Ay ebnimkide besiginde yatmiyor ya yatakta yanimda uyursa saatlerce uyucak belki ben yanindan kalkinca yada besigine koyunca max 5 dakka sonra basliyo aglamaya. Benimkinin gecesi bi nebze iyi ama tum gun uyumuyor yaevde tekim bide tum gun ne yemek yiyebiliyorum ne wc gidebiliyorm ne dus alabiliyorm. Evden vazgectim artk zaten temizlikmis yemek yapmakmis hayal oldu. Bebisin kiyafetlerini yikayabilirde asarsam ooooohhh benden iyisi yok. Sen mama veriyo musun Chelzy benimki gece mama icince biraz uyuyo ama gunduz oda etki etmiyor
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım ❤Hayırlı olsun minik adamcıık
Teşekkür ederim canım. Insallah sizinki de rahat gecerBira mi içtin itiraf et
Hayırlı olsun , bizimkide pazartesi günü sünnet olacak inşallah
Doktor oyle diyorsa doğrudur. Guzel bir kiyafet alıp fotografcida resmini çektir. Hatıra olurMasallah aman aman tü tü tü.. Yaa ben naapcam yaa.. Uroloji doktoru gerek yok sunnetli dedi.. Erkek kardesimde de boyle olmustu.. Kac sene annemin ici icini yemişti.. Gercekten sunnetli mi kesilmesi gerekio mu diye sormadgmz doktor vsvs kalmadi.. Bende sürekli emin olana kadar sorcam galiba
23-24 derecenin uzerine çıkmıyorum. Uzerine citcitli badi,altina patikli pijama ve çorap, üzerine tulum giydiriyorum. Penye battaniyeye sariyorum. Kimseyi dinleme terleyen çocuk sıcağa alışan cocuk cok hasta oluyor.Arkadaşlar, oda sıcaklığınız Kaç derece? Uyurken Üstüne ne giydiriyorsunuz? Üstünü ne örtüyorsunuz? İlk başta çocuk kendini ısınamaz diye isilik yaptık her yeri fısırdadı. Sonra normal giydirmeye başladım herkes üşür bu çocuk diyorTekrar giydirmeye başladım. Her kafadan bi ses çıkıyor çıldıracağım 45 günlük olduk.
Evet terleyen cocuk cok cabuk hasta olur.Sağlık ocağındaki ebe 23 derece yeterli diyor 23 de ben üşüyorum25-26 civarı oluyor oda. Gören oda çok sıcak iyi diyor. Sonra yine başlıyorlar çocuk kendini ısıtamaz diye elleri ayakları soğukmuş ordan bilinmez ensesinden boynundan bilinir genelde uzuvlar soğuk olur diyorum dinletemiyorum Eki Görüntüle 2555399 Eki Görüntüle 2555400 Eki Görüntüle 2555399 Eki Görüntüle 2555400
Çocuk soğuktan değil terleyince hasta olur diyorlar bize de kat kat giydirtiyorlarÇık işin içinden çıkabilirsen.
Bence kucukken yaptir büyüdüğünde genel anestezi ile yapiyorlarHayırlı olsun darısı bizlerin başına.. doktor bi sıkıntı olmadığı sürece 2 3 yasa kadar bekleyebilir dedi sünnet olayı daha iyi olur dedi ama bebekken mi daha kolay acaba
Teşekkür ederim canım. Ozel poliklinikte oldu. Polikliniğin 1. Katini sunnet odasi yapilmis yatak koymuslar süslemeler yapmislar. Kıyafetler koymuslar. O katta istedigin herkes gelebiliyor. Dinlenme odasinda bekliyor. Bebegimi dedesi ve babasi tutdu ben video çektim. Lokal yapıldı. 500tl verdik canimGozun aydin canm. Nasil oluyo sunnetb nekadar suruyo. Yanina sizi aliyolar mi? Lokal mi genel mi? Ozel hastanede mi yaptirdiniz? Ucret aliyolar mi?
Bizimki babasını kabul ediyor Allah'tan yine beni arar ama razı oluo. Üç yaş la dört yaş çok farkedio seneye daha farklı olcak herşeyCanım benimki uyanıyor ya, yanına kimseyi kabul etmiyor. Mesela kardeşini emziriyorsam bekliyor. O sırada uykusu açılıyor. Sonra ben gidiyorum uyutmaya çalışıyorum böyle her uyanma bir birhucuk saat sürüyor.
