Evde biri hasta olunca bulasio malesef bol bol el yıkamak evi havalandirmak dışında çok yolumuz yokGeçmiş olsun. Bir kere hasta oldular mı düzen olmuyor zaten. Benim bebek de bir gün iyi ertesi gün gözler çapaklı burun tıkalı.
Büyük oğlumun da bademcikleri şişmiş. Küçüğe bulaşacak diye ödüm kopuyor
Bebeğin gözünü rahatsız etmesin diye serumla sil yine. Bana bı doktor çapak için ilaca gerek yok. Üst solunum yolu hasta olduğu için gözleri çapak oluo soğuk algınlığı geçince oda gecicek demisti. Şimdiki doktor alerjik bı sprey bitkisel şurup verdi. Birde burun temizleme olayı malum devam etmez.Bebeğin gözündeki çapak için ne önerdi doktor zera?
Benim bebeğimin de gözleri çapaklı iki gündür, bugün çok daha az ama..pamuğa serum damlatıp sildim sadece
Bende bugün eczacıya sordum icebilirsin dedi aldım bendeBen hem internetten araştırdım hem de burda bu işin eğitimini almış bi aktar var o da bilgi verdi. Ben lisedeyken eczanede çalışmıştım emziren annelere sütleri artsın ve bebekte gaz sorunu olmasın diye rezene ve anason çayı verirdik. Büyük firmaların ürettiği. Ordan aklımda kaldı öyle kullanmaya başladım ama rezeneyi uzun süre kullanınca bende eklem ağrıları yapmaya başladı ve ödem oldu şimdi sadece anason yapıyorum.
Bende öyle yapıyorum. Bol bol emzir dedi birde doktorBiImkininde burnu tikali gecmedi serum fizyolojik sikip aspiratorle cekiyorum baska onerebileceginiz birsey varmi
Canım anason çok faydalı bişey vitamin ve mineral açısından. Üstelik anne sütünü de arttırıyor. Zannedersin mayalayip bira iciriyoruz ki ben emzirdigim için kendim içiyorum. Kendimde de çok faydasını görüyorum. Valla memeden kestigim zaman da küçük miktarlarda vermeyi planlıyorum sadece gece uykusu için.anason kizimda 20 gun kadar ictm sonra içme iyi değil dediler rezene içmeye basladm onuda cok içmedim gaz damlasıyla geçirdik. anasona herkes aynı tepkiyi veriyor rakı yapiminda kullanılıyor sarhoş eder faln diyenler oldu hattahe su var bni cok rahatlatıyordu siniri alıyordu . bu kez daha hc bisi icmedm kimyon da dahil ama.cok gazlı rezene aldiracam yarin cok ağlıyor kızarıyor boyle gazi olunca masajla gidiyor suan ama daha 14 günlük yeni başlıyor gazlı zamanlar
Küçük miktarlarda başla herkeste etkisi farklı derecede olabilir bünye farkı neticede. Yavaş yavaş ayarını bulursun. Valla melekleeimizin açıdan kivranmasindan, uykusuz kalmasından daha iyi.Bende bugün eczacıya sordum icebilirsin dedi aldım bende
Benimkinin de burnu tikali hep. Gunde iki kere yapiyorum sabah aksam ama hiriltili nefes alıyor gene deBiImkininde burnu tikali gecmedi serum fizyolojik sikip aspiratorle cekiyorum baska onerebileceginiz birsey varmi
Öyle yapıyorum bide bebeği kimseye vermek istemiyorum birisi kucağına alınca acayip kıskanıyorum kvkb falanda veresin gelmiyor bu ne herkes mi boyleCanim senin daha yeni.. Hemen zorlama uyku duzenine filan.. Sadece istedginde istedgni ver mutlaka.. Kucakla bol bol..
Valla bizim büyüklerin dediği ye ama içme.Allah Allah ablamda bana emzirirken su ic rezene ic sut yapar diyir bende iciyorum surekli
ahahaCanım anason çok faydalı bişey vitamin ve mineral açısından. Üstelik anne sütünü de arttırıyor. Zannedersin mayalayip bira iciriyoruz ki ben emzirdigim için kendim içiyorum. Kendimde de çok faydasını görüyorum. Valla memeden kestigim zaman da küçük miktarlarda vermeyi planlıyorum sadece gece uykusu için.
