2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Arkadaşlar, oda sıcaklığınız Kaç derece? Uyurken Üstüne ne giydiriyorsunuz? Üstünü ne örtüyorsunuz? İlk başta çocuk kendini ısınamaz diye isilik yaptık her yeri fısırdadı. Sonra normal giydirmeye başladım herkes üşür bu çocuk diyor Tekrar giydirmeye başladım. Her kafadan bi ses çıkıyor çıldıracağım 45 günlük olduk.

Bende kat kat giydirmeye basladim giydirmeyince hasta oluyor hemen burnu tikaniyor. Cok uyudugunda bazen terliyor napacagimi sasirdim yeni dogan bebek bakmak cok zormus sirtina havlu koyuyorum genelde terleyince degistiriyorum tek.kat giydirsem hemen burnu kulagi usumus oluyor evde isitici yakiyoruz ev soguk ay benmi abartiyorum diyecem ama hemen hasta oluyor annem usurdur diyor kv sicaga alistirma diyor

Doktor bana "ilaçların klinik araştırmaları deneme grupları yıllar süren gözlemleri var ve ne yan etki yapabileceğini nasıl müdahale edeceğimizi biliyoruz. Ama bitkilerde bu şansımız yok. Bitki çayıyla ciddi rahatsızlık yaşayan ve çözülemeyen bebekler böyle vakalar da var, demişti.

Sağlık ocağındaki ebe 23 derece yeterli diyor 23 de ben üşüyorum 25-26 civarı oluyor oda. Gören oda çok sıcak iyi diyor. Sonra yine başlıyorlar çocuk kendini ısıtamaz diye elleri ayakları soğukmuş ordan bilinmez ensesinden boynundan bilinir genelde uzuvlar soğuk olur diyorum dinletemiyorum

Çocuk soğuktan değil terleyince hasta olur diyorlar bize de kat kat giydirtiyorlar Çık işin içinden çıkabilirsen.

Doğru söylemiş aslında ama anosonu genelde tavsiye etti herkes bilemedim . Şu an iki çocuğum da hasta ben perişanım

Büyük Oğlum da da geçmeyen öksürük vardı. Doktor eczaneden bitki çayı alın öksürük için dedi. Eczacı biz bitki çayını önermiyoruz, bitkisel şurup alın dedi. Bizde kafamız karıştı ve hiçbirini almadık.

kesinlikle oyle . yeterki abartmadan içilsin:)

En güzeli vallahi keşke bende öyle yapıda olsam kesin yapardım. Ben takıntılıyım durduramıyorum kendimi. Yapabileceklere sesleniyorum kesinlikle keyfinize bakın ne istiyosaniz yaptirin siz uzuleceginize kocalar üzülsün

Biz 25-26 derecede tutuyoruz oda sıcaklıgını. Bir kat giysi üstüne ince tulum giydirip ince penye battaniye örterek uyutuyorum. Biz de ilk başta çok sardık sıcaklattık çocugu isilik oldu. Çok sarmadan ve giydirmeden uyutunca daha huzurlu uyumaya başladı.

Valla bende biktim bu konudan artık dediklerini yapmıyorum

Selam kızlar
Biz bugün sünnet olduk. Korktuğum kadar zor geçmedi. Oğlumda çok zorlanmadı.

Hayırlı olsun darısı bizlerin başına.. doktor bi sıkıntı olmadığı sürece 2 3 yasa kadar bekleyebilir dedi sünnet olayı daha iyi olur dedi ama bebekken mi daha kolay acaba

Atlet uzun kollu çıtçıtlı çorap katilli alt. Üstüne bir at daha penye hepsi. 20-22 derecede üstüne bir de pazen battaniye. Uyuyorsa 1 battaniye daha. Daha soğuksa yorgan.

Ayni sekilde yapiyorum bende.. Acayip sarmiyorum ama odanin isisi 25 derece 26 derece tutuyorum

Bende öyle yapida değilim ama diger hamileligimde umruma takmiycam insallah becerebilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…