Sekiz damla günde iki defa. Günde dört defaya kadar verilebiliyorKaç damla sab veriyorsunuz
Geçmiş olsun cnm biz on günlükken olduk. Ama yanına girmedik biz ameliyathanede oldu. Zaten dayanamazdim ben yaaTeşekkür ederim canım. Ozel poliklinikte oldu. Polikliniğin 1. Katini sunnet odasi yapilmis yatak koymuslar süslemeler yapmislar. Kıyafetler koymuslar. O katta istedigin herkes gelebiliyor. Dinlenme odasinda bekliyor. Bebegimi dedesi ve babasi tutdu ben video çektim. Lokal yapıldı. 500tl verdik canim
Ahhh o bir yıl nasıl geçecek acaba...Bizimki babasını kabul ediyor Allah'tan yine beni arar ama razı oluo. Üç yaş la dört yaş çok farkedio seneye daha farklı olcak herşey
Yaklaşık 3bucuk 4 saatte geçiyo gibiİctiklerimiz sute ne kadar surede karisiyor? Bilen var mi?
Benim büyük de sünnet olmadı. Küçüğümde henüz yaptırmadık.Geçmiş olsun cnm biz on günlükken olduk. Ama yanına girmedik biz ameliyathanede oldu. Zaten dayanamazdim ben yaabebek kolay oldu ama büyük oğlan sünnetsiz altı yaşında olcak onu düşündükçe için daralıyor. Bizde uyusturmak için krem kullandilar dikiş olmadı sanırım hiç öyle bişey gormedim beş gün sonra banyo yapmaya basladik beş gün banyo yasaktı iyki oldu valla oldu bitti maşallah
Rabbim damatliginida göstersin. Evet cok zordu. Icim gitti. Ama hiç ağlamadı oğlum. Eve geldik videoyu izleyemedim. Biz dikişli olanı tercih ettik. Dün sunnet oldu bugun sargısı alındı. Yarin ve carsamba kontrolu var. 22 ekimde banyo serbest dedi doktoru.Geçmiş olsun cnm biz on günlükken olduk. Ama yanına girmedik biz ameliyathanede oldu. Zaten dayanamazdim ben yaabebek kolay oldu ama büyük oğlan sünnetsiz altı yaşında olcak onu düşündükçe için daralıyor. Bizde uyusturmak için krem kullandilar dikiş olmadı sanırım hiç öyle bişey gormedim beş gün sonra banyo yapmaya basladik beş gün banyo yasaktı iyki oldu valla oldu bitti maşallah
Bugun kaynanam bana sormadan oglumun tırnağını kesti ve parmagini kesmis. Resmen parmagin yan kisminda eti koparmış. Elleri kan içindeydi. Canim cok sıkkın. Bir kac gun önce kesmek istedi kesme eldiven tak demistim.
Benim kuzum yine eskiye döndü. Hiç bişey uzun süre çare olmuyo bize. Resmen bağışıklık kazanıyo. O kivranirken ben de onunla ağlıyorum . çaresizlikten ölücem. Bugün 28 günlük olduk . çaresiz geçti zaman kaldı 2 ay . Nasıl gecicek bilmiyorum. Ben çareler aramaya devam edicem. Bugün meme agzindayken hafif karın masajı yaptım kusar diye hafif yaptım sakinledi ama çıkarmadı. Çaresizlik çok zor . Hep kendimi bizden daha çaresiz daha zor durumda olanlar var buna da şükür diyerek teselli etmeye çalışıyorumBen rezene ve kimyonu bi cay kasigi demleyerek ictim. Bebek misilmisil uyudu gece de gun icinde de. Su an iyi oldu gibi. Bakalim.
Benim kuzum yine eskiye döndü. Hiç bişey uzun süre çare olmuyo bize. Resmen bağışıklık kazanıyo. O kivranirken ben de onunla ağlıyorum . çaresizlikten ölücem. Bugün 28 günlük olduk . çaresiz geçti zaman kaldı 2 ay . Nasıl gecicek bilmiyorum. Ben çareler aramaya devam edicem. Bugün meme agzindayken hafif karın masajı yaptım kusar diye hafif yaptım sakinledi ama çıkarmadı. Çaresizlik çok zor . Hep kendimi bizden daha çaresiz daha zor durumda olanlar var buna da şükür diyerek teselli etmeye çalışıyorum
Bence küçüğü yaptır biran önce ben çok pişman oldum büyüğü bebekken yaptirmadigima . İdrar yolu enfeksiyonu çok mu yüksek çıktı biz büyüğü altı yaşında düşünüyoruz bakalım sonra ikisine birden sünnet mevlidi yaparızBenim büyük de sünnet olmadı. Küçüğümde henüz yaptırmadık.
Ama büyük oğlumda idrar yolu enfeksiyonu oldu sanırım. Salı günü doktora götüreceğim. Sünnet derse mecburen olacak.
Dikişli olanı niye tercih ettiniz . Bize sormadılar zaten. Ben dikişsiz sünnet yapilabilidgini bilmiodum zaten. Sonra baktım ki hiç dikiş falan yokRabbim damatliginida göstersin. Evet cok zordu. Icim gitti. Ama hiç ağlamadı oğlum. Eve geldik videoyu izleyemedim. Biz dikişli olanı tercih ettik. Dün sunnet oldu bugun sargısı alındı. Yarin ve carsamba kontrolu var. 22 ekimde banyo serbest dedi doktoru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?