Normal canim ilkinde bana geleceklerinde dua ediyordum uyusun onlar gidene kadar uyanmasın diye.allah razı olsun kizimda hep annesini dinler gibi uyurduÖyle yapıyorum bide bebeği kimseye vermek istemiyorum birisi kucağına alınca acayip kıskanıyorum kvkb falanda veresin gelmiyor bu ne herkes mi boyleçok kötü yaptığım ama paylaşamıyorum yavrumu ziyaretcide istemiyorum herkesde uyuz oluyorum
Bizimkide ayni burnu fir fir gece daha bi artiyor bu gündüz yine iyi ama gece daha bi zorlanıyor.Benimkinin de burnu tikali hep. Gunde iki kere yapiyorum sabah aksam ama hiriltili nefes alıyor gene de
Valla bende öyleyim uyusun ya da memede kalsın istiyorum oysaki gecelerimizçok yorucu biri gündüz baksa dinlenrmama yok gündüzde bırakamıyorum dediğin gibi ellemeselerdiyodum oh tek degilmisim:)Normal canim ilkinde bana geleceklerinde dua ediyordum uyusun onlar gidene kadar uyanmasın diye.allah razı olsun kizimda hep annesini dinler gibi uyurduçok mutlu olurdum.birak öpmeyi ellemelerini istemezdim.
Bende kizimda veriyordum rezene anason kimyon kaynatip 20-30 cc veriyordum.simdi bu bebekte gaz sıkıntısı var diye kimyonla asıyorum ama uyumasa huzursuz olsa sürekli ağlasa bende bebeğe veririm.agri kesici ilaçlardan katkili suruplardan daha az zararlı olduğunu düşünüyorum.ahahabn bebege de iciriyordum 1 2 cay kaşığı ama çektiklerimi bi ben bilirim gece 1 den 4e 5e kadr eti kopariliyor gbi ağlardı gündüzleri saymıyorum. genel.bakarsan aslinda doktorlar bitki çaylarının hepsine bisi diyorlar
Benim.9 ay bulantı ağrı sızı ile geçti canım. Öyle keyif yapabileceğim hamilelikler geçiremiyorum ne yazık ki.. Şimdi çocuklarımla olmaktan mutluyum tabi ki.. Ne yaparsa yapsın umrumda değil modundayim. Bu dönem geçecek ben iyileşecem ya o da eski haline dönecek biliyorum. Ama hevesimi kaçırdı ben zor günlerimde yanımda olsun isterdim. Bekledigimde sicakligiydi.. alt tarafı bana sarilacakti maneviyat çok kıymetli
Burun temizleme olayı? Anlamadım bunu zera:/ geçmiş olsun senin yavrulara da bu aradaBebeğin gözünü rahatsız etmesin diye serumla sil yine. Bana bı doktor çapak için ilaca gerek yok. Üst solunum yolu hasta olduğu için gözleri çapak oluo soğuk algınlığı geçince oda gecicek demisti. Şimdiki doktor alerjik bı sprey bitkisel şurup verdi. Birde burun temizleme olayı malum devam etmez.
Böyle kocalar için beklentiye girip kendini yıpratmaya değmez ama insanız işte hele ki hamilelikte insan daha bi hassaslaşıyor, ilgiye aç halde oluyor:/ sen o kocaya rahat verme, çok da hır gür çıkarmadan çocukların sorumluluğunu üstüne atmaya bak.
Bak benim eşim,insanların gıptayla baktığı türden birşey(dışardan). Onun bile çocuk sorumluluğu deyince topuklaya topuklaya kaçtığı bir sürü zamanları oldu, kendi yedi, içti, uyudu, bana akıl verdi(çok ihtiyacım vardı ya)..ister istemez sinir oluyor insan ama çare olmuyor o halimize, o yüzden taktiksel yaklaşmak lazım. İnsan yaşadıklarını unutamıyor öyle hassas dönemlerde ama yola devam etmek için en azından arka plana atmak lazım.
Canım o zaman erkek bebelerde bezlerken pipisinin aşağı bakması gerekiyormuş.. diğer türlü dışarı taşıyormuş..
Benim bebeğim de aynı şekilde. Annem kafası üşüyordur gece ondandır dedi.Ya sacma olucak ama salgin mi bu hirilti ? Aynisi benimkilerde de var.Burunlar hep tikali.Aspiratore geliyor hep sumukler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?