryanla mı alakalı acaba?

Ben sudyen takinca kasinti yapiyor duramiyorum.gittim yeni aldim yumusak ondada yapti surekli kasiniyorum evde takmiyorum biri geleceginde takiyoum ama millet gitmeden vikartiyorum cok rahatsiz edici

Bende yaa.. Iyice alıştım sudyensizlige.. Bi de penye sudyen takiyorum en rahati.. Sungerli takmayali cok uzun zaman oldu😐 anca disari cikarken takiyorm. Bazen atletin ustunden takiyorum valla👀

Benimde hep gündüz oluyor. Aynen bende senin gibi hissediyorum. Geçmiş olsun sanada. Peki bu sezaryanla mı alakalı acaba?
Arastirmalarima gore normalde de sezaryende de yasanan bir sorun. Tek cozumu yedigine ictigine dikkat etmek ve yuruyus. Eger boyle gecmezse bi kac ay icinde dr dan destek almak gerekiyor. Ben dun gece fena oldum sabah karnabahar yemistim bu sebepten oldu. Dikkat etmek gerekiyor ama ne gaz yapar ne yapmaz incelemek zor oluyor.

Kızlar günaydın, hipp combiotic mama kullanıyordum. Benim kızımda bu mama kusma ve gaz yaptı. Dün doktor aptamil conformil başlayalım dedi. Var mı aranızda conformil kullanan?

Yaa sanrm eymende de evolvia yapti ya.. O mamayi vermeye basladgmdan beri hep kusuyo.. Degistircem galiba😐

Back